No. 1 Free Social Classifieds. Best Social Classifieds, Fonolive.

Find hashtags, instagram users, trends

assalamualaikum hashtag photos, instagram hashtag assalamualaikum meanings, #assalamualaikum hashtag pics

assalamualaikum
assalamualaikum
assalamualaikum Hi everything?😂😘 #assalamualaikum 
#stayhome
#trowback
Likes: 1147
Posted at: 2020-04-03 05:03:08
Hi everything?😂😘 #assalamualaikum #stayhome #trowback
assalamualaikum #assalamualaikum
Likes: 2093
Posted at: 2020-04-02 14:38:52
assalamualaikum #assalamualaikum
Likes: 2420
Posted at: 2020-04-01 14:22:26
assalamualaikum #assalamualaikum
Likes: 2994
Posted at: 2020-04-02 09:55:18
assalamualaikum #assalamualaikum
Likes: 3191
Posted at: 2020-03-30 19:43:44
assalamualaikum #assalamualaikum
Likes: 4377
Posted at: 2020-04-01 07:57:35
assalamualaikum #assalamualaikum
Likes: 6644
Posted at: 2020-03-31 14:39:03
assalamualaikum #assalamualaikum
Likes: 1783
Posted at: 2020-04-02 07:18:13
assalamualaikum Hey Assalamualaikum..musim2 kena covid ni, mesti duk rumah tu xbuat ape2 kan, mehlaa kita cantikkan kulit sma2? Tq @shalicioushq Always di hati gitew ❤

