No. 1 Free Social Classifieds. Best Social Classifieds, Fonolive.

Find hashtags, instagram users, trends

MeleTOP hashtag photos, instagram hashtag MeleTOP meanings, #MeleTOP hashtag pics

meletop
meletop
meletop Harap korang bleh bersabar sampai 14 April ya ☺️ duduk rumah ya 😜

#mirafilzah #mirafilzah✨ #mirafilzahfans #mfmirafilzah #mfmirafilzahfans #pujaanhatikanda #sangkar #sweetdream #adelleasofea #meletop #parodimeletop #artismeletop #artismelayu #artismalaysia #covid_19 #corona #stayhome #staysafe
Likes: 5432
Posted at: 2020-03-28 13:15:10
meletop Nak taknak kena duduk rumah ya 😊

#neelofa #neelofahijab #neelofaxfashionvalet #neelofateam #neelofaedition #neelofaperfume #neelofastyle #neelofar #meletop #parodimeletop #artismeletop #artismalaysia #viral #motifviral #drama #dramamelayu #corona #covid_19 #stayhome #staysafe #dudukrumah
Likes: 1089
Posted at: 2020-03-29 13:39:17
meletop @nabilzira dah ready geng! Seminit je lagi! #MeleTOP
Likes: 14055
Posted at: 2020-03-31 13:59:26
@nabilzira dah ready geng! Seminit je lagi! #MeleTOP
meletop Elok² dik duduk rumah tu.. risau lepas ni kau duduk kat hospital bahagia pulak 😂😂🤣 let's follow @kelakar_betul for more videos like this 😊 .
.
📹: @smk_bukitmendi_sebudi .
.
JOM USYA IG STORY MIN !!
TAG MEMBER KORANG !! .
.
♥️LIKE 💬COMMENT🏷TAG📤SHARE
.
🔎Jemput Follow :🔍
📌@youneedacutz .
📌@lawak_hammbarr .
📌@kelakar_teroks .
📌@lawak_pecahovari . .
.________________________________
#kelakar #kelakar_betul #kb #penghiburbawahan #meletop #malaysia #
Likes: 15639
Posted at: 2020-03-29 13:21:18
Elok² dik duduk rumah tu.. risau lepas ni kau duduk kat hospital bahagia pulak 😂😂🤣 let's follow @kelakar_betul for more videos like this 😊 . . 📹: @smk_bukitmendi_sebudi . . JOM USYA IG STORY MIN !! TAG MEMBER KORANG !! . . ♥️LIKE 💬COMMENT🏷TAG📤SHARE . 🔎Jemput Follow :🔍 📌@youneedacutz . 📌@lawak_hammbarr . 📌@kelakar_teroks . 📌@lawak_pecahovari . . .________________________________ #kelakar #kelakar_betul #kb #penghiburbawahan #meletop #malaysia #
meletop 25/03/20 - Quarantine Day 8. Harap harap mak aku tak tahulah aku pakai kuali and baju kelawar dia.

#staysafe #stayathome #stayathomechallenge #challostayathome #challofc #DudukRumah #jangankeluarrumah #covid_19 #kekaltenang ##sharERA #perintahkawalanpergerakan #kamicare #DudukRumahChallenge #WondaDiRumah #meleTOP #motifviral #cabarangempakdirumah
Likes: 1387
Posted at: 2020-03-25 13:15:33
meletop Seminggu sebelum kuarantin
.
Ni adalah first time aku ambik gmbar senyum lebar bebenor nampak gigi haha
.
Sapa boleh ajar aku senyum ni🤟🏻
.
.
.
.
#malaysiancover #malaysiacover #heroremaja #heroremaja2020 #majalahremaja #indocover #malaycover #malaysiantalent #talentagencymalaysia #majalahremajaootd #meletop
Likes: 630
Posted at: 2020-03-30 11:22:44
Seminggu sebelum kuarantin . Ni adalah first time aku ambik gmbar senyum lebar bebenor nampak gigi haha . Sapa boleh ajar aku senyum ni🤟🏻 . . . . #malaysiancover #malaysiacover #heroremaja #heroremaja2020 #majalahremaja #indocover #malaycover #malaysiantalent #talentagencymalaysia #majalahremajaootd #meletop
meletop Korang tak penat ke asyik tukar Sunscreen?😩Yela semua tak kne dgn kulit, Ada yg berminyakla ada yg terlalu keringla Haihhh, pening dahh taktauu Sunscreen mana yng bestt tau😩
.
Haa aisyah nak bagitau ni, Klau korang try Sunscreen Loveliee mmng FALL IN LOVE TERUKS TAUU!!!😝❤️ sbb apa? Haa itu yg kne tengok vid aisyah tuuu, Bak kata pepatah Tak kenal maka tak cinta ahaksss🤣
.
Taktau nak dpatkan dekat manaa? Haa meh sini ws aisyah, Aisyah nak bagi freegift dgn Freepostage tauu!!!🙋🏻‍♀️❤️(link dekat bio naa)
#stayhome #stayhealthy #staysafe #stayathome #teamselcahhunter #lovelieeserum #lovelieebeauty #lovelieenilai #lovelieebangi #lovelieesepang #bazaarpaknil #meletop #nakcantikcarisaya #yakindenganloveliee #freecod #teamglammiee #belidengansiselcah #dileverymakanan #jentikhati #ipgnilai #kuis #ukm #upm #polinilai
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 03:43:58
Korang tak penat ke asyik tukar Sunscreen?😩Yela semua tak kne dgn kulit, Ada yg berminyakla ada yg terlalu keringla Haihhh, pening dahh taktauu Sunscreen mana yng bestt tau😩 . Haa aisyah nak bagitau ni, Klau korang try Sunscreen Loveliee mmng FALL IN LOVE TERUKS TAUU!!!😝❤️ sbb apa? Haa itu yg kne tengok vid aisyah tuuu, Bak kata pepatah Tak kenal maka tak cinta ahaksss🤣 . Taktau nak dpatkan dekat manaa? Haa meh sini ws aisyah, Aisyah nak bagi freegift dgn Freepostage tauu!!!🙋🏻‍♀️❤️(link dekat bio naa) #stayhome #stayhealthy #staysafe #stayathome #teamselcahhunter #lovelieeserum #lovelieebeauty #lovelieenilai #lovelieebangi #lovelieesepang #bazaarpaknil #meletop #nakcantikcarisaya #yakindenganloveliee #freecod #teamglammiee #belidengansiselcah #dileverymakanan #jentikhati #ipgnilai #kuis #ukm #upm #polinilai
meletop Tengah mencari ubat tinggi?
Nak tambah tinggi 15cm?
Tengok member semua makin TINGGI?
Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊
.ws +601131852954
ws +601131852954

#malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 03:43:06
Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 .ws +601131852954 ws +601131852954 #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia
meletop paid review murah guys 🌹❤️ cuma dm . kita borak dekat situ okeyh 💋💋
.
.
.
.
.
.
#tiktok #tiktokmalaysia🔥 #tiktokindonesia #tiktokindonesian #titokviral #tiktokhot #rinduyangterindah #seindah7warnapelangi #zarinaanjoulie #faramendoza #foryou #foryoupage #abambocey #kitabaikramaisayang #duatakdircinta #meletop #dendamcintaarissa #runningman #thelegendofthebluesea #leeminho
Likes: 1
Posted at: 2020-04-02 03:41:00
meletop I'm your favorite Shaklee Independent Distributor ❤
.
.
Tengah cari vitamin & skincare Shaklee? Yukk wasap yuni.
.
013.913.6155
(Atau klik link kat bio)
.
.
#ajimaura #terapiinstagram #aurainsta #aurainstagram #meletop #ame #ame2020 #icsyv #ivcsyvmy #icsyvmy3 #shakleemurah #shakleemalaysia #shakleebyyuni #vitamin #supplement #skincare #instagood #instadaily #onlineshopping
Likes: 1
Posted at: 2020-04-02 03:35:20
I'm your favorite Shaklee Independent Distributor ❤ . . Tengah cari vitamin & skincare Shaklee? Yukk wasap yuni. . 013.913.6155 (Atau klik link kat bio) . . #ajimaura #terapiinstagram #aurainsta #aurainstagram #meletop #ame #ame2020 #icsyv #ivcsyvmy #icsyvmy3 #shakleemurah #shakleemalaysia #shakleebyyuni #vitamin #supplement #skincare #instagood #instadaily #onlineshopping
meletop Social Distancing lama sangat, sampai tak dapat sebut  perkataan2 pon eh 🤭🤭🤭 Sis tiber teringat Teletubbies lah 🤭🤭🤭
#Repost @meletop
• • • • • •
Dapat bayangkan tak lepas RMO habis nanti? 🤣 Jumpa pulak geng geng membawang korang. tag member korang! #Dudukrumah #MeleTOP #Hapuscovid19
.
📹 TikTok
Likes: 1
Posted at: 2020-04-02 03:34:54
Social Distancing lama sangat, sampai tak dapat sebut perkataan2 pon eh 🤭🤭🤭 Sis tiber teringat Teletubbies lah 🤭🤭🤭 #Repost @meletop • • • • • • Dapat bayangkan tak lepas RMO habis nanti? 🤣 Jumpa pulak geng geng membawang korang. tag member korang! #Dudukrumah #MeleTOP #Hapuscovid19 . 📹 TikTok
meletop ✅Apakah lunaskinz?
LUNA adalah minuman yang merangkumi semua aspek kesihatan dan kecantikan dalaman serta luaran.😍💃
.
✅Cara pengambilan LUNA
Disarankan 1 sachet LUNA DAY pada waktu siang dan 1 sachet LUNA NIGHT sebelum tidur
.
#lunaskinz #lunaskinzhq #lunaskinzklang #lunaskinzbymirafilzah #lunaskinzshahalam #lunaskinzkl #lunaskinzkajang #mirafilzah #bidadarikirimantuhan #surerichteam #emira #skingoals #lunaskinzcheras #tv3malaysia #lunaskinzselangor #meletop #lunaskinzkelantan #stayathome #dudukrumah #lunaskinzkualalumpur #covid_19 #anugerahmeletopera2020 #tiktok #lunaskinzsingapore #dudukdirumah #vivyyusof #lunaskinzsarawak #lunaskinzputrajaya #akasiatv3 #lunaskinzjb
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 03:33:54
✅Apakah lunaskinz? LUNA adalah minuman yang merangkumi semua aspek kesihatan dan kecantikan dalaman serta luaran.😍💃 . ✅Cara pengambilan LUNA Disarankan 1 sachet LUNA DAY pada waktu siang dan 1 sachet LUNA NIGHT sebelum tidur . #lunaskinz #lunaskinzhq #lunaskinzklang #lunaskinzbymirafilzah #lunaskinzshahalam #lunaskinzkl #lunaskinzkajang #mirafilzah #bidadarikirimantuhan #surerichteam #emira #skingoals #lunaskinzcheras #tv3malaysia #lunaskinzselangor #meletop #lunaskinzkelantan #stayathome #dudukrumah #lunaskinzkualalumpur #covid_19 #anugerahmeletopera2020 #tiktok #lunaskinzsingapore #dudukdirumah #vivyyusof #lunaskinzsarawak #lunaskinzputrajaya #akasiatv3 #lunaskinzjb
meletop .
Botanical Effect ☘️
.
skincare merawat kulit wajah yang terbaik ☘️☘️☘️☘️ Set ni adalah set kulit sihat, untuk pulihkan kulit yang pernah tersalah pakai product iaitu product yang mengandungi racun berbahaya seperti MERCURY ! Set Botanical Effect ni juga sangat bagus untuk pulihkan masalah kulit brakeout.Ia akan merawat kulit yang dah nipis akibat penggunaan bahan beracun.
.
CARA NAK PULIHKAN KULIT YANG PERNAH TERSILAP 
PAKAI PRODUCT KOSMETIK BERACUN. PAKAI SKINCARE YANG SELAMAT DIPERBUAT DARIPADA BAHAN-BAHAN YANG SELAMAT, SEPERTI ORGANIC EXTRACK, NATURAL INGREDIENT❗
.
Sangat sesuai untuk kawan² yang ada masalah kulit:
✅sensitif
✅kulit kemerahan akibat salah penggunaan produk
✅blackhead/whitehead
✅kering
✅kusam tak bermaya
✅jerawat tak henti-henti
✅parut jerawat
✅ingin mencari produk yg selamat, diperbuat daripada tumbuhan
.
Inilah produk yang dicari²
Setiap set Botanical Effects ini ada 4 regimen iaitu:
.
1-Cleanser
2-Mask
3-Freshen(Toner)
4-Hydrate(Moisturizer)
.
Botanical Effects juga diformulakan untuk 3 jenis kulit berikut
.
Kandungan yang ada pada Botanical Effect ni adalah Ia diperkaya dengan bahan :
.
🍀Flaxseed Extract - Kaya dengan asid berlemak berfungsi untuk melegakan ketidakselesaan kulit kering dan merawat masalah kulit yang nipis akibat terhakis kelembapan.
.
🍀Sea Kelp Extract (Rumpai Laut) - sumber vitamin, mineral dan asid lemak yang memberi kelembapan dan keseimbangan pada kulit
.
🍀Frangipani Extract (Bunga Kemboja) - Melindungi kulit dari kerosakan alam semulajadi.
.
🍀Water Lily Extract (teratai) - Punca mineral yang penting untuk kulit sihat.
.
🍀Kanuka Extract ( tea tree) - Terkenal dengan kaedah penulinan, membantu mengurangkan bakteria yang menjadi punca JERAWAT .
Nak ni ⬇
😍Free Sample🎀
😍Free Consultation✨
😍Waranty 3month ✔
😍Free give🎁
.
🌟Click link on bio ✨
🌟Marykay Malaysia
🌟Independent Beauty Consultant Cik Ella
.
Your favorite beauty Consultant : http://www.wasap.my/+601133542302/CikEllaNakCantikDenganMarykay
.
#ellbeautycollection #MaryKay #laraalana #marykaymalaysia #lipstics #Marykayklang #meletop #monthlypromotion #freeconsult #cantikdansihat #organicskincare #botanical #viral #gadiscantik #dermatologist #freeconsult
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 03:33:00
. Botanical Effect ☘️ . skincare merawat kulit wajah yang terbaik ☘️☘️☘️☘️ Set ni adalah set kulit sihat, untuk pulihkan kulit yang pernah tersalah pakai product iaitu product yang mengandungi racun berbahaya seperti MERCURY ! Set Botanical Effect ni juga sangat bagus untuk pulihkan masalah kulit brakeout.Ia akan merawat kulit yang dah nipis akibat penggunaan bahan beracun. . CARA NAK PULIHKAN KULIT YANG PERNAH TERSILAP PAKAI PRODUCT KOSMETIK BERACUN. PAKAI SKINCARE YANG SELAMAT DIPERBUAT DARIPADA BAHAN-BAHAN YANG SELAMAT, SEPERTI ORGANIC EXTRACK, NATURAL INGREDIENT❗ . Sangat sesuai untuk kawan² yang ada masalah kulit: ✅sensitif ✅kulit kemerahan akibat salah penggunaan produk ✅blackhead/whitehead ✅kering ✅kusam tak bermaya ✅jerawat tak henti-henti ✅parut jerawat ✅ingin mencari produk yg selamat, diperbuat daripada tumbuhan . Inilah produk yang dicari² Setiap set Botanical Effects ini ada 4 regimen iaitu: . 1-Cleanser 2-Mask 3-Freshen(Toner) 4-Hydrate(Moisturizer) . Botanical Effects juga diformulakan untuk 3 jenis kulit berikut . Kandungan yang ada pada Botanical Effect ni adalah Ia diperkaya dengan bahan : . 🍀Flaxseed Extract - Kaya dengan asid berlemak berfungsi untuk melegakan ketidakselesaan kulit kering dan merawat masalah kulit yang nipis akibat terhakis kelembapan. . 🍀Sea Kelp Extract (Rumpai Laut) - sumber vitamin, mineral dan asid lemak yang memberi kelembapan dan keseimbangan pada kulit . 🍀Frangipani Extract (Bunga Kemboja) - Melindungi kulit dari kerosakan alam semulajadi. . 🍀Water Lily Extract (teratai) - Punca mineral yang penting untuk kulit sihat. . 🍀Kanuka Extract ( tea tree) - Terkenal dengan kaedah penulinan, membantu mengurangkan bakteria yang menjadi punca JERAWAT . Nak ni ⬇ 😍Free Sample🎀 😍Free Consultation✨ 😍Waranty 3month ✔ 😍Free give🎁 . 🌟Click link on bio ✨ 🌟Marykay Malaysia 🌟Independent Beauty Consultant Cik Ella . Your favorite beauty Consultant : http://www.wasap.my/+601133542302/CikEllaNakCantikDenganMarykay . #ellbeautycollection #MaryKay #laraalana #marykaymalaysia #lipstics #Marykayklang #meletop #monthlypromotion #freeconsult #cantikdansihat #organicskincare #botanical #viral #gadiscantik #dermatologist #freeconsult
meletop Deyyyyy. Takkan sapu pun malas. 
Habis mudah dah ni bagi jalan nak kurus. 
Malas minum supplement kurus?
Malas bersenam?
Malas keluar masuk tandas membuang?
.
Ok kita bagi shortcut sapu je xs perfect lotion dkt lemak,SETTLE!
Lemak cair ibarat aiskrim yang dibiarkan kena matahari gittew! 
Klik link di bio sekarang. .
.
.
#kopiviral #harqisempire #jomkurus #testimonixsperfect #sapusapukurus #kurustanpadiet #dietkurus #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #testimonikurus #jusdetox #kurusmakannasi #bantusayakurus #tipskurus #meletop #kurustanpadiet #coffeelover #produktranding #nakkuruscepat #kopisedap #coklatkurus #kurussihat #cantik  #jerawat #tipskuruscepat #jeragat #bazarpaknilmurah #bengkungmurah #kuruscepat
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 03:27:49
Deyyyyy. Takkan sapu pun malas. Habis mudah dah ni bagi jalan nak kurus. Malas minum supplement kurus? Malas bersenam? Malas keluar masuk tandas membuang? . Ok kita bagi shortcut sapu je xs perfect lotion dkt lemak,SETTLE! Lemak cair ibarat aiskrim yang dibiarkan kena matahari gittew! Klik link di bio sekarang. . . . #kopiviral #harqisempire #jomkurus #testimonixsperfect #sapusapukurus #kurustanpadiet #dietkurus #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #testimonikurus #jusdetox #kurusmakannasi #bantusayakurus #tipskurus #meletop #kurustanpadiet #coffeelover #produktranding #nakkuruscepat #kopisedap #coklatkurus #kurussihat #cantik #jerawat #tipskuruscepat #jeragat #bazarpaknilmurah #bengkungmurah #kuruscepat
meletop Deyyyyy. Takkan sapu pun malas. 
Habis mudah dah ni bagi jalan nak kurus. 
Malas minum supplement kurus?
Malas bersenam?
Malas keluar masuk tandas membuang?
.
Ok kita bagi shortcut sapu je xs perfect lotion dkt lemak,SETTLE!
Lemak cair ibarat aiskrim yang dibiarkan kena matahari gittew! 
Klik link di bio sekarang. .
.
.
#kopiviral #harqisempire #jomkurus #testimonixsperfect #sapusapukurus #kurustanpadiet #dietkurus #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #testimonikurus #jusdetox #kurusmakannasi #bantusayakurus #tipskurus #meletop #kurustanpadiet #coffeelover #produktranding #nakkuruscepat #kopisedap #coklatkurus #kurussihat #cantik  #jerawat #tipskuruscepat #jeragat #bazarpaknilmurah #bengkungmurah #kuruscepat
Likes: 1
Posted at: 2020-04-02 03:27:00
Deyyyyy. Takkan sapu pun malas. Habis mudah dah ni bagi jalan nak kurus. Malas minum supplement kurus? Malas bersenam? Malas keluar masuk tandas membuang? . Ok kita bagi shortcut sapu je xs perfect lotion dkt lemak,SETTLE! Lemak cair ibarat aiskrim yang dibiarkan kena matahari gittew! Klik link di bio sekarang. . . . #kopiviral #harqisempire #jomkurus #testimonixsperfect #sapusapukurus #kurustanpadiet #dietkurus #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #testimonikurus #jusdetox #kurusmakannasi #bantusayakurus #tipskurus #meletop #kurustanpadiet #coffeelover #produktranding #nakkuruscepat #kopisedap #coklatkurus #kurussihat #cantik #jerawat #tipskuruscepat #jeragat #bazarpaknilmurah #bengkungmurah #kuruscepat
meletop Deyyyyy. Takkan sapu pun malas. 
Habis mudah dah ni bagi jalan nak kurus. 
Malas minum supplement kurus?
Malas bersenam?
Malas keluar masuk tandas membuang?
.
Ok kita bagi shortcut sapu je xs perfect lotion dkt lemak,SETTLE!
Lemak cair ibarat aiskrim yang dibiarkan kena matahari gittew! 
Klik link di bio sekarang. .
.
.
#kopiviral #harqisempire #jomkurus #testimonixsperfect #sapusapukurus #kurustanpadiet #dietkurus #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #testimonikurus #jusdetox #kurusmakannasi #bantusayakurus #tipskurus #meletop #kurustanpadiet #coffeelover #produktranding #nakkuruscepat #kopisedap #coklatkurus #kurussihat #cantik  #jerawat #tipskuruscepat #jeragat #bazarpaknilmurah #bengkungmurah #kuruscepat
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 03:26:12
Deyyyyy. Takkan sapu pun malas. Habis mudah dah ni bagi jalan nak kurus. Malas minum supplement kurus? Malas bersenam? Malas keluar masuk tandas membuang? . Ok kita bagi shortcut sapu je xs perfect lotion dkt lemak,SETTLE! Lemak cair ibarat aiskrim yang dibiarkan kena matahari gittew! Klik link di bio sekarang. . . . #kopiviral #harqisempire #jomkurus #testimonixsperfect #sapusapukurus #kurustanpadiet #dietkurus #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #testimonikurus #jusdetox #kurusmakannasi #bantusayakurus #tipskurus #meletop #kurustanpadiet #coffeelover #produktranding #nakkuruscepat #kopisedap #coklatkurus #kurussihat #cantik #jerawat #tipskuruscepat #jeragat #bazarpaknilmurah #bengkungmurah #kuruscepat
meletop - DENGAR BETUL2 DOCTOR TERANGKAN TENTANG VITAMIN C -
.
.
Pengambilan Vitamin C memang bagus tetapi bukan diambil secara overdose, badan tidak akan dapat absorb banyak pun. Jadi rugi je yg dibuang tu nnti .. .
Jadi ia perlu ambil secara dose yang betul dan konsisten, barulah badan dapat menyerap dengan baik 😉
..
Sama jugak dgn multivitamin dan minerals yg lain , konsistensi adalah kunci utk semua, termasuk lah pemakanan sihat, effect nya kita akan nampak at least after 7-21 days, paling terbaik dalam 90 days ! .
.

