No. 1 Free Social Classifieds. Best Social Classifieds, Fonolive.

Find hashtags, instagram users, trends

ajimaura hashtag photos, instagram hashtag ajimaura meanings, #ajimaura hashtag pics

ajimaura
ajimaura
ajimaura Kepada semua Makcik kiah yang tengah scroll2 ig tu jgn lupa usha2 @theaira_exclusive .😂😂 #DUDUKRUMAH  SALE tgh berlangsung skrg
Likes: 103
Posted at: 2020-03-28 13:07:56
Kepada semua Makcik kiah yang tengah scroll2 ig tu jgn lupa usha2 @theaira_exclusive .😂😂 #DUDUKRUMAH SALE tgh berlangsung skrg
ajimaura “Saya tak boleh la minum susu. Tak suka rasa susu, tak sedap !”
_
Opssss ! Jangan tak tahu Calla Milk tak rasa susu atau hamis langsung. Serius cakap, rasa Calla Milk memang sangat sedap. Macam air boba, macam popcorn caramel tu, sumpah sedap. Sekali minum confirm nak minum lagi. Ketagih !
_
Jadi kalau korang tak minum atau tak suka susu, saya berani jamin korang akan fall in love dengan Calla Milk Caramel ni. Bukan je sedap malah sangat bagus untuk kulit dan badan.
_
Lagi-lagi kalau korang ada masalah kulit, Calla Milk boleh bantu mengurangkan masalah kulit korang dan jadikan kulit korang kembali cantik seperti kulit bayi😍
.
.
Whatsapp : 0125475797
Whatsapp : 0125475797
.atau klik link di atas

#malaysianproduct #callamilk #callabeautskin
#beautyskin #milkbooster
#cspscs #ajimaura #terapiinstagram #igreviewmalaysia #igersmalaysia #like4follow #like4likes #malaysia #malaysian #likeforlikes
#callamilkcaramel #minumansehat #cantiknatural #kulitcantik #susukambing  #boba #bobamilk #masalahkulit #ibuhamil #ibuhamilcantik #ibumengandung #minumanibuhamil #kulitputih
Likes: 148
Posted at: 2020-03-30 07:00:02
“Saya tak boleh la minum susu. Tak suka rasa susu, tak sedap !” _ Opssss ! Jangan tak tahu Calla Milk tak rasa susu atau hamis langsung. Serius cakap, rasa Calla Milk memang sangat sedap. Macam air boba, macam popcorn caramel tu, sumpah sedap. Sekali minum confirm nak minum lagi. Ketagih ! _ Jadi kalau korang tak minum atau tak suka susu, saya berani jamin korang akan fall in love dengan Calla Milk Caramel ni. Bukan je sedap malah sangat bagus untuk kulit dan badan. _ Lagi-lagi kalau korang ada masalah kulit, Calla Milk boleh bantu mengurangkan masalah kulit korang dan jadikan kulit korang kembali cantik seperti kulit bayi😍 . . Whatsapp : 0125475797 Whatsapp : 0125475797 .atau klik link di atas #malaysianproduct #callamilk #callabeautskin #beautyskin #milkbooster #cspscs #ajimaura #terapiinstagram #igreviewmalaysia #igersmalaysia #like4follow #like4likes #malaysia #malaysian #likeforlikes #callamilkcaramel #minumansehat #cantiknatural #kulitcantik #susukambing #boba #bobamilk #masalahkulit #ibuhamil #ibuhamilcantik #ibumengandung #minumanibuhamil #kulitputih
ajimaura “Saya tak boleh la minum susu. Tak suka rasa susu, tak sedap !”
_
Opssss ! Jangan tak tahu Calla Milk tak rasa susu atau hamis langsung. Serius cakap, rasa Calla Milk memang sangat sedap. Macam air boba, macam popcorn caramel tu, sumpah sedap. Sekali minum confirm nak minum lagi. Ketagih !
_
Jadi kalau korang tak minum atau tak suka susu, saya berani jamin korang akan fall in love dengan Calla Milk Caramel ni. Bukan je sedap malah sangat bagus untuk kulit dan badan.
_
Lagi-lagi kalau korang ada masalah kulit, Calla Milk boleh bantu mengurangkan masalah kulit korang dan jadikan kulit korang kembali cantik seperti kulit bayi😍
.
.
Whatsapp : 0125475797
Whatsapp : 0125475797
.atau klik link di atas

#malaysianproduct #callamilk #callabeautskin
#beautyskin #milkbooster
#cspscs #ajimaura #terapiinstagram #igreviewmalaysia #igersmalaysia #like4follow #like4likes #malaysia #malaysian #likeforlikes
#callamilkcaramel #minumansehat #cantiknatural #kulitcantik #susukambing  #boba #bobamilk #masalahkulit #ibuhamil #ibuhamilcantik #ibumengandung #minumanibuhamil #kulitputih
Likes: 146
Posted at: 2020-03-29 13:43:48
“Saya tak boleh la minum susu. Tak suka rasa susu, tak sedap !” _ Opssss ! Jangan tak tahu Calla Milk tak rasa susu atau hamis langsung. Serius cakap, rasa Calla Milk memang sangat sedap. Macam air boba, macam popcorn caramel tu, sumpah sedap. Sekali minum confirm nak minum lagi. Ketagih ! _ Jadi kalau korang tak minum atau tak suka susu, saya berani jamin korang akan fall in love dengan Calla Milk Caramel ni. Bukan je sedap malah sangat bagus untuk kulit dan badan. _ Lagi-lagi kalau korang ada masalah kulit, Calla Milk boleh bantu mengurangkan masalah kulit korang dan jadikan kulit korang kembali cantik seperti kulit bayi😍 . . Whatsapp : 0125475797 Whatsapp : 0125475797 .atau klik link di atas #malaysianproduct #callamilk #callabeautskin #beautyskin #milkbooster #cspscs #ajimaura #terapiinstagram #igreviewmalaysia #igersmalaysia #like4follow #like4likes #malaysia #malaysian #likeforlikes #callamilkcaramel #minumansehat #cantiknatural #kulitcantik #susukambing #boba #bobamilk #masalahkulit #ibuhamil #ibuhamilcantik #ibumengandung #minumanibuhamil #kulitputih
ajimaura Jadi kalau korang tak minum atau tak suka susu, saya berani jamin korang akan fall in love dengan Calla Milk Caramel ni. Bukan je sedap malah sangat bagus untuk kulit dan badan.
_
Lagi-lagi kalau korang ada masalah kulit, Calla Milk boleh bantu mengurangkan masalah kulit korang dan jadikan kulit korang kembali cantik seperti kulit bayi😍
.
.
Whatsapp : 0125475797
Whatsapp : 0125475797
.atau klik link di atas

#malaysianproduct #callamilk #callabeautskin
#beautyskin #milkbooster
#cspscs #ajimaura #terapiinstagram #igreviewmalaysia #igersmalaysia #like4follow #like4likes #malaysia #malaysian #likeforlikes
#callamilkcaramel #minumansehat #cantiknatural #kulitcantik #susukambing  #boba #bobamilk #masalahkulit #ibuhamil #ibuhamilcantik #ibumengandung #minumanibuhamil #kulitputih
Likes: 145
Posted at: 2020-03-31 06:37:39
Jadi kalau korang tak minum atau tak suka susu, saya berani jamin korang akan fall in love dengan Calla Milk Caramel ni. Bukan je sedap malah sangat bagus untuk kulit dan badan. _ Lagi-lagi kalau korang ada masalah kulit, Calla Milk boleh bantu mengurangkan masalah kulit korang dan jadikan kulit korang kembali cantik seperti kulit bayi😍 . . Whatsapp : 0125475797 Whatsapp : 0125475797 .atau klik link di atas #malaysianproduct #callamilk #callabeautskin #beautyskin #milkbooster #cspscs #ajimaura #terapiinstagram #igreviewmalaysia #igersmalaysia #like4follow #like4likes #malaysia #malaysian #likeforlikes #callamilkcaramel #minumansehat #cantiknatural #kulitcantik #susukambing #boba #bobamilk #masalahkulit #ibuhamil #ibuhamilcantik #ibumengandung #minumanibuhamil #kulitputih
ajimaura Jadi kalau korang tak minum atau tak suka susu, saya berani jamin korang akan fall in love dengan Calla Milk Caramel ni. Bukan je sedap malah sangat bagus untuk kulit dan badan.
_
Lagi-lagi kalau korang ada masalah kulit, Calla Milk boleh bantu mengurangkan masalah kulit korang dan jadikan kulit korang kembali cantik seperti kulit bayi😍
.
.
Whatsapp : 0125475797
Whatsapp : 0125475797
.atau klik link di atas

#malaysianproduct #callamilk #callabeautskin
#beautyskin #milkbooster
#cspscs #ajimaura #terapiinstagram #igreviewmalaysia #igersmalaysia #like4follow #like4likes #malaysia #malaysian #likeforlikes
#callamilkcaramel #minumansehat #cantiknatural #kulitcantik #susukambing  #boba #bobamilk #masalahkulit #ibuhamil #ibuhamilcantik #ibumengandung #minumanibuhamil #kulitputih
Likes: 158
Posted at: 2020-03-30 14:05:38
Jadi kalau korang tak minum atau tak suka susu, saya berani jamin korang akan fall in love dengan Calla Milk Caramel ni. Bukan je sedap malah sangat bagus untuk kulit dan badan. _ Lagi-lagi kalau korang ada masalah kulit, Calla Milk boleh bantu mengurangkan masalah kulit korang dan jadikan kulit korang kembali cantik seperti kulit bayi😍 . . Whatsapp : 0125475797 Whatsapp : 0125475797 .atau klik link di atas #malaysianproduct #callamilk #callabeautskin #beautyskin #milkbooster #cspscs #ajimaura #terapiinstagram #igreviewmalaysia #igersmalaysia #like4follow #like4likes #malaysia #malaysian #likeforlikes #callamilkcaramel #minumansehat #cantiknatural #kulitcantik #susukambing #boba #bobamilk #masalahkulit #ibuhamil #ibuhamilcantik #ibumengandung #minumanibuhamil #kulitputih
ajimaura ❤️❤️
Likes: 207
Posted at: 2020-03-31 07:57:05
❤️❤️
ajimaura Calla Milk merupakan campuran susu kambing dan makanan sunnah seperti kismis, kurma, madu, Habatussauda, delima, sarang burung walit dan lain-lain lagi. Kelebihan amalkan Calla Milk dapat membantu mencantikkan kulit yang kusam, luka cepat kering, parut makin pudar, jerawat cepat kecut dan kulit bermasalah akan berkurangan.
_
Jadi kalau korang ada masalah kulit, saya syorkan korang amalkan minum Calla Milk. 
_
Siapa boleh amalkan Calla Milk?
✅Lelaki dan perempuan
✅Kanak-kanak seawal 2 tahun
✅Ibu mengandung/menyusu
✅Orang tua/dewasa
✅Sesiapa sahaja yang mempunyai masalah kulit dan ingin kulit cantik !
..
Whatsapp : 0125475797
Whatsapp : 0125475797
.atau klik link di atas

#malaysianproduct #callamilk #callabeautskin
#beautyskin #milkbooster
#cspscs #ajimaura #terapiinstagram #igreviewmalaysia #igersmalaysia #like4follow #like4likes #malaysia #malaysian #likeforlikes

#callamilkcaramel #minumansehat #cantiknatural #kulitcantik #susukambing  #boba #bobamilk #masalahkulit #ibuhamil #ibuhamilcantik #ibumengandung #minumanibuhamil #kulitputih
Likes: 146
Posted at: 2020-03-28 13:17:16
Calla Milk merupakan campuran susu kambing dan makanan sunnah seperti kismis, kurma, madu, Habatussauda, delima, sarang burung walit dan lain-lain lagi. Kelebihan amalkan Calla Milk dapat membantu mencantikkan kulit yang kusam, luka cepat kering, parut makin pudar, jerawat cepat kecut dan kulit bermasalah akan berkurangan. _ Jadi kalau korang ada masalah kulit, saya syorkan korang amalkan minum Calla Milk. _ Siapa boleh amalkan Calla Milk? ✅Lelaki dan perempuan ✅Kanak-kanak seawal 2 tahun ✅Ibu mengandung/menyusu ✅Orang tua/dewasa ✅Sesiapa sahaja yang mempunyai masalah kulit dan ingin kulit cantik ! .. Whatsapp : 0125475797 Whatsapp : 0125475797 .atau klik link di atas #malaysianproduct #callamilk #callabeautskin #beautyskin #milkbooster #cspscs #ajimaura #terapiinstagram #igreviewmalaysia #igersmalaysia #like4follow #like4likes #malaysia #malaysian #likeforlikes #callamilkcaramel #minumansehat #cantiknatural #kulitcantik #susukambing #boba #bobamilk #masalahkulit #ibuhamil #ibuhamilcantik #ibumengandung #minumanibuhamil #kulitputih
ajimaura Banyak manfaat Vitamin E ni untuk kulit. Terutama hebat untuk pudarkan parut!
.
[ Khasiat Vitamin E utk kulit ]
.
🍁Anti- oksida yang kuat mengurangkan kerosakan disebabkan oleh radikal bebas
.
🍁melambatkan proses penuaan
.
🍁mengurangkan kedutan dan garis halus
.
🍁membantu pudarkan parut dan jerawat
.
🍁melambatkan pembentukan melanin- pigmen kulit yang menyebabkan jeragat
.
🍁mengurangkan kesan parut
.
Wasap saya untuk lebih info
@wawashaklee
011-19300290
Likes: 187
Posted at: 2020-03-27 06:48:27
Banyak manfaat Vitamin E ni untuk kulit. Terutama hebat untuk pudarkan parut! . [ Khasiat Vitamin E utk kulit ] . 🍁Anti- oksida yang kuat mengurangkan kerosakan disebabkan oleh radikal bebas . 🍁melambatkan proses penuaan . 🍁mengurangkan kedutan dan garis halus . 🍁membantu pudarkan parut dan jerawat . 🍁melambatkan pembentukan melanin- pigmen kulit yang menyebabkan jeragat . 🍁mengurangkan kesan parut . Wasap saya untuk lebih info @wawashaklee 011-19300290
ajimaura
Likes: 0
Posted at: 2020-03-31 14:50:05
"1 THING MEN WEAR THAT DRIVE WOMEN CRAZY!" . haaa meh nak bagitahu, menurut kajian, bila abang2 kita pakai ade unsur2 kaler PINK, memang boleh MENARIK PERHATIAN gadis2 semua tuu 👍 . bukan mudahh org lelaki nak pakai pink. betul kann? tu sbb gadis2 kagum bila org lelaki pakai pink, nmpk konfiden tinggi dan berani gituuu . tapi tips nya, jangan pakai HOT PINK ⛔ pakai tone pink yang pucat@light je . yg dah kawin jgn cuba2 nak tarik perhatian gadis2 kt luar tu silap2 keluar dialog 🤷‍♂️ "butang baju aku mana pahh" . pink2 ni xde kena mengena dgn bucket hat sebab yg ni kaler FLASH RED 🤣 . pakat2 berani pakai kaler2 sikit matching dgn baju maroon,merah, hitam apa nth lagi! . ===================== katalog READY STOCK : @adidasoriginalsahaja 📲 Whatapps : 0127086538 / nak senang klik je di IG's Bio ⬆️⬆️⬆️ COD : Skudai, Johor ===================== . #readystockadidas #adidasbuckethat #adidasmy #kasutmalaysia #kasutmurah #topitrucker #topiadidasoriginal #begadidas #topimalaysia #cspscs #adidastshirt #tshirtadidas #bajuadidas #bajumalaysia #topimurahmalaysia #terapiinstagram #ajimaura #aurainsta #hadiahuntuksuami #sapotlokal #snapbackmalaysia #bazaronline #capadidas #capmalaysiamurah #codskudai #streetwearmalaysia #bundlemalaysia #sapotlokal #super100k #topibucketmurah #adidasxgshockfansclubmalaysia
ajimaura Bole view full Koleksi @ayanna.boutique
.
Kurung Dewasa size 32-55/60
Kurung Budak Size XS-2XL
B.Melayu Dewasa XS-2XL
B.Melayu Budak XS-2XL
Kurta Dewasa XS-2XL
Kurta Budak XS - 2XL
. 
Untuk ukuran bole refer post bawah (slide pic)
.
Material Kurung:Arianna Cotton Silk
Material B.Melayu & Kurta : Milano Vien Silk
.
Item Ready Stock & Limited
.
WA 0139782967 to purchase
Likes: 3
Posted at: 2020-03-31 14:46:11
Bole view full Koleksi @ayanna.boutique . Kurung Dewasa size 32-55/60 Kurung Budak Size XS-2XL B.Melayu Dewasa XS-2XL B.Melayu Budak XS-2XL Kurta Dewasa XS-2XL Kurta Budak XS - 2XL . Untuk ukuran bole refer post bawah (slide pic) . Material Kurung:Arianna Cotton Silk Material B.Melayu & Kurta : Milano Vien Silk . Item Ready Stock & Limited . WA 0139782967 to purchase
ajimaura 🌼CBR PASIR LINTANG TRICOLOUR SLIM FIT🌼 🌻LEBAR (+-0.5CM)🌻 (S10)
☘1.23G
☘1.22G (S11)
☘1.33G
☘1.37G (S12)
☘️1.36G
☘️1.36G
☘️1.35G (S13)
☘️1.41G
☘️1.41G (S14)
☘️1.45G
☘️1.41G
☘️1.38G (S15)
☘️1.47G (S16)
☘️1.49G
☘️1.48G
☘️1.48G (S17)
☘️1.45G (S18)
☘️1.64G
☘️1.60G (S19)
☘️1.65G
☘️1.61G
☘️1.54G
☘️1.64G (S20)
☘️1.70G
☘️1.71G
☘️1.64G (S21)
☘️1.73G (S22)
☘️1.70G
☘️1.69G

Whattsap 014-3204217

#emas916murah #emas916 #emasmurah #emasmurahonline #emas916murah #instagood #instadaily #instagram #bazarpaknil #emas916murah #emas916
#instadaily #photooftheday  #uitm  #instadaily #photooftheday #like4likes #instalike  #likeforfollow #like4likeback #likesforlike #yes #promosi #sale  #terapiinstagram #cspscs #ajimaura #emasmurah #emas916 #emasmurah #trustedseller
Likes: 1
Posted at: 2020-03-31 14:44:54
🌼CBR PASIR LINTANG TRICOLOUR SLIM FIT🌼 🌻LEBAR (+-0.5CM)🌻 (S10) ☘1.23G ☘1.22G (S11) ☘1.33G ☘1.37G (S12) ☘️1.36G ☘️1.36G ☘️1.35G (S13) ☘️1.41G ☘️1.41G (S14) ☘️1.45G ☘️1.41G ☘️1.38G (S15) ☘️1.47G (S16) ☘️1.49G ☘️1.48G ☘️1.48G (S17) ☘️1.45G (S18) ☘️1.64G ☘️1.60G (S19) ☘️1.65G ☘️1.61G ☘️1.54G ☘️1.64G (S20) ☘️1.70G ☘️1.71G ☘️1.64G (S21) ☘️1.73G (S22) ☘️1.70G ☘️1.69G Whattsap 014-3204217 #emas916murah #emas916 #emasmurah #emasmurahonline #emas916murah #instagood #instadaily #instagram #bazarpaknil #emas916murah #emas916 #instadaily #photooftheday #uitm #instadaily #photooftheday #like4likes #instalike #likeforfollow #like4likeback #likesforlike #yes #promosi #sale #terapiinstagram #cspscs #ajimaura #emasmurah #emas916 #emasmurah #trustedseller
ajimaura 🌼CCN COCO FULL 🌼 🌻LEBAR(+-0.5CM)🌻 (S-4)
☘0.96G
☘0.99G ~~~~~~~~~~~~~~~~ 🌼CCN COCO FULL🌼 🌻LEBAR (+-0.6CM)🌻 (S11)
☘1.93G
☘1.92G
☘1.99G
☘1.94G
☘2.01G (S12)
☘1.92G
☘1.88G
☘1.90G (S13)
☘1.86G (S15)
☘2.05G
☘2.04G (S17)
☘2.09G