#assalamualaikum 
#routineskincare
Likes: 500
Posted at: 2020-03-28 03:30:05
Hey Assalamualaikum..musim2 kena covid ni, mesti duk rumah tu xbuat ape2 kan, mehlaa kita cantikkan kulit sma2? Tq @shalicioushq Always di hati gitew ❤ #assalamualaikum #routineskincare
assalamualaikum TIDAK ADA PELAKU BISNIS ITU
Likes: 0
Posted at: 2020-04-03 08:00:54
TIDAK ADA PELAKU BISNIS ITU "GAGAL" Hanya saja Mereka berhenti terlalu AWAL ...😊😊😊 Teruslah berusaha, 😇😇 Usaha mu di bayar pantas jika bersungguh-sungguh...In Shaa Allah Amin Yra 🤲🙏🥰 #Assalamualaikum #Selamatsiang
assalamualaikum .
.
.
#iman #islam #istanbul #inshallah #islamnury #kuran #assalamualaikum #alhamdulillah
Likes: 0
Posted at: 2020-04-03 07:57:49
assalamualaikum #assalamualaikum 
#jummahmubarak --Dua me yaad rakhna--
.
.
.
.
.
.
.
🌹___ 🌷🌷___🌹
.
.
.
.
.
.
.
--------------------
@shaik_aayat_5566
--------------------
Follow me .
.
.
.
.
👉  @shaik_aayat_5566 ----------------------------------------------------
ᴛᴜʀɴ ᴘᴏsᴛ ɴᴏᴛɪғɪᴄᴀᴛɪᴏɴ ᴏɴ 🔊
----------------------------------------------------
✔ ʙᴇsᴛ ᴏɴ ɪɴsᴛᴀ ᴘᴀɢᴇ 📝
✔ ʟɪᴋᴇ ᴄᴏᴍᴍᴇɴᴛ sʜᴀʀᴇ ✌
✔ ᴛᴀɢ ʏᴏᴜʀ ғʀɪᴇɴᴅs 👫
✔ ʀᴇᴘᴏsᴛ ᴀʟʟᴏᴡᴇᴅ 🙌
✔ ᴋᴇᴇᴘ ғᴏʟʟᴏᴡɪɴɢ 👍
_________________________________
✔ Keep supporting ✨
✔ If u repost must tag 🌌
✔ Like + tag 📢
✔ Follow + comment 💌
✔ Share + Repost 🎗
✔Best post of insta 🔝
✔Turn on post notification ❤
✔Tag your friends
________________________
.
.
.
.
.
.
. .
#allahﷻ #allahuakbar #islamic #islam #islamicquotes #islamicpost #makka #madina #allah #mohammad #hijab #love #allahakbar #mashallah #deen #deensquad #deenoverdunya #deenassalam #islamiclife #islamiccalligraphy #islamicpost #islamicposts #naat #alhamdulillah  #dpsp_street #dpzforboys #dpzforever #dpzforgirls #dpz_for_instagram
Likes: 11
Posted at: 2020-04-03 07:57:00
#assalamualaikum #jummahmubarak --Dua me yaad rakhna-- . . . . . . . 🌹___ 🌷🌷___🌹 . . . . . . . -------------------- @shaik_aayat_5566 -------------------- Follow me . . . . . 👉 @shaik_aayat_5566 ---------------------------------------------------- ᴛᴜʀɴ ᴘᴏsᴛ ɴᴏᴛɪғɪᴄᴀᴛɪᴏɴ ᴏɴ 🔊 ---------------------------------------------------- ✔ ʙᴇsᴛ ᴏɴ ɪɴsᴛᴀ ᴘᴀɢᴇ 📝 ✔ ʟɪᴋᴇ ᴄᴏᴍᴍᴇɴᴛ sʜᴀʀᴇ ✌ ✔ ᴛᴀɢ ʏᴏᴜʀ ғʀɪᴇɴᴅs 👫 ✔ ʀᴇᴘᴏsᴛ ᴀʟʟᴏᴡᴇᴅ 🙌 ✔ ᴋᴇᴇᴘ ғᴏʟʟᴏᴡɪɴɢ 👍 _________________________________ ✔ Keep supporting ✨ ✔ If u repost must tag 🌌 ✔ Like + tag 📢 ✔ Follow + comment 💌 ✔ Share + Repost 🎗 ✔Best post of insta 🔝 ✔Turn on post notification ❤ ✔Tag your friends ________________________ . . . . . . . . #allah#allahuakbar #islamic #islam #islamicquotes #islamicpost #makka #madina #allah #mohammad #hijab #love #allahakbar #mashallah #deen #deensquad #deenoverdunya #deenassalam #islamiclife #islamiccalligraphy #islamicpost #islamicposts #naat #alhamdulillah #dpsp_street #dpzforboys #dpzforever #dpzforgirls #dpz_for_instagram
assalamualaikum - Ассаляму алейкум , всем своим 👋🖤
.
.
.
.
.
.
.
#tashkent #uzbekistan_inst #fergana #andijan 
#bukhara #samarkand #qoqon #qarshi #assalamualaikum #jumamuborak #ramadan #tashkentcity #glamour_russia #russian #timatiofficial #shoxrux #sayyod  #qalampiruz #instalike #musicvideo #muslims #uzbekistan🇺🇿 #chilanzar #yunusabad #evropa #asia #khabib #ташкентсити #узбекистан #дагестанскиеогни
Likes: 10
Posted at: 2020-04-03 07:56:33
- Ассаляму алейкум , всем своим 👋🖤 . . . . . . . #tashkent #uzbekistan_inst #fergana #andijan #bukhara #samarkand #qoqon #qarshi #assalamualaikum #jumamuborak #ramadan #tashkentcity #glamour_russia #russian #timatiofficial #shoxrux #sayyod #qalampiruz #instalike #musicvideo #muslims #uzbekistan🇺🇿 #chilanzar #yunusabad #evropa #asia #khabib #ташкентсити #узбекистан #дагестанскиеогни
assalamualaikum Stay at home yaa, kalo rumah kamu ga aman ke rumah aku aja😋
#assalamualaikum #dirumahaja#stayathome#sukabumihits
Likes: 2
Posted at: 2020-04-03 07:55:43
Stay at home yaa, kalo rumah kamu ga aman ke rumah aku aja😋 #assalamualaikum #dirumahaja#stayathome#sukabumihits
assalamualaikum #assalamualaikum 🙏🙏#jummahmubarak❤️ 🤲🤲🤲🤲
#ameen #love you ammi my jannat❤❤
Likes: 10
Posted at: 2020-04-03 07:52:30
#assalamualaikum 🙏🙏#jummahmubarak❤️ 🤲🤲🤲🤲 #ameen #love you ammi my jannat❤❤
assalamualaikum Alhamdulillah. Dengan mengamalkan 3 botol #maduajaibturkey ..Segalanya dengan izin Allah🤲🏼
.
Semoga bertambah lagi kelahiran baby 2020💚
.
Amalkan setengah sudu kecil madu ajaib turki setiap pagi sebelum atau selepas sarapan 💪🏼
.
.
.
#maduajaibturkey #maduajaibturkeyshahalam 
#ikhtiarhamil
#mixedhoney #madu #maduwawazainal
#ikhtiarzuriat
#maduajaibturkeyhq
#soulmethq
 #alifsyukriterlajaklaris
#kitabaikramaisayang #shahalamresidents
#kerjayaberseragam #cutibajet #segakceloreng #assalamualaikum #ajimaura #rugitakbeli #support1k
#energybooster #sihatdankuatbersamamaduajaibturkey #rahsiasuamiisteribahagia #soulmetbaby2020
Likes: 0
Posted at: 2020-04-03 07:51:47
Alhamdulillah. Dengan mengamalkan 3 botol #maduajaibturkey ..Segalanya dengan izin Allah🤲🏼 . Semoga bertambah lagi kelahiran baby 2020💚 . Amalkan setengah sudu kecil madu ajaib turki setiap pagi sebelum atau selepas sarapan 💪🏼 . . . #maduajaibturkey #maduajaibturkeyshahalam #ikhtiarhamil #mixedhoney #madu #maduwawazainal #ikhtiarzuriat #maduajaibturkeyhq #soulmethq #alifsyukriterlajaklaris #kitabaikramaisayang #shahalamresidents #kerjayaberseragam #cutibajet #segakceloreng #assalamualaikum #ajimaura #rugitakbeli #support1k #energybooster #sihatdankuatbersamamaduajaibturkey #rahsiasuamiisteribahagia #soulmetbaby2020
assalamualaikum ʀᴇᴀᴅʏ ᴄᴜꜱᴛᴏᴍ ʙᴀʜᴀɴ , ᴡᴀʀɴᴀ & ᴜᴋᴜʀᴀɴ.⠀ ⠀
⠀
Order ? Silahkan Hubungi Kami :⠀ ⠀
▪️WhatsApp : 085200486425
▪️LINE : mfmardian
------⠀
▪️Kota Jepara
▪️Bisa Kirim ke Luar Kota
▪️First Hands Furniture ( Produsen )
▪️100% Terpercaya ⠀