TAG & SHARE dengan semua family dan kawan² 🤗
.
Follow ig @bodyshape.adam & @syuhada.amran untuk tips efektif turun berat 😉👍
.
.
.
#kurusonlinecoaching #resepidiet #getidealbodyonline #kurustanpaberlapar #kurusselepasbersalin #dietdenganilmu #dietsihat #dietmalaysia #eatcleans #turunlemak #zumbafitness #kurusnakkahwin #kurusbonusnyacantik #meletop #neelofa #dietselamat #dietseimbang #cristianoronaldo #menusihat #fitness #astro #positivenergy #kevinzahri #jomkurus1malaysia #kurussebelumkahwin  #singapore #bruneifoodies #dramasangat #teamSTRONGFITonline
Likes: 7
Posted at: 2020-04-02 03:25:37
- DENGAR BETUL2 DOCTOR TERANGKAN TENTANG VITAMIN C - . . Pengambilan Vitamin C memang bagus tetapi bukan diambil secara overdose, badan tidak akan dapat absorb banyak pun. Jadi rugi je yg dibuang tu nnti .. . Jadi ia perlu ambil secara dose yang betul dan konsisten, barulah badan dapat menyerap dengan baik 😉 .. Sama jugak dgn multivitamin dan minerals yg lain , konsistensi adalah kunci utk semua, termasuk lah pemakanan sihat, effect nya kita akan nampak at least after 7-21 days, paling terbaik dalam 90 days ! . . TAG & SHARE dengan semua family dan kawan² 🤗 . Follow ig @bodyshape.adam & @syuhada.amran untuk tips efektif turun berat 😉👍 . . . #kurusonlinecoaching #resepidiet #getidealbodyonline #kurustanpaberlapar #kurusselepasbersalin #dietdenganilmu #dietsihat #dietmalaysia #eatcleans #turunlemak #zumbafitness #kurusnakkahwin #kurusbonusnyacantik #meletop #neelofa #dietselamat #dietseimbang #cristianoronaldo #menusihat #fitness #astro #positivenergy #kevinzahri #jomkurus1malaysia #kurussebelumkahwin #singapore #bruneifoodies #dramasangat #teamSTRONGFITonline
meletop .
Happy Birthday @mfmirafilzah. May Allah bless you.💕semoga sentiasa dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur.😘Love you🙈#miraturns27
.
.
.
Happy Sweet 27😋🎂
.
.
.
p/s: vid ni je smpt min buat😹
.
#mirafilzah✨ #mirafilzah #mirafilzahfans #miracle #miraclegacy #adelleasofea #sweetdreams #pujaanhatikanda #bidadarikirimantuhan #meletop #trending #zulariffin #zizanrazak #remyishak #AME2020 #love #pelakonmeletop #dramasangat #nona #YangEpikYangLegend #ariani #stayathome #staysafe #stayinmyheart #lelakikirimantuhan #cute #kitajagakita
Likes: 19
Posted at: 2020-04-02 03:25:37
. Happy Birthday @mfmirafilzah. May Allah bless you.💕semoga sentiasa dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur.😘Love you🙈#miraturns27 . . . Happy Sweet 27😋🎂 . . . p/s: vid ni je smpt min buat😹 . #mirafilzah#mirafilzah #mirafilzahfans #miracle #miraclegacy #adelleasofea #sweetdreams #pujaanhatikanda #bidadarikirimantuhan #meletop #trending #zulariffin #zizanrazak #remyishak #AME2020 #love #pelakonmeletop #dramasangat #nona #YangEpikYangLegend #ariani #stayathome #staysafe #stayinmyheart #lelakikirimantuhan #cute #kitajagakita
meletop - DENGAR BETUL2 DOCTOR TERANGKAN TENTANG VITAMIN C -
.
.
Pengambilan Vitamin C memang bagus tetapi bukan diambil secara overdose, badan tidak akan dapat absorb banyak pun.
.
Jadi ia perlu ambil secara dose yang betul dan konsisten, barulah badan dapat menyerap dengan baik 😉
.
TAG & SHARE dengan semua family dan kawan² 🤗
.
Follow ig @bodyshape.adam & @syuhada.amran untuk tips efektif turun berat 😉👍
.
.
.
#kurusonlinecoaching #resepidiet #getidealbodyonline #kurustanpaberlapar #kurusselepasbersalin #dietdenganilmu #dietsihat #dietmalaysia #eatcleans #turunlemak #zumbafitness #kurusnakkahwin #kurusbonusnyacantik #meletop #neelofa #dietselamat #dietseimbang #cristianoronaldo #menusihat #fitness #astro #positivenergy #kevinzahri #jomkurus1malaysia #kurussebelumkahwin  #singapore #bruneifoodies #dramasangat #teamSTRONGFITonline
Likes: 9
Posted at: 2020-04-02 03:25:32
- DENGAR BETUL2 DOCTOR TERANGKAN TENTANG VITAMIN C - . . Pengambilan Vitamin C memang bagus tetapi bukan diambil secara overdose, badan tidak akan dapat absorb banyak pun. . Jadi ia perlu ambil secara dose yang betul dan konsisten, barulah badan dapat menyerap dengan baik 😉 . TAG & SHARE dengan semua family dan kawan² 🤗 . Follow ig @bodyshape.adam & @syuhada.amran untuk tips efektif turun berat 😉👍 . . . #kurusonlinecoaching #resepidiet #getidealbodyonline #kurustanpaberlapar #kurusselepasbersalin #dietdenganilmu #dietsihat #dietmalaysia #eatcleans #turunlemak #zumbafitness #kurusnakkahwin #kurusbonusnyacantik #meletop #neelofa #dietselamat #dietseimbang #cristianoronaldo #menusihat #fitness #astro #positivenergy #kevinzahri #jomkurus1malaysia #kurussebelumkahwin #singapore #bruneifoodies #dramasangat #teamSTRONGFITonline
meletop Hi Selamat Pagi?? Dah breakfast ke tu?
.
Some info for you guys. Ramai xfaham kaitan kalori dgn diet ni. Xpe nnt i share ok. Skrg bg i masuk dapo tung tang tung tang dulu.
.
.
#masakapahariini #stayathome #covid19 ##coachwanee #kurusfitonline #kurusdenganselamat  #kurusdarirumah #kurussebelumraya #kurusselepasbersalin #kuruscepat #tipskurus #tipsdiet
#makansambilkurus #dietkalori #kakimakan #makanandiet #puncakalam  #selangor #neelofa #mirafilzah✨ #wanitahariini #meletop #dramachandelier #bukankahwinpaksa #terbaikdariku #jujurnikahiaku #astrogempak #tv3malaysia
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 03:24:10
meletop Sepanjang PKP ni korang bangun tido pukul berapa? Tanye je 🤣 
#migonline #trending #viral #meletop #malaysia #stayhome #staysafe
Likes: 45
Posted at: 2020-04-02 03:23:20
Sepanjang PKP ni korang bangun tido pukul berapa? Tanye je 🤣 #migonline #trending #viral #meletop #malaysia #stayhome #staysafe
meletop APA RUTIN SKINCARE HARIAN KORANG ?
.
.
Kakak punye rutin simple je. Setiap hari 3 ni memang wajib pakai. Cleanser + Serum + Sunscree. Cleanser untuk cuci muka supaya segala kotoran dengan minyak-minyak muke ni bersih. Baru rase segorrr gitu. Then kalau korang ade toner dan essance boleh pakai jugak. Lepas  Tu kakak pakai serum untuk perbaiki struktur kulit kakak mana yang ade jerawat, jeragat, kusam, bekas jerawat tu semua kakak gunakan serum ni la. Then lepas tu pakai moisturizer untuk lengkapkan basic skincare kakak dan jaga kelembapan kulit iolls.. Lepas tu baru kakak lock semua dengan Sunscreen. Wajib pakai Sunscreen pada waktu Siang. Tak Kira cuaca panas atau mendung. Duduk rumah pun pakai ok. .
.
💡 Tips : Kalau nak nampak natural beauty macam tu je dah cukup, just pakai la sedikit lipstik/lipcream/ lip gloss untuk naik kan seri tu bile duduk dekat rumah. Guna warna-warna yang sederhana dan tak over. Tak la pucat aje kan. .
.
#nsateamyayaamoy #nsateamnellysa #ainaaserumpenang  #ainaabeautypenang #ainaaserumpenangcod #codpenangisland #codpenang #codgeorgetown #ctdk #gemokisawesome #senangterhibur #jangankecam #meletop #neelofa #thefamousjerux #skincarepenang
Likes: 1
Posted at: 2020-04-02 03:21:54
APA RUTIN SKINCARE HARIAN KORANG ? . . Kakak punye rutin simple je. Setiap hari 3 ni memang wajib pakai. Cleanser + Serum + Sunscree. Cleanser untuk cuci muka supaya segala kotoran dengan minyak-minyak muke ni bersih. Baru rase segorrr gitu. Then kalau korang ade toner dan essance boleh pakai jugak. Lepas Tu kakak pakai serum untuk perbaiki struktur kulit kakak mana yang ade jerawat, jeragat, kusam, bekas jerawat tu semua kakak gunakan serum ni la. Then lepas tu pakai moisturizer untuk lengkapkan basic skincare kakak dan jaga kelembapan kulit iolls.. Lepas tu baru kakak lock semua dengan Sunscreen. Wajib pakai Sunscreen pada waktu Siang. Tak Kira cuaca panas atau mendung. Duduk rumah pun pakai ok. . . 💡 Tips : Kalau nak nampak natural beauty macam tu je dah cukup, just pakai la sedikit lipstik/lipcream/ lip gloss untuk naik kan seri tu bile duduk dekat rumah. Guna warna-warna yang sederhana dan tak over. Tak la pucat aje kan. . . #nsateamyayaamoy #nsateamnellysa #ainaaserumpenang #ainaabeautypenang #ainaaserumpenangcod #codpenangisland #codpenang #codgeorgetown #ctdk #gemokisawesome #senangterhibur #jangankecam #meletop #neelofa #thefamousjerux #skincarepenang
meletop Dapat bayangkan tak lepas RMO habis nanti? 🤣 Jumpa pulak geng geng membawang korang. tag member korang! #Dudukrumah #MeleTOP #Hapuscovid19
.
📹 TikTok
Likes: 3848
Posted at: 2020-04-02 03:21:08
Dapat bayangkan tak lepas RMO habis nanti? 🤣 Jumpa pulak geng geng membawang korang. tag member korang! #Dudukrumah #MeleTOP #Hapuscovid19 . 📹 TikTok
meletop Good morning peeps! Kalau nak tahu exfoliate (buang sel kulit mati) ni penting supaya skincare yang lain dapat absorb dengan lebih baik ✨
Rugi la pakai essense, serum, moisturizer tapi kulit tak absorb.
.
Tapi jangan scrub setiap hari pulak, scrub dua minggu sekali kayh ❤️
Likes: 2
Posted at: 2020-04-02 03:19:46
Good morning peeps! Kalau nak tahu exfoliate (buang sel kulit mati) ni penting supaya skincare yang lain dapat absorb dengan lebih baik ✨ Rugi la pakai essense, serum, moisturizer tapi kulit tak absorb. . Tapi jangan scrub setiap hari pulak, scrub dua minggu sekali kayh ❤️
meletop KORANG ingat bersenam dengan BUKU tak leh .. boleh even buku MR Grey🤪 , haaa dok rumah lama Tu , dah BACA buku apa lah Tu mana yang tak da Kerja katanye 🧐
.
. .
. . . . .
#brunei 
#meletop 
#rmo 
#kuruscepat 
#nakcantik 
#shahalam 
#momlife 
#cyberjaya 
#momsofinstagram 
#Penang
#malaysian 
#pahang 
#putrajaya 
#ipoh 
#kitajagakita 
#johorbahru 
#ootdmalaysia 
#singapura 
#kuantan 
#ootdmalaysia #dudukrumah #yogaposes 
#prayformalaysia #sabah#sisviral#asiangirls #thursdayvibes #vscomalaysia #smiles #kl
Likes: 43
Posted at: 2020-04-02 03:19:41