P/S: DESIGN NI.SUPER STAMPING YA.. TERSANGAT NIPIS‼️😘 HANDLE WITH CARE..KALAU DEFECT KAMI INFORM ANDA AWAL2🥰 🌼CCN COCO FULL🌼 🌻LEBAR (+-0.7CM)🌻 (S10)
☘2.66G (S11)
☘2.69G (S12)
☘2.71G
☘2.66G (S13)
☘2.88G (S14)
☘2.89G (S18)
☘2.83G ~~~~~~~~~~~~~~~~ 🌼CCN COCO FULL🌼 🌻LEBAR (+-0.9CM)🌻 (S6)
☘1.55G ~~~~~~~~~~~~~~~~ 🌼CCN COCO FULL🌼 🌻LEBAR (+-1.00CM)🌻 (S7)
☘2.08G

Whattsap 014-3204217

#emas916murah #emas916 #emasmurah #emasmurahonline #emas916murah #instagood #instadaily #instagram #bazarpaknil #emas916murah #emas916
#instadaily #photooftheday  #uitm  #instadaily #photooftheday #like4likes #instalike  #likeforfollow #like4likeback #likesforlike #yes #promosi #sale  #terapiinstagram #cspscs #ajimaura #emasmurah #emas916 #emasmurah #trustedseller
Likes: 7
Posted at: 2020-03-31 14:44:03
🌼CCN COCO FULL 🌼 🌻LEBAR(+-0.5CM)🌻 (S-4) ☘0.96G ☘0.99G ~~~~~~~~~~~~~~~~ 🌼CCN COCO FULL🌼 🌻LEBAR (+-0.6CM)🌻 (S11) ☘1.93G ☘1.92G ☘1.99G ☘1.94G ☘2.01G (S12) ☘1.92G ☘1.88G ☘1.90G (S13) ☘1.86G (S15) ☘2.05G ☘2.04G (S17) ☘2.09G P/S: DESIGN NI.SUPER STAMPING YA.. TERSANGAT NIPIS‼️😘 HANDLE WITH CARE..KALAU DEFECT KAMI INFORM ANDA AWAL2🥰 🌼CCN COCO FULL🌼 🌻LEBAR (+-0.7CM)🌻 (S10) ☘2.66G (S11) ☘2.69G (S12) ☘2.71G ☘2.66G (S13) ☘2.88G (S14) ☘2.89G (S18) ☘2.83G ~~~~~~~~~~~~~~~~ 🌼CCN COCO FULL🌼 🌻LEBAR (+-0.9CM)🌻 (S6) ☘1.55G ~~~~~~~~~~~~~~~~ 🌼CCN COCO FULL🌼 🌻LEBAR (+-1.00CM)🌻 (S7) ☘2.08G Whattsap 014-3204217 #emas916murah #emas916 #emasmurah #emasmurahonline #emas916murah #instagood #instadaily #instagram #bazarpaknil #emas916murah #emas916 #instadaily #photooftheday #uitm #instadaily #photooftheday #like4likes #instalike #likeforfollow #like4likeback #likesforlike #yes #promosi #sale #terapiinstagram #cspscs #ajimaura #emasmurah #emas916 #emasmurah #trustedseller
ajimaura Berani nak try💘
Asalkan spirit nak cari duit halal ada then just go on
Kami sentiasa membantu only RM 20 then you get more
. 
#jutawanmuda #jommasuktv #begmurah #begmurahmalaysia #malaysia #malaysian #slingbagmurah #like4like #likeforlikes #begmampumilik #bucketbagmurah #bucketbagmurahmalaysia #slingbag #bazarpaknil #slingbagmurahmalaysia #slingbagmalaysia #begrm20 #lubukbegmurah #bagpackmurah #bagpackmurahmalaysia #bagpackrm25 #cikguseo #ajimaura #aurainsta #terapiinstagram
Likes: 3
Posted at: 2020-03-31 14:43:59
Berani nak try💘 Asalkan spirit nak cari duit halal ada then just go on Kami sentiasa membantu only RM 20 then you get more . #jutawanmuda #jommasuktv #begmurah #begmurahmalaysia #malaysia #malaysian #slingbagmurah #like4like #likeforlikes #begmampumilik #bucketbagmurah #bucketbagmurahmalaysia #slingbag #bazarpaknil #slingbagmurahmalaysia #slingbagmalaysia #begrm20 #lubukbegmurah #bagpackmurah #bagpackmurahmalaysia #bagpackrm25 #cikguseo #ajimaura #aurainsta #terapiinstagram
ajimaura ig,Health Advice💖
Wash hands regularly, cover mouth & nose when coughing & sneezing. If feeling unwell, use face mask when in public & seek medical advice ..
.
TERIMA KASIH kerana LIKE👍 dan KOMEN💖. Semoga bermanfaat. Tekan SHARE jika anda mahu kongsi Kebaikan kepada orang lain.
.
Follow @qa___co
Follow @qa___co
Follow @qa___co
👍💖👍💖👍💖💎
.
.
#terapiinstagram #ajimaura #bazaarpaknil #bazaaronline #motivasidiri #jombeli #sayajualonline #sayajualmurah #perfumelovers #perfumes
#jomkurus #lawak #viral #semangat #superhubs #produkkecantikan #prayforcovid19 #covid_19 #flattenthevirus #hapuscovid19 #stayhome
Likes: 0
Posted at: 2020-03-31 14:43:27
ig,Health Advice💖 Wash hands regularly, cover mouth & nose when coughing & sneezing. If feeling unwell, use face mask when in public & seek medical advice .. . TERIMA KASIH kerana LIKE👍 dan KOMEN💖. Semoga bermanfaat. Tekan SHARE jika anda mahu kongsi Kebaikan kepada orang lain. . Follow @qa___co Follow @qa___co Follow @qa___co 👍💖👍💖👍💖💎 . . #terapiinstagram #ajimaura #bazaarpaknil #bazaaronline #motivasidiri #jombeli #sayajualonline #sayajualmurah #perfumelovers #perfumes #jomkurus #lawak #viral #semangat #superhubs #produkkecantikan #prayforcovid19 #covid_19 #flattenthevirus #hapuscovid19 #stayhome
ajimaura PROMO RM50
POS RM8 SM, RM12 SS
.
Simple tapi bila pakai terserlah keayuan dan material como crepe yang sangat selesa 😘😘
.
FAKTA pasal Kurung Pastel ni yang korang wajib tahu!
🔸 Design yang simple dan khas untuk mereka yang ingin nampak sopan
🔸 Material comocrepe
🔸 Serius tak panas dan nyaman bila pakai
🔸 Wudhuk friendly (zip)
🔸 BF friendly (zip)
🔸 21 Pilihan warna yang menarik
🔸 Saiz XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL 4XL
.
Whatsapp 014-3580201, klik je link di bio @nahara.rtw
.
.
.
.
.
.
#pujaanhatikanda #dramasangat #setelahterlafaznyaakad #asalkandiabahagia #leftenanzana #Neelofa #nealofarhijab #nealofar #ctdk #bukancintaaku #igers  #sepahtu #parodimeletop #sepahtureunion  #nur2 #likeforlikeback #likeforlikes  #like4likes #bajuraya #senafasrindu #cintatanpahenti  #jodohjodohannisa #curicuricinta #bajudinner #ajimaura #ootd  #bajumurah #bukancintaaku #jjcm #sweetdreams #friyay
Likes: 2
Posted at: 2020-03-31 14:42:52
PROMO RM50 POS RM8 SM, RM12 SS . Simple tapi bila pakai terserlah keayuan dan material como crepe yang sangat selesa 😘😘 . FAKTA pasal Kurung Pastel ni yang korang wajib tahu! 🔸 Design yang simple dan khas untuk mereka yang ingin nampak sopan 🔸 Material comocrepe 🔸 Serius tak panas dan nyaman bila pakai 🔸 Wudhuk friendly (zip) 🔸 BF friendly (zip) 🔸 21 Pilihan warna yang menarik 🔸 Saiz XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL 4XL . Whatsapp 014-3580201, klik je link di bio @nahara.rtw . . . . . . #pujaanhatikanda #dramasangat #setelahterlafaznyaakad #asalkandiabahagia #leftenanzana #Neelofa #nealofarhijab #nealofar #ctdk #bukancintaaku #igers #sepahtu #parodimeletop #sepahtureunion #nur2 #likeforlikeback #likeforlikes #like4likes #bajuraya #senafasrindu #cintatanpahenti #jodohjodohannisa #curicuricinta #bajudinner #ajimaura #ootd #bajumurah #bukancintaaku #jjcm #sweetdreams #friyay
ajimaura ‼️IRONLESS PANTS SALE‼️
.
.
Hii tengah buat apa tu? Asyik dok scroll ig je. Apa kata awak scroll feeds saya semua item SALE sekarang ni, Baju Raya, Pants, Blouse & Tudung 😍 harga memang takpayah katalah, MEMANG KAWKAW SALE kami bagi untuk ironless pants yang siper duper comfy ni 😉
.
.
◽️Material: Premium stretchable spandex fabric ◻️Material benefits:-
▪️Super smooth and comfortable
▪️Anti-wrinkle
▪️Ironless material
▪️easy to care ▪️Unisex design
.
.
◼️Features:-
◽️Straight cut pants ◽️Adjustable waist
◽️Pocket both sides ◽️Super cool material
◽️Tak jarang
.
.
💵 Price:-
▪️Promo price: RM79
▪️Normal price: RM89
‼️Super Jimat Combo Sale: RM150 (can mix with a blouse/ 2 pants)
.
.
.
📲 nak order? Boleh whatsapp 0136997458 atau tekan link di bio untuk order dan full catalogue. Ezi pizi! 😉
.
.
.
.
#seluarmuslimah #seluarmuslimahmurah #seluarmuslimahplussize #seluarmuslimahmoden #seluarmuslimahno1malaysia #bajumuslimah #bajumuslimahmurah #bajumuslimahremaja #bajumuslimahterbaru #bajumuslimahsyari #bajumuslimahcantik #bajumuslimahonline #muslimah #muslimahfashion #muslimahwear #seluarmurah #seluarsukan #seluarlelaki #seluarperempuan #seluarunisex #seluarunisexmurah #fifarasoltrustedagent #fifarasolraya2020 #ajimaura #terapiinstagram #casualstyle #casual #casualoutfits #casualoutfit #stayhome
Likes: 2
Posted at: 2020-03-31 14:42:51
‼️IRONLESS PANTS SALE‼️ . . Hii tengah buat apa tu? Asyik dok scroll ig je. Apa kata awak scroll feeds saya semua item SALE sekarang ni, Baju Raya, Pants, Blouse & Tudung 😍 harga memang takpayah katalah, MEMANG KAWKAW SALE kami bagi untuk ironless pants yang siper duper comfy ni 😉 . . ◽️Material: Premium stretchable spandex fabric ◻️Material benefits:- ▪️Super smooth and comfortable ▪️Anti-wrinkle ▪️Ironless material ▪️easy to care ▪️Unisex design . . ◼️Features:- ◽️Straight cut pants ◽️Adjustable waist ◽️Pocket both sides ◽️Super cool material ◽️Tak jarang . . 💵 Price:- ▪️Promo price: RM79 ▪️Normal price: RM89 ‼️Super Jimat Combo Sale: RM150 (can mix with a blouse/ 2 pants) . . . 📲 nak order? Boleh whatsapp 0136997458 atau tekan link di bio untuk order dan full catalogue. Ezi pizi! 😉 . . . . #seluarmuslimah #seluarmuslimahmurah #seluarmuslimahplussize #seluarmuslimahmoden #seluarmuslimahno1malaysia #bajumuslimah #bajumuslimahmurah #bajumuslimahremaja #bajumuslimahterbaru #bajumuslimahsyari #bajumuslimahcantik #bajumuslimahonline #muslimah #muslimahfashion #muslimahwear #seluarmurah #seluarsukan #seluarlelaki #seluarperempuan #seluarunisex #seluarunisexmurah #fifarasoltrustedagent #fifarasolraya2020 #ajimaura #terapiinstagram #casualstyle #casual #casualoutfits #casualoutfit #stayhome
ajimaura ‼️IRONLESS PANTS SALE‼️
.
.
Hii tengah buat apa tu? Asyik dok scroll ig je. Apa kata awak scroll feeds saya semua item SALE sekarang ni, Baju Raya, Pants, Blouse & Tudung 😍 harga memang takpayah katalah, MEMANG KAWKAW SALE kami bagi untuk ironless pants yang siper duper comfy ni 😉
.
.
◽️Material: Premium stretchable spandex fabric ◻️Material benefits:-
▪️Super smooth and comfortable
▪️Anti-wrinkle
▪️Ironless material
▪️easy to care ▪️Unisex design
.
.
◼️Features:-
◽️Straight cut pants ◽️Adjustable waist
◽️Pocket both sides ◽️Super cool material
◽️Tak jarang
.
.
💵 Price:-
▪️Promo price: RM79
▪️Normal price: RM89
‼️Super Jimat Combo Sale: RM150 (can mix with a blouse/ 2 pants)
.
.
.
📲 nak order? Boleh whatsapp 0136997458 atau tekan link di bio untuk order dan full catalogue. Ezi pizi! 😉
.
.
.
.
#seluarmuslimah #seluarmuslimahmurah #seluarmuslimahplussize #seluarmuslimahmoden #seluarmuslimahno1malaysia #bajumuslimah #bajumuslimahmurah #bajumuslimahremaja #bajumuslimahterbaru #bajumuslimahsyari #bajumuslimahcantik #bajumuslimahonline #muslimah #muslimahfashion #muslimahwear #seluarmurah #seluarsukan #seluarlelaki #seluarperempuan #seluarunisex #seluarunisexmurah #fifarasoltrustedagent #fifarasolraya2020 #ajimaura #terapiinstagram #casualstyle #casual #casualoutfits #casualoutfit #stayhome
Likes: 2
Posted at: 2020-03-31 14:42:45
‼️IRONLESS PANTS SALE‼️ . . Hii tengah buat apa tu? Asyik dok scroll ig je. Apa kata awak scroll feeds saya semua item SALE sekarang ni, Baju Raya, Pants, Blouse & Tudung 😍 harga memang takpayah katalah, MEMANG KAWKAW SALE kami bagi untuk ironless pants yang siper duper comfy ni 😉 . . ◽️Material: Premium stretchable spandex fabric ◻️Material benefits:- ▪️Super smooth and comfortable ▪️Anti-wrinkle ▪️Ironless material ▪️easy to care ▪️Unisex design . . ◼️Features:- ◽️Straight cut pants ◽️Adjustable waist ◽️Pocket both sides ◽️Super cool material ◽️Tak jarang . . 💵 Price:- ▪️Promo price: RM79 ▪️Normal price: RM89 ‼️Super Jimat Combo Sale: RM150 (can mix with a blouse/ 2 pants) . . . 📲 nak order? Boleh whatsapp 0136997458 atau tekan link di bio untuk order dan full catalogue. Ezi pizi! 😉 . . . . #seluarmuslimah #seluarmuslimahmurah #seluarmuslimahplussize #seluarmuslimahmoden #seluarmuslimahno1malaysia #bajumuslimah #bajumuslimahmurah #bajumuslimahremaja #bajumuslimahterbaru #bajumuslimahsyari #bajumuslimahcantik #bajumuslimahonline #muslimah #muslimahfashion #muslimahwear #seluarmurah #seluarsukan #seluarlelaki #seluarperempuan #seluarunisex #seluarunisexmurah #fifarasoltrustedagent #fifarasolraya2020 #ajimaura #terapiinstagram #casualstyle #casual #casualoutfits #casualoutfit #stayhome
ajimaura Bole view full Koleksi @ayanna.boutique
.
Kurung Dewasa size 32-55/60
Kurung Budak Size XS-2XL
B.Melayu Dewasa XS-2XL
B.Melayu Budak XS-2XL
Kurta Dewasa XS-2XL
Kurta Budak XS - 2XL
. 
Untuk ukuran bole refer post bawah (slide pic)
.
Material Kurung:Arianna Cotton Silk
Material B.Melayu & Kurta : Milano Vien Silk
.
Item Ready Stock & Limited
.
WA 0139782967 to purchase
Likes: 3
Posted at: 2020-03-31 14:42:44
Bole view full Koleksi @ayanna.boutique . Kurung Dewasa size 32-55/60 Kurung Budak Size XS-2XL B.Melayu Dewasa XS-2XL B.Melayu Budak XS-2XL Kurta Dewasa XS-2XL Kurta Budak XS - 2XL . Untuk ukuran bole refer post bawah (slide pic) . Material Kurung:Arianna Cotton Silk Material B.Melayu & Kurta : Milano Vien Silk . Item Ready Stock & Limited . WA 0139782967 to purchase
ajimaura 🌼CCN PASIR SAJAT BAJET 1C🌼 🌻LEBAR (+-0.6CM)🌻 (S-11)
☘1.43G (S12)
☘1.51G
☘1.61G
☘1.61G
☘1.62G (S13)
☘️1.78G
☘1.93G
☘1.94G (S-15)
☘1.68G
☘1.77G (S-16)
☘️1.80G (S-17)
☘1.64G
☘1.71G
☘1.82G
☘2.06G (S-18)
☘1.80G
☘1.81G (S19)
☘2.08G
☘2.09G
☘2.34G
☘1.72G
☘1.83G (S-20)
☘1.69G
☘1.80G