#assalamualaikum #furniture #shabbyfurniture #furniturejepara #homedesign #interiordesign #sofajakarta #furniturejakarta #furniturebali #furnitureindonesia #jualfurniture #jualfurnituremurah #vintagefurniture #homeinterior #homedecor #tokofurniture #furnitureonline #meubelmurah #meubelsurabaya #sofabandung #jokowi #sofashabby #palembang #medan #meubeljatijepara #aceh #mfmfurniturejepara #surabaya #bali #ibusosialita
Likes: 3
Posted at: 2020-04-03 07:47:09
ʀᴇᴀᴅʏ ᴄᴜꜱᴛᴏᴍ ʙᴀʜᴀɴ , ᴡᴀʀɴᴀ & ᴜᴋᴜʀᴀɴ.⠀ ⠀ ⠀ Order ? Silahkan Hubungi Kami :⠀ ⠀ ▪️WhatsApp : 085200486425 ▪️LINE : mfmardian ------⠀ ▪️Kota Jepara ▪️Bisa Kirim ke Luar Kota ▪️First Hands Furniture ( Produsen ) ▪️100% Terpercaya ⠀ #assalamualaikum #furniture #shabbyfurniture #furniturejepara #homedesign #interiordesign #sofajakarta #furniturejakarta #furniturebali #furnitureindonesia #jualfurniture #jualfurnituremurah #vintagefurniture #homeinterior #homedecor #tokofurniture #furnitureonline #meubelmurah #meubelsurabaya #sofabandung #jokowi #sofashabby #palembang #medan #meubeljatijepara #aceh #mfmfurniturejepara #surabaya #bali #ibusosialita
assalamualaikum “Ya Allah, Engkau telah menghidupkan kami kembali  di Hari Jumat. Hidupkan pula hatikami agar senantiasa bersyukur atas segala nikmat yang Kau beri. Hidupkan pikiran kami agar apapun yang kami kerjakan, Engkau yang selalu kami ingat.
▪
 _
#staysafeeveryone
⁣#beautifulshalihah
#akhwatberhijrah 
#assalamualaikum
#islam
#islamteduh 
#ustadzkhalidbasalamah
#islami 
#muslim
#mukmin 
#dunia #ustadsyafiqrizabasalamah 
#islami #dakwah.vidgram #dakwahjentikhati #hadist #muslimindah #akhwat #sunnah #kajianislam #ikhwan #shalaf #quran #rodjatv #belajarsunnah #dakhwah#taubat #iman#ustazdsubhanbawaziers#islam#hijrahcinta #rumahtanggabahagia
Likes: 0
Posted at: 2020-04-03 07:46:52
“Ya Allah, Engkau telah menghidupkan kami kembali di Hari Jumat. Hidupkan pula hatikami agar senantiasa bersyukur atas segala nikmat yang Kau beri. Hidupkan pikiran kami agar apapun yang kami kerjakan, Engkau yang selalu kami ingat. ▪ _ #staysafeeveryone#beautifulshalihah #akhwatberhijrah #assalamualaikum #islam #islamteduh #ustadzkhalidbasalamah #islami #muslim #mukmin #dunia #ustadsyafiqrizabasalamah #islami #dakwah.vidgram #dakwahjentikhati #hadist #muslimindah #akhwat #sunnah #kajianislam #ikhwan #shalaf #quran #rodjatv #belajarsunnah #dakhwah#taubat #iman#ustazdsubhanbawaziers#islam#hijrahcinta #rumahtanggabahagia
assalamualaikum 😥😢
.
.
.
#iman #islam #inshallah #istanbul #islamnury #wedding #kuran #assalamualaikum
Likes: 0
Posted at: 2020-04-03 07:46:34
assalamualaikum ʀᴇᴀᴅʏ ᴄᴜꜱᴛᴏᴍ ʙᴀʜᴀɴ , ᴡᴀʀɴᴀ & ᴜᴋᴜʀᴀɴ.⠀ ⠀
⠀
Order ? Silahkan Hubungi Kami :⠀ ⠀
▪️WhatsApp : 085200486425
▪️LINE : mfmardian
------⠀
▪️Kota Jepara
▪️Bisa Kirim ke Luar Kota
▪️First Hands Furniture ( Produsen )
▪️100% Terpercaya ⠀