KORANG ingat bersenam dengan BUKU tak leh .. boleh even buku MR Grey🤪 , haaa dok rumah lama Tu , dah BACA buku apa lah Tu mana yang tak da Kerja katanye 🧐 . . . . . . . . #brunei #meletop #rmo #kuruscepat #nakcantik #shahalam #momlife #cyberjaya #momsofinstagram #Penang #malaysian #pahang #putrajaya #ipoh #kitajagakita #johorbahru #ootdmalaysia #singapura #kuantan #ootdmalaysia #dudukrumah #yogaposes #prayformalaysia #sabah#sisviral#asiangirls #thursdayvibes #vscomalaysia #smiles #kl
meletop .
Botanical Effect ☘️
.
skincare merawat kulit wajah yang terbaik ☘️☘️☘️☘️ Set ni adalah set kulit sihat, untuk pulihkan kulit yang pernah tersalah pakai product iaitu product yang mengandungi racun berbahaya seperti MERCURY ! Set Botanical Effect ni juga sangat bagus untuk pulihkan masalah kulit brakeout.Ia akan merawat kulit yang dah nipis akibat penggunaan bahan beracun.
.
CARA NAK PULIHKAN KULIT YANG PERNAH TERSILAP 
PAKAI PRODUCT KOSMETIK BERACUN. PAKAI SKINCARE YANG SELAMAT DIPERBUAT DARIPADA BAHAN-BAHAN YANG SELAMAT, SEPERTI ORGANIC EXTRACK, NATURAL INGREDIENT❗
.
Sangat sesuai untuk kawan² yang ada masalah kulit:
✅sensitif
✅kulit kemerahan akibat salah penggunaan produk
✅blackhead/whitehead
✅kering
✅kusam tak bermaya
✅jerawat tak henti-henti
✅parut jerawat
✅ingin mencari produk yg selamat, diperbuat daripada tumbuhan
.
Inilah produk yang dicari²
Setiap set Botanical Effects ini ada 4 regimen iaitu:
.
1-Cleanser
2-Mask
3-Freshen(Toner)
4-Hydrate(Moisturizer)
.
Botanical Effects juga diformulakan untuk 3 jenis kulit berikut
.
Kandungan yang ada pada Botanical Effect ni adalah Ia diperkaya dengan bahan :
.
🍀Flaxseed Extract - Kaya dengan asid berlemak berfungsi untuk melegakan ketidakselesaan kulit kering dan merawat masalah kulit yang nipis akibat terhakis kelembapan.
.
🍀Sea Kelp Extract (Rumpai Laut) - sumber vitamin, mineral dan asid lemak yang memberi kelembapan dan keseimbangan pada kulit
.
🍀Frangipani Extract (Bunga Kemboja) - Melindungi kulit dari kerosakan alam semulajadi.
.
🍀Water Lily Extract (teratai) - Punca mineral yang penting untuk kulit sihat.
.
🍀Kanuka Extract ( tea tree) - Terkenal dengan kaedah penulinan, membantu mengurangkan bakteria yang menjadi punca JERAWAT .
Nak ni ⬇
😍Free Sample🎀
😍Free Consultation✨
😍Waranty 3month ✔
😍Free give🎁
.
🌟Click link on bio ✨
🌟Marykay Malaysia
🌟Independent Beauty Consultant Cik Ella
.
Your favorite beauty Consultant : http://www.wasap.my/+601133542302/CikEllaNakCantikDenganMarykay
.
#ellbeautycollection #MaryKay #laraalana #marykaymalaysia #lipstics #Marykayklang #meletop #monthlypromotion #freeconsult #cantikdansihat #organicskincare #botanical #viral #gadiscantik #dermatologist #freeconsult
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 03:14:43
. Botanical Effect ☘️ . skincare merawat kulit wajah yang terbaik ☘️☘️☘️☘️ Set ni adalah set kulit sihat, untuk pulihkan kulit yang pernah tersalah pakai product iaitu product yang mengandungi racun berbahaya seperti MERCURY ! Set Botanical Effect ni juga sangat bagus untuk pulihkan masalah kulit brakeout.Ia akan merawat kulit yang dah nipis akibat penggunaan bahan beracun. . CARA NAK PULIHKAN KULIT YANG PERNAH TERSILAP PAKAI PRODUCT KOSMETIK BERACUN. PAKAI SKINCARE YANG SELAMAT DIPERBUAT DARIPADA BAHAN-BAHAN YANG SELAMAT, SEPERTI ORGANIC EXTRACK, NATURAL INGREDIENT❗ . Sangat sesuai untuk kawan² yang ada masalah kulit: ✅sensitif ✅kulit kemerahan akibat salah penggunaan produk ✅blackhead/whitehead ✅kering ✅kusam tak bermaya ✅jerawat tak henti-henti ✅parut jerawat ✅ingin mencari produk yg selamat, diperbuat daripada tumbuhan . Inilah produk yang dicari² Setiap set Botanical Effects ini ada 4 regimen iaitu: . 1-Cleanser 2-Mask 3-Freshen(Toner) 4-Hydrate(Moisturizer) . Botanical Effects juga diformulakan untuk 3 jenis kulit berikut . Kandungan yang ada pada Botanical Effect ni adalah Ia diperkaya dengan bahan : . 🍀Flaxseed Extract - Kaya dengan asid berlemak berfungsi untuk melegakan ketidakselesaan kulit kering dan merawat masalah kulit yang nipis akibat terhakis kelembapan. . 🍀Sea Kelp Extract (Rumpai Laut) - sumber vitamin, mineral dan asid lemak yang memberi kelembapan dan keseimbangan pada kulit . 🍀Frangipani Extract (Bunga Kemboja) - Melindungi kulit dari kerosakan alam semulajadi. . 🍀Water Lily Extract (teratai) - Punca mineral yang penting untuk kulit sihat. . 🍀Kanuka Extract ( tea tree) - Terkenal dengan kaedah penulinan, membantu mengurangkan bakteria yang menjadi punca JERAWAT . Nak ni ⬇ 😍Free Sample🎀 😍Free Consultation✨ 😍Waranty 3month ✔ 😍Free give🎁 . 🌟Click link on bio ✨ 🌟Marykay Malaysia 🌟Independent Beauty Consultant Cik Ella . Your favorite beauty Consultant : http://www.wasap.my/+601133542302/CikEllaNakCantikDenganMarykay . #ellbeautycollection #MaryKay #laraalana #marykaymalaysia #lipstics #Marykayklang #meletop #monthlypromotion #freeconsult #cantikdansihat #organicskincare #botanical #viral #gadiscantik #dermatologist #freeconsult
meletop .
Botanical Effect ☘️
.
skincare merawat kulit wajah yang terbaik ☘️☘️☘️☘️ Set ni adalah set kulit sihat, untuk pulihkan kulit yang pernah tersalah pakai product iaitu product yang mengandungi racun berbahaya seperti MERCURY ! Set Botanical Effect ni juga sangat bagus untuk pulihkan masalah kulit brakeout.Ia akan merawat kulit yang dah nipis akibat penggunaan bahan beracun.
.
CARA NAK PULIHKAN KULIT YANG PERNAH TERSILAP 
PAKAI PRODUCT KOSMETIK BERACUN. PAKAI SKINCARE YANG SELAMAT DIPERBUAT DARIPADA BAHAN-BAHAN YANG SELAMAT, SEPERTI ORGANIC EXTRACK, NATURAL INGREDIENT❗
.
Sangat sesuai untuk kawan² yang ada masalah kulit:
✅sensitif
✅kulit kemerahan akibat salah penggunaan produk
✅blackhead/whitehead
✅kering
✅kusam tak bermaya
✅jerawat tak henti-henti
✅parut jerawat
✅ingin mencari produk yg selamat, diperbuat daripada tumbuhan
.
Inilah produk yang dicari²
Setiap set Botanical Effects ini ada 4 regimen iaitu:
.
1-Cleanser
2-Mask
3-Freshen(Toner)
4-Hydrate(Moisturizer)
.
Botanical Effects juga diformulakan untuk 3 jenis kulit berikut
.
Kandungan yang ada pada Botanical Effect ni adalah Ia diperkaya dengan bahan :
.
🍀Flaxseed Extract - Kaya dengan asid berlemak berfungsi untuk melegakan ketidakselesaan kulit kering dan merawat masalah kulit yang nipis akibat terhakis kelembapan.
.
🍀Sea Kelp Extract (Rumpai Laut) - sumber vitamin, mineral dan asid lemak yang memberi kelembapan dan keseimbangan pada kulit
.
🍀Frangipani Extract (Bunga Kemboja) - Melindungi kulit dari kerosakan alam semulajadi.
.
🍀Water Lily Extract (teratai) - Punca mineral yang penting untuk kulit sihat.
.
🍀Kanuka Extract ( tea tree) - Terkenal dengan kaedah penulinan, membantu mengurangkan bakteria yang menjadi punca JERAWAT .
Nak ni ⬇
😍Free Sample🎀
😍Free Consultation✨
😍Waranty 3month ✔
😍Free give🎁
.
🌟Click link on bio ✨
🌟Marykay Malaysia
🌟Independent Beauty Consultant Cik Ella
.
Your favorite beauty Consultant : http://www.wasap.my/+601133542302/CikEllaNakCantikDenganMarykay
.
#ellbeautycollection #MaryKay #laraalana #marykaymalaysia #lipstics #Marykayklang #meletop #monthlypromotion #freeconsult #cantikdansihat #organicskincare #botanical #viral #gadiscantik #dermatologist #freeconsult
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 03:14:17
. Botanical Effect ☘️ . skincare merawat kulit wajah yang terbaik ☘️☘️☘️☘️ Set ni adalah set kulit sihat, untuk pulihkan kulit yang pernah tersalah pakai product iaitu product yang mengandungi racun berbahaya seperti MERCURY ! Set Botanical Effect ni juga sangat bagus untuk pulihkan masalah kulit brakeout.Ia akan merawat kulit yang dah nipis akibat penggunaan bahan beracun. . CARA NAK PULIHKAN KULIT YANG PERNAH TERSILAP PAKAI PRODUCT KOSMETIK BERACUN. PAKAI SKINCARE YANG SELAMAT DIPERBUAT DARIPADA BAHAN-BAHAN YANG SELAMAT, SEPERTI ORGANIC EXTRACK, NATURAL INGREDIENT❗ . Sangat sesuai untuk kawan² yang ada masalah kulit: ✅sensitif ✅kulit kemerahan akibat salah penggunaan produk ✅blackhead/whitehead ✅kering ✅kusam tak bermaya ✅jerawat tak henti-henti ✅parut jerawat ✅ingin mencari produk yg selamat, diperbuat daripada tumbuhan . Inilah produk yang dicari² Setiap set Botanical Effects ini ada 4 regimen iaitu: . 1-Cleanser 2-Mask 3-Freshen(Toner) 4-Hydrate(Moisturizer) . Botanical Effects juga diformulakan untuk 3 jenis kulit berikut . Kandungan yang ada pada Botanical Effect ni adalah Ia diperkaya dengan bahan : . 🍀Flaxseed Extract - Kaya dengan asid berlemak berfungsi untuk melegakan ketidakselesaan kulit kering dan merawat masalah kulit yang nipis akibat terhakis kelembapan. . 🍀Sea Kelp Extract (Rumpai Laut) - sumber vitamin, mineral dan asid lemak yang memberi kelembapan dan keseimbangan pada kulit . 🍀Frangipani Extract (Bunga Kemboja) - Melindungi kulit dari kerosakan alam semulajadi. . 🍀Water Lily Extract (teratai) - Punca mineral yang penting untuk kulit sihat. . 🍀Kanuka Extract ( tea tree) - Terkenal dengan kaedah penulinan, membantu mengurangkan bakteria yang menjadi punca JERAWAT . Nak ni ⬇ 😍Free Sample🎀 😍Free Consultation✨ 😍Waranty 3month ✔ 😍Free give🎁 . 🌟Click link on bio ✨ 🌟Marykay Malaysia 🌟Independent Beauty Consultant Cik Ella . Your favorite beauty Consultant : http://www.wasap.my/+601133542302/CikEllaNakCantikDenganMarykay . #ellbeautycollection #MaryKay #laraalana #marykaymalaysia #lipstics #Marykayklang #meletop #monthlypromotion #freeconsult #cantikdansihat #organicskincare #botanical #viral #gadiscantik #dermatologist #freeconsult
meletop Dah 16 hari duduk rumah rasa lemau, harini semangat sikit kita feeling feeling bersiap walaupun #dudukrumah je. @tyyhahh_ share cara makeup menggunakan #AdvancedSerum sebagai base makeup. .