Whattsap 014-3204217

#emas916murah #emas916 #emasmurah #emasmurahonline #emas916murah #instagood #instadaily #instagram #bazarpaknil #emas916murah #emas916
#instadaily #photooftheday  #uitm  #instadaily #photooftheday #like4likes #instalike  #likeforfollow #like4likeback #likesforlike #yes #promosi #sale  #terapiinstagram #cspscs #ajimaura #emasmurah #emas916 #emasmurah #trustedseller
Likes: 5
Posted at: 2020-03-31 14:42:40
🌼CCN PASIR SAJAT BAJET 1C🌼 🌻LEBAR (+-0.6CM)🌻 (S-11) ☘1.43G (S12) ☘1.51G ☘1.61G ☘1.61G ☘1.62G (S13) ☘️1.78G ☘1.93G ☘1.94G (S-15) ☘1.68G ☘1.77G (S-16) ☘️1.80G (S-17) ☘1.64G ☘1.71G ☘1.82G ☘2.06G (S-18) ☘1.80G ☘1.81G (S19) ☘2.08G ☘2.09G ☘2.34G ☘1.72G ☘1.83G (S-20) ☘1.69G ☘1.80G Whattsap 014-3204217 #emas916murah #emas916 #emasmurah #emasmurahonline #emas916murah #instagood #instadaily #instagram #bazarpaknil #emas916murah #emas916 #instadaily #photooftheday #uitm #instadaily #photooftheday #like4likes #instalike #likeforfollow #like4likeback #likesforlike #yes #promosi #sale #terapiinstagram #cspscs #ajimaura #emasmurah #emas916 #emasmurah #trustedseller
ajimaura 🌼CCN LINTAH GUCCI 2C🌼 🌻LEBAR (+-0.9CM)🌻 (S12)
☘️1.45G (S14)
☘️1.46G
☘️1.50G (S15)
☘️1.43G (S17)
☘️1.49G (S18)
☘️1.51G
☘️1.51G
☘️1.53G
☘️1.54G
☘️1.56G (S19)
☘️1.53G
☘️1.55G
☘️1.56G
☘️1.57G (S21)
☘️1.54G
☘️1.55G
☘️1.61G

Whattsap 014-3204217

#emas916murah #emas916 #emasmurah #emasmurahonline #emas916murah #instagood #instadaily #instagram #bazarpaknil #emas916murah #emas916
#instadaily #photooftheday  #uitm  #instadaily #photooftheday #like4likes #instalike  #likeforfollow #like4likeback #likesforlike #yes #promosi #sale  #terapiinstagram #cspscs #ajimaura #emasmurah #emas916 #emasmurah #trustedseller
Likes: 7
Posted at: 2020-03-31 14:42:04
🌼CCN LINTAH GUCCI 2C🌼 🌻LEBAR (+-0.9CM)🌻 (S12) ☘️1.45G (S14) ☘️1.46G ☘️1.50G (S15) ☘️1.43G (S17) ☘️1.49G (S18) ☘️1.51G ☘️1.51G ☘️1.53G ☘️1.54G ☘️1.56G (S19) ☘️1.53G ☘️1.55G ☘️1.56G ☘️1.57G (S21) ☘️1.54G ☘️1.55G ☘️1.61G Whattsap 014-3204217 #emas916murah #emas916 #emasmurah #emasmurahonline #emas916murah #instagood #instadaily #instagram #bazarpaknil #emas916murah #emas916 #instadaily #photooftheday #uitm #instadaily #photooftheday #like4likes #instalike #likeforfollow #like4likeback #likesforlike #yes #promosi #sale #terapiinstagram #cspscs #ajimaura #emasmurah #emas916 #emasmurah #trustedseller
ajimaura DUDUK RUMAH TEKAN2 FON JE KORANG DAH BOLEH JANA PENDAPATAN DARI RM 3K SEHINGGA 25K DALAM MASA SEMINGGU TAK NAK KE?  TAK CUBA TAK TAHU KAN 📌😘
. 
#jutawanmuda #jommasuktv #begmurah #begmurahmalaysia #malaysia #malaysian #slingbagmurah #like4like #likeforlikes #begmampumilik #bucketbagmurah #bucketbagmurahmalaysia #slingbag #bazarpaknil #slingbagmurahmalaysia #slingbagmalaysia #begrm20 #lubukbegmurah #bagpackmurah #bagpackmurahmalaysia #bagpackrm25 #cikguseo #ajimaura #aurainsta #terapiinstagram
Likes: 2
Posted at: 2020-03-31 14:41:54
DUDUK RUMAH TEKAN2 FON JE KORANG DAH BOLEH JANA PENDAPATAN DARI RM 3K SEHINGGA 25K DALAM MASA SEMINGGU TAK NAK KE? TAK CUBA TAK TAHU KAN 📌😘 . #jutawanmuda #jommasuktv #begmurah #begmurahmalaysia #malaysia #malaysian #slingbagmurah #like4like #likeforlikes #begmampumilik #bucketbagmurah #bucketbagmurahmalaysia #slingbag #bazarpaknil #slingbagmurahmalaysia #slingbagmalaysia #begrm20 #lubukbegmurah #bagpackmurah #bagpackmurahmalaysia #bagpackrm25 #cikguseo #ajimaura #aurainsta #terapiinstagram
ajimaura NAK MAKEUP RINGAN + NAMPAK MUKA FRESH + COVER PARUT DIMUKA + TAHAN LAMA ⁣
⁣
Nak dapt kesan macam yang kat atas tu senang jer.. pastikan uollss pakai foundation dengan cara yang betul.. ✅⁣ ⁣
Nak tau cara yang betul?? Meh ikut step by step cara pakai kat bawah ni 👇🏼👇🏼 comfirm glowing mowing sepanjang hari 😘⁣
⁣
Kesan SEMASA Penggunaan KGF⁣
---------------------------------------------⁣
✅ Kulit wajah sentiasa glowing⁣
✅Tiada kesan capuk atau merekah⁣
✅Kulit wajah tidak berminyak⁣
✅Tahan lama⁣
⁣
Kesan KEKAL Selepas Guna KGF⁣
--------------------------------------------⁣
✅Kulit anjal⁣
✅Jerawat pudar dan kecut⁣
✅Kulit lembab⁣
✅Kulit semakin cerah⁣
✅Kulit semakin halus⁣
⁣
📲Untuk detail klik link Pada bio⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
@karisma.cosmetic_johor ⁣⁣⁣
@karisma.cosmetic_johor ⁣⁣⁣
@karisma.cosmetic_johor ⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🚗🚗COD SEKITAR JB, Masai, seri Alam, Permas Jaya,Johor Jaya, Desa Jaya, ulu tiram, Plentong, Pasir Gudang, Kota Masai dan kawasan Berdekatan.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📮POS KE SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH&SARAWAK. ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣✅ AGENT&DROPSHIP WANTED!!! ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #flawless #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #plentong #permasjaya #ulutiram #skudai #cintatiadaganti #masalahkulit #fattzura #fairytale #viral #jeragat #ctdk #cikguseo #luluskkm #polisevo2 #upinipin #Karismaempayar #cikreenngokngek #wawazainal #ajimaura #aerilzafrel
Likes: 1
Posted at: 2020-03-31 14:41:52
NAK MAKEUP RINGAN + NAMPAK MUKA FRESH + COVER PARUT DIMUKA + TAHAN LAMA ⁣ ⁣ Nak dapt kesan macam yang kat atas tu senang jer.. pastikan uollss pakai foundation dengan cara yang betul.. ✅⁣ ⁣ Nak tau cara yang betul?? Meh ikut step by step cara pakai kat bawah ni 👇🏼👇🏼 comfirm glowing mowing sepanjang hari 😘⁣ ⁣ Kesan SEMASA Penggunaan KGF⁣ ---------------------------------------------⁣ ✅ Kulit wajah sentiasa glowing⁣ ✅Tiada kesan capuk atau merekah⁣ ✅Kulit wajah tidak berminyak⁣ ✅Tahan lama⁣ ⁣ Kesan KEKAL Selepas Guna KGF⁣ --------------------------------------------⁣ ✅Kulit anjal⁣ ✅Jerawat pudar dan kecut⁣ ✅Kulit lembab⁣ ✅Kulit semakin cerah⁣ ✅Kulit semakin halus⁣ ⁣ 📲Untuk detail klik link Pada bio⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ @karisma.cosmetic_johor ⁣⁣⁣ @karisma.cosmetic_johor ⁣⁣⁣ @karisma.cosmetic_johor ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🚗🚗COD SEKITAR JB, Masai, seri Alam, Permas Jaya,Johor Jaya, Desa Jaya, ulu tiram, Plentong, Pasir Gudang, Kota Masai dan kawasan Berdekatan.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 📮POS KE SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH&SARAWAK. ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣✅ AGENT&DROPSHIP WANTED!!! ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #flawless #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #plentong #permasjaya #ulutiram #skudai #cintatiadaganti #masalahkulit #fattzura #fairytale #viral #jeragat #ctdk #cikguseo #luluskkm #polisevo2 #upinipin #Karismaempayar #cikreenngokngek #wawazainal #ajimaura #aerilzafrel
ajimaura ig,Health Advice💖
Wash hands regularly, cover mouth & nose when coughing & sneezing. If feeling unwell, use face mask when in public & seek medical advice ..
.
TERIMA KASIH kerana LIKE👍 dan KOMEN💖. Semoga bermanfaat. Tekan SHARE jika anda mahu kongsi Kebaikan kepada orang lain.
.
Follow @qa___co
Follow @qa___co
Follow @qa___co
👍💖👍💖👍💖💎
.
.
#terapiinstagram #ajimaura #bazaarpaknil #bazaaronline #motivasidiri #jombeli #sayajualonline #sayajualmurah #perfumelovers #perfumes
#jomkurus #lawak #viral #semangat #superhubs #produkkecantikan #prayforcovid19 #covid_19 #flattenthevirus #hapuscovid19 #stayhome
Likes: 1
Posted at: 2020-03-31 14:41:37
ig,Health Advice💖 Wash hands regularly, cover mouth & nose when coughing & sneezing. If feeling unwell, use face mask when in public & seek medical advice .. . TERIMA KASIH kerana LIKE👍 dan KOMEN💖. Semoga bermanfaat. Tekan SHARE jika anda mahu kongsi Kebaikan kepada orang lain. . Follow @qa___co Follow @qa___co Follow @qa___co 👍💖👍💖👍💖💎 . . #terapiinstagram #ajimaura #bazaarpaknil #bazaaronline #motivasidiri #jombeli #sayajualonline #sayajualmurah #perfumelovers #perfumes #jomkurus #lawak #viral #semangat #superhubs #produkkecantikan #prayforcovid19 #covid_19 #flattenthevirus #hapuscovid19 #stayhome
ajimaura 🌼CCN COCO EXCLUSIVE 1C🌼 🌻LEBAR (+-0.9CM)🌻 (S12)
☘2.07G
☘1.83G
☘1.93G
☘1.97G
☘️2.05G
☘️2.01G
☘️2.14G
☘️1.89G (S13)
☘️2.03G
☘️2.09G
☘️2.17G
☘️2.02G (S14)
☘️1.91G
☘️2.09G
☘️2.00G
☘️1.97G
☘️2.07G (S15)
☘️2.20G
☘️2.15G
☘️1.91G
☘2.17G
☘️2.16G
☘️2.21G
☘️2.09G
☘️1.95G
☘️1.86G (S16)
☘️2.33G
☘️2.14G
☘️2.36G
☘️2.11G
☘️1.95G (S17)
☘️2.00G (S18)
☘️2.16G
☘️2.04G

Whattsap 014-3204217

#emas916murah #emas916 #emasmurah #emasmurahonline #emas916murah #instagood #instadaily #instagram #bazarpaknil #emas916murah #emas916
#instadaily #photooftheday  #uitm  #instadaily #photooftheday #like4likes #instalike  #likeforfollow #like4likeback #likesforlike #yes #promosi #sale  #terapiinstagram #cspscs #ajimaura #emasmurah #emas916 #emasmurah #trustedseller
Likes: 7
Posted at: 2020-03-31 14:41:27
🌼CCN COCO EXCLUSIVE 1C🌼 🌻LEBAR (+-0.9CM)🌻 (S12) ☘2.07G ☘1.83G ☘1.93G ☘1.97G ☘️2.05G ☘️2.01G ☘️2.14G ☘️1.89G (S13) ☘️2.03G ☘️2.09G ☘️2.17G ☘️2.02G (S14) ☘️1.91G ☘️2.09G ☘️2.00G ☘️1.97G ☘️2.07G (S15) ☘️2.20G ☘️2.15G ☘️1.91G ☘2.17G ☘️2.16G ☘️2.21G ☘️2.09G ☘️1.95G ☘️1.86G (S16) ☘️2.33G ☘️2.14G ☘️2.36G ☘️2.11G ☘️1.95G (S17) ☘️2.00G (S18) ☘️2.16G ☘️2.04G Whattsap 014-3204217 #emas916murah #emas916 #emasmurah #emasmurahonline #emas916murah #instagood #instadaily #instagram #bazarpaknil #emas916murah #emas916 #instadaily #photooftheday #uitm #instadaily #photooftheday #like4likes #instalike #likeforfollow #like4likeback #likesforlike #yes #promosi #sale #terapiinstagram #cspscs #ajimaura #emasmurah #emas916 #emasmurah #trustedseller
ajimaura Bole view full Koleksi @ayanna.boutique
.
Kurung Dewasa size 32-55/60
Kurung Budak Size XS-2XL
B.Melayu Dewasa XS-2XL
B.Melayu Budak XS-2XL
Kurta Dewasa XS-2XL
Kurta Budak XS - 2XL
. 
Untuk ukuran bole refer post bawah (slide pic)
.
Material Kurung:Arianna Cotton Silk
Material B.Melayu & Kurta : Milano Vien Silk
.
Item Ready Stock & Limited
.
WA 0139782967 to purchase
Likes: 1
Posted at: 2020-03-31 14:40:55
Bole view full Koleksi @ayanna.boutique . Kurung Dewasa size 32-55/60 Kurung Budak Size XS-2XL B.Melayu Dewasa XS-2XL B.Melayu Budak XS-2XL Kurta Dewasa XS-2XL Kurta Budak XS - 2XL . Untuk ukuran bole refer post bawah (slide pic) . Material Kurung:Arianna Cotton Silk Material B.Melayu & Kurta : Milano Vien Silk . Item Ready Stock & Limited . WA 0139782967 to purchase
ajimaura Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn

DOA MEMPEROLEH KETURUNAN / ANAK

Silakan Aminkan / Like / Share agar do'a-do'a kita untuk kebahagiaan para pasangan yang belum memiliki anak diijabah oleh Allah SWT.

Ya Allah, perlancarkanlah usahaku untuk memiliki momongan.
Lengkapilah kebahagiaan keluarga kecilku dengan tangisan dan tawa bayi.
Berilah kami seorang anak yang suatu hari memanggil kami dengan panggilan Ayah dan Ibu.
Ramaikanlah rumah kami dengan derap langkah-langkah kecil mereka.
Karuniakanlah pada kami anak-anak yang sholeh dan sholehah yang akan mendo'akan kami nanti, merawat kami dihari tua.
Mereka yang lahir dari rahimku, ya Allah.
Mohon kabulkanlah do'aku. Aamiin.. Atau bisa mengamalkan do'a para Nabi berikut (tentunya dibarengi dengan usaha maksimal sebab IKHTIAR adalah usaha yang disertai doa): Doa Nabi Ibrahim a.s. ketika belum punya anak:
رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ
Rabbi hablii min ash-shalihiin.
Artinya: Ya Tuhanku, anugerahkanlah kepadaku (seorang anak) yang termasuk orang-orang yang saleh. (As-Shaffat: 100) ================================================= Konsultasi
👇👇
082335794748
Likes: 1
Posted at: 2020-03-31 14:40:02
Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn DOA MEMPEROLEH KETURUNAN / ANAK Silakan Aminkan / Like / Share agar do'a-do'a kita untuk kebahagiaan para pasangan yang belum memiliki anak diijabah oleh Allah SWT. Ya Allah, perlancarkanlah usahaku untuk memiliki momongan. Lengkapilah kebahagiaan keluarga kecilku dengan tangisan dan tawa bayi. Berilah kami seorang anak yang suatu hari memanggil kami dengan panggilan Ayah dan Ibu. Ramaikanlah rumah kami dengan derap langkah-langkah kecil mereka. Karuniakanlah pada kami anak-anak yang sholeh dan sholehah yang akan mendo'akan kami nanti, merawat kami dihari tua. Mereka yang lahir dari rahimku, ya Allah. Mohon kabulkanlah do'aku. Aamiin.. Atau bisa mengamalkan do'a para Nabi berikut (tentunya dibarengi dengan usaha maksimal sebab IKHTIAR adalah usaha yang disertai doa): Doa Nabi Ibrahim a.s. ketika belum punya anak: رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ Rabbi hablii min ash-shalihiin. Artinya: Ya Tuhanku, anugerahkanlah kepadaku (seorang anak) yang termasuk orang-orang yang saleh. (As-Shaffat: 100) ================================================= Konsultasi 👇👇 082335794748
ajimaura 🌼CCN LINTAH EXCLUSIVE 1C🌼 🌻LEBAR (+-1.1CM)🌻 (S11)
☘2.40G
☘2.67G
☘2.80G (S12)
☘2.29G
☘2.85G
☘2.27G
☘2.48G (S13)
☘2.63G (S14)
☘2.84G (S16)
☘2.87G
☘2.94G
☘2.75G
☘3.02G (S17)
☘2.40G
☘2.81G
☘2.74G
☘2.58G

Whattsap 014-3204217

#emas916murah #emas916 #emasmurah #emasmurahonline #emas916murah #instagood #instadaily #instagram #bazarpaknil #emas916murah #emas916
#instadaily #photooftheday  #uitm  #instadaily #photooftheday #like4likes #instalike  #likeforfollow #like4likeback #likesforlike #yes #promosi #sale  #terapiinstagram #cspscs #ajimaura #emasmurah #emas916 #emasmurah #trustedseller
Likes: 4
Posted at: 2020-03-31 14:40:01
🌼CCN LINTAH EXCLUSIVE 1C🌼 🌻LEBAR (+-1.1CM)🌻 (S11) ☘2.40G ☘2.67G ☘2.80G (S12) ☘2.29G ☘2.85G ☘2.27G ☘2.48G (S13) ☘2.63G (S14) ☘2.84G (S16) ☘2.87G ☘2.94G ☘2.75G ☘3.02G (S17) ☘2.40G ☘2.81G ☘2.74G ☘2.58G Whattsap 014-3204217 #emas916murah #emas916 #emasmurah #emasmurahonline #emas916murah #instagood #instadaily #instagram #bazarpaknil #emas916murah #emas916 #instadaily #photooftheday #uitm #instadaily #photooftheday #like4likes #instalike #likeforfollow #like4likeback #likesforlike #yes #promosi #sale #terapiinstagram #cspscs #ajimaura #emasmurah #emas916 #emasmurah #trustedseller
ajimaura 🌼CBR PASIR STAR TRICOLOUR SLIM FIT🌼 🌻LEBAR (+-0.5CM)🌻 (S10)
☘1.09G
☘️1.18G (S11)
☘1.20G
☘1.16G
☘1.17G
☘️1.18G (S12)
☘️1.30G
☘1.33G (S13)
☘️1.46G
☘️1.41G (S14)
☘️1.44G
☘️1.42G
☘️1.39G (S15)
☘️1.35G
☘️1.44G
☘️1.51G
☘️1.44G
☘️1.37G
☘1.43G (S16)
☘️1.25G
☘️1.37G
☘️1.33G
☘️1.31G (S17)
☘️1.40G
☘️1.47G
☘️1.57G
☘️1.34G
☘️1.51G (S18)
☘️1.44G
☘️1.42G
☘️1.28G
☘️1.45G
☘️1.37G
☘️1.39G (S19)
☘️1.51G
☘️1.57G (S20)
☘️1.59G
☘️1.62G (S21)
☘️1.64G
☘️1.65G
☘️1.64G
☘️1.53G (S22)
☘️1.67G