#assalamualaikum #furniture #shabbyfurniture #furniturejepara #homedesign #interiordesign #sofajakarta #furniturejakarta #furniturebali #furnitureindonesia #jualfurniture #jualfurnituremurah #vintagefurniture #homeinterior #homedecor #tokofurniture #furnitureonline #meubelmurah #meubelsurabaya #sofabandung #jokowi #sofashabby #palembang #medan #meubeljatijepara #aceh #mfmfurniturejepara #surabaya #bali #ibusosialita
Likes: 2
Posted at: 2020-04-03 07:46:10
ʀᴇᴀᴅʏ ᴄᴜꜱᴛᴏᴍ ʙᴀʜᴀɴ , ᴡᴀʀɴᴀ & ᴜᴋᴜʀᴀɴ.⠀ ⠀ ⠀ Order ? Silahkan Hubungi Kami :⠀ ⠀ ▪️WhatsApp : 085200486425 ▪️LINE : mfmardian ------⠀ ▪️Kota Jepara ▪️Bisa Kirim ke Luar Kota ▪️First Hands Furniture ( Produsen ) ▪️100% Terpercaya ⠀ #assalamualaikum #furniture #shabbyfurniture #furniturejepara #homedesign #interiordesign #sofajakarta #furniturejakarta #furniturebali #furnitureindonesia #jualfurniture #jualfurnituremurah #vintagefurniture #homeinterior #homedecor #tokofurniture #furnitureonline #meubelmurah #meubelsurabaya #sofabandung #jokowi #sofashabby #palembang #medan #meubeljatijepara #aceh #mfmfurniturejepara #surabaya #bali #ibusosialita
assalamualaikum ʀᴇᴀᴅʏ ᴄᴜꜱᴛᴏᴍ ʙᴀʜᴀɴ , ᴡᴀʀɴᴀ & ᴜᴋᴜʀᴀɴ.⠀ ⠀
⠀
Order ? Silahkan Hubungi Kami :⠀ ⠀
▪️WhatsApp : 085200486425
▪️LINE : mfmardian
------⠀
▪️Kota Jepara
▪️Bisa Kirim ke Luar Kota
▪️First Hands Furniture ( Produsen )
▪️100% Terpercaya ⠀