Sape yang join Free Postage aritu?#bougasbeauty
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 03:13:10
Dah 16 hari duduk rumah rasa lemau, harini semangat sikit kita feeling feeling bersiap walaupun #dudukrumah je. @tyyhahh_ share cara makeup menggunakan #AdvancedSerum sebagai base makeup. . Sape yang join Free Postage aritu?#bougasbeauty
meletop Torta di mele e fragole 
Sfornata alle 4 del mattino 
Tempi di #coronavírus 
#torta di #meletop  e #fragole
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 03:12:48
Torta di mele e fragole Sfornata alle 4 del mattino Tempi di #coronavírus #torta di #meletop e #fragole
meletop morning everyone ❤️
jom kita tgk feedback ainaa beauty 👆🏻
.
guys! sementara kita kat rumah ni lah kita senang sangat sangat untuk jaga skincare routine kita tau!
.
sebab apa? sebab kita tak terdedah dengan environment kat luar tu tau!
.
so apa lagi? jom kita gunakan sebaiknya waktu pkp ni untuk jaga skin kita balik ❤️
#ratasyacosmetics #wawacosmetics #tv3 #tv3malaysia #astroria #erafm #hotfm #sinarfm #astrogempak #slotakasiatv3 #meletop #motifviral #bazarpaknil #dramasangat #malaysia
Likes: 2
Posted at: 2020-04-02 03:12:03
morning everyone ❤️ jom kita tgk feedback ainaa beauty 👆🏻 . guys! sementara kita kat rumah ni lah kita senang sangat sangat untuk jaga skincare routine kita tau! . sebab apa? sebab kita tak terdedah dengan environment kat luar tu tau! . so apa lagi? jom kita gunakan sebaiknya waktu pkp ni untuk jaga skin kita balik ❤️ #ratasyacosmetics #wawacosmetics #tv3 #tv3malaysia #astroria #erafm #hotfm #sinarfm #astrogempak #slotakasiatv3 #meletop #motifviral #bazarpaknil #dramasangat #malaysia
meletop DUIT GAJI HABIS UTK RAWAT SAKIT JE..
.
Tak best kan bila duit gaji kita berhabis semata² utk beli ubat dan rawatan hospital?
.
Alangkah baiknya duit hasil titik peluh kita tu digunakan utk beli makanan sihat & berkhasiat.
.
Maka akan berkurang la risiko berhabis utk rawat sakit.
.
Ayuh semua fikirkan yg terbaik. Jgn la berkira sgt nak jaga makan & kesihatan dr skrg. Belanja hospital bukannya murah wehh. 😫
.
🧕 Coach Chaz
📲 0176499615
.
Likes: 5
Posted at: 2020-04-02 03:06:50
DUIT GAJI HABIS UTK RAWAT SAKIT JE.. . Tak best kan bila duit gaji kita berhabis semata² utk beli ubat dan rawatan hospital? . Alangkah baiknya duit hasil titik peluh kita tu digunakan utk beli makanan sihat & berkhasiat. . Maka akan berkurang la risiko berhabis utk rawat sakit. . Ayuh semua fikirkan yg terbaik. Jgn la berkira sgt nak jaga makan & kesihatan dr skrg. Belanja hospital bukannya murah wehh. 😫 . 🧕 Coach Chaz 📲 0176499615 .
meletop SYOKNYAAA MINUM AIR COKLAT BOLEH KURUS!
.
.
XSCOKLAT adalah penyelesaian utk uols yg suka makan, malas bersenam tp nak kurus! Hehe boleh ke mcm tu? Boleh sangat! Sbb apa?
.
1️⃣Lemak ditukarkan kepada tenaga.
2️⃣Membakar lemak tepu yang terkumpul pada pinggang, perut, peha, lengan, pipi dan bawah dagu dengan berkesan.
3️⃣Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dgn lebih cepat.
4️⃣Menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet.
5️⃣Kesan kehilangan berat badan dirasai seawal seminggu penggunaan.
.
.
👆🏻👆🏻Ni adalah fungsi XSCOKLAT tau. So, tak rugi pun uols consume! Rasanya sedap sangat dannn minggu depan uols terus kurus ♥️.
.
Klik Link di bio
Likes: 3
Posted at: 2020-04-02 03:04:32
SYOKNYAAA MINUM AIR COKLAT BOLEH KURUS! . . XSCOKLAT adalah penyelesaian utk uols yg suka makan, malas bersenam tp nak kurus! Hehe boleh ke mcm tu? Boleh sangat! Sbb apa? . 1️⃣Lemak ditukarkan kepada tenaga. 2️⃣Membakar lemak tepu yang terkumpul pada pinggang, perut, peha, lengan, pipi dan bawah dagu dengan berkesan. 3️⃣Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dgn lebih cepat. 4️⃣Menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet. 5️⃣Kesan kehilangan berat badan dirasai seawal seminggu penggunaan. . . 👆🏻👆🏻Ni adalah fungsi XSCOKLAT tau. So, tak rugi pun uols consume! Rasanya sedap sangat dannn minggu depan uols terus kurus ♥️. . Klik Link di bio
meletop Tudia 😂😂😂 Boleh cuba pakai kebaya kalau bosan k gais? Yang Abe abe nanti admin fikirkan cemana 😆 Sama sama #hapuscovid19 #dudukrumah! #MeleTOP
.
📸 FB
Likes: 1866
Posted at: 2020-04-02 03:01:25
Tudia 😂😂😂 Boleh cuba pakai kebaya kalau bosan k gais? Yang Abe abe nanti admin fikirkan cemana 😆 Sama sama #hapuscovid19 #dudukrumah! #MeleTOP . 📸 FB
meletop “MOVE ON” Penting dalam Diri kita berMakna kita ada KEHIDUPAN Yang lebih BAHAGIA dari insan lain ... Biar lah Kerja TUHAN menilai benda2 remeh Yang depa buat Tu .. JOM tengok Hollywood & Bollywood 🦾 Jangan Lupa SWEAT 🧘🏻‍♀️
. . . . .
#brunei 
#meletop 
#kl 
#sayajual 
#bazaarpaknil 
#shahalam 
#selebriti 
#cyberjaya 
#kedah 
#Penang
#malaysian 
#pahang 
#putrajaya 
#ipoh 
#kitajagakita 
#johorbahru 
#terengganu 
#singapura 
#kuantan 
#nakputih #dudukrumah #igmalaysia 
#tudungmurah #sabah#sisviral#maharajalawakmega #kuching#vscomalaysia #lawak #sarawak
Likes: 23
Posted at: 2020-04-02 03:00:38
“MOVE ON” Penting dalam Diri kita berMakna kita ada KEHIDUPAN Yang lebih BAHAGIA dari insan lain ... Biar lah Kerja TUHAN menilai benda2 remeh Yang depa buat Tu .. JOM tengok Hollywood & Bollywood 🦾 Jangan Lupa SWEAT 🧘🏻‍♀️ . . . . . #brunei #meletop #kl #sayajual #bazaarpaknil #shahalam #selebriti #cyberjaya #kedah #Penang #malaysian #pahang #putrajaya #ipoh #kitajagakita #johorbahru #terengganu #singapura #kuantan #nakputih #dudukrumah #igmalaysia #tudungmurah #sabah#sisviral#maharajalawakmega #kuching#vscomalaysia #lawak #sarawak
meletop Senang je nak jual XS perfect lotion ni. 
Sesiapa yang sapu je kt tgn dorang mmg akan terus jatuh hati dengan bau,tekstur,feeling lepas sapu tu. .
Segar nyaman gitu yang paling penting blh buang lemak. 
Buang lemak dengan bahagia dan tanpa derita gitu. 
Jom dapatkan sekarang. Nak join agent pun sangat sangat dialu alukan. 
Klik link di bio
.
.
.
#kopiviral #harqisempire #jomkurus #testimonixsperfect #sapusapukurus #kurustanpadiet #dietkurus #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #testimonikurus #jusdetox #kurusmakannasi #bantusayakurus #tipskurus #meletop #kurustanpadiet #coffeelover #produktranding #nakkuruscepat #kopisedap #coklatkurus #kurussihat #cantik  #jerawat #tipskuruscepat #jeragat #bazarpaknilmurah #bengkungmurah #kuruscepat
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 02:58:47
Senang je nak jual XS perfect lotion ni. Sesiapa yang sapu je kt tgn dorang mmg akan terus jatuh hati dengan bau,tekstur,feeling lepas sapu tu. . Segar nyaman gitu yang paling penting blh buang lemak. Buang lemak dengan bahagia dan tanpa derita gitu. Jom dapatkan sekarang. Nak join agent pun sangat sangat dialu alukan. Klik link di bio . . . #kopiviral #harqisempire #jomkurus #testimonixsperfect #sapusapukurus #kurustanpadiet #dietkurus #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #testimonikurus #jusdetox #kurusmakannasi #bantusayakurus #tipskurus #meletop #kurustanpadiet #coffeelover #produktranding #nakkuruscepat #kopisedap #coklatkurus #kurussihat #cantik #jerawat #tipskuruscepat #jeragat #bazarpaknilmurah #bengkungmurah #kuruscepat
meletop Senang je nak jual XS perfect lotion ni. 
Sesiapa yang sapu je kt tgn dorang mmg akan terus jatuh hati dengan bau,tekstur,feeling lepas sapu tu. .
Segar nyaman gitu yang paling penting blh buang lemak. 
Buang lemak dengan bahagia dan tanpa derita gitu. 
Jom dapatkan sekarang. Nak join agent pun sangat sangat dialu alukan. 
Klik link di bio
.
.
.
#kopiviral #harqisempire #jomkurus #testimonixsperfect #sapusapukurus #kurustanpadiet #dietkurus #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #testimonikurus #jusdetox #kurusmakannasi #bantusayakurus #tipskurus #meletop #kurustanpadiet #coffeelover #produktranding #nakkuruscepat #kopisedap #coklatkurus #kurussihat #cantik  #jerawat #tipskuruscepat #jeragat #bazarpaknilmurah #bengkungmurah #kuruscepat
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 02:56:49
Senang je nak jual XS perfect lotion ni. Sesiapa yang sapu je kt tgn dorang mmg akan terus jatuh hati dengan bau,tekstur,feeling lepas sapu tu. . Segar nyaman gitu yang paling penting blh buang lemak. Buang lemak dengan bahagia dan tanpa derita gitu. Jom dapatkan sekarang. Nak join agent pun sangat sangat dialu alukan. Klik link di bio . . . #kopiviral #harqisempire #jomkurus #testimonixsperfect #sapusapukurus #kurustanpadiet #dietkurus #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #testimonikurus #jusdetox #kurusmakannasi #bantusayakurus #tipskurus #meletop #kurustanpadiet #coffeelover #produktranding #nakkuruscepat #kopisedap #coklatkurus #kurussihat #cantik #jerawat #tipskuruscepat #jeragat #bazarpaknilmurah #bengkungmurah #kuruscepat
meletop .
.
🌸COMBO SET COUPLE ( Eidris x Sahara )
. 💥HARGA : RM260 SM /RM270 SS💥
👉Baju Kurung 2XL & 3XL add RM10
.
. 
SAHARA LACE EXCLUSIVE
EDISI RAYA MUBARAK 2020 ✨
.
.
Harga(XS-XL): RM135SM / RM140SS
2XL & 3XL add RM10
. ..
.
✅ Material High Quality Dull Satin
✅ Direka bersama LACE yg sangat EXCLUSIVE berserta batu diamond yg berkilauan💎
✅ Cutting Kurung Modern (Loose)
✅ Mempunyai zip hujung lengan baju (wudhu’ friendly)
✅ kualiti jahitan yg sangat KEMAS. DIJAMIN !
✅ Minimal ironing / washing
✅ Lembut ➡️ Selesa ➡️ Exclusive
✅ 6 warna trendy sempena Lebaran 2020
✅ Size available : XS S M L XL 2XL 3XL
.
. . 
EIDRIS EXCLUSIVE .
HARGA : RM129 SM / RM135 SS
.
..
🎁 FREE butang baju melayu untuk pembelian 300 orang yang terawal
✅ Material High Quality Dull Satin
✅ Potongan baju Slim Fit Loose ( tidak ketat/ tiada pesak)
✅ kualiti jahitan yg sangat KEMAS. DIJAMIN !
✅ Minimal ironing
✅ Tidak mudah tersangkut / tercarik
✅ Lembut ➡️ Selesa ➡️ Exclusive
✅ 19 warna trendy sempena Lebaran 2020
✅ Size available : S M L XL 2XL 3XL
.
.
.
#setcoupleraya #bajusedondonraya #bajumelayumoden #bajumelayutiadapesak #bajukurungmoden #kurungmoden #bajukurungplussize #stayathome #kurungmodenplussize #bajuraya2020 #temasedondon #meletop #tudungbawal #bajukurungterkini #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #igersmalaysia #ootdmalaysia #instashopmalaysia #igshopmalaysia #igseller #pahang #instashopmy #kkcity #politeknik #hazinrashoppe
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 02:54:04
. . 🌸COMBO SET COUPLE ( Eidris x Sahara ) . 💥HARGA : RM260 SM /RM270 SS💥 👉Baju Kurung 2XL & 3XL add RM10 . . SAHARA LACE EXCLUSIVE EDISI RAYA MUBARAK 2020 ✨ . . Harga(XS-XL): RM135SM / RM140SS 2XL & 3XL add RM10 . .. . ✅ Material High Quality Dull Satin ✅ Direka bersama LACE yg sangat EXCLUSIVE berserta batu diamond yg berkilauan💎 ✅ Cutting Kurung Modern (Loose) ✅ Mempunyai zip hujung lengan baju (wudhu’ friendly) ✅ kualiti jahitan yg sangat KEMAS. DIJAMIN ! ✅ Minimal ironing / washing ✅ Lembut ➡️ Selesa ➡️ Exclusive ✅ 6 warna trendy sempena Lebaran 2020 ✅ Size available : XS S M L XL 2XL 3XL . . . EIDRIS EXCLUSIVE . HARGA : RM129 SM / RM135 SS . .. 🎁 FREE butang baju melayu untuk pembelian 300 orang yang terawal ✅ Material High Quality Dull Satin ✅ Potongan baju Slim Fit Loose ( tidak ketat/ tiada pesak) ✅ kualiti jahitan yg sangat KEMAS. DIJAMIN ! ✅ Minimal ironing ✅ Tidak mudah tersangkut / tercarik ✅ Lembut ➡️ Selesa ➡️ Exclusive ✅ 19 warna trendy sempena Lebaran 2020 ✅ Size available : S M L XL 2XL 3XL . . . #setcoupleraya #bajusedondonraya #bajumelayumoden #bajumelayutiadapesak #bajukurungmoden #kurungmoden #bajukurungplussize #stayathome #kurungmodenplussize #bajuraya2020 #temasedondon #meletop #tudungbawal #bajukurungterkini #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #igersmalaysia #ootdmalaysia #instashopmalaysia #igshopmalaysia #igseller #pahang #instashopmy #kkcity #politeknik #hazinrashoppe
meletop Senang je nak jual XS perfect lotion ni. 
Sesiapa yang sapu je kt tgn dorang mmg akan terus jatuh hati dengan bau,tekstur,feeling lepas sapu tu. .
Segar nyaman gitu yang paling penting blh buang lemak. 
Buang lemak dengan bahagia dan tanpa derita gitu. 
Jom dapatkan sekarang. Nak join agent pun sangat sangat dialu alukan. 
Klik link di bio
.
.
.
#kopiviral #harqisempire #jomkurus #testimonixsperfect #sapusapukurus #kurustanpadiet #dietkurus #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #testimonikurus #jusdetox #kurusmakannasi #bantusayakurus #tipskurus #meletop #kurustanpadiet #coffeelover #produktranding #nakkuruscepat #kopisedap #coklatkurus #kurussihat #cantik  #jerawat #tipskuruscepat #jeragat #bazarpaknilmurah #bengkungmurah #kuruscepat
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 02:53:47
Senang je nak jual XS perfect lotion ni. Sesiapa yang sapu je kt tgn dorang mmg akan terus jatuh hati dengan bau,tekstur,feeling lepas sapu tu. . Segar nyaman gitu yang paling penting blh buang lemak. Buang lemak dengan bahagia dan tanpa derita gitu. Jom dapatkan sekarang. Nak join agent pun sangat sangat dialu alukan. Klik link di bio . . . #kopiviral #harqisempire #jomkurus #testimonixsperfect #sapusapukurus #kurustanpadiet #dietkurus #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #testimonikurus #jusdetox #kurusmakannasi #bantusayakurus #tipskurus #meletop #kurustanpadiet #coffeelover #produktranding #nakkuruscepat #kopisedap #coklatkurus #kurussihat #cantik #jerawat #tipskuruscepat #jeragat #bazarpaknilmurah #bengkungmurah #kuruscepat
meletop Macam siapa ni gais? 🤣 nah khas yang korang duk keluar lagi rumah tanpa urusan penting tu. #Dudukrumahdiamdiam je ok! #MeleTOP #DudukRumah #Hapuscovid19
.
📹 @sherry_alhadad
Likes: 2108
Posted at: 2020-04-02 02:53:09
Macam siapa ni gais? 🤣 nah khas yang korang duk keluar lagi rumah tanpa urusan penting tu. #Dudukrumahdiamdiam je ok! #MeleTOP #DudukRumah #Hapuscovid19 . 📹 @sherry_alhadad
meletop *MAJLIS KAHWIN SAMPAI BERIBU TAPI EGO* 
Korang ada benda nie tak👆