Whattsap 014-3204217

#emas916murah #emas916 #emasmurah #emasmurahonline #emas916murah #instagood #instadaily #instagram #bazarpaknil #emas916murah #emas916
#instadaily #photooftheday  #uitm  #instadaily #photooftheday #like4likes #instalike  #likeforfollow #like4likeback #likesforlike #yes #promosi #sale  #terapiinstagram #cspscs #ajimaura #emasmurah #emas916 #emasmurah #trustedseller
Likes: 6
Posted at: 2020-03-31 14:39:22
🌼CBR PASIR STAR TRICOLOUR SLIM FIT🌼 🌻LEBAR (+-0.5CM)🌻 (S10) ☘1.09G ☘️1.18G (S11) ☘1.20G ☘1.16G ☘1.17G ☘️1.18G (S12) ☘️1.30G ☘1.33G (S13) ☘️1.46G ☘️1.41G (S14) ☘️1.44G ☘️1.42G ☘️1.39G (S15) ☘️1.35G ☘️1.44G ☘️1.51G ☘️1.44G ☘️1.37G ☘1.43G (S16) ☘️1.25G ☘️1.37G ☘️1.33G ☘️1.31G (S17) ☘️1.40G ☘️1.47G ☘️1.57G ☘️1.34G ☘️1.51G (S18) ☘️1.44G ☘️1.42G ☘️1.28G ☘️1.45G ☘️1.37G ☘️1.39G (S19) ☘️1.51G ☘️1.57G (S20) ☘️1.59G ☘️1.62G (S21) ☘️1.64G ☘️1.65G ☘️1.64G ☘️1.53G (S22) ☘️1.67G Whattsap 014-3204217 #emas916murah #emas916 #emasmurah #emasmurahonline #emas916murah #instagood #instadaily #instagram #bazarpaknil #emas916murah #emas916 #instadaily #photooftheday #uitm #instadaily #photooftheday #like4likes #instalike #likeforfollow #like4likeback #likesforlike #yes #promosi #sale #terapiinstagram #cspscs #ajimaura #emasmurah #emas916 #emasmurah #trustedseller
ajimaura PROMO RM50
POS RM8 SM, RM12 SS
.
Simple tapi bila pakai terserlah keayuan dan material como crepe yang sangat selesa 😘😘
.
FAKTA pasal Kurung Pastel ni yang korang wajib tahu!
🔸 Design yang simple dan khas untuk mereka yang ingin nampak sopan
🔸 Material comocrepe
🔸 Serius tak panas dan nyaman bila pakai
🔸 Wudhuk friendly (zip)
🔸 BF friendly (zip)
🔸 21 Pilihan warna yang menarik
🔸 Saiz XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL 4XL
.
Whatsapp 014-3580201, klik je link di bio @nahara.rtw
.
.
.
.
.
.
#hapuscovid19 #cegahcovid19 #dudukrumahchallenge #dudukrumah #stayathome #janganmengata #syukurselalu #sentiasabersyukur #assalamualaikum #ajimaura #bazaarpaknilmurah #bazarpaknil #ootd #bajuraya #bajukurung #bajukurungmoden #kekaltenang #uitmdihatiku #uitmshahalam #shahalam #bajukurungterkini #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #mirafilzah #zulariffinfc #zulariffin #remyishak #kamaladli #emmamaembong
Likes: 1
Posted at: 2020-03-31 14:39:20
PROMO RM50 POS RM8 SM, RM12 SS . Simple tapi bila pakai terserlah keayuan dan material como crepe yang sangat selesa 😘😘 . FAKTA pasal Kurung Pastel ni yang korang wajib tahu! 🔸 Design yang simple dan khas untuk mereka yang ingin nampak sopan 🔸 Material comocrepe 🔸 Serius tak panas dan nyaman bila pakai 🔸 Wudhuk friendly (zip) 🔸 BF friendly (zip) 🔸 21 Pilihan warna yang menarik 🔸 Saiz XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL 4XL . Whatsapp 014-3580201, klik je link di bio @nahara.rtw . . . . . . #hapuscovid19 #cegahcovid19 #dudukrumahchallenge #dudukrumah #stayathome #janganmengata #syukurselalu #sentiasabersyukur #assalamualaikum #ajimaura #bazaarpaknilmurah #bazarpaknil #ootd #bajuraya #bajukurung #bajukurungmoden #kekaltenang #uitmdihatiku #uitmshahalam #shahalam #bajukurungterkini #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #mirafilzah #zulariffinfc #zulariffin #remyishak #kamaladli #emmamaembong
ajimaura ‼️IRONLESS PANTS SALE‼️
.
.
Hii tengah buat apa tu? Asyik dok scroll ig je. Apa kata awak scroll feeds saya semua item SALE sekarang ni, Baju Raya, Pants, Blouse & Tudung 😍 harga memang takpayah katalah, MEMANG KAWKAW SALE kami bagi untuk ironless pants yang siper duper comfy ni 😉
.
.
◽️Material: Premium stretchable spandex fabric ◻️Material benefits:-
▪️Super smooth and comfortable
▪️Anti-wrinkle
▪️Ironless material
▪️easy to care ▪️Unisex design
.
.
◼️Features:-
◽️Straight cut pants ◽️Adjustable waist
◽️Pocket both sides ◽️Super cool material
◽️Tak jarang
.
.
💵 Price:-
▪️Promo price: RM79
▪️Normal price: RM89
‼️Super Jimat Combo Sale: RM150 (can mix with a blouse/ 2 pants)
.
.
.
📲 nak order? Boleh whatsapp 0136997458 atau tekan link di bio untuk order dan full catalogue. Ezi pizi! 😉
.
.
.
.
#seluarmuslimah #seluarmuslimahmurah #seluarmuslimahplussize #seluarmuslimahmoden #seluarmuslimahno1malaysia #bajumuslimah #bajumuslimahmurah #bajumuslimahremaja #bajumuslimahterbaru #bajumuslimahsyari #bajumuslimahcantik #bajumuslimahonline #muslimah #muslimahfashion #muslimahwear #seluarmurah #seluarsukan #seluarlelaki #seluarperempuan #seluarunisex #seluarunisexmurah #fifarasoltrustedagent #fifarasolraya2020 #ajimaura #terapiinstagram #casualstyle #casual #casualoutfits #casualoutfit #stayhome
Likes: 3
Posted at: 2020-03-31 14:39:16
‼️IRONLESS PANTS SALE‼️ . . Hii tengah buat apa tu? Asyik dok scroll ig je. Apa kata awak scroll feeds saya semua item SALE sekarang ni, Baju Raya, Pants, Blouse & Tudung 😍 harga memang takpayah katalah, MEMANG KAWKAW SALE kami bagi untuk ironless pants yang siper duper comfy ni 😉 . . ◽️Material: Premium stretchable spandex fabric ◻️Material benefits:- ▪️Super smooth and comfortable ▪️Anti-wrinkle ▪️Ironless material ▪️easy to care ▪️Unisex design . . ◼️Features:- ◽️Straight cut pants ◽️Adjustable waist ◽️Pocket both sides ◽️Super cool material ◽️Tak jarang . . 💵 Price:- ▪️Promo price: RM79 ▪️Normal price: RM89 ‼️Super Jimat Combo Sale: RM150 (can mix with a blouse/ 2 pants) . . . 📲 nak order? Boleh whatsapp 0136997458 atau tekan link di bio untuk order dan full catalogue. Ezi pizi! 😉 . . . . #seluarmuslimah #seluarmuslimahmurah #seluarmuslimahplussize #seluarmuslimahmoden #seluarmuslimahno1malaysia #bajumuslimah #bajumuslimahmurah #bajumuslimahremaja #bajumuslimahterbaru #bajumuslimahsyari #bajumuslimahcantik #bajumuslimahonline #muslimah #muslimahfashion #muslimahwear #seluarmurah #seluarsukan #seluarlelaki #seluarperempuan #seluarunisex #seluarunisexmurah #fifarasoltrustedagent #fifarasolraya2020 #ajimaura #terapiinstagram #casualstyle #casual #casualoutfits #casualoutfit #stayhome
ajimaura .
🔥KURTA TAREEQ 🔥
.
Detail: Regular tak fit sangat selesa
Available : Saiz S - XL 
Material: Exclusive italian cooling cotton 
Exclusive sulaman Logo di atas poket
.

PRE RAMADHAN SALES 🎉🎉
Normal Price RM149
.
NOW RM49 ONLY 🎉🎉
*tidak termasuk pos
*pos 1-3 helai Rm7 semenanjung | RM12 sabah sarawak
.

Whatsapp: +60133154649
Instagram: Klik link di bahagian profile
Facebook: www.wasap.my/60133154649/kurtaTAREEQ
.
#terapiinstagram #ajimaura #bazaarpaknil #cikguseo #kurtamurah #kurtaraya #kurtalelaki  #kurtamoden #kurtadewasa #bajukurtamurah #kurtamalaysia #kurtamalaysiamurah #kurtaexclusive #kurtacotton #kurtalelakicotton  #kurtamurahmalaysia #kurtaslimfit #kurtaslimfitmurah #kurtarayamurah #kurtaterkini #bajuraya2020 #kurta2020 #kurtaclearancestock #kurtaraya2020 #kurtaraya2020murah #kurtahitam #kurtahitammurah #bajuraya2020murah
Likes: 2
Posted at: 2020-03-31 14:38:56
. 🔥KURTA TAREEQ 🔥 . Detail: Regular tak fit sangat selesa Available : Saiz S - XL Material: Exclusive italian cooling cotton Exclusive sulaman Logo di atas poket . PRE RAMADHAN SALES 🎉🎉 Normal Price RM149 . NOW RM49 ONLY 🎉🎉 *tidak termasuk pos *pos 1-3 helai Rm7 semenanjung | RM12 sabah sarawak . Whatsapp: +60133154649 Instagram: Klik link di bahagian profile Facebook: www.wasap.my/60133154649/kurtaTAREEQ . #terapiinstagram #ajimaura #bazaarpaknil #cikguseo #kurtamurah #kurtaraya #kurtalelaki #kurtamoden #kurtadewasa #bajukurtamurah #kurtamalaysia #kurtamalaysiamurah #kurtaexclusive #kurtacotton #kurtalelakicotton #kurtamurahmalaysia #kurtaslimfit #kurtaslimfitmurah #kurtarayamurah #kurtaterkini #bajuraya2020 #kurta2020 #kurtaclearancestock #kurtaraya2020 #kurtaraya2020murah #kurtahitam #kurtahitammurah #bajuraya2020murah
ajimaura MESTI CURIOUS KENAPA RM 20 JER KAN❓❓
USUALLY ORANG LETAK RM 50 - RM 100 TAU.. WHY???... SEBAB NIAT KAMI JUST NAK MEMBANTU SESAMA MANUSIA ☺️ SAMA2 UNTUNG SAMA2 SHARE 💖
----------------------------------------------------------
. 
#jutawanmuda #jommasuktv #begmurah #begmurahmalaysia #malaysia #malaysian #slingbagmurah #like4like #likeforlikes #begmampumilik #bucketbagmurah #bucketbagmurahmalaysia #slingbag #bazarpaknil #slingbagmurahmalaysia #slingbagmalaysia #begrm20 #lubukbegmurah #bagpackmurah #bagpackmurahmalaysia #bagpackrm25 #cikguseo #ajimaura #aurainsta #terapiinstagram
Likes: 3
Posted at: 2020-03-31 14:38:39
MESTI CURIOUS KENAPA RM 20 JER KAN❓❓ USUALLY ORANG LETAK RM 50 - RM 100 TAU.. WHY???... SEBAB NIAT KAMI JUST NAK MEMBANTU SESAMA MANUSIA ☺️ SAMA2 UNTUNG SAMA2 SHARE 💖 ---------------------------------------------------------- . #jutawanmuda #jommasuktv #begmurah #begmurahmalaysia #malaysia #malaysian #slingbagmurah #like4like #likeforlikes #begmampumilik #bucketbagmurah #bucketbagmurahmalaysia #slingbag #bazarpaknil #slingbagmurahmalaysia #slingbagmalaysia #begrm20 #lubukbegmurah #bagpackmurah #bagpackmurahmalaysia #bagpackrm25 #cikguseo #ajimaura #aurainsta #terapiinstagram
ajimaura 🌼CBR PASIR PYRAMID TRICOLOUR SLIM FIT🌼 🌻LEBAR (+-0.5CM)🌻 (S10)
☘1.28G (S12)
☘1.37G
☘1.34G
☘1.33G
☘1.35G (S13)
☘1.37G
☘1.35G
☘1.32G
☘1.33G (S14)
☘1.40G (S15)
☘1.43G
☘1.49G
☘1.42G (S16)
☘1.47G
☘1.53G (S17)
☘1.51G
☘1.54G
☘1.51G (S19)
☘1.56G
☘1.48G
☘1.55G

Whattsap 014-3204217

#emas916murah #emas916 #emasmurah #emasmurahonline #emas916murah #instagood #instadaily #instagram #bazarpaknil #emas916murah #emas916
#instadaily #photooftheday  #uitm  #instadaily #photooftheday #like4likes #instalike  #likeforfollow #like4likeback #likesforlike #yes #promosi #sale  #terapiinstagram #cspscs #ajimaura #emasmurah #emas916 #emasmurah #trustedseller
Likes: 4
Posted at: 2020-03-31 14:38:37
🌼CBR PASIR PYRAMID TRICOLOUR SLIM FIT🌼 🌻LEBAR (+-0.5CM)🌻 (S10) ☘1.28G (S12) ☘1.37G ☘1.34G ☘1.33G ☘1.35G (S13) ☘1.37G ☘1.35G ☘1.32G ☘1.33G (S14) ☘1.40G (S15) ☘1.43G ☘1.49G ☘1.42G (S16) ☘1.47G ☘1.53G (S17) ☘1.51G ☘1.54G ☘1.51G (S19) ☘1.56G ☘1.48G ☘1.55G Whattsap 014-3204217 #emas916murah #emas916 #emasmurah #emasmurahonline #emas916murah #instagood #instadaily #instagram #bazarpaknil #emas916murah #emas916 #instadaily #photooftheday #uitm #instadaily #photooftheday #like4likes #instalike #likeforfollow #like4likeback #likesforlike #yes #promosi #sale #terapiinstagram #cspscs #ajimaura #emasmurah #emas916 #emasmurah #trustedseller
ajimaura PROMOSI CUTI SEKOLAH kembali lagi 🛍
-----------------------------------
.
Pelbagai hadiah yang menarik untuk dimenangi bagi pembelian RM50 dan ke atas .
.
Harga Tudung Labuh yang lebih rendah dari biasa 😍
.
Rugi kalau tak dapatkan dalam tempoh ni. Promosi sehingga 22.3.2020 sahaja !
.
Tudung Labuh serendah RM 29 . 00 sahaja
✓ Material - Bubble crepe
✓ Jahitan yang kemas
✓ Bidang 50/55/60
✓ Warna boleh pilih
.
Jom sekarang !
.
_____________________________
.
PRE ORDER !
Penghantaran setiap SELASA & JUMAAT
(order awal 3hari)
_____________________________
Likes: 2
Posted at: 2020-03-31 14:38:27
PROMOSI CUTI SEKOLAH kembali lagi 🛍 ----------------------------------- . Pelbagai hadiah yang menarik untuk dimenangi bagi pembelian RM50 dan ke atas . . Harga Tudung Labuh yang lebih rendah dari biasa 😍 . Rugi kalau tak dapatkan dalam tempoh ni. Promosi sehingga 22.3.2020 sahaja ! . Tudung Labuh serendah RM 29 . 00 sahaja ✓ Material - Bubble crepe ✓ Jahitan yang kemas ✓ Bidang 50/55/60 ✓ Warna boleh pilih . Jom sekarang ! . _____________________________ . PRE ORDER ! Penghantaran setiap SELASA & JUMAAT (order awal 3hari) _____________________________
ajimaura .
🔥KURTA TAREEQ 🔥
.
Detail: Regular tak fit sangat selesa
Available : Saiz S - XL 
Material: Exclusive italian cooling cotton 
Exclusive sulaman Logo di atas poket
.

PRE RAMADHAN SALES 🎉🎉
Normal Price RM149
.
NOW RM49 ONLY 🎉🎉
*tidak termasuk pos
*pos 1-3 helai Rm7 semenanjung | RM12 sabah sarawak
.

Whatsapp: +60133154649
Instagram: Klik link di bahagian profile
Facebook: www.wasap.my/60133154649/kurtaTAREEQ
.
#terapiinstagram #ajimaura #bazaarpaknil #cikguseo #kurtamurah #kurtaraya #kurtalelaki  #kurtamoden #kurtadewasa #bajukurtamurah #kurtamalaysia #kurtamalaysiamurah #kurtaexclusive #kurtacotton #kurtalelakicotton  #kurtamurahmalaysia #kurtaslimfit #kurtaslimfitmurah #kurtarayamurah #kurtaterkini #bajuraya2020 #kurta2020 #kurtaclearancestock #kurtaraya2020 #kurtaraya2020murah #kurtahitam #kurtahitammurah #bajuraya2020murah
Likes: 2
Posted at: 2020-03-31 14:38:24
. 🔥KURTA TAREEQ 🔥 . Detail: Regular tak fit sangat selesa Available : Saiz S - XL Material: Exclusive italian cooling cotton Exclusive sulaman Logo di atas poket . PRE RAMADHAN SALES 🎉🎉 Normal Price RM149 . NOW RM49 ONLY 🎉🎉 *tidak termasuk pos *pos 1-3 helai Rm7 semenanjung | RM12 sabah sarawak . Whatsapp: +60133154649 Instagram: Klik link di bahagian profile Facebook: www.wasap.my/60133154649/kurtaTAREEQ . #terapiinstagram #ajimaura #bazaarpaknil #cikguseo #kurtamurah #kurtaraya #kurtalelaki #kurtamoden #kurtadewasa #bajukurtamurah #kurtamalaysia #kurtamalaysiamurah #kurtaexclusive #kurtacotton #kurtalelakicotton #kurtamurahmalaysia #kurtaslimfit #kurtaslimfitmurah #kurtarayamurah #kurtaterkini #bajuraya2020 #kurta2020 #kurtaclearancestock #kurtaraya2020 #kurtaraya2020murah #kurtahitam #kurtahitammurah #bajuraya2020murah
ajimaura QAYYUM TOP DADDY & KIDS
.
COLOR: NAVY BLUE
.
.
Material :
💎High Quality Cotton (100% Imported Cotton)
💎Kain tak kecut, tak berbulu, tak jarang, tak luntur, tak mudah renyuk
💎Sejuk & selesa dipakai
💎Lengan pendek utk keselesaan  anak & daddy
💎Hidden pocket serta belahan tepi pada bahagian tepi kiri dan kanan
.
Saiz :
Kids
✳️0-6m
✳️6-12m
✳️1-2y
✳️2-3y
✳️3-4y
✳️5-6y
✳️6-7y
✳️8-9y
✳️10–11y
.
Daddy
✳️XS
✳️S
✳️M
✳️L
✳️XL
✳️XXL
.
Harga : 
RM 49 (0-6m, 6-12m)
RM 59 (1-2y, 2-3y, 3-4y)
RM 69 (5-6y, 6-7y)
RM 79 (8-9y, 10-11y)
RM 89 (XS, S, M, L, XL, XXL)
.
Postage :
RM8 (SM)/RM13 (SS)
.
.
Pertanyaan atau order wasapp 011-16149312 atau KLIK link di BIO
.
.
#bajuraya2020 #bajubudak #bajumelayubudak #bajumelayukanakkanak #lakolah #kopiahbernama #kopiahbaby #aqiqah #setkurtaaqiqah #berendoi #kualalumpur #johordarultakzim #umrah #brunei #singapore #fattzura #syukurselalu #babyboy #kopiahraya #kopiah #terapiinstagram #ajimaura #terlajaklaris  #buaiberendoi #potongjambul #jubahbaby #kurtabudak #kurtabudak #kurtakanakkanak #kopiahraya
Likes: 1
Posted at: 2020-03-31 14:35:15
QAYYUM TOP DADDY & KIDS . COLOR: NAVY BLUE . . Material : 💎High Quality Cotton (100% Imported Cotton) 💎Kain tak kecut, tak berbulu, tak jarang, tak luntur, tak mudah renyuk 💎Sejuk & selesa dipakai 💎Lengan pendek utk keselesaan anak & daddy 💎Hidden pocket serta belahan tepi pada bahagian tepi kiri dan kanan . Saiz : Kids ✳️0-6m ✳️6-12m ✳️1-2y ✳️2-3y ✳️3-4y ✳️5-6y ✳️6-7y ✳️8-9y ✳️10–11y . Daddy ✳️XS ✳️S ✳️M ✳️L ✳️XL ✳️XXL . Harga : RM 49 (0-6m, 6-12m) RM 59 (1-2y, 2-3y, 3-4y) RM 69 (5-6y, 6-7y) RM 79 (8-9y, 10-11y) RM 89 (XS, S, M, L, XL, XXL) . Postage : RM8 (SM)/RM13 (SS) . . Pertanyaan atau order wasapp 011-16149312 atau KLIK link di BIO . . #bajuraya2020 #bajubudak #bajumelayubudak #bajumelayukanakkanak #lakolah #kopiahbernama #kopiahbaby #aqiqah #setkurtaaqiqah #berendoi #kualalumpur #johordarultakzim #umrah #brunei #singapore #fattzura #syukurselalu #babyboy #kopiahraya #kopiah #terapiinstagram #ajimaura #terlajaklaris #buaiberendoi #potongjambul #jubahbaby #kurtabudak #kurtabudak #kurtakanakkanak #kopiahraya
ajimaura QAYYUM TOP DADDY & KIDS
.
COLOR: LIGHT PINK
.
.
Material :
💎High Quality Cotton (100% Imported Cotton)
💎Kain tak kecut, tak berbulu, tak jarang, tak luntur, tak mudah renyuk
💎Sejuk & selesa dipakai
💎Lengan pendek utk keselesaan  anak & daddy
💎Hidden pocket serta belahan tepi pada bahagian tepi kiri dan kanan
.
Saiz :
Kids
✳️0-6m
✳️6-12m
✳️1-2y
✳️2-3y
✳️3-4y
✳️5-6y
✳️6-7y
✳️8-9y
✳️10–11y
.
Daddy
✳️XS
✳️S
✳️M
✳️L
✳️XL
✳️XXL
.
Harga : 
RM 49 (0-6m, 6-12m)
RM 59 (1-2y, 2-3y, 3-4y)
RM 69 (5-6y, 6-7y)
RM 79 (8-9y, 10-11y)
RM 89 (XS, S, M, L, XL, XXL)
.
Postage :
RM8 (SM)/RM13 (SS)
.
.
Pertanyaan atau order wasapp 011-16149312 atau KLIK link di BIO
.
.
#bajuraya2020 #bajubudak #bajumelayubudak #bajumelayukanakkanak #lakolah #kopiahbernama #kopiahbaby #aqiqah #setkurtaaqiqah #berendoi #kualalumpur #johordarultakzim #umrah #brunei #singapore #fattzura #syukurselalu #babyboy #kopiahraya #kopiah #terapiinstagram #ajimaura #terlajaklaris  #buaiberendoi #potongjambul #jubahbaby #kurtabudak #kurtabudak #kurtakanakkanak #kopiahraya
Likes: 1
Posted at: 2020-03-31 14:34:30
QAYYUM TOP DADDY & KIDS . COLOR: LIGHT PINK . . Material : 💎High Quality Cotton (100% Imported Cotton) 💎Kain tak kecut, tak berbulu, tak jarang, tak luntur, tak mudah renyuk 💎Sejuk & selesa dipakai 💎Lengan pendek utk keselesaan anak & daddy 💎Hidden pocket serta belahan tepi pada bahagian tepi kiri dan kanan . Saiz : Kids ✳️0-6m ✳️6-12m ✳️1-2y ✳️2-3y ✳️3-4y ✳️5-6y ✳️6-7y ✳️8-9y ✳️10–11y . Daddy ✳️XS ✳️S ✳️M ✳️L ✳️XL ✳️XXL . Harga : RM 49 (0-6m, 6-12m) RM 59 (1-2y, 2-3y, 3-4y) RM 69 (5-6y, 6-7y) RM 79 (8-9y, 10-11y) RM 89 (XS, S, M, L, XL, XXL) . Postage : RM8 (SM)/RM13 (SS) . . Pertanyaan atau order wasapp 011-16149312 atau KLIK link di BIO . . #bajuraya2020 #bajubudak #bajumelayubudak #bajumelayukanakkanak #lakolah #kopiahbernama #kopiahbaby #aqiqah #setkurtaaqiqah #berendoi #kualalumpur #johordarultakzim #umrah #brunei #singapore #fattzura #syukurselalu #babyboy #kopiahraya #kopiah #terapiinstagram #ajimaura #terlajaklaris #buaiberendoi #potongjambul #jubahbaby #kurtabudak #kurtabudak #kurtakanakkanak #kopiahraya
ajimaura .
🔥KURTA TAREEQ 🔥
.
Detail: Regular tak fit sangat selesa
Available : Saiz S - XL 
Material: Exclusive italian cooling cotton 
Exclusive sulaman Logo di atas poket
.

PRE RAMADHAN SALES 🎉🎉
Normal Price RM149
.
NOW RM49 ONLY 🎉🎉
*tidak termasuk pos
*pos 1-3 helai Rm7 semenanjung | RM12 sabah sarawak
.

Whatsapp: +60133154649
Instagram: Klik link di bahagian profile
Facebook: www.wasap.my/60133154649/kurtaTAREEQ
.
#terapiinstagram #ajimaura #bazaarpaknil #cikguseo #kurtamurah #kurtaraya #kurtalelaki  #kurtamoden #kurtadewasa #bajukurtamurah #kurtamalaysia #kurtamalaysiamurah #kurtaexclusive #kurtacotton #kurtalelakicotton  #kurtamurahmalaysia #kurtaslimfit #kurtaslimfitmurah #kurtarayamurah #kurtaterkini #bajuraya2020 #kurta2020 #kurtaclearancestock #kurtaraya2020 #kurtaraya2020murah #kurtahitam #kurtahitammurah #bajuraya2020murah
Likes: 2
Posted at: 2020-03-31 14:33:58
. 🔥KURTA TAREEQ 🔥 . Detail: Regular tak fit sangat selesa Available : Saiz S - XL Material: Exclusive italian cooling cotton Exclusive sulaman Logo di atas poket . PRE RAMADHAN SALES 🎉🎉 Normal Price RM149 . NOW RM49 ONLY 🎉🎉 *tidak termasuk pos *pos 1-3 helai Rm7 semenanjung | RM12 sabah sarawak . Whatsapp: +60133154649 Instagram: Klik link di bahagian profile Facebook: www.wasap.my/60133154649/kurtaTAREEQ . #terapiinstagram #ajimaura #bazaarpaknil #cikguseo #kurtamurah #kurtaraya #kurtalelaki #kurtamoden #kurtadewasa #bajukurtamurah #kurtamalaysia #kurtamalaysiamurah #kurtaexclusive #kurtacotton #kurtalelakicotton #kurtamurahmalaysia #kurtaslimfit #kurtaslimfitmurah #kurtarayamurah #kurtaterkini #bajuraya2020 #kurta2020 #kurtaclearancestock #kurtaraya2020 #kurtaraya2020murah #kurtahitam #kurtahitammurah #bajuraya2020murah
ajimaura QAYYUM TOP DADDY & KIDS
.
COLOR: MUSTARD GOLD
.
.
Material :
💎High Quality Cotton (100% Imported Cotton)
💎Kain tak kecut, tak berbulu, tak jarang, tak luntur, tak mudah renyuk
💎Sejuk & selesa dipakai
💎Lengan pendek utk keselesaan  anak & daddy
💎Hidden pocket serta belahan tepi pada bahagian tepi kiri dan kanan
.
Saiz :
Kids
✳️0-6m
✳️6-12m
✳️1-2y
✳️2-3y
✳️3-4y
✳️5-6y
✳️6-7y
✳️8-9y
✳️10–11y
.
Daddy
✳️XS
✳️S
✳️M
✳️L
✳️XL
✳️XXL
.
Harga : 
RM 49 (0-6m, 6-12m)
RM 59 (1-2y, 2-3y, 3-4y)
RM 69 (5-6y, 6-7y)
RM 79 (8-9y, 10-11y)
RM 89 (XS, S, M, L, XL, XXL)
.
Postage :
RM8 (SM)/RM13 (SS)
.
.
Pertanyaan atau order wasapp 011-16149312 atau KLIK link di BIO
.
.
#bajuraya2020 #bajubudak #bajumelayubudak #bajumelayukanakkanak #lakolah #kopiahbernama #kopiahbaby #aqiqah #setkurtaaqiqah #berendoi #kualalumpur #johordarultakzim #umrah #brunei #singapore #fattzura #syukurselalu #babyboy #kopiahraya #kopiah #terapiinstagram #ajimaura #terlajaklaris  #buaiberendoi #potongjambul #jubahbaby #kurtabudak #kurtabudak #kurtakanakkanak #kopiahraya
Likes: 2
Posted at: 2020-03-31 14:33:49
QAYYUM TOP DADDY & KIDS . COLOR: MUSTARD GOLD . . Material : 💎High Quality Cotton (100% Imported Cotton) 💎Kain tak kecut, tak berbulu, tak jarang, tak luntur, tak mudah renyuk 💎Sejuk & selesa dipakai 💎Lengan pendek utk keselesaan anak & daddy 💎Hidden pocket serta belahan tepi pada bahagian tepi kiri dan kanan . Saiz : Kids ✳️0-6m ✳️6-12m ✳️1-2y ✳️2-3y ✳️3-4y ✳️5-6y ✳️6-7y ✳️8-9y ✳️10–11y . Daddy ✳️XS ✳️S ✳️M ✳️L ✳️XL ✳️XXL . Harga : RM 49 (0-6m, 6-12m) RM 59 (1-2y, 2-3y, 3-4y) RM 69 (5-6y, 6-7y) RM 79 (8-9y, 10-11y) RM 89 (XS, S, M, L, XL, XXL) . Postage : RM8 (SM)/RM13 (SS) . . Pertanyaan atau order wasapp 011-16149312 atau KLIK link di BIO . . #bajuraya2020 #bajubudak #bajumelayubudak #bajumelayukanakkanak #lakolah #kopiahbernama #kopiahbaby #aqiqah #setkurtaaqiqah #berendoi #kualalumpur #johordarultakzim #umrah #brunei #singapore #fattzura #syukurselalu #babyboy #kopiahraya #kopiah #terapiinstagram #ajimaura #terlajaklaris #buaiberendoi #potongjambul #jubahbaby #kurtabudak #kurtabudak #kurtakanakkanak #kopiahraya
ajimaura .
🔥KURTA TAREEQ 🔥
.
Detail: Regular tak fit sangat selesa
Available : Saiz S - XL 
Material: Exclusive italian cooling cotton 
Exclusive sulaman Logo di atas poket
.

PRE RAMADHAN SALES 🎉🎉
Normal Price RM149
.
NOW RM49 ONLY 🎉🎉
*tidak termasuk pos
*pos 1-3 helai Rm7 semenanjung | RM12 sabah sarawak
.

Whatsapp: +60133154649
Instagram: Klik link di bahagian profile
Facebook: www.wasap.my/60133154649/kurtaTAREEQ
.
#terapiinstagram #ajimaura #bazaarpaknil #cikguseo #kurtamurah #kurtaraya #kurtalelaki  #kurtamoden #kurtadewasa #bajukurtamurah #kurtamalaysia #kurtamalaysiamurah #kurtaexclusive #kurtacotton #kurtalelakicotton  #kurtamurahmalaysia #kurtaslimfit #kurtaslimfitmurah #kurtarayamurah #kurtaterkini #bajuraya2020 #kurta2020 #kurtaclearancestock #kurtaraya2020 #kurtaraya2020murah #kurtahitam #kurtahitammurah #bajuraya2020murah
Likes: 2
Posted at: 2020-03-31 14:33:37
. 🔥KURTA TAREEQ 🔥 . Detail: Regular tak fit sangat selesa Available : Saiz S - XL Material: Exclusive italian cooling cotton Exclusive sulaman Logo di atas poket . PRE RAMADHAN SALES 🎉🎉 Normal Price RM149 . NOW RM49 ONLY 🎉🎉 *tidak termasuk pos *pos 1-3 helai Rm7 semenanjung | RM12 sabah sarawak . Whatsapp: +60133154649 Instagram: Klik link di bahagian profile Facebook: www.wasap.my/60133154649/kurtaTAREEQ . #terapiinstagram #ajimaura #bazaarpaknil #cikguseo #kurtamurah #kurtaraya #kurtalelaki #kurtamoden #kurtadewasa #bajukurtamurah #kurtamalaysia #kurtamalaysiamurah #kurtaexclusive #kurtacotton #kurtalelakicotton #kurtamurahmalaysia #kurtaslimfit #kurtaslimfitmurah #kurtarayamurah #kurtaterkini #bajuraya2020 #kurta2020 #kurtaclearancestock #kurtaraya2020 #kurtaraya2020murah #kurtahitam #kurtahitammurah #bajuraya2020murah
ajimaura .
🔥KURTA TAREEQ 🔥
.
Detail: Regular tak fit sangat selesa
Available : Saiz S - XL 
Material: Exclusive italian cooling cotton 
Exclusive sulaman Logo di atas poket
.

PRE RAMADHAN SALES 🎉🎉
Normal Price RM149
.
NOW RM49 ONLY 🎉🎉
*tidak termasuk pos
*pos 1-3 helai Rm7 semenanjung | RM12 sabah sarawak
.

Whatsapp: +60133154649
Instagram: Klik link di bahagian profile
Facebook: www.wasap.my/60133154649/kurtaTAREEQ
.
#terapiinstagram #ajimaura #bazaarpaknil #cikguseo #kurtamurah #kurtaraya #kurtalelaki  #kurtamoden #kurtadewasa #bajukurtamurah #kurtamalaysia #kurtamalaysiamurah #kurtaexclusive #kurtacotton #kurtalelakicotton  #kurtamurahmalaysia #kurtaslimfit #kurtaslimfitmurah #kurtarayamurah #kurtaterkini #bajuraya2020 #kurta2020 #kurtaclearancestock #kurtaraya2020 #kurtaraya2020murah #kurtahitam #kurtahitammurah #bajuraya2020murah
Likes: 3
Posted at: 2020-03-31 14:33:06
. 🔥KURTA TAREEQ 🔥 . Detail: Regular tak fit sangat selesa Available : Saiz S - XL Material: Exclusive italian cooling cotton Exclusive sulaman Logo di atas poket . PRE RAMADHAN SALES 🎉🎉 Normal Price RM149 . NOW RM49 ONLY 🎉🎉 *tidak termasuk pos *pos 1-3 helai Rm7 semenanjung | RM12 sabah sarawak . Whatsapp: +60133154649 Instagram: Klik link di bahagian profile Facebook: www.wasap.my/60133154649/kurtaTAREEQ . #terapiinstagram #ajimaura #bazaarpaknil #cikguseo #kurtamurah #kurtaraya #kurtalelaki #kurtamoden #kurtadewasa #bajukurtamurah #kurtamalaysia #kurtamalaysiamurah #kurtaexclusive #kurtacotton #kurtalelakicotton #kurtamurahmalaysia #kurtaslimfit #kurtaslimfitmurah #kurtarayamurah #kurtaterkini #bajuraya2020 #kurta2020 #kurtaclearancestock #kurtaraya2020 #kurtaraya2020murah #kurtahitam #kurtahitammurah #bajuraya2020murah
ajimaura Smoking can increase your chances of getting covid 19