Tipu la kalau takdak kan😂

Tapi bab duit nie jangan *EGO* sangat, nanti korang jugak yang susah😢

Terus whatsapp Abg Gempak skrg utk mohon pinjaman peribadi dengan BANK

Abg Gempak cuba bantu solve kan problem korang gaisss😊 📞 017 3312119
📞 017 3312119

Sekarang ada BANK yang boleh proses cepat gaisss.. kemon gaisss💪👍👍 #personalloanbank #gepakloan  #mesinwang #gsmpersonalloan #viralmalaysia #meletop #lawak #videolawak #lawakhangat #viral #motifviral #lawakkerder #mudahterhibur #vcomalaysia #igersmalaya #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #igreviewmalaysia #cubagelak #viral2020 #viral2019 #viralraya
#kualalumpur #selangor #gombak #selayang #spsetia #setiaalam
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 02:53:02
*MAJLIS KAHWIN SAMPAI BERIBU TAPI EGO* Korang ada benda nie tak👆 Tipu la kalau takdak kan😂 Tapi bab duit nie jangan *EGO* sangat, nanti korang jugak yang susah😢 Terus whatsapp Abg Gempak skrg utk mohon pinjaman peribadi dengan BANK Abg Gempak cuba bantu solve kan problem korang gaisss😊 📞 017 3312119 📞 017 3312119 Sekarang ada BANK yang boleh proses cepat gaisss.. kemon gaisss💪👍👍 #personalloanbank #gepakloan #mesinwang #gsmpersonalloan #viralmalaysia #meletop #lawak #videolawak #lawakhangat #viral #motifviral #lawakkerder #mudahterhibur #vcomalaysia #igersmalaya #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #igreviewmalaysia #cubagelak #viral2020 #viral2019 #viralraya #kualalumpur #selangor #gombak #selayang #spsetia #setiaalam
meletop psssttttt
.
psssttttt
.
korang korang
.
harini akan diumumkan sesuatu yang special tau sempena special day ladyboss kita ni🤩🤩🤩
.
kalau korang nak tahu,
STAY TUNED OKAY🥰🥰
.
special punya nak bagi kat korang ni🔥🔥🔥
.
.
.
.
keep follow us
@lunaskinz_pendang
@lunaskinz_pendang
@lunaskinz_pendang
.
.
.
.
.
#lunaskinz #mirafilzah #lunaskinzhq #lunaskinzbymirafilzah #lunamirafilzah #lunaskinzpendang #lunaskinzkedah #lunaskinzkl #lunaskinzjohor #lunaskinzselangor #lunaskinzampang #lunaskinzperak #lunaskinzperlis #cantikdenganluna #cantiksihat #sihatbertenaga #tipscantik #akasiatv3 #maaftakindah #sweetdreams #seindahtujuhwarnapelangi #chandelier #tv3malaysia #dramasangat #tiktok #anugerahbintangpolular #meletop #pendang #alorsetarkedah #surerichteam
Likes: 2
Posted at: 2020-04-02 02:52:56
psssttttt . psssttttt . korang korang . harini akan diumumkan sesuatu yang special tau sempena special day ladyboss kita ni🤩🤩🤩 . kalau korang nak tahu, STAY TUNED OKAY🥰🥰 . special punya nak bagi kat korang ni🔥🔥🔥 . . . . keep follow us @lunaskinz_pendang @lunaskinz_pendang @lunaskinz_pendang . . . . . #lunaskinz #mirafilzah #lunaskinzhq #lunaskinzbymirafilzah #lunamirafilzah #lunaskinzpendang #lunaskinzkedah #lunaskinzkl #lunaskinzjohor #lunaskinzselangor #lunaskinzampang #lunaskinzperak #lunaskinzperlis #cantikdenganluna #cantiksihat #sihatbertenaga #tipscantik #akasiatv3 #maaftakindah #sweetdreams #seindahtujuhwarnapelangi #chandelier #tv3malaysia #dramasangat #tiktok #anugerahbintangpolular #meletop #pendang #alorsetarkedah #surerichteam
meletop ‘Lipbutter ni ada Shea Butter?apa tu?
.
Shea Butter ni mampu mambantu menghidrasikan kulit bibir kita 😊
.
So kalau ada yang bibir kering/mengelupas memang sesuailah 💜
___🌸___
💄Faraa Antioxidant Lip Butter ORCHID VANILLA
💵 RM 55 + FREE GIFT!!!
___🌸___

DM/Whatsapp : 019-5984866 (Lyana)
Location : Lot 2020,Bangunan OUM. No 559,Jalan Langgar, 05000 Alor Setar

___🌸___

#faraalipbutter #bazarpaknil #Meletop #arganoil  #faraalipbutterCaramelMint #farahanimrazak #faraalipbutteralorsetar #caramel #caramelmint #caramelmintfaraalipbutter #lipbutter #lipbutterfarahanimrazak #alorsetar #aor #kedah #orchid #orchidvanilla
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 02:52:43
‘Lipbutter ni ada Shea Butter?apa tu? . Shea Butter ni mampu mambantu menghidrasikan kulit bibir kita 😊 . So kalau ada yang bibir kering/mengelupas memang sesuailah 💜 ___🌸___ 💄Faraa Antioxidant Lip Butter ORCHID VANILLA 💵 RM 55 + FREE GIFT!!! ___🌸___ DM/Whatsapp : 019-5984866 (Lyana) Location : Lot 2020,Bangunan OUM. No 559,Jalan Langgar, 05000 Alor Setar ___🌸___ #faraalipbutter #bazarpaknil #Meletop #arganoil #faraalipbutterCaramelMint #farahanimrazak #faraalipbutteralorsetar #caramel #caramelmint #caramelmintfaraalipbutter #lipbutter #lipbutterfarahanimrazak #alorsetar #aor #kedah #orchid #orchidvanilla
meletop HAI KORANG .
KRUNCHY CHOCOMELT DAH RESTOCK 😋
.
SERIUS SEDAP X SAMPAI SEHARI BOLEH HABIS SETENGAH BALANG
.
EHHH SILAP2 BOLEH HABIS SEBALANG .
.
NAK ORDER..??? .
DM @ TEKAN LINK DI BIO .
.

Jom dapatkan sekarang @chocomelts.delicious
.
4 flavour available. .
.
🍫MILKY CHOCO
🥛WHITE CHOCO
🍵GREEN TEA. .
🥜BUTTER BABY
🍭RED VELVET . .
.

http://www.wasap.my/60176874511/NAK+ORDER+CHOCOMELT
.
.
#coklat #coklatviral #coklatmalaysia #chocomelt #minicrunch #sedap #sedapsangat #coklatgreentea #whitecoklat #coklatredvelvet #gilamonster #ajl #meletop #icanseeyourvoice #majalahremaja #buletinutama #tv3
Likes: 4
Posted at: 2020-04-02 02:52:18
HAI KORANG . KRUNCHY CHOCOMELT DAH RESTOCK 😋 . SERIUS SEDAP X SAMPAI SEHARI BOLEH HABIS SETENGAH BALANG . EHHH SILAP2 BOLEH HABIS SEBALANG . . NAK ORDER..??? . DM @ TEKAN LINK DI BIO . . Jom dapatkan sekarang @chocomelts.delicious . 4 flavour available. . . 🍫MILKY CHOCO 🥛WHITE CHOCO 🍵GREEN TEA. . 🥜BUTTER BABY 🍭RED VELVET . . . http://www.wasap.my/60176874511/NAK+ORDER+CHOCOMELT . . #coklat #coklatviral #coklatmalaysia #chocomelt #minicrunch #sedap #sedapsangat #coklatgreentea #whitecoklat #coklatredvelvet #gilamonster #ajl #meletop #icanseeyourvoice #majalahremaja #buletinutama #tv3
meletop ♥️ RABECCA PREMIUM KURUNG ♥️
.
.
👉🏻5 Pilihan Warna 👉🏻Cutting KURUNG MODEN
👉🏻Material Premium Fursan Silk (lining with premium lace) 👉🏻 Size XS S, M, L, XL, 2XL
👉🏻Wudhu' Friendly (Hidden Zip)
👉🏻Hidden Zip Di BELAKANG BAJU
👉🏻kain Cutting Princess (Ada Horse Hair Kat Hujung Kain Untuk Kain Lebih Beralun)
👉🏻Ukuran dalam inch'
.
.
🔴 
Harga : RM139 (INC POSTAGE)
RM10 (SABAH/SARAWAK ADD POSTAGE)
.
.
whatapp to order +6 013 7613863
.