ig,Health Advice💖
Wash hands regularly, cover mouth & nose when coughing & sneezing. If feeling unwell, use face mask when in public & seek medical advice ..
.
TERIMA KASIH kerana LIKE👍 dan KOMEN💖. Semoga bermanfaat. Tekan SHARE jika anda mahu kongsi Kebaikan kepada orang lain.
.
Follow @qa___co
Follow @qa___co
Follow @qa___co
👍💖👍💖👍💖💎
.
.
#terapiinstagram #ajimaura #bazaarpaknil #bazaaronline #motivasidiri #jombeli #sayajualonline #sayajualmurah #perfumelovers #perfumes
#jomkurus #lawak #viral #semangat #superhubs #produkkecantikan #prayforcovid19 #covid_19 #flattenthevirus #hapuscovid19 #stayhome
Likes: 1
Posted at: 2020-03-31 14:30:42
Smoking can increase your chances of getting covid 19 ig,Health Advice💖 Wash hands regularly, cover mouth & nose when coughing & sneezing. If feeling unwell, use face mask when in public & seek medical advice .. . TERIMA KASIH kerana LIKE👍 dan KOMEN💖. Semoga bermanfaat. Tekan SHARE jika anda mahu kongsi Kebaikan kepada orang lain. . Follow @qa___co Follow @qa___co Follow @qa___co 👍💖👍💖👍💖💎 . . #terapiinstagram #ajimaura #bazaarpaknil #bazaaronline #motivasidiri #jombeli #sayajualonline #sayajualmurah #perfumelovers #perfumes #jomkurus #lawak #viral #semangat #superhubs #produkkecantikan #prayforcovid19 #covid_19 #flattenthevirus #hapuscovid19 #stayhome
ajimaura Tikkk Tokkk Tikk Tokkk....Sales Pre Ramadhan nak tamat dah ualls. Tempat jam 12.00 kita akan closed Order untuk Pre Ramadhan sales. Jangan Nanggis tau dan rayu kami nak dapatkan dress Termurah kita pernah offer.
.
.
Setiap dress kami hanyalah rm149 free khimar free postage. 1st and last kami lepaskan harga rm149. Lepasni no more no more gais 🙏🏻😌
.
.
All size semua harga RM149 sahaja! XS hingga 5xl!.
.
Lovely #NGels on nadiera dress. Cantik manissshhhh. Jom tgk warna lain lagi 🥰 Tekan link whatsapp dibio kami sekarang!
.
.
.
#dressmuslimah
#jubahmurah
#jubahmuslimah
#jubahwanitamurah
#dressnikah
#dressnikahmurah
#jubahnikah
#dressmuslimahmurah
#jubahdinnermurah
#cspscs
#jubah2020
#cikguseo
#terapiinstagram
#ajimaura
#ootdmuslimah
#jubahdinner
#jubahdinnermurah
#assalamualaikum
#jubahumrahwanita
#nurulsgallery
#jubahhitammurah
#jubahraya2020
#jubahnikahmurah
#jubahnikahmuslimah
#jubahwarnapastel
#jubahputih
#jubahkenduri
Likes: 2
Posted at: 2020-03-31 14:28:45
Tikkk Tokkk Tikk Tokkk....Sales Pre Ramadhan nak tamat dah ualls. Tempat jam 12.00 kita akan closed Order untuk Pre Ramadhan sales. Jangan Nanggis tau dan rayu kami nak dapatkan dress Termurah kita pernah offer. . . Setiap dress kami hanyalah rm149 free khimar free postage. 1st and last kami lepaskan harga rm149. Lepasni no more no more gais 🙏🏻😌 . . All size semua harga RM149 sahaja! XS hingga 5xl!. . Lovely #NGels on nadiera dress. Cantik manissshhhh. Jom tgk warna lain lagi 🥰 Tekan link whatsapp dibio kami sekarang! . . . #dressmuslimah #jubahmurah #jubahmuslimah #jubahwanitamurah #dressnikah #dressnikahmurah #jubahnikah #dressmuslimahmurah #jubahdinnermurah #cspscs #jubah2020 #cikguseo #terapiinstagram #ajimaura #ootdmuslimah #jubahdinner #jubahdinnermurah #assalamualaikum #jubahumrahwanita #nurulsgallery #jubahhitammurah #jubahraya2020 #jubahnikahmurah #jubahnikahmuslimah #jubahwarnapastel #jubahputih #jubahkenduri
ajimaura ig,Health Advice💖
Wash hands regularly, cover mouth & nose when coughing & sneezing. If feeling unwell, use face mask when in public & seek medical advice ..
.
TERIMA KASIH kerana LIKE👍 dan KOMEN💖. Semoga bermanfaat. Tekan SHARE jika anda mahu kongsi Kebaikan kepada orang lain.
.
Follow @qa___co
Follow @qa___co
Follow @qa___co
👍💖👍💖👍💖💎
.
.
#terapiinstagram #ajimaura #bazaarpaknil #bazaaronline #motivasidiri #jombeli #sayajualonline #sayajualmurah #perfumelovers #perfumes
#jomkurus #lawak #viral #semangat #superhubs #produkkecantikan #prayforcovid19 #covid_19 #flattenthevirus #hapuscovid19 #stayhome
Likes: 2
Posted at: 2020-03-31 14:28:45
ig,Health Advice💖 Wash hands regularly, cover mouth & nose when coughing & sneezing. If feeling unwell, use face mask when in public & seek medical advice .. . TERIMA KASIH kerana LIKE👍 dan KOMEN💖. Semoga bermanfaat. Tekan SHARE jika anda mahu kongsi Kebaikan kepada orang lain. . Follow @qa___co Follow @qa___co Follow @qa___co 👍💖👍💖👍💖💎 . . #terapiinstagram #ajimaura #bazaarpaknil #bazaaronline #motivasidiri #jombeli #sayajualonline #sayajualmurah #perfumelovers #perfumes #jomkurus #lawak #viral #semangat #superhubs #produkkecantikan #prayforcovid19 #covid_19 #flattenthevirus #hapuscovid19 #stayhome
ajimaura MasyaAllah Tabarakallah.. Masih ada orang dermawan yang Baik Hati berkongsi rezeki di masa susah seperti ini. Inilah teladan sebenarnya. .

Semoga Allah sentiasa murahkan rezeki para dermawan. .