#bazarpaknil #jubahmurah #cemburuseorangperempuan #neelofa #jubah #kemeja #sales #handbagmurah #bellaamara #meletop #bajukurung #bajucouple # #ootd #bukancintaaku #kainpasangmurah #handbagmalaysia #liker #follower #dramasangat #beauty #bajuraya #bajupengantin #terapiinstagram #makeuplover #tv3
#RabeccaPremiumKurung
#iloveKHAIZAN
#KHAIZAN ✨ ----------------------------------
Likes: 1
Posted at: 2020-04-02 02:51:55
♥️ RABECCA PREMIUM KURUNG ♥️ . . 👉🏻5 Pilihan Warna 👉🏻Cutting KURUNG MODEN 👉🏻Material Premium Fursan Silk (lining with premium lace) 👉🏻 Size XS S, M, L, XL, 2XL 👉🏻Wudhu' Friendly (Hidden Zip) 👉🏻Hidden Zip Di BELAKANG BAJU 👉🏻kain Cutting Princess (Ada Horse Hair Kat Hujung Kain Untuk Kain Lebih Beralun) 👉🏻Ukuran dalam inch' . . 🔴 Harga : RM139 (INC POSTAGE) RM10 (SABAH/SARAWAK ADD POSTAGE) . . whatapp to order +6 013 7613863 . #bazarpaknil #jubahmurah #cemburuseorangperempuan #neelofa #jubah #kemeja #sales #handbagmurah #bellaamara #meletop #bajukurung #bajucouple # #ootd #bukancintaaku #kainpasangmurah #handbagmalaysia #liker #follower #dramasangat #beauty #bajuraya #bajupengantin #terapiinstagram #makeuplover #tv3 #RabeccaPremiumKurung #iloveKHAIZAN #KHAIZAN ✨ ----------------------------------
meletop #sarapan apa pagi ni? .
.
Nah kami belanja kek lapis #bajet untuk santapan #pagi anda
.
.
.
#Elzha #malaysia #tiktok #kek #keklapissarawak #keklapis #rayacollection #rayaootd #biskutraya #biskutrayasedap #manisan #comingsoon #doorgift #doorgiftbajet #meletop #keklapissedap #bajukurung #dramasangat #dudukrumah #goodies #goodiesmurah #pengantin #stayhome #ariani #bajuraya #covid19 #stayathome
Likes: 2
Posted at: 2020-04-02 02:50:48
meletop Selain TikTok lompat lompat, ni version baring pulak! 🤣🤣🤣 #RMODAY16 #MeleTOP #DudukRumah #MeleTOP
.
@ezzpowers
Likes: 4011
Posted at: 2020-04-02 02:49:37
Selain TikTok lompat lompat, ni version baring pulak! 🤣🤣🤣 #RMODAY16 #MeleTOP #DudukRumah #MeleTOP . @ezzpowers
meletop Hari ke 16 RMO 🤣 korang boleh teka siapa tak ni??? #DudukRumah #HapusCovid19 #MeleTOP
Likes: 3940
Posted at: 2020-04-02 02:47:28
Hari ke 16 RMO 🤣 korang boleh teka siapa tak ni??? #DudukRumah #HapusCovid19 #MeleTOP
meletop Lockdown ni mase yang bagus sangat untuk tambah lagi tinggi badan tahu !!!
.
.
Tengah mencari ubat tinggi?
Nak tambah tinggi 15cm?
Tengok member semua makin TINGGI?
Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊
.
📱Whatsap : +6011-5151-8212 .
ORDER DAN BERJAYA 🤗
#malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia
Likes: 1
Posted at: 2020-04-02 02:45:57
Lockdown ni mase yang bagus sangat untuk tambah lagi tinggi badan tahu !!! . . Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . 📱Whatsap : +6011-5151-8212 . ORDER DAN BERJAYA 🤗 #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia
meletop Tak sah kalau tak ada dalam wallet kalau keluar rumah! 
Dengan saiz yang comel dan ringan ini boleh dibawa kemana sahaja.. Jadi masalah bau badan tidak risau lagi..Apabila terasa masam boleh terus saja spray..Ermmm wangi dengan sekelip mata tau.. #bruneisales #bruneiiklan #bruneikupromote #sgselling #blogshopsg #sgfleamarket #sginstashop #bazaarpaknil #jualanmurah #berniaga #jualbeli #onlinemarket #iklanonline #hadiah #shoppingmalaysia #igermalaysia #onlineshopping #ikutcarakita #bandarbarubangi #meletop
Likes: 1
Posted at: 2020-04-02 02:43:16
Tak sah kalau tak ada dalam wallet kalau keluar rumah! Dengan saiz yang comel dan ringan ini boleh dibawa kemana sahaja.. Jadi masalah bau badan tidak risau lagi..Apabila terasa masam boleh terus saja spray..Ermmm wangi dengan sekelip mata tau.. #bruneisales #bruneiiklan #bruneikupromote #sgselling #blogshopsg #sgfleamarket #sginstashop #bazaarpaknil #jualanmurah #berniaga #jualbeli #onlinemarket #iklanonline #hadiah #shoppingmalaysia #igermalaysia #onlineshopping #ikutcarakita #bandarbarubangi #meletop
meletop psssttttt
.
psssttttt
.
korang korang
.
harini akan diumumkan sesuatu yang special tau sempena special day ladyboss kita ni🤩🤩🤩
.
kalau korang nak tahu,
STAY TUNED OKAY🥰🥰
.
special punya nak bagi kat korang ni🔥🔥🔥
.
.
.
.
keep follow us
@lunaskinz_pendang
@lunaskinz_pendang
@lunaskinz_pendang
.
.
.
.
.
#lunaskinz #mirafilzah #lunaskinzhq #lunaskinzbymirafilzah #lunamirafilzah #lunaskinzpendang #lunaskinzkedah #lunaskinzkl #lunaskinzjohor #lunaskinzselangor #lunaskinzampang #lunaskinzperak #lunaskinzperlis #cantikdenganluna #cantiksihat #sihatbertenaga #tipscantik #akasiatv3 #maaftakindah #sweetdreams #seindahtujuhwarnapelangi #chandelier #tv3malaysia #dramasangat #tiktok #anugerahbintangpolular #meletop #pendang #alorsetarkedah #surerichteam
Likes: 3
Posted at: 2020-04-02 02:42:00
psssttttt . psssttttt . korang korang . harini akan diumumkan sesuatu yang special tau sempena special day ladyboss kita ni🤩🤩🤩 . kalau korang nak tahu, STAY TUNED OKAY🥰🥰 . special punya nak bagi kat korang ni🔥🔥🔥 . . . . keep follow us @lunaskinz_pendang @lunaskinz_pendang @lunaskinz_pendang . . . . . #lunaskinz #mirafilzah #lunaskinzhq #lunaskinzbymirafilzah #lunamirafilzah #lunaskinzpendang #lunaskinzkedah #lunaskinzkl #lunaskinzjohor #lunaskinzselangor #lunaskinzampang #lunaskinzperak #lunaskinzperlis #cantikdenganluna #cantiksihat #sihatbertenaga #tipscantik #akasiatv3 #maaftakindah #sweetdreams #seindahtujuhwarnapelangi #chandelier #tv3malaysia #dramasangat #tiktok #anugerahbintangpolular #meletop #pendang #alorsetarkedah #surerichteam
meletop Ni MENU semalam WRAP TELUR SIHAT...nak tau mcm mn sy buat..ada video just scroll cari k..
.
Ada yang nk tahu menu hari ni...Nnt saya masak baru lah boleh tahu...😉
.
Program ini kita akan share Meal Plan hari2...bagi yang suka masak senang lah nk plan menu hari2...bagi yang busy & tak pandai masak pun jgn risau kita guide anda..Senang ke senang 💃
.
Coach Nurul
0177210510📲Click link Whatsapp di bio @slimfit_nurulmui
Kurus Fit Online Coaching
.
#kurusfitonlinecoaching #coachnurulmui #tipskurus #kurussebelumraya #kurusselepasraya #jomkurus #tipsdiet #jjcm #cuticutimalaysia #tv3 #meletop #diet #kfoc #glamour #beautiful #tiktok #bcl #makansihat #exercise #cooking #healthyfood #makansihat #kahwin #bajuraya #bajukebaya #bajumelayu
Likes: 14
Posted at: 2020-04-02 02:40:16
Ni MENU semalam WRAP TELUR SIHAT...nak tau mcm mn sy buat..ada video just scroll cari k.. . Ada yang nk tahu menu hari ni...Nnt saya masak baru lah boleh tahu...😉 . Program ini kita akan share Meal Plan hari2...bagi yang suka masak senang lah nk plan menu hari2...bagi yang busy & tak pandai masak pun jgn risau kita guide anda..Senang ke senang 💃 . Coach Nurul 0177210510📲Click link Whatsapp di bio @slimfit_nurulmui Kurus Fit Online Coaching . #kurusfitonlinecoaching #coachnurulmui #tipskurus #kurussebelumraya #kurusselepasraya #jomkurus #tipsdiet #jjcm #cuticutimalaysia #tv3 #meletop #diet #kfoc #glamour #beautiful #tiktok #bcl #makansihat #exercise #cooking #healthyfood #makansihat #kahwin #bajuraya #bajukebaya #bajumelayu
meletop FACE MASK

RM75 X 1 SET

RM1. 50 X 1 SEKEPING

WHATSAPP 0196331260
.
#facemask #meletop #dramasangat #senangterhibur #tiktokhot #johor #melaka #pulaupinang #sabah #sarawak #perlis #kelantan #terengganu #kedah
Likes: 2
Posted at: 2020-04-02 02:32:49
meletop DAH KAHWIN 15 TAHUN MASIH TIADA ZURIAT ❓❓❓
.
CONSUME MADU KONONNYA NAK LANCAR KAN PERIOD..
.
TAPI.............. .
.
TUP.. TUP..
.
MENGANDUNG.. ‼️‼️‼️
.
ALHAMDULILLAH.. REZEKI.. SELEPAS 15 TAHUN..
.
PERIOD LANCAR.. REZEKI BABY PN DAPAT. 🤲🤲🤲
.
ASBAB DARI #maduajaibturkey & dengan izin Allah..
.
JOM consume dengan madu turki. Sis ni boleh.. Anda pn mesti la boleh.. 😉😉😉
.
Jangan lupa Klik di bio OK 👆👆
.
#maduwawazainal #maduhamil #maduturki #maduajaibturkigombak  #madugombak #maduselayang #madusentul #madukesihatan #kitabaikramaisayang #kitajagakita #meletop #gocovid19 #maduturkeybywawazainaal #energybooster #jomhamil #programhamil #sihathamil #ihtiarhamil #maduturkeyajaib #maduajaibturkey #soulleadhq #rawatcyst #rawatfibroid #rawatpcos #maduajaibturkeygombak #maduajaibturkeyampang #maduajaibturkeykajang #maduajaibturkeyselayang #maduajaibturkeysentul #bazaronline
Likes: 3
Posted at: 2020-04-02 02:27:18
DAH KAHWIN 15 TAHUN MASIH TIADA ZURIAT ❓❓❓ . CONSUME MADU KONONNYA NAK LANCAR KAN PERIOD.. . TAPI.............. . . TUP.. TUP.. . MENGANDUNG.. ‼️‼️‼️ . ALHAMDULILLAH.. REZEKI.. SELEPAS 15 TAHUN.. . PERIOD LANCAR.. REZEKI BABY PN DAPAT. 🤲🤲🤲 . ASBAB DARI #maduajaibturkey & dengan izin Allah.. . JOM consume dengan madu turki. Sis ni boleh.. Anda pn mesti la boleh.. 😉😉😉 . Jangan lupa Klik di bio OK 👆👆 . #maduwawazainal #maduhamil #maduturki #maduajaibturkigombak #madugombak #maduselayang #madusentul #madukesihatan #kitabaikramaisayang #kitajagakita #meletop #gocovid19 #maduturkeybywawazainaal #energybooster #jomhamil #programhamil #sihathamil #ihtiarhamil #maduturkeyajaib #maduajaibturkey #soulleadhq #rawatcyst #rawatfibroid #rawatpcos #maduajaibturkeygombak #maduajaibturkeyampang #maduajaibturkeykajang #maduajaibturkeyselayang #maduajaibturkeysentul #bazaronline
meletop Puas hati sangat bila guna wdta. Bila dah guna. Jatoh hati teruih ampa ooii. .
.
Inilah akibatnya Bila dah calit wd, tak cari lain dah. Semua masalah kulit dia rawat abis. Rawat dari akar teruih ampa ooi. Nak kulit cantik kena rawat la dari dalam 👍
.
.
Ampa nak rawat apa, satu badan dia rawat taw. Dari kepala sampai la ke kaki. Hanya dengan calit di nadi ja. .
.
MUDAH, SENANG kan. Yang penting dalam dan luar terjaga gan WD ni. Tak percaya, ampa bole search tengok testimoni customer kami kat fb, belambak taw. .
.
Jom la reramai rasa sendiri Penang an Krim wd ni. Insha allah dah cuba pasti jatoh cinta teruih la. .
.
📲0163734711
.
.
#wdkulim #kulimkedah #wdec #wdeckulim #wdeckulimkedah #meletop #tv3 #dramasangat
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 02:25:34
Puas hati sangat bila guna wdta. Bila dah guna. Jatoh hati teruih ampa ooii. . . Inilah akibatnya Bila dah calit wd, tak cari lain dah. Semua masalah kulit dia rawat abis. Rawat dari akar teruih ampa ooi. Nak kulit cantik kena rawat la dari dalam 👍 . . Ampa nak rawat apa, satu badan dia rawat taw. Dari kepala sampai la ke kaki. Hanya dengan calit di nadi ja. . . MUDAH, SENANG kan. Yang penting dalam dan luar terjaga gan WD ni. Tak percaya, ampa bole search tengok testimoni customer kami kat fb, belambak taw. . . Jom la reramai rasa sendiri Penang an Krim wd ni. Insha allah dah cuba pasti jatoh cinta teruih la. . . 📲0163734711 . . #wdkulim #kulimkedah #wdec #wdeckulim #wdeckulimkedah #meletop #tv3 #dramasangat
meletop ASSALAMUALAIKUM SIS SMUA...SY TAHU SIS SMUA MESTI ADE MASALAH NI...TP SIS MUNGKIN MALU ATAU SEGAN ATAU TAKUT CIK ABG MARAH SIS MINTAK BELANJA...JGN TKUT SIS..KITA HINDAR SEBELUM TERJADI BUKAN²...SO JOM TGK KLU SIS ADE MASALAH SEPERTI DIBAWAH WASSUP SY...
.
✔Masalah berat badan lebih
✔Masalah kurang berat badan
✔ Body tidak solid,fit,kemas
✔ Aset atas masalah kecik,labuh,besar sebelah..
✔ Aset atas besar tp x anjal,jatuh dan melayut..
✔ keputihan dan senggugut kuat
✔ Miss v berbau dan dh longgar
✔kurang bertenaga ✔masalah kulit muka dan badan berjerawat dan jeragat
✔ Nak Ikhtiar hamil
✔ Tambah susu badan bg ibu yg sedang mnyusukan baby..
✔ Selalu mood swing
✔ Rambut gugur dan gatal kepala

consume pinklady dengan cara betul dan sampai padu?Serta ade lagi supliment yang boleh bantu.. WHATSSAP 0183524901

#gegarvaganza2019 #mentor7 #maharajalawak #melodi #hadiahperempuan #produkviral #putihmulus #gegarvaganza2019 #ramenmalaysia #tiktokviral #glowing #youngandglow #tipcantik #jerawat #jeragat #meletop #nuh2019 #kongsi #dramaspontan #superspontan #pulauperhentian #sepahtureunionlive
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 02:24:13
ASSALAMUALAIKUM SIS SMUA...SY TAHU SIS SMUA MESTI ADE MASALAH NI...TP SIS MUNGKIN MALU ATAU SEGAN ATAU TAKUT CIK ABG MARAH SIS MINTAK BELANJA...JGN TKUT SIS..KITA HINDAR SEBELUM TERJADI BUKAN²...SO JOM TGK KLU SIS ADE MASALAH SEPERTI DIBAWAH WASSUP SY... . ✔Masalah berat badan lebih ✔Masalah kurang berat badan ✔ Body tidak solid,fit,kemas ✔ Aset atas masalah kecik,labuh,besar sebelah.. ✔ Aset atas besar tp x anjal,jatuh dan melayut.. ✔ keputihan dan senggugut kuat ✔ Miss v berbau dan dh longgar ✔kurang bertenaga ✔masalah kulit muka dan badan berjerawat dan jeragat ✔ Nak Ikhtiar hamil ✔ Tambah susu badan bg ibu yg sedang mnyusukan baby.. ✔ Selalu mood swing ✔ Rambut gugur dan gatal kepala consume pinklady dengan cara betul dan sampai padu?Serta ade lagi supliment yang boleh bantu.. WHATSSAP 0183524901 #gegarvaganza2019 #mentor7 #maharajalawak #melodi #hadiahperempuan #produkviral #putihmulus #gegarvaganza2019 #ramenmalaysia #tiktokviral #glowing #youngandglow #tipcantik #jerawat #jeragat #meletop #nuh2019 #kongsi #dramaspontan #superspontan #pulauperhentian #sepahtureunionlive
meletop UNTUK MAKLUMAN, POSTAGE MASIH BERJALAN SEPERTI BIASA..
.
.
DAPATKAN PROMO KAMI RM135 SAHAJA UTK SEMUA JENIS PERFUME (75ml-100ml)!! GRAB CPT SEMENTATA MASIH ADA!!
.
.
kami cuma nak bantu mereka2 yg teringin nk pakai perfume antarabangsa dgn harga mampu milik😊😊
.
.
😍😄😄terima kasih..in syaa allah kami akan mempertingkatkan kualiti produk dan perkhidmatan kami dr masa ke semasa..mana yg kurg tu dr kami, mana yg lebih dr Allah😊😊 tq support😍🥰😘
.
.
Alhamdulillah..cust suka kami pun gembira😍😍 kbnykan cust kami yg membeli skali, akn repeat lg😁😁 tu kata berhantu siapa yg shopping dgn myscents..
.
.
#feedbackcustomer #feedbackcustomermyscents 
x yakin original?? jgn risau, dgn kami moneyback guarantee (dlm tempoh 7hari dr tarikh penerimaan parcel) adil x?
.
.
💯 original
💰Moneyback guarantee jika x ori
✅ stok lama dr kaunter
🆓 postage
❎ dubai
❎ gred
❌ original box
.
.
fb : myscents ori perfume 
Klik di link bio utk order

#ajimaurabaru #ajimaura #terapiinstagram #cspscs #zonlawak #dramasangat #naqiu #syafiqkylez #selangor #tvalhijrah #myscentsperfume #minyakwangiantarabangsa #saujanautamasungaibuloh #saujanautama #aurainsta #meletop #uitmshahalam #uitmpalam #kedaiminyakwangi #trustedseller
Likes: 3
Posted at: 2020-04-02 02:23:30
UNTUK MAKLUMAN, POSTAGE MASIH BERJALAN SEPERTI BIASA.. . . DAPATKAN PROMO KAMI RM135 SAHAJA UTK SEMUA JENIS PERFUME (75ml-100ml)!! GRAB CPT SEMENTATA MASIH ADA!! . . kami cuma nak bantu mereka2 yg teringin nk pakai perfume antarabangsa dgn harga mampu milik😊😊 . . 😍😄😄terima kasih..in syaa allah kami akan mempertingkatkan kualiti produk dan perkhidmatan kami dr masa ke semasa..mana yg kurg tu dr kami, mana yg lebih dr Allah😊😊 tq support😍🥰😘 . . Alhamdulillah..cust suka kami pun gembira😍😍 kbnykan cust kami yg membeli skali, akn repeat lg😁😁 tu kata berhantu siapa yg shopping dgn myscents.. . . #feedbackcustomer #feedbackcustomermyscents x yakin original?? jgn risau, dgn kami moneyback guarantee (dlm tempoh 7hari dr tarikh penerimaan parcel) adil x? . . 💯 original 💰Moneyback guarantee jika x ori ✅ stok lama dr kaunter 🆓 postage ❎ dubai ❎ gred ❌ original box . . fb : myscents ori perfume Klik di link bio utk order #ajimaurabaru #ajimaura #terapiinstagram #cspscs #zonlawak #dramasangat #naqiu #syafiqkylez #selangor #tvalhijrah #myscentsperfume #minyakwangiantarabangsa #saujanautamasungaibuloh #saujanautama #aurainsta #meletop #uitmshahalam #uitmpalam #kedaiminyakwangi #trustedseller
meletop
Likes: 96
Posted at: 2020-04-02 02:22:38
" HIDUP ITU SEPERTI BUKU, JIKA TIDAK BERANI MEMBUKA LEMBARAN SELANJUTNYA , MAKA KITA TIDAK AKAN TAHU APA CERITA SELANJUTNYA " GOOD MORNING MY BELOVED & MY SUN 🌞 @reza_zakarya_daa @uyainaarshad 🌹🌹🌹🌹 #rezazakarya #uyainaarshad #uyainaarshadindonesia #uyainaloversindonesia #rezalliants #rezalliantsindonesia #rezapujaan #pujaan #rezadstar #rezadaa3 #jujurlahnikahiaku #meletop #tv3 #puterimuslimahasia2018 #indosiar #lida #lida2019 #lida2020 #ligadangdutindonesia2020 #daa5indosiar #dangdutacademyasia5 #love #romantic #rindu #wedding #like4likes #followforfollowback
meletop Raya sedondon🧕🎗️
.
nak cepat sarong jew sepantas 123
.
.
Material Premium . 
setiap parcel ada free gift 💖
. 
Pre-Order WhatsApp 0172089957
. 
Klik link Whatsapp 👉 wasap.my/+60172089957/saraco
.
@sara.co0 #toturialtudung #tudung #tudungsarung #tudunginstant #instantshawl #tudungsarung #tudungprinted #tudungtravel #travelhijab #tudungustazah #tudunglabuh #bawal #instanthijab #instantbawal #hijabista #minitelekung #telekung #telekungbercorak #telekungprinted #tudungumrah #tudunghaji  #umrah #haji #meletop #dramasangat
Likes: 1
Posted at: 2020-04-02 02:21:02
Raya sedondon🧕🎗️ . nak cepat sarong jew sepantas 123 . . Material Premium . setiap parcel ada free gift 💖 . Pre-Order WhatsApp 0172089957 . Klik link Whatsapp 👉 wasap.my/+60172089957/saraco . @sara.co0 #toturialtudung #tudung #tudungsarung #tudunginstant #instantshawl #tudungsarung #tudungprinted #tudungtravel #travelhijab #tudungustazah #tudunglabuh #bawal #instanthijab #instantbawal #hijabista #minitelekung #telekung #telekungbercorak #telekungprinted #tudungumrah #tudunghaji  #umrah #haji #meletop #dramasangat
meletop SIS TOLONG LAH SAYA TAK MINAT COFFEE!!
.
.
Tapi sbb nak kurus dia cuba jgk xs drinks mocha n latte. 
Sekali bila dh rasa fuhhh jatuh cintaaaaaa. :
Dulu tak boleh pakai seluar jeans.Sekarang dh boleh sarung👏🏻👏🏻
.
Sisturrr skrg dh ada perisa coklat tau. Xmnum coffee jgn risau. Coklat ada. 
Klik link di bio
Likes: 30
Posted at: 2020-04-02 02:19:58
SIS TOLONG LAH SAYA TAK MINAT COFFEE!! . . Tapi sbb nak kurus dia cuba jgk xs drinks mocha n latte. Sekali bila dh rasa fuhhh jatuh cintaaaaaa. : Dulu tak boleh pakai seluar jeans.Sekarang dh boleh sarung👏🏻👏🏻 . Sisturrr skrg dh ada perisa coklat tau. Xmnum coffee jgn risau. Coklat ada. Klik link di bio
meletop Sedondon hijab ibu dan anak
.
nak cepat sarong jew sepantas 123
.
.
Material Premium . 
setiap parcel ada free gift 💖
. 
Pre-Order WhatsApp 0172089957
. 
Klik link Whatsapp 👉 wasap.my/+60172089957/saraco
.
@sara.co0 #toturialtudung #tudung #tudungsarung #tudunginstant #instantshawl #tudungsarung #tudungprinted #tudungtravel #travelhijab #tudungustazah #tudunglabuh #bawal #instanthijab #instantbawal #hijabista #minitelekung #telekung #telekungbercorak #telekungprinted #tudungumrah #tudunghaji  #umrah #haji #meletop #dramasangat
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 02:19:48
Sedondon hijab ibu dan anak . nak cepat sarong jew sepantas 123 . . Material Premium . setiap parcel ada free gift 💖 . Pre-Order WhatsApp 0172089957 . Klik link Whatsapp 👉 wasap.my/+60172089957/saraco . @sara.co0 #toturialtudung #tudung #tudungsarung #tudunginstant #instantshawl #tudungsarung #tudungprinted #tudungtravel #travelhijab #tudungustazah #tudunglabuh #bawal #instanthijab #instantbawal #hijabista #minitelekung #telekung #telekungbercorak #telekungprinted #tudungumrah #tudunghaji  #umrah #haji #meletop #dramasangat
meletop Tudung baby
.
nak cepat sarong jew sepantas 123
.
.
Material Premium . 
setiap parcel ada free gift 💖
. 
Pre-Order WhatsApp 0172089957
. 
Klik link Whatsapp 👉 wasap.my/+60172089957/saraco
.
@sara.co0 #toturialtudung #tudung #tudungsarung #tudunginstant #instantshawl #tudungsarung #tudungprinted #tudungtravel #travelhijab #tudungustazah #tudunglabuh #bawal #instanthijab #instantbawal #hijabista #minitelekung #telekung #telekungbercorak #telekungprinted #tudungumrah #tudunghaji  #umrah #haji #meletop #dramasangat
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 02:18:49
Tudung baby . nak cepat sarong jew sepantas 123 . . Material Premium . setiap parcel ada free gift 💖 . Pre-Order WhatsApp 0172089957 . Klik link Whatsapp 👉 wasap.my/+60172089957/saraco . @sara.co0 #toturialtudung #tudung #tudungsarung #tudunginstant #instantshawl #tudungsarung #tudungprinted #tudungtravel #travelhijab #tudungustazah #tudunglabuh #bawal #instanthijab #instantbawal #hijabista #minitelekung #telekung #telekungbercorak #telekungprinted #tudungumrah #tudunghaji  #umrah #haji #meletop #dramasangat
meletop Assalamualaikum. Akak², adik² yg mencari blouse cantik dan murah boleh la usha blouse cik butang ni😘👇
💕 BLOUSE CIK BUTANG  VOL 2💕
📌 Harga 📌
💥1pcs rm39
💥2pcs rm70
💥3pc rm100
🌟 Untuk saiz 4xl hanya tambah RM5🌟
📲Klik link ws di bio👆 utk fast respond 🤓

#blousemurahmalaysia#blouse#cantikluardalam#meletop#bajumurah#bajuviral#bajuhijabers
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 02:16:46
Assalamualaikum. Akak², adik² yg mencari blouse cantik dan murah boleh la usha blouse cik butang ni😘👇 💕 BLOUSE CIK BUTANG VOL 2💕 📌 Harga 📌 💥1pcs rm39 💥2pcs rm70 💥3pc rm100 🌟 Untuk saiz 4xl hanya tambah RM5🌟 📲Klik link ws di bio👆 utk fast respond 🤓 #blousemurahmalaysia#blouse#cantikluardalam#meletop#bajumurah#bajuviral#bajuhijabers
meletop Code:mc

Sb2548 bag

Materials: PU Leather

Specfication: L30cm X H13cm
.
Colour: GG / Flower / FIOM / GD / Square / FF
.
Rm30 SM/ Rm35 SS
💞Free postage .
Cara order:
👝Screenshot item dan whatsapp ke 011 2800 2737
.
.
#assalamualaikum #terapiinstagram #walletmurah 
#pursemurah#begmurah #handbag
#igshopmalaysia#uitm#unitar#umt
#umk#kelantan#pahang#puchong
#mirafilzah #neelofa#sitinordiana
#erezeki#handbagmurah#sarawak
#sabah #seindah7warnapelangi #tv3#meletop
#dramasangat#johor#chestbag#shahalam
Likes: 1
Posted at: 2020-04-02 02:15:58
Code:mc Sb2548 bag Materials: PU Leather Specfication: L30cm X H13cm . Colour: GG / Flower / FIOM / GD / Square / FF . Rm30 SM/ Rm35 SS 💞Free postage . Cara order: 👝Screenshot item dan whatsapp ke 011 2800 2737 . . #assalamualaikum #terapiinstagram #walletmurah #pursemurah#begmurah #handbag #igshopmalaysia#uitm#unitar#umt #umk#kelantan#pahang#puchong #mirafilzah #neelofa#sitinordiana #erezeki#handbagmurah#sarawak #sabah #seindah7warnapelangi #tv3#meletop #dramasangat#johor#chestbag#shahalam
meletop Syukur Alhamdulillah ... The result is NEGATIVE... Kepada yang pernah ke luar negara baru baru ni .. Saya sarankan untuk buat Covid19 test ni... Walaupun KKM suruh quarantine sahaja.. Kalau ada duit nak travel, apa salahnya keluar sikit duit lagi utk buat confirmation test ni .. Tak susah pun.. Ummi pergi yang Drive Thru punya . Memang pedih sikit.. Tapi berbaloi.. Jangan takut. Kejap je buat! Tak sampai 10 minit siap !
. 
Pada masa yg sama tolong KKM juga .. Sebab result test ni akan di update ke KKM. Kepada travellers yg tak nak buat. Saya mohon sangat sangat untuk Quarantine 14 Hari di rumah ... dan JUJUR bila berjumpa staff kesihatan. Stay safe everyone !!
. 
@umminazeera
#StayAtHome
#HelpThemToHelpUs
Likes: 8
Posted at: 2020-04-02 02:08:19
Syukur Alhamdulillah ... The result is NEGATIVE... Kepada yang pernah ke luar negara baru baru ni .. Saya sarankan untuk buat Covid19 test ni... Walaupun KKM suruh quarantine sahaja.. Kalau ada duit nak travel, apa salahnya keluar sikit duit lagi utk buat confirmation test ni .. Tak susah pun.. Ummi pergi yang Drive Thru punya . Memang pedih sikit.. Tapi berbaloi.. Jangan takut. Kejap je buat! Tak sampai 10 minit siap ! . Pada masa yg sama tolong KKM juga .. Sebab result test ni akan di update ke KKM. Kepada travellers yg tak nak buat. Saya mohon sangat sangat untuk Quarantine 14 Hari di rumah ... dan JUJUR bila berjumpa staff kesihatan. Stay safe everyone !! . @umminazeera #StayAtHome #HelpThemToHelpUs
meletop Aiyokk company mana lah ni yang kerja sampai lebih masa Perintah Kawalan Pergerakan ya? Ada sesiapa yang kena kerja ke tu?
.
Likes: 19
Posted at: 2020-04-02 02:07:15
Aiyokk company mana lah ni yang kerja sampai lebih masa Perintah Kawalan Pergerakan ya? Ada sesiapa yang kena kerja ke tu? .
meletop Inilah tutorial hand sanitiser paling real setakat ni 😂😂😂😂 Hahaha buat hal lah @aeril_zafrel!
Likes: 18
Posted at: 2020-04-02 02:06:14
Inilah tutorial hand sanitiser paling real setakat ni 😂😂😂😂 Hahaha buat hal lah @aeril_zafrel!
meletop Korang duduk rumah tu sempat nak buat fashion show ke? 😂
. 
#Repost @yuna
• • • • • •
Finally decided what to wear at home. #stayhome
.
Likes: 6
Posted at: 2020-04-02 02:05:24
Korang duduk rumah tu sempat nak buat fashion show ke? 😂 . #Repost @yuna • • • • • • Finally decided what to wear at home. #stayhome .
meletop Kesian budak2 ni time quarantine bapak dia suruh pegi sekolah. Sekali kena April fool daaaa...
.
Ade ke yg terkena semalam. Untuk I time RMO ni alhamdulillah xde yang terlebih kreatif nak kena kan secara online. Zaman bekerja dulu, masuk ofis April 1 mcm masuk perang, kena berhati2 dan alert all the time sepanjang 8 jam. Lulz!!!
.
.
Korg dah ready nak kurus 3-7kg sebelum raya ni? Kalau dah jom click link di bio @wanee_fittrainer  okay. Take care. Stay safe. .
.
Wanee _fittrainer | 0173758562
Coach kurus anda .
💯 Online and Berkesan
☑️Turun berat 3-7kg dalam masa 25 hari ☑️Mealplan mudah ☑️Positive environment
☑️Boleh makan nasi dan masakan melayu
☑️Recognition and reward
☑️Simple workout combo disediakan
❌No stress
Likes: 35
Posted at: 2020-04-02 01:35:38
Kesian budak2 ni time quarantine bapak dia suruh pegi sekolah. Sekali kena April fool daaaa... . Ade ke yg terkena semalam. Untuk I time RMO ni alhamdulillah xde yang terlebih kreatif nak kena kan secara online. Zaman bekerja dulu, masuk ofis April 1 mcm masuk perang, kena berhati2 dan alert all the time sepanjang 8 jam. Lulz!!! . . Korg dah ready nak kurus 3-7kg sebelum raya ni? Kalau dah jom click link di bio @wanee_fittrainer okay. Take care. Stay safe. . . Wanee _fittrainer | 0173758562 Coach kurus anda . 💯 Online and Berkesan ☑️Turun berat 3-7kg dalam masa 25 hari ☑️Mealplan mudah ☑️Positive environment ☑️Boleh makan nasi dan masakan melayu ☑️Recognition and reward ☑️Simple workout combo disediakan ❌No stress