#nanamikailshare
Likes: 16
Posted at: 2020-03-31 14:27:46
MasyaAllah Tabarakallah.. Masih ada orang dermawan yang Baik Hati berkongsi rezeki di masa susah seperti ini. Inilah teladan sebenarnya. . Semoga Allah sentiasa murahkan rezeki para dermawan. . #nanamikailshare
ajimaura Tikkk Tokkk Tikk Tokkk....Sales Pre Ramadhan nak tamat dah ualls. Tempat jam 12.00 kita akan closed Order untuk Pre Ramadhan sales. Jangan Nanggis tau dan rayu kami nak dapatkan dress Termurah kita pernah offer.
.
.
Setiap dress kami hanyalah rm149 free khimar free postage. 1st and last kami lepaskan harga rm149. Lepasni no more no more gais 🙏🏻😌
.
.
All size semua harga RM149 sahaja! XS hingga 5xl!.
.
Lovely #NGels on nadiera dress. Cantik manissshhhh. Jom tgk warna lain lagi 🥰 Tekan link whatsapp dibio kami sekarang!
.
.
.
#dressmuslimah
#jubahmurah
#jubahmuslimah
#jubahwanitamurah
#dressnikah
#dressnikahmurah
#jubahnikah
#dressmuslimahmurah
#jubahdinnermurah
#cspscs
#jubah2020
#cikguseo
#terapiinstagram
#ajimaura
#ootdmuslimah
#jubahdinner
#jubahdinnermurah
#assalamualaikum
#jubahumrahwanita
#nurulsgallery
#jubahhitammurah
#jubahraya2020
#jubahnikahmurah
#jubahnikahmuslimah
#jubahwarnapastel
#jubahputih
#jubahkenduri
Likes: 3
Posted at: 2020-03-31 14:27:34
Tikkk Tokkk Tikk Tokkk....Sales Pre Ramadhan nak tamat dah ualls. Tempat jam 12.00 kita akan closed Order untuk Pre Ramadhan sales. Jangan Nanggis tau dan rayu kami nak dapatkan dress Termurah kita pernah offer. . . Setiap dress kami hanyalah rm149 free khimar free postage. 1st and last kami lepaskan harga rm149. Lepasni no more no more gais 🙏🏻😌 . . All size semua harga RM149 sahaja! XS hingga 5xl!. . Lovely #NGels on nadiera dress. Cantik manissshhhh. Jom tgk warna lain lagi 🥰 Tekan link whatsapp dibio kami sekarang! . . . #dressmuslimah #jubahmurah #jubahmuslimah #jubahwanitamurah #dressnikah #dressnikahmurah #jubahnikah #dressmuslimahmurah #jubahdinnermurah #cspscs #jubah2020 #cikguseo #terapiinstagram #ajimaura #ootdmuslimah #jubahdinner #jubahdinnermurah #assalamualaikum #jubahumrahwanita #nurulsgallery #jubahhitammurah #jubahraya2020 #jubahnikahmurah #jubahnikahmuslimah #jubahwarnapastel #jubahputih #jubahkenduri
ajimaura Tikkk Tokkk Tikk Tokkk....Sales Pre Ramadhan nak tamat dah ualls. Tempat jam 12.00 kita akan closed Order untuk Pre Ramadhan sales. Jangan Nanggis tau dan rayu kami nak dapatkan dress Termurah kita pernah offer.
.
.
Setiap dress kami hanyalah rm149 free khimar free postage. 1st and last kami lepaskan harga rm149. Lepasni no more no more gais 🙏🏻😌
.
.
All size semua harga RM149 sahaja! XS hingga 5xl!.
.
Lovely #NGels on nadiera dress. Cantik manissshhhh. Jom tgk warna lain lagi 🥰 Tekan link whatsapp dibio kami sekarang!
.
.
.
#dressmuslimah
#jubahmurah
#jubahmuslimah
#jubahwanitamurah
#dressnikah
#dressnikahmurah
#jubahnikah
#dressmuslimahmurah
#jubahdinnermurah
#cspscs
#jubah2020
#cikguseo
#terapiinstagram
#ajimaura
#ootdmuslimah
#jubahdinner
#jubahdinnermurah
#assalamualaikum
#jubahumrahwanita
#nurulsgallery
#jubahhitammurah
#jubahraya2020
#jubahnikahmurah
#jubahnikahmuslimah
#jubahwarnapastel
#jubahputih
#jubahkenduri
Likes: 4
Posted at: 2020-03-31 14:25:40
Tikkk Tokkk Tikk Tokkk....Sales Pre Ramadhan nak tamat dah ualls. Tempat jam 12.00 kita akan closed Order untuk Pre Ramadhan sales. Jangan Nanggis tau dan rayu kami nak dapatkan dress Termurah kita pernah offer. . . Setiap dress kami hanyalah rm149 free khimar free postage. 1st and last kami lepaskan harga rm149. Lepasni no more no more gais 🙏🏻😌 . . All size semua harga RM149 sahaja! XS hingga 5xl!. . Lovely #NGels on nadiera dress. Cantik manissshhhh. Jom tgk warna lain lagi 🥰 Tekan link whatsapp dibio kami sekarang! . . . #dressmuslimah #jubahmurah #jubahmuslimah #jubahwanitamurah #dressnikah #dressnikahmurah #jubahnikah #dressmuslimahmurah #jubahdinnermurah #cspscs #jubah2020 #cikguseo #terapiinstagram #ajimaura #ootdmuslimah #jubahdinner #jubahdinnermurah #assalamualaikum #jubahumrahwanita #nurulsgallery #jubahhitammurah #jubahraya2020 #jubahnikahmurah #jubahnikahmuslimah #jubahwarnapastel #jubahputih #jubahkenduri
ajimaura Lepas ni Mak Cik Kiah viral boleh menggoreng pisang dengan senang hati‼️⁣
⁣
Yelah mana tak nya, kerajaan dah bagi macam-macam bantuan kat Mak Cik Kiah, Sabella pulak keluarkan #bajutanpagosok khas untuk Mak Cik Kiah kita ni.⁣
⁣
Nak goreng pisang dari subuh sampai ke isyak pun boleh sebab sangat selesa dan tak panas. Bagai mengantuk disorongkan bantal Mak Cik Kiah kita ni 😁⁣ ⁣
⁣
🧕🏻🧕🏻KURUNG CIK KIAH 🧕🏻🧕🏻⁣
⁣
⁣
🌷10 WARNA YANG MELETOPS⁣
🌷CUFF LENGAN GETAH⁣
🌷MATERIAL KOREAN MOSS CREPE ⁣
🌷TIDAK PERLU IRON⁣
🌷SEJUK DAN SELESA⁣
🌷PINGGANG KAIN FULL GETAH⁣
🌷SAIZ BERMULA XS-2XL⁣
🌷Postage add seperti rate terkini⁣
⁣
❌Harga Normal: RM159/psg⁣
⁣
💰Harga PROMO PENGENALAN: ⁣
RM79/psg (Jimat RM80!)⁣
⁣
💰💰 Harga SUPER COMBO:⁣
RM59/psg* (Jimat RM100!) 😱😱😱⁣
bagi pembelian 2psg dan keatas sahaja.⁣
⁣
Promosi sah sehingga 4.4.2020 SAHAJA‼️⁣
Jangan tunggu sampai sold out baru nak order ye.. 😉⁣
⁣
JADI..... Ayuh bertindak sekarang... Meh wsp 011-32336783⁣
⁣
“BENDA TAK PAYAH GOSOK, BUAT APA NAK GOSOK”⁣
⁣
#sabella #fieramyXsabella  #jutawanFieramy ⁣
#sabellaraya2020⁣
#kurungcikkiah⁣
#bajutanpagosok⁣
#bendatakpayahgosokbuatapagosok⁣
#bajukurung⁣
#ellasukasabella⁣
#cikkiahsukasabella
Likes: 2
Posted at: 2020-03-31 14:25:22
Lepas ni Mak Cik Kiah viral boleh menggoreng pisang dengan senang hati‼️⁣ ⁣ Yelah mana tak nya, kerajaan dah bagi macam-macam bantuan kat Mak Cik Kiah, Sabella pulak keluarkan #bajutanpagosok khas untuk Mak Cik Kiah kita ni.⁣ ⁣ Nak goreng pisang dari subuh sampai ke isyak pun boleh sebab sangat selesa dan tak panas. Bagai mengantuk disorongkan bantal Mak Cik Kiah kita ni 😁⁣ ⁣ ⁣ 🧕🏻🧕🏻KURUNG CIK KIAH 🧕🏻🧕🏻⁣ ⁣ ⁣ 🌷10 WARNA YANG MELETOPS⁣ 🌷CUFF LENGAN GETAH⁣ 🌷MATERIAL KOREAN MOSS CREPE ⁣ 🌷TIDAK PERLU IRON⁣ 🌷SEJUK DAN SELESA⁣ 🌷PINGGANG KAIN FULL GETAH⁣ 🌷SAIZ BERMULA XS-2XL⁣ 🌷Postage add seperti rate terkini⁣ ⁣ ❌Harga Normal: RM159/psg⁣ ⁣ 💰Harga PROMO PENGENALAN: ⁣ RM79/psg (Jimat RM80!)⁣ ⁣ 💰💰 Harga SUPER COMBO:⁣ RM59/psg* (Jimat RM100!) 😱😱😱⁣ bagi pembelian 2psg dan keatas sahaja.⁣ ⁣ Promosi sah sehingga 4.4.2020 SAHAJA‼️⁣ Jangan tunggu sampai sold out baru nak order ye.. 😉⁣ ⁣ JADI..... Ayuh bertindak sekarang... Meh wsp 011-32336783⁣ ⁣ “BENDA TAK PAYAH GOSOK, BUAT APA NAK GOSOK”⁣ ⁣ #sabella #fieramyXsabella #jutawanFieramy#sabellaraya2020⁣ #kurungcikkiah#bajutanpagosok#bendatakpayahgosokbuatapagosok#bajukurung#ellasukasabella#cikkiahsukasabella
ajimaura COMBO STAY AT HOME
.
1 x foundation Rosetyara kod Be Bellaz
1 x Radiance powder (loose powder)
1 x sexy soft sponge Rosetyara
.
FREE 1 x sivana eyebrow
.
Hanya Rm80 sahaja
.
**tidak termasuk postage**
.
Ready stock, fast payment, fast postage
.
WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response
.
Likes: 2
Posted at: 2020-03-31 14:21:45
COMBO STAY AT HOME . 1 x foundation Rosetyara kod Be Bellaz 1 x Radiance powder (loose powder) 1 x sexy soft sponge Rosetyara . FREE 1 x sivana eyebrow . Hanya Rm80 sahaja . **tidak termasuk postage** . Ready stock, fast payment, fast postage . WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response .
ajimaura COMBO STAY AT HOME
.
1 x foundation Rosetyara kod Be Bellaz
1 x Radiance powder (loose powder)
1 x sexy soft sponge Rosetyara
.
FREE 1 x sivana eyebrow
.
Hanya Rm80 sahaja
.
**tidak termasuk postage**
.
Ready stock, fast payment, fast postage
.
WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response
.
Likes: 1
Posted at: 2020-03-31 14:21:39
COMBO STAY AT HOME . 1 x foundation Rosetyara kod Be Bellaz 1 x Radiance powder (loose powder) 1 x sexy soft sponge Rosetyara . FREE 1 x sivana eyebrow . Hanya Rm80 sahaja . **tidak termasuk postage** . Ready stock, fast payment, fast postage . WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response .
ajimaura COMBO STAY AT HOME
.
1 x foundation Rosetyara kod Be Bellaz
1 x Radiance powder (loose powder)
1 x sexy soft sponge Rosetyara
.
FREE 1 x sivana eyebrow
.
Hanya Rm80 sahaja
.
**tidak termasuk postage**
.
Ready stock, fast payment, fast postage
.
WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response
.
Likes: 0
Posted at: 2020-03-31 14:21:27
COMBO STAY AT HOME . 1 x foundation Rosetyara kod Be Bellaz 1 x Radiance powder (loose powder) 1 x sexy soft sponge Rosetyara . FREE 1 x sivana eyebrow . Hanya Rm80 sahaja . **tidak termasuk postage** . Ready stock, fast payment, fast postage . WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response .
ajimaura NEW LOOK CORRECTOR ROSETYARA
.
Corrector Rm30 only
.
**tidak termasuk postage**
.
Ready stock, fast payment, fast postage
.
WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response
.
Likes: 2
Posted at: 2020-03-31 14:18:37
NEW LOOK CORRECTOR ROSETYARA . Corrector Rm30 only . **tidak termasuk postage** . Ready stock, fast payment, fast postage . WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response .
ajimaura NEW LOOK CORRECTOR ROSETYARA
.
Corrector Rm30 only
.
**tidak termasuk postage**
.
Ready stock, fast payment, fast postage
.
WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response
.
Likes: 4
Posted at: 2020-03-31 14:18:25
NEW LOOK CORRECTOR ROSETYARA . Corrector Rm30 only . **tidak termasuk postage** . Ready stock, fast payment, fast postage . WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response .
ajimaura NEW LOOK CORRECTOR ROSETYARA
.
Corrector Rm30 only
.
**tidak termasuk postage**
.
Ready stock, fast payment, fast postage
.
WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response
.
Likes: 3
Posted at: 2020-03-31 14:18:18
NEW LOOK CORRECTOR ROSETYARA . Corrector Rm30 only . **tidak termasuk postage** . Ready stock, fast payment, fast postage . WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response .
ajimaura COMBO STAY AT HOME
.
1 x foundation Rosetyara kod Be Bellaz
1 x Radiance powder (loose powder)
1 x sexy soft sponge Rosetyara
.
FREE 1 x sivana eyebrow
.
Hanya Rm80 sahaja
.
**tidak termasuk postage**
.
Ready stock, fast payment, fast postage
.
WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response
.
Likes: 3
Posted at: 2020-03-31 14:17:53
COMBO STAY AT HOME . 1 x foundation Rosetyara kod Be Bellaz 1 x Radiance powder (loose powder) 1 x sexy soft sponge Rosetyara . FREE 1 x sivana eyebrow . Hanya Rm80 sahaja . **tidak termasuk postage** . Ready stock, fast payment, fast postage . WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response .
ajimaura COMBO STAY AT HOME
.
1 x foundation Rosetyara kod Be Bellaz
1 x Radiance powder (loose powder)
1 x sexy soft sponge Rosetyara
.
FREE 1 x sivana eyebrow
.
Hanya Rm80 sahaja
.
**tidak termasuk postage**
.
Ready stock, fast payment, fast postage
.
WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response
.
Likes: 2
Posted at: 2020-03-31 14:17:48
COMBO STAY AT HOME . 1 x foundation Rosetyara kod Be Bellaz 1 x Radiance powder (loose powder) 1 x sexy soft sponge Rosetyara . FREE 1 x sivana eyebrow . Hanya Rm80 sahaja . **tidak termasuk postage** . Ready stock, fast payment, fast postage . WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response .
ajimaura PROMO RM50
POS RM8 SM, RM12 SS
.
Simple tapi bila pakai terserlah keayuan dan material como crepe yang sangat selesa 😘😘
.
FAKTA pasal Kurung Pastel ni yang korang wajib tahu!
🔸 Design yang simple dan khas untuk mereka yang ingin nampak sopan
🔸 Material comocrepe
🔸 Serius tak panas dan nyaman bila pakai
🔸 Wudhuk friendly (zip)
🔸 BF friendly (zip)
🔸 21 Pilihan warna yang menarik
🔸 Saiz XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL 4XL
.
Whatsapp 014-3580201, klik je link di bio @nahara.rtw
.
.
.
.
.
.
#lawaktahapdewa #kampungpeople #surikatriana #mawarrashid #ctdk #errafazira #jannanick #emmamaembong #nabilarazali #mirafilzah #mfmirafilzah #zarazya #uqashasenrose #nealofar #nealofa #nelydiasenrose #fashasandha #elfiraloy #elfaris #bajukurungterkini #tiktokmalaysia #bajuraya2020 #bajurayamurah #bajukurung #minikurung #kurungmoden #maluapabossku #ajimaura #likeforlikes
Likes: 3
Posted at: 2020-03-31 14:17:39
PROMO RM50 POS RM8 SM, RM12 SS . Simple tapi bila pakai terserlah keayuan dan material como crepe yang sangat selesa 😘😘 . FAKTA pasal Kurung Pastel ni yang korang wajib tahu! 🔸 Design yang simple dan khas untuk mereka yang ingin nampak sopan 🔸 Material comocrepe 🔸 Serius tak panas dan nyaman bila pakai 🔸 Wudhuk friendly (zip) 🔸 BF friendly (zip) 🔸 21 Pilihan warna yang menarik 🔸 Saiz XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL 4XL . Whatsapp 014-3580201, klik je link di bio @nahara.rtw . . . . . . #lawaktahapdewa #kampungpeople #surikatriana #mawarrashid #ctdk #errafazira #jannanick #emmamaembong #nabilarazali #mirafilzah #mfmirafilzah #zarazya #uqashasenrose #nealofar #nealofa #nelydiasenrose #fashasandha #elfiraloy #elfaris #bajukurungterkini #tiktokmalaysia #bajuraya2020 #bajurayamurah #bajukurung #minikurung #kurungmoden #maluapabossku #ajimaura #likeforlikes
ajimaura COMBO STAY AT HOME
.
1 x foundation Rosetyara kod Be Bellaz
1 x Radiance powder (loose powder)
1 x sexy soft sponge Rosetyara
.
FREE 1 x sivana eyebrow
.
Hanya Rm80 sahaja
.
**tidak termasuk postage**
.
Ready stock, fast payment, fast postage
.
WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response
.
Likes: 2
Posted at: 2020-03-31 14:17:38
COMBO STAY AT HOME . 1 x foundation Rosetyara kod Be Bellaz 1 x Radiance powder (loose powder) 1 x sexy soft sponge Rosetyara . FREE 1 x sivana eyebrow . Hanya Rm80 sahaja . **tidak termasuk postage** . Ready stock, fast payment, fast postage . WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response .
ajimaura Koleksi bunga bungi😁
.
You get what you see. You see is what you get
.
Bunga besar but that doesnt mean it does not suit big framed ladies
.
You are what you wear. Be different and be daring
.
Hope to hear from you soon. 012 5077465
.
#sayagunasayajual 
#ajimaura 
#staysafe 
#StayAtHome 
#DudukRumah 
#mco 
#pkp
#perintahkawalanpergerakan 
#terapiinstagram 
#bazarpaknil 
#cikgucikgu 
#cikgucikgumalaysia 
#cikgucikgi 
#cikguseo 
#kainseragam 
#kakishare 
#kainpasang 
#kain
#ootdmalaysia 
#viralmalaysia 
#bloggermalaysia 
#restrictedmovementorder 
#cspscs
#ctdk
Likes: 14
Posted at: 2020-03-31 14:17:11
Koleksi bunga bungi😁 . You get what you see. You see is what you get . Bunga besar but that doesnt mean it does not suit big framed ladies . You are what you wear. Be different and be daring . Hope to hear from you soon. 012 5077465 . #sayagunasayajual #ajimaura #staysafe #StayAtHome #DudukRumah #mco #pkp #perintahkawalanpergerakan #terapiinstagram #bazarpaknil #cikgucikgu #cikgucikgumalaysia #cikgucikgi #cikguseo #kainseragam #kakishare #kainpasang #kain #ootdmalaysia #viralmalaysia #bloggermalaysia #restrictedmovementorder #cspscs #ctdk
ajimaura 🔥DISKAUN KAW2 GILER STAY OME SALE sedang berlangsung utk semua cincin lelaki perempuan yg kacak💍 ,mewah & esklusif. Harga Bermula RM95 sehingga RM199 sahaja selepas diskaun. Memang Terbaik Kualiti Cincin Silver @amnilily_silverjewelry.
STOCK TERHAD TAU❗❗
------------------------
KENAPE UOLLS WAJIB GRAB CINCIN KACAK AMNLILY YG TGH OFFER NE??😍😍
------------------------
.
Sebab
.
✔DESIGN CINCIN
Likes: 9
Posted at: 2020-03-31 14:17:10
🔥DISKAUN KAW2 GILER STAY OME SALE sedang berlangsung utk semua cincin lelaki perempuan yg kacak💍 ,mewah & esklusif. Harga Bermula RM95 sehingga RM199 sahaja selepas diskaun. Memang Terbaik Kualiti Cincin Silver @amnilily_silverjewelry. STOCK TERHAD TAU❗❗ ------------------------ KENAPE UOLLS WAJIB GRAB CINCIN KACAK AMNLILY YG TGH OFFER NE??😍😍 ------------------------ . Sebab . ✔DESIGN CINCIN "LETOPS & EXCLUSIVE" Semua design cincin adalah custom made dan inspired from international ring tau. . ✔DESIGN "RARE" Honestly,uolss tak kan jumpe design mcm sebijik Amnilily di kedai luar. If ade pun. SURE tak same. . ✔100% REAL LAB DIAMOND !BUKAN FAKE.Batu Hidup. Bersinar cantiks sangat . ✔HIGH QUALITY Koleksi High Quality Zircon 5AAAAA & Swarovski Zircon Dan Belgium Diamond yg SUPERB CANTIKS😍! . ✔100% REAL 925 SILVER ! BUKAN Silver plated! Jgn risau tau. . ✔HARGA MURAH DARI KEDAI Start from RM95 Simple Ring.klo kt kedai luar ne. jgn mimpi nk dpt harga ne dik Oi.tapi utk yg dapat grab offer shj. Hihi) . ✔FREE SILVERPOLISH CLOTH Setiap pembelian akan dapat (while stock last) . ✔FREE BOX BALDU EXCLUSIVE BERNILAI RM10 Jimat duit uolss.Takpayah pening beli box luar.Mahal tau . ✔FREE GUIDELINE CARA UKUR JARI & SAIZ Selesai Confirm Order. Kami akan ajar utk double check saiz jari. No worries. Video pun ade utk uolls. . ✔FREE JEWELRY CARE TIPS Selepas pos.Kami akan share cara penjagaan utk Cincin Silver Idaman maintain cantiks selalu . ✔READYSTOCK SIZE TAK BYK LIMITED SIZE! (sgt sgt limited. Sungguh X tipu) . ________________________ . ❗❗LIMITED STOCK LIMITED SIZE❗❗ . TAPI TAPI TAPI ADA SYARAT TAU 🔴 . OFFER HANYA TERHAD 37 TERAWAL SAJE!! . Utk lebih byk pilihan jom tgk di @amnilily_silverjewelry . . . . #AmnililyJewelry #AmnililyLovers #HapinessIsYours #catalogwomenring_amnilily #cincinkahwin #cincinsilver #cincinlelaki #cincinnikah #cincincouple #cincintunang #sewadulanghantaran #pelaminrumah #pelaminmurah #sewahantaranmurah #sewabajupengantin #cincinmurah #cincinlelakiperak925 #cincincouplemurah #pelaminnikah #photographerkl #pelamindewan #muakl #gubahanhantaranmurah #sewahantaranmurah #makeupkahwin #makeuptunang #makupnikah #ajimaura #terapiinstagram
ajimaura PROMO RM50
POS RM8 SM, RM12 SS
.
Simple tapi bila pakai terserlah keayuan dan material como crepe yang sangat selesa 😘😘
.
FAKTA pasal Kurung Pastel ni yang korang wajib tahu!
🔸 Design yang simple dan khas untuk mereka yang ingin nampak sopan
🔸 Material comocrepe
🔸 Serius tak panas dan nyaman bila pakai
🔸 Wudhuk friendly (zip)
🔸 BF friendly (zip)
🔸 21 Pilihan warna yang menarik
🔸 Saiz XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL 4XL
.
Whatsapp 014-3580201, klik je link di bio @nahara.rtw
.
.
.
.
.
.
#bajukurungmurah #bajukurungmoden #kurungmoden #bajukurung #bajukurungmurahcantik #maharajalawakmega #megadrama #akasiatv3 #dramasangat #samarinda #malaysia #bajuraya #bajuraya2020 #bajurayamurah #khaibahar #nealofar #nealofa #nelydiasenrose #fashasandha #elfiraloy #TV3Malaysia #parodimeletop #ajimaura #abpbh #kurungkedah #bajukurungterkini #bajukurunglace #ootd #terapiinstagram #terlajaklaris
Likes: 3
Posted at: 2020-03-31 14:16:22
PROMO RM50 POS RM8 SM, RM12 SS . Simple tapi bila pakai terserlah keayuan dan material como crepe yang sangat selesa 😘😘 . FAKTA pasal Kurung Pastel ni yang korang wajib tahu! 🔸 Design yang simple dan khas untuk mereka yang ingin nampak sopan 🔸 Material comocrepe 🔸 Serius tak panas dan nyaman bila pakai 🔸 Wudhuk friendly (zip) 🔸 BF friendly (zip) 🔸 21 Pilihan warna yang menarik 🔸 Saiz XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL 4XL . Whatsapp 014-3580201, klik je link di bio @nahara.rtw . . . . . . #bajukurungmurah #bajukurungmoden #kurungmoden #bajukurung #bajukurungmurahcantik #maharajalawakmega #megadrama #akasiatv3 #dramasangat #samarinda #malaysia #bajuraya #bajuraya2020 #bajurayamurah #khaibahar #nealofar #nealofa #nelydiasenrose #fashasandha #elfiraloy #TV3Malaysia #parodimeletop #ajimaura #abpbh #kurungkedah #bajukurungterkini #bajukurunglace #ootd #terapiinstagram #terlajaklaris
ajimaura NEW LOOK CORRECTOR ROSETYARA
.
Corrector Rm30 only
.
**tidak termasuk postage**
.
Ready stock, fast payment, fast postage
.
WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response
.
Likes: 1
Posted at: 2020-03-31 14:14:49
NEW LOOK CORRECTOR ROSETYARA . Corrector Rm30 only . **tidak termasuk postage** . Ready stock, fast payment, fast postage . WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response .
ajimaura NEW LOOK CORRECTOR ROSETYARA
.
Corrector Rm30 only
.
**tidak termasuk postage**
.
Ready stock, fast payment, fast postage
.
WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response
.
Likes: 3
Posted at: 2020-03-31 14:14:37
NEW LOOK CORRECTOR ROSETYARA . Corrector Rm30 only . **tidak termasuk postage** . Ready stock, fast payment, fast postage . WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response .
ajimaura NEW LOOK CORRECTOR ROSETYARA
.
Corrector Rm30 only
.
**tidak termasuk postage**
.
Ready stock, fast payment, fast postage
.
WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response
.
Likes: 4
Posted at: 2020-03-31 14:14:30
NEW LOOK CORRECTOR ROSETYARA . Corrector Rm30 only . **tidak termasuk postage** . Ready stock, fast payment, fast postage . WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response .
ajimaura COMBO STAY AT HOME
.
1 x foundation Rosetyara kod Be Bellaz
1 x Radiance powder (loose powder)
1 x sexy soft sponge Rosetyara
.
FREE 1 x sivana eyebrow
.
Hanya Rm80 sahaja
.
**tidak termasuk postage**
.
Ready stock, fast payment, fast postage
.
WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response
.
Likes: 2
Posted at: 2020-03-31 14:14:04
COMBO STAY AT HOME . 1 x foundation Rosetyara kod Be Bellaz 1 x Radiance powder (loose powder) 1 x sexy soft sponge Rosetyara . FREE 1 x sivana eyebrow . Hanya Rm80 sahaja . **tidak termasuk postage** . Ready stock, fast payment, fast postage . WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response .
ajimaura COMBO STAY AT HOME
.
1 x foundation Rosetyara kod Be Bellaz
1 x Radiance powder (loose powder)
1 x sexy soft sponge Rosetyara
.
FREE 1 x sivana eyebrow
.
Hanya Rm80 sahaja
.
**tidak termasuk postage**
.
Ready stock, fast payment, fast postage
.
WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response
.
Likes: 5
Posted at: 2020-03-31 14:13:56
COMBO STAY AT HOME . 1 x foundation Rosetyara kod Be Bellaz 1 x Radiance powder (loose powder) 1 x sexy soft sponge Rosetyara . FREE 1 x sivana eyebrow . Hanya Rm80 sahaja . **tidak termasuk postage** . Ready stock, fast payment, fast postage . WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response .
ajimaura Produk khas untuk mencerahkan kulit serta buat kulit nampak lebih remaja tanpa Collagen.
.
Yes bebeh, tanpa Collagen tau. Antara bahan best dalam #MWC ni mengandungi
.
❣️Ekstrak Betik
❣️Ekstrak Kopi
❣️Ekstrak Delima
❣️Vitamin C
❣️Sarang Burung Walit
.
Antara kelebihan Maaez White Coffee ni 💘Mencerahkan kulit.
💘Anti Penuaan.
💘Meningkatkan kecantikan kulit secara semulajadi.
💘Membantu sistem penghadaman.
💘Merawat masalah kulit seperti jerawat dan kedutan.
💘Mengubati tumit pecah
💘Melindungi kulit dari radikal bebas
💘Mencantikkan, menganjalkan kulit. Glowing dan anti kedutan.
💘Mencerdaskan otak.
.
Semua golongan boleh minum MWC KECUALI
.
💕Ibu mengandung
💕Ibu menyusukan baby sepenuhnya bawah 6 bulan
💕Ketika period
.
So korang tunggu apa lagi? nak putih 1 badan whatsapp cepat2😍
.
#maaezwhitecoffee #mwc #maaezcoffee #kulitputih  #cofeeputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #cintatiadaganti #fifa18 #cintabukankristal #neelofa #neelofa #igers #fattzura #kulitputih  #musicallymalaysia #like4like #kedaionline #hajatdancechallenge #fattahamin #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
Likes: 0
Posted at: 2020-03-31 14:13:45
Produk khas untuk mencerahkan kulit serta buat kulit nampak lebih remaja tanpa Collagen. . Yes bebeh, tanpa Collagen tau. Antara bahan best dalam #MWC ni mengandungi . ❣️Ekstrak Betik ❣️Ekstrak Kopi ❣️Ekstrak Delima ❣️Vitamin C ❣️Sarang Burung Walit . Antara kelebihan Maaez White Coffee ni 💘Mencerahkan kulit. 💘Anti Penuaan. 💘Meningkatkan kecantikan kulit secara semulajadi. 💘Membantu sistem penghadaman. 💘Merawat masalah kulit seperti jerawat dan kedutan. 💘Mengubati tumit pecah 💘Melindungi kulit dari radikal bebas 💘Mencantikkan, menganjalkan kulit. Glowing dan anti kedutan. 💘Mencerdaskan otak. . Semua golongan boleh minum MWC KECUALI . 💕Ibu mengandung 💕Ibu menyusukan baby sepenuhnya bawah 6 bulan 💕Ketika period . So korang tunggu apa lagi? nak putih 1 badan whatsapp cepat2😍 . #maaezwhitecoffee #mwc #maaezcoffee #kulitputih #cofeeputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #cintatiadaganti #fifa18 #cintabukankristal #neelofa #neelofa #igers #fattzura #kulitputih #musicallymalaysia #like4like #kedaionline #hajatdancechallenge #fattahamin #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
ajimaura COMBO STAY AT HOME
.
1 x foundation Rosetyara kod Be Bellaz
1 x Radiance powder (loose powder)
1 x sexy soft sponge Rosetyara
.
FREE 1 x sivana eyebrow
.
Hanya Rm80 sahaja
.
**tidak termasuk postage**
.
Ready stock, fast payment, fast postage
.
WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response
.
Likes: 1
Posted at: 2020-03-31 14:13:31
COMBO STAY AT HOME . 1 x foundation Rosetyara kod Be Bellaz 1 x Radiance powder (loose powder) 1 x sexy soft sponge Rosetyara . FREE 1 x sivana eyebrow . Hanya Rm80 sahaja . **tidak termasuk postage** . Ready stock, fast payment, fast postage . WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response .
ajimaura PROMO RM50
POS RM8 SM, RM12 SS
.
Simple tapi bila pakai terserlah keayuan dan material como crepe yang sangat selesa 😘😘
.
FAKTA pasal Kurung Pastel ni yang korang wajib tahu!
🔸 Design yang simple dan khas untuk mereka yang ingin nampak sopan
🔸 Material comocrepe
🔸 Serius tak panas dan nyaman bila pakai
🔸 Wudhuk friendly (zip)
🔸 BF friendly (zip)
🔸 21 Pilihan warna yang menarik
🔸 Saiz XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL 4XL
.
Whatsapp 014-3580201, klik je link di bio @nahara.rtw
.
.
.
.
.
.
#pujaanhatikanda #dramasangat #setelahterlafaznyaakad #asalkandiabahagia #leftenanzana #Neelofa #nealofarhijab #nealofar #ctdk #bukancintaaku #igers  #sepahtu #parodimeletop #sepahtureunion  #nur2 #likeforlikeback #likeforlikes  #like4likes #bajuraya #senafasrindu #cintatanpahenti  #jodohjodohannisa #curicuricinta #bajudinner #ajimaura #ootd  #bajumurah #bukancintaaku #jjcm #sweetdreams #friyay
Likes: 4
Posted at: 2020-03-31 14:13:29
PROMO RM50 POS RM8 SM, RM12 SS . Simple tapi bila pakai terserlah keayuan dan material como crepe yang sangat selesa 😘😘 . FAKTA pasal Kurung Pastel ni yang korang wajib tahu! 🔸 Design yang simple dan khas untuk mereka yang ingin nampak sopan 🔸 Material comocrepe 🔸 Serius tak panas dan nyaman bila pakai 🔸 Wudhuk friendly (zip) 🔸 BF friendly (zip) 🔸 21 Pilihan warna yang menarik 🔸 Saiz XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL 4XL . Whatsapp 014-3580201, klik je link di bio @nahara.rtw . . . . . . #pujaanhatikanda #dramasangat #setelahterlafaznyaakad #asalkandiabahagia #leftenanzana #Neelofa #nealofarhijab #nealofar #ctdk #bukancintaaku #igers #sepahtu #parodimeletop #sepahtureunion #nur2 #likeforlikeback #likeforlikes #like4likes #bajuraya #senafasrindu #cintatanpahenti #jodohjodohannisa #curicuricinta #bajudinner #ajimaura #ootd #bajumurah #bukancintaaku #jjcm #sweetdreams #friyay
ajimaura NEW LOOK CORRECTOR ROSETYARA
.
Corrector Rm30 only
.
**tidak termasuk postage**
.
Ready stock, fast payment, fast postage
.
WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response
.
Likes: 4
Posted at: 2020-03-31 14:09:39
NEW LOOK CORRECTOR ROSETYARA . Corrector Rm30 only . **tidak termasuk postage** . Ready stock, fast payment, fast postage . WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response .
ajimaura NEW LOOK CORRECTOR ROSETYARA
.
Corrector Rm30 only
.
**tidak termasuk postage**
.
Ready stock, fast payment, fast postage
.
WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response
.
Likes: 4
Posted at: 2020-03-31 14:09:27
NEW LOOK CORRECTOR ROSETYARA . Corrector Rm30 only . **tidak termasuk postage** . Ready stock, fast payment, fast postage . WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response .
ajimaura NEW LOOK CORRECTOR ROSETYARA
.
Corrector Rm30 only
.
**tidak termasuk postage**
.
Ready stock, fast payment, fast postage
.
WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response
.
Likes: 2
Posted at: 2020-03-31 14:09:16
NEW LOOK CORRECTOR ROSETYARA . Corrector Rm30 only . **tidak termasuk postage** . Ready stock, fast payment, fast postage . WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response .
ajimaura COMBO STAY AT HOME
.
1 x foundation Rosetyara kod Be Bellaz
1 x Radiance powder (loose powder)
1 x sexy soft sponge Rosetyara
.
FREE 1 x sivana eyebrow
.
Hanya Rm80 sahaja
.
**tidak termasuk postage**
.
Ready stock, fast payment, fast postage
.
WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response
.
Likes: 4
Posted at: 2020-03-31 14:07:17
COMBO STAY AT HOME . 1 x foundation Rosetyara kod Be Bellaz 1 x Radiance powder (loose powder) 1 x sexy soft sponge Rosetyara . FREE 1 x sivana eyebrow . Hanya Rm80 sahaja . **tidak termasuk postage** . Ready stock, fast payment, fast postage . WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response .
ajimaura COMBO STAY AT HOME
.
1 x foundation Rosetyara kod Be Bellaz
1 x Radiance powder (loose powder)
1 x sexy soft sponge Rosetyara
.
FREE 1 x sivana eyebrow
.
Hanya Rm80 sahaja
.
**tidak termasuk postage**
.
Ready stock, fast payment, fast postage
.
WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response
.
Likes: 3
Posted at: 2020-03-31 14:07:07
COMBO STAY AT HOME . 1 x foundation Rosetyara kod Be Bellaz 1 x Radiance powder (loose powder) 1 x sexy soft sponge Rosetyara . FREE 1 x sivana eyebrow . Hanya Rm80 sahaja . **tidak termasuk postage** . Ready stock, fast payment, fast postage . WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response .
ajimaura COMBO STAY AT HOME
.
1 x foundation Rosetyara kod Be Bellaz
1 x Radiance powder (loose powder)
1 x sexy soft sponge Rosetyara
.
FREE 1 x sivana eyebrow
.
Hanya Rm80 sahaja
.
**tidak termasuk postage**
.
Ready stock, fast payment, fast postage
.
WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response
.
Likes: 3
Posted at: 2020-03-31 14:06:59
COMBO STAY AT HOME . 1 x foundation Rosetyara kod Be Bellaz 1 x Radiance powder (loose powder) 1 x sexy soft sponge Rosetyara . FREE 1 x sivana eyebrow . Hanya Rm80 sahaja . **tidak termasuk postage** . Ready stock, fast payment, fast postage . WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response .
ajimaura Jadi kalau korang tak minum atau tak suka susu, saya berani jamin korang akan fall in love dengan Calla Milk Caramel ni. Bukan je sedap malah sangat bagus untuk kulit dan badan.
_
Lagi-lagi kalau korang ada masalah kulit, Calla Milk boleh bantu mengurangkan masalah kulit korang dan jadikan kulit korang kembali cantik seperti kulit bayi😍
.
.
Whatsapp : 0125475797
Whatsapp : 0125475797
.atau klik link di atas