Famous / Popular results for meletop

Neelofa

in Kau Yang Terindah as Alisya and is a host of the television programs MeleTOP and Nona. In 2014, she took acting classes at the New York Film Academy

Munafik

Love Supermoon. In 2017, Munafik won the MeleTOP Film while Syamsul and Nabila was nominated for MeleTOP Film Stars, however, Fasha Sandha won the category

Hanis Zalikha

2013. Retrieved 15 Feb 2018. "MeleTOP - Chit Chat Ekslusif bersama Hanis Zalikha (11.06.2013)" (in Malay). Astro MeleTop. 11 Jun 2013. Retrieved 15 Feb

Zizan Razak

Anugerah MeleTOP Era 2014 Pemenang Artis Top Top MeleTOP Won Anugerah Khas Meletop Wechat Won Lagu Meletop Infiniti Cinta Nominated Kumpulan/Duo Meletop Infiniti

List of awards and nominations received by Siti Nurhaliza

various activities. Anugerah Meletop ERA is an award ceremony that made its début in 2014. It is a collaboration between Meletop (television programme) and

Ernie Zakri

January 2020. Mustazah GP (3 March 2020). "Senarai Calon Top 5 Anugerah Meletop Era 2020". iluminasi.com (in Malay). Retrieved 4 March 2020. Ernie Zakri

Fazura

Actress in Film Category Nomination : Anugerah MeleTOP Era 2017 (2017 MeleTOP Era Award) – Bintang Filem MeleTOP Win : Anugerah Bintang Popular Berita Harian

Stacy (singer)

of the single was directed by herself and first showed exclusively on MeleTop. In September 2014, Stacy released the video of "Patah" a promotional single

Fattah Amin

Won 4th Anugerah MeleTOP Era Pelakon TV MeleTOP Won Bintang Online MeleTOP N/A Won Fesyen MeleTOP N/A Won Anugerah Top Top MeleTOP (Lelaki) Suri Hati

Nelydia Senrose

Harapan Wanita Terbaik Nominated 2015 Anugerah MeleTOP Era Bintang Filem MeleTOP Won Pelakon TV MeleTOP Nominated Anugerah Drama Festival Kuala Lumpur

Neelofa

in Kau Yang Terindah as Alisya and is a host of the television programs MeleTOP and Nona. In 2014, she took acting classes at the New York Film Academy

Munafik

Love Supermoon. In 2017, Munafik won the MeleTOP Film while Syamsul and Nabila was nominated for MeleTOP Film Stars, however, Fasha Sandha won the category

Hanis Zalikha

2013. Retrieved 15 Feb 2018. "MeleTOP - Chit Chat Ekslusif bersama Hanis Zalikha (11.06.2013)" (in Malay). Astro MeleTop. 11 Jun 2013. Retrieved 15 Feb

Zizan Razak

Anugerah MeleTOP Era 2014 Pemenang Artis Top Top MeleTOP Won Anugerah Khas Meletop Wechat Won Lagu Meletop Infiniti Cinta Nominated Kumpulan/Duo Meletop Infiniti

List of awards and nominations received by Siti Nurhaliza

various activities. Anugerah Meletop ERA is an award ceremony that made its début in 2014. It is a collaboration between Meletop (television programme) and

Ernie Zakri

January 2020. Mustazah GP (3 March 2020). "Senarai Calon Top 5 Anugerah Meletop Era 2020". iluminasi.com (in Malay). Retrieved 4 March 2020. Ernie Zakri

Fazura

Actress in Film Category Nomination : Anugerah MeleTOP Era 2017 (2017 MeleTOP Era Award) – Bintang Filem MeleTOP Win : Anugerah Bintang Popular Berita Harian

Stacy (singer)

of the single was directed by herself and first showed exclusively on MeleTop. In September 2014, Stacy released the video of "Patah" a promotional single

Fattah Amin

Won 4th Anugerah MeleTOP Era Pelakon TV MeleTOP Won Bintang Online MeleTOP N/A Won Fesyen MeleTOP N/A Won Anugerah Top Top MeleTOP (Lelaki) Suri Hati

Nelydia Senrose

Harapan Wanita Terbaik Nominated 2015 Anugerah MeleTOP Era Bintang Filem MeleTOP Won Pelakon TV MeleTOP Nominated Anugerah Drama Festival Kuala Lumpur

Twitter Search Results for meletop

hürrem @18cokguzel Mar 31 nabil ni jenis lelaki kampung suka buat loya buruk out of nowhere,, just look at how he behave in meletop,,, maaf2 perangai hauk jugak, some of yall need to be careful when giving clouts to someone. twitter.com/Puta02244120/s… View details · MeleTOP @MyMeleTOP RY Fans Meletop @ryfansmeletop Neelofa MeleTOP @NeelofaMeleTOP View more people Datuk Dr Nor Hisham @DATO_Nor 3h Next year I don’t want to hear about the Oscars on PFM, AJL, Anugrah Skrin, Anugerah Meletop, Golden globes,. awards etc, don’t want to see a single actor, actress, singer, celebrity on any red carpet!! Next year I… instagram.com/p/B-dSl1OHSgb/… View details · HBDAY DANIEL SEAVEY 🦋 @n0tcryen 15h septum, eyeshadow blended to the gods, “oh mak kau meletop” twitter.com/enbiousain/sta… View details · ターフィズ @libero_PG_4ever Mar 30 Everyone, let's us together help @sofyank96 . Vote for him for Influencer Meletop. He really deserves it though. Imagine things that he would achieve with that kind of Award. twitter.com/sofyank96/stat… View details · #ZHAFVLOG @zhafvlog Mar 31 Aku tak pernah nak amik tau pasal anugerah meletop, BUT THIS IS IT! EVERYBODY VOTE FOR @sofyank96 ! This is the kind of talent we need to highlight in this tainted industry! Hats off bruh! You totally deserve it! twitter.com/sofyank96/stat… View details · Yam. @ikram_electron 17h Before and after, donat gebu gebas meletop kebabom pic.twitter.com/l3hRLC74an View photo · Ejen Ali - Stay At Home! #kitajagakita @ejen_ali Mar 31 ⏰1 hour until the votes for Filem Meletop on #AME2020 ends! ⏰ Jangan lupa untuk undi #EjenAliTheMovie ⭐ bit.ly/eatmAME2020 ⭐ or SMS AME20<space>H2 to vote & donate RM10 to Tabung Bantuan Frontliners COVID19 by Sinar Harian! 🤜🏻🧼🤛🏻 #KitaJagaKita #StayHome #StaySafe pic.twitter.com/IgFJGLwhja View photo · sisdhiamaiya @sisdhiamaiya Mar 31 ♥️♥️♥️ Reposted from lina.kb94 Last day to vote. 3 hours left. Vote @khaibahar94_ on Penyanyi Meletop via online Or SMS AME5 / 10 / 20 B4 to 32777 (All the money will be donated to… instagram.com/p/B-ZIi4eHLS78… View details · Marafi @Marafibahaudin Mar 31 I'm selling DQZShop Dress Code 9009 Meletop!! for RM85.00. Get it on Shopee now! shopee.com.my/marafibahaudin… #ShopeeMY pic.twitter.com/LEDEwEPfCe View photo · Lina Jamsari @LinaJamsari 9h I forgot ada Meletop. Afgan was there T.T View details · 𝕜𝕦𝕕𝕠𝕤 @ihafizrahim Mar 31 i think, dia tayah menang oun takpe, cukuplah dia sebagai one of the meletop video editor, cause his talent is superb twitter.com/sofyank96/stat… View details · gog @sayazam 14h Replying to @abbyanailham dude already cancelled him since the meletop thingy View conversation · ⁹⁴ 🐣 @oohafiqah Mar 29 Ok look bro. Dia macam ni tau. Artis korea time dorang tengah meletop, dorang tak terus beli rumah, beli kereta etc. Dorang beli semua tu after 4/5 tahun, bila dah betul2 stabil. twitter.com/YUNHORIZ0N/sta… View details · sa @lssandia 15h shit aircond bilik meletop and now im scared to tell ayah 😃🤡 View details · menteri percintaan @nadzerjannn 18h "aa meletop meletop" jsjxnc thats cute twitter.com/chocsberries/s… View details · ف @pidji_ Mar 31 at this point, it’s ridiculous if you’re STILL watching stupid show as meletop. twitter.com/puta02244120/s… View details · outcast @zzthzm72 Mar 26 Unpopular opinion, parody meletop actually tak lawak pun. Sorry View details · paeh @faeznizam 3h Replying to @umarmaggi best of luck down!! may business kau meletop. View conversation · HBDAY DANIEL SEAVEY 🦋 @n0tcryen 15h legit everytime i jumpa ain, padahal they knew they were gonna meet me astu nak terlatah oh mak kau meletop opocot kau like that View details · rosé 🥀 @FatihahAfif 15h Asshole. Meletop is cancelled. twitter.com/puta02244120/s… View details · Load older Tweets Back to top · Turn images off

Voticle Trending & Popular Articles
Calligraphy is a visual art which is related to writing. It is the design and execution of lettering with a broad tip instrument, dip pen, or brush. Contemporary calligraphic practice can be defined as, "the art of giving form to signs in a harmonious, expressive, and skillful manner". Calligraphy is also used for props and moving images for...
Despite the fact that the laws representing child custody vary from state to state, each state allows parents, adopted or natural, to have a legitimate right to have authority over a child. Guardians are chosen by a court or by the parents. Guardians only have the privilege to settle on choices about the child as far as the terms of the...
Naturally our response when faced with criticism is either to react in self-defense or feel discourage and threaten. If emotion cannot be managed when faced with destructive criticism our business can likely fail. As a business person, be ready to embrace criticism and do not allow emotions and memory drive you to react negatively towards...
Over the last decade or two, businesses have introduced a number of new measures to improve the efficiency, quality and authority of their company and one of these measures is DISC. As a personality test, disc highlights the key workings and skills of a person and categorises them into one or more group; dominant, influential, steady and...
Rental property is a very profitable business when handled with care. You will need to protect your property to be able to make the envisaged profits. There are myriad ways to lose money so your property can be protected in the following ways.           1.       Liability insurance and tax...
In the society today, people regard success in life as being a professional in a particular activity that a person is trained in. Almost all the noble business activities and administrative posts in the world require their holders to be able to know how to write a speech, how to deliver a speech with the use of proper speech techniques. Such...

What is the meaning/definition of the letters in MeleTOP?

Meaning of MeleTOP by its letters

MeleTOP acronym or abbreviation means:

M: Meaning of M in MeleTOP. While M stands on two points, it has three projections pointing downwards. M is dracious, stable and temperamental. M could also be overwhelming with a great strenght of character and a strong in mind.

E: Meaning of E in MeleTOP. The letter E has three branches of equal lenghts. These all extend from it's left side. The equal lenghts show a degree of fairness to the outside world. They extend outwards indicating a willingness to learn, think broadly and be more vigorous in understanding. B also implies endowed with good writing abilities, eloquence, resourcefulness. It displays a unique artistic nature and strong enthusaism to get out and know more.

L: Meaning of L in MeleTOP. The letter has a flat bottom and a vertically extending part that projects into the sky. L is aspiring, reckoning, methodical, logical and convincing. Its flat bottom on the earth shows desire for earthly things hence L is materialistics and active. L is flexible, successful, public, insightful and considerate.

T: Meaning of T in MeleTOP. T is a vertical strand crossed at the top by a horizontal strand. With the top strand balanced in the middle by the vertical strand, T shows balance and stability in its ways. It is also forgoing and spiritual. With the top strand projected up by the bottom strand, T is highly ambitious, but also kind to others as it can let others rest on its horizontal top. This makes T selfless, cooperative, womanly and dutiful. It also displays a high degree of generosity and liberalism.

O: Meaning of O in MeleTOP. O is well carved with no pointed edges. It is smooth and closed. It shows deep in thought, well disciplined, down in the dumps and caring. The roundedness of the O with lookout in the middle indicates a peering nature into the outside. This means, lookout for the mysterious and be home-loving and enjoy the things that are close by. It is a traditionalist letter.

P: Meaning of P in MeleTOP. P has a heavy top standing on just a point to show it's strenght. It means strong, the ability tp perceive weakness and opportunities easily and clear-sightedness. By standing on its own, it shows self-centeredness, a thriving attitude and rigorousness. P also shows disconnection, strong will to go even alone and impartiality.

What does MeleTOP mean or stand for ?

This page explains the astronumerology analysis of the abbreviation MeleTOP. Below, you also find the detailed meaning of each letter in the MeleTOP acronym.

Astrological Analysis and meaning of MeleTOP

MeleTOP has a life path of 5. MeleTOP means: With a Life Path 5, your numbers are (5, 14/5, 23/5, 32/5). Life path 5 shows that you entered life with a progressive attitude, with the attitude and the skills to make the world a better place. The key word in your life path is freedom. In the pursuit of freedom, you are naturally versatile, adventurous, and advanced in your thinking. You are one of those people who are always trying to find answers to the many questions that life presents. 5 for positive life path is change and continuous improvement. You want to be completely unrestrained, as the number most associated with the productive use of freedom. You are one of the most compassionate people. A life path of 5 means you appreciate with certainty the way a freedom-loving and a compassionate life. Your love of freedom extends to humanity in general, and concern for one's neighbor, the freedom and well-being, perhaps especially in the mind. A great path life of 5 is US President Abraham Lincoln who declared slave Emancipation Proclamation, and ended slavery in America. As the ultimate progressive thinkers your potential in the Government give you considerable knowledge to exercise authority on others. You are a good communicator, and you know how to motivate people around you. This can be your feature that is the strongest and be the most valuable. Because of this ability, and your amazing mind, you are a really born leader able to sell his views. This ability to sell and motivate extends to any kind of physical product in all ideas or concepts that you can undertake. They hate routine work because it gets boring, and you are not very good to stay with the daily tasks that must be completed in time. On average, the number 5 personality live for today, and not too much about tomorrow. It is also important that you find a job that provides challenging tasks rather than routine and redundant tasks. They deal better with people, but the important thing is he person. With the ability to express yourself anytime, you have an innate ability to think through complex issues and to analyze it quickly even when it is something new. An adventure can dominate your life. This can take the form of physical or mental manifestation, but in both cases you will have the chance for exploration thrills and new ways. Of course, you belong to a group considered most secular and traveled. Obviously you do not ignore a good adventure. You take lot of risk, but often come out successful. If you do not have your own money at stake, you are even more open for a wide range of risks in your daily life. the conservative approach is simply not found in your nature. In romance, you dislike the limits imposed by love. You would like to be boundless. This does not necessarily mean you are unfaithful or promiscuous, but that does not mean you also make a good partner, you need to understand your style. A relationship that is governed on jealousy and narrow-mindedness will not work for you. You need a partner who understands your needs, is trustworthy, can see your trustworthiness, even if you are not always available and to be fully devoted. It is important that you mix with people who are different, and try those who are too serious and avoid demanding tasks. If you live on the negative side of life path 5, you are likely to be versatile, but suffer from a lack of direction, and there is confusion surrounding your ambition. Restless, discontent, and impulsive, you can choose to jump from one job to another without ever finding satisfaction with any. 5 in a negative way of life can be very irresponsible in tasks and decisions about the life of the home and business. The total pursuit of sensation and adventure in you may make you to completely ignore the feelings of those around you.

MeleTOP

More meanings / definitions of MeleTOP or words, sentences containing MeleTOP?

Name Meaning of MeleTOP

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All InstagramTM logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram. .