#malaysianproduct #callamilk #callabeautskin
#beautyskin #milkbooster
#cspscs #ajimaura #terapiinstagram #igreviewmalaysia #igersmalaysia #like4follow #like4likes #malaysia #malaysian #likeforlikes
#callamilkcaramel #minumansehat #cantiknatural #kulitcantik #susukambing  #boba #bobamilk #masalahkulit #ibuhamil #ibuhamilcantik #ibumengandung #minumanibuhamil #kulitputih
Likes: 11
Posted at: 2020-03-31 14:06:36
Jadi kalau korang tak minum atau tak suka susu, saya berani jamin korang akan fall in love dengan Calla Milk Caramel ni. Bukan je sedap malah sangat bagus untuk kulit dan badan. _ Lagi-lagi kalau korang ada masalah kulit, Calla Milk boleh bantu mengurangkan masalah kulit korang dan jadikan kulit korang kembali cantik seperti kulit bayi😍 . . Whatsapp : 0125475797 Whatsapp : 0125475797 .atau klik link di atas #malaysianproduct #callamilk #callabeautskin #beautyskin #milkbooster #cspscs #ajimaura #terapiinstagram #igreviewmalaysia #igersmalaysia #like4follow #like4likes #malaysia #malaysian #likeforlikes #callamilkcaramel #minumansehat #cantiknatural #kulitcantik #susukambing #boba #bobamilk #masalahkulit #ibuhamil #ibuhamilcantik #ibumengandung #minumanibuhamil #kulitputih

Famous / Popular results for ajimaura

Twitter Search Results for ajimaura

Harsh Agrawal @Harsh_s2002 19 Mar 18 Hi guys! #ajimaura #lotsoflove #trending #trendy #followback #likesh #likeforlike #like4like #followforfollow #likeforfollow #l4l #followme #follow4follow #photooftheday #follow #photography #like4follow #beautiful #picoftheday #lfl #cute #f4f #likesforlikes #happy #selfie View details · adniadwa @adwadni 29 Jan 18 KYLIE KYSHADOW RM13 RM13 RM13 wasap.my/60193423745 postage RM8SM/12SS . #ajimaura… instagram.com/p/BejmRR0h_yw/ View details · slimvalletcom @slimvalletcom Oct 14 Amin🤲 #assalamualaikum #selamatpagi #jomkurus #jomngopi #terapiinstagram #ajimaura instagram.com/p/B3nm5bxHFG0/… View details · Violet Selection @VioletSelection 22 Oct 18 Carry with you the things that bring you joy. :) . #VioletSelection #Life #LifeQuote #AjimAura #IGShop #SayaJual pic.twitter.com/LYvMhm6BVY View photo · RONELLA.MY @ronella_my 5 Aug 18 miss them so much #assalamualaikum #selamatpagi #ootdmalaysia #cikgu #cikgucikgu #cikgusekolah #cikgusekolahrendah #iiskd #islamicschool #islamicshoolchildren #ajimaura #terlajaklaris… instagram.com/p/BmHm0k6gGHJ/… View details · 🔥Kolby Livingston🔥 @kingkolby23 23 Feb 18 Like For A TBH‼️ • • • #bajukurungmurah #ajimaura #lotsoflove #terapiinstagram #trending #trendy… instagram.com/p/Bfjvj1THUo_/ View details · Camilla Gullà @CamillasSecrets 23 Oct 17 In the water 💙 ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️ #brunei #singapore #burqa #malaysia #indonesia #ajimaura… instagram.com/p/BamOAZRl4WV/ View details · BlackBolt @realzique 15 Feb 18 Instagram worthy? #instagram #instaworthy #ajimaura #terapiinstagram #adidas #igers… instagram.com/p/BfN6a14F5pg/ View details · Rohammia @rohammia 15 Mar 18 Im'ma here! 🍻 . #bajukurungmurah #ajimaura #lotsoflove #terapiinstagram #trending #trendy… instagram.com/p/BgX77XOgDUQ/ View location · Mommy SoBella #JustStayAtHome @fatinhanani93 Oct 22 ITS SHOW TIME!!! 😍 ... #sobella #sobellalipmatte #sobellaallstar #sobellaallstarcollection #lipmatte #limitededition #teamgolly #star #lipstick #liptint #masayu #rustybutterfly #earthbrown #aliffsyukri #ajimaura… instagram.com/p/B36kWXBDd6z/… View details · Nilofa Susu Pisang @Nilofa_kedah 10 Feb 19 Grab this number 1 Mixed Vegie Pasta now !. . #EatalianExpressPasta #EatalianExpressPastaAlorSetar #EatalianExpressPastaKedah #bentomalaysia #AlorSetar #Kedah #terapiinstagram #ajimaura… instagram.com/p/BtueHXyFc14/… View details · Violet Selection @VioletSelection 4 Oct 18 Salam Jumaat everyone. :) NEW ARRIVAL DEENA BRACELET. Grab it now! Do visit our website violetselection.com Click link on bio to purchase. :) #VioletSelection #VSBracelet #Bracelet #GelangTanganCantik #AjimAura #SayaJual #Murah #MampuMilik #Malaysia pic.twitter.com/q8wG3ZgdaA View photo · merits collectors @ecofrencamelia Dec 28 malaysia BODOHland-2manty stupid bastard &selfish bastard motorists/motorcyclists #ajimaura #terlajaklaris #brunei #payudaramontok #instafamous #kosmetikmurah #bazaarpaknil #fattahamin #koolfm #hotfm #malaysia #erafm #flyfm #brunei #bajupromo #bajucantik #singapore pic.twitter.com/1jagObxzCT View photo · dollywax @misz_mp Oct 29 Happy Diwali.. . And wish you all happy prosperity.. . . . Hope not too late to wish..🙈🙈 . . #instagram #ajimaura #instadairy #instafamous #babycomel #like4like #follow4follow #terapiinstagram #model #photoshoot… instagram.com/p/B4Oprvujfat/… View details · camelia camy @ecofrenlove1 Jan 8 Anak Anak SAMPAH Malaysia-Malaysians r DIRTY BASTARDs because all PPR low cost flatsopen carparks is TONG SAMPAH ! More rubbish,more mosquitoes,more Malaysians died of dengue fevers!! #ajimaura #terlajaklaris #brunei #MEAMalaysia #SayangiMalaysiaku #MalaysiaBersih #TrainingCenter View details · merit collector @lovecamelia99 Dec 22 #travel #pkr #umno #merdeka #anwaribrahim #trustedseller #ajimaura #bn #ph #assalamualaikum #kasutmurahmalaysia TEXT& DRIVE CARs-A STUPID BASTARDs Malaysian motorist,WMP 3336,deserve 2 TEXT & DIE,using smartphone die faster,gud 4 Malaysia economy View details · Jenin Pomade @JeninPomade 22 Jul 18 Thanks for your support! . Trusted seller since 2013 😎 . #jeninpomade #jeninpomadereview #ajimaura #terapiinstagram #syukurselalu #usahawanonline #bazaarpaknil #belajarinstagram… instagram.com/p/BliQ6dnn2gf/… View details · Ajimaura @gowasap ajim aura @ajimaura View more people Link download video film dan aneka berita viral TT @maspiyungan 11h kaskus.co.id/thread/5a55d50… #naturalsoap #bazarpaknil #kulit #terapiinstagram #onlineshop #iger #igersmalay #sabunmuka #sabunorganik #ajimaura #malaysia #instashopmalaysia #awaksukasayatak #sexywho View summary · camelia camy @ecofrenlove1 Dec 26 #noradanish #ctdk #neelofa #fattzura SAVE CLIMATE CHANGES,Good 4 Malaysia economy,save malaysia economy-Holding 1 HAND ICE-CREAM,eat & drive a car-A BODOH Malaysian motorist,W 672 M,deserve 2 die fast,less mouth 2 feed.#terapiinstagram #ajimaura #terlajaklaris #brunei View details · ecofren camelia @lovecamelia7 Dec 22 my first tweet September 2015-Y Malaysian Anti-Corruption Commission(MACC)dun investigate corrupted staff &officers fr Women's Aid Organisation?#laparperutweh #toyota #restoranhipster #kitamestimenang #pilihanraya #pkr #umno #merdeka #anwaribrahim #trustedseller #ajimaura #bn #ph View details · Load older Tweets Back to top · Turn images off

Voticle Trending & Popular Articles
Psychology is the study of behavior and mind which embraces all the aspects of the human experience. It is an academic discipline with an applied science which helps to understand individuals or groups by starting general principles and researching specific cases. Child psychology also called child development, is a study of psychological...
Probate is the lawful procedure of passing on your resources to your beneficiaries. Depending on which state you are living in, the size of the state to be transferred has its specific limit, and that can be exchanged essentially without a probate. In a few states, the limit is as low as a few thousand dollars but in others, it can go sky...
Real estate is one of the best ways to create wealth. As such, there are several ways through which one can make profits from investing in real estate. In order to know how to make money in real estate, several strategies will be examined subsequently. 1.   Become a Landlord Becoming a landlord is usually the first thing that comes to...
If you are thinking about types of preschools for your child, or the possibility of homeschooling, it is important to look at different curricula. While the school your child attends is also important, the type of material taught at that school holds greater weight. When speaking about the classical curriculum, we are referring to the Christian...
Investing in rental property is a good business although it is tough. Real estate is a twisting business as it may experience recession. You need to know what you are getting in to. It is one of the most secured and fastest ways of making money. When thinking of investing in rental business, several factors come into play; you need to decide if...
Just like the artisan oolong tea, Matcha tea is a premium kind of green tea which is used in Japan as a beverage as well as a recipe ingredient. Unlike other green whole tea leaves this one is used in powder form  and is known to be one of the oldest drinks in the land of rising sun. It is known as a premium tea not for its price but because...

What is the meaning/definition of the letters in ajimaura?

Meaning of ajimaura by its letters

ajimaura acronym or abbreviation means:

A: Meaning of A in ajimaura. The letter A has two bars connected at a pointed edge and a cross bar holding them together. From an open end to a pointed edge signifies that all energies are trained to a point to achieve the most singularly important goal. The cross bar shows caution. Failure is avoided by stringing all required resources together. A also looks like a Pyramid with the peak as the apex of the Pyramid. Pyramids are iconic. A therefore symbolizes prominence and a desire to be recognized for ones achievements. The cross bar also represents a rung in ladder. To get to the top, one has to first step on the rung. It also means originality, a strong will power and an enterprising ability. The upper-case version consists of the two slanting sides of a triangle, crossed in the middle by a horizontal bar. It shows aspiration, the dominance to be successful, positive attitude, an optimistic world view and egotism.

J: Meaning of J in ajimaura. J is like an I with the bottom extending more to the left and a little upwards. Unlike most letters that open upwards, downwards, or to the right, J is looking the explore the places few dare explore. It is expressive, sociable, dignified, magnetic, new in ideas, bright in outlook, imaginative, flourishing, handsome and original.

I: Meaning of I in ajimaura. I is a singular letter that thrives on it's on. It is altruistic, concerned, kind, responsive. It shows little tolerance to the outside, it is forceful, alert, self-reliant, loving, egoistic, mutinous, and learned.

M: Meaning of M in ajimaura. While M stands on two points, it has three projections pointing downwards. M is dracious, stable and temperamental. M could also be overwhelming with a great strenght of character and a strong in mind.

U: Meaning of U in ajimaura. Letter U when inverted looks like the the letter N in lower case. It's ends project upwards to indicate creativity, idealism, talent and heavenly fearing. It is receptive to things that fall into its abode. It is caring and compassionate to people who experience failures or tragedy.

R: Meaning of R in ajimaura. Letter R sits comfortably on two legs that are a litlle spread apart. It displays great strength. It's close top to itself is uncaring, impetuous, and insensitive.

What does ajimaura mean or stand for ?

This page explains the astronumerology analysis of the abbreviation ajimaura. Below, you also find the detailed meaning of each letter in the ajimaura acronym.

Astrological Analysis and meaning of ajimaura

ajimaura has a life path of 2. ajimaura means: With a Life Path 2, your numbers are (11/2, 20/2). If you are blessed with the positive features of the life path number 2, you will have the ability to live a balanced, delicate and fair life. You like to examine clearly the full range of positions on every issue or situation, and for this reason, you are often seen as a mediator in challenging situations. In this function you are able to resolve conflicts with in an uninhibited and fair style. You have a genuine concern for others; Life path 2 people think the best of people, and want the best for them. They are honest and open in thought, word and deed. They stand out in some form of group activity, where his experience in handling and blending people can be used effectively. Manners and timeliness mark their way with others, and they are not one to dominate a group or situation. You are about to receive the master of compromise and harmony award in your area of expertise. As the main member of the team, you never need praise or recognition even when offered. In many ways, you are a creature of habit and routine, and you flourish in well known and familiar patterns. Your ability to analyze and to make accurate judgments is a wonderful natural function to bring the business community together. They strive for absolute precision and even perfection in their work. Maybe you're not a leader, but you are a visionary and talented person with innovative ideas. The Life Path 2 shows that you entered this life with a spiritual quality your make-up, which can cause you to always strive for peace in difficult circumstances. Your strengths come from your great ability to listen and absorb. You are a fixer, a mediator, and a very diplomatic type of person with great persuasion skills rather than forcefulness in your way in the world. You embrace their spiritual side, to show you are intuitive, modern, idealistic and visionary. These ends are made interesting with much to offer society. They have the potential to be a deep thinker, and certainly keen to understand many of the mysteries of life and fascinating facets. Life path 2 also has it's negatives. The nervous energy it generates may make one sometimes look a little extreme, but this is sometimes the zeal in you mainly expressing likes and dislikes. The stress can bring normality, and tolerance when in a state of emotional outrage, but it can also make you to seem so out of character. In fact, you can become sensitive to things. In some cases, this can even become weakness although generally a strength for the 2 life path. You can find it difficult to decide what you want to do sometimes. Twos often struggle with indecision. Decision and getting your life in gear, so to speak, can be a challenge. There is a tendency for many of 2s to cherish feelings of discomfort and dissatisfaction with the performance and personal progress in life. The biggest obstacle and difficulty that can be found, is the passivity and a state of apathy and lethargy. The negative 2 can be very pessimistic. If you live on the negative side of the 2, the lack of common sense can often make you unable to distinguish between fantasy and reality. Even the positive with 2 life path people prefer a more friendly and less competitive life, often to avoid the emotional and financial hardship. They can do better with the use their skills, advice and guidance from society in efforts to serve. Much of his idealism is people-oriented and very humanitarian in nature. They can expect a lot of themselves.

ajimaura

More meanings / definitions of ajimaura or words, sentences containing ajimaura?

Name Meaning of ajimaura

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All InstagramTM logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram. .