#assalamualaikum #furniture #shabbyfurniture #furniturejepara #homedesign #interiordesign #sofajakarta #furniturejakarta #furniturebali #furnitureindonesia #jualfurniture #jualfurnituremurah #vintagefurniture #homeinterior #homedecor #tokofurniture #furnitureonline #meubelmurah #meubelsurabaya #sofabandung #jokowi #sofashabby #palembang #medan #meubeljatijepara #aceh #mfmfurniturejepara #surabaya #bali #ibusosialita
Likes: 2
Posted at: 2020-04-03 07:45:31
ʀᴇᴀᴅʏ ᴄᴜꜱᴛᴏᴍ ʙᴀʜᴀɴ , ᴡᴀʀɴᴀ & ᴜᴋᴜʀᴀɴ.⠀ ⠀ ⠀ Order ? Silahkan Hubungi Kami :⠀ ⠀ ▪️WhatsApp : 085200486425 ▪️LINE : mfmardian ------⠀ ▪️Kota Jepara ▪️Bisa Kirim ke Luar Kota ▪️First Hands Furniture ( Produsen ) ▪️100% Terpercaya ⠀ #assalamualaikum #furniture #shabbyfurniture #furniturejepara #homedesign #interiordesign #sofajakarta #furniturejakarta #furniturebali #furnitureindonesia #jualfurniture #jualfurnituremurah #vintagefurniture #homeinterior #homedecor #tokofurniture #furnitureonline #meubelmurah #meubelsurabaya #sofabandung #jokowi #sofashabby #palembang #medan #meubeljatijepara #aceh #mfmfurniturejepara #surabaya #bali #ibusosialita
assalamualaikum #AssalamuAlaikum
#Jumma_Mubarak
#Alhamdulillah
#♥♥AmeenYaRabb♥♥
#ada_saifi_786
Likes: 80
Posted at: 2020-04-03 07:43:43
assalamualaikum Salam Penghulu Segala Hari 
#sayyidul ayam
#Assalamualaikum
Likes: 0
Posted at: 2020-04-03 07:39:19
Salam Penghulu Segala Hari #sayyidul ayam #Assalamualaikum
assalamualaikum #assalamualaikum#jumamubarak🌙#sufism#like4likes#following_me
Likes: 7
Posted at: 2020-04-03 07:36:58
assalamualaikum #assalamualaikum #jummahmubarak #duaa #beshak #allahblessyou #allah #duaameinyaadrakhna

#takecareofyourself #loveyourself 
#allahblessyou
#behappy 
#steyhomebesafe 
#covid_19 #covid_19 #covıd19
@ziya_malik_396 #islamicquotes #islamic #islamicquote #islamicpost #urduposts #urdulovers #urdupoetry #urdushayari #duaa #allah ️ #duaa4duaa #newpost #adat #urdupoetry #urduposts #urdu  @ziya_malik_396
Likes: 49
Posted at: 2020-04-03 07:36:47
assalamualaikum Assalam walikum warahmatul lahi wabarkatahu Jummah mubarak ❤️
.
.
.
.
.
.
. 
#jummamubarak #jumma #jummahmubarak #jummah #allah #mubarak #islam #madina #makkah #naat #madinah #islamic #islamicquotes #friday #love #nabi #khwaja #muslim #aaqa #me #rab #dailyhadis #like #allofyou #mohomad #madinewale #assalamualaikum #naatkha #rabbi
Likes: 39
Posted at: 2020-04-03 07:35:22
Assalam walikum warahmatul lahi wabarkatahu Jummah mubarak ❤️ . . . . . . . #jummamubarak #jumma #jummahmubarak #jummah #allah #mubarak #islam #madina #makkah #naat #madinah #islamic #islamicquotes #friday #love #nabi #khwaja #muslim #aaqa #me #rab #dailyhadis #like #allofyou #mohomad #madinewale #assalamualaikum #naatkha #rabbi
assalamualaikum 🕋_____💓_____🕋

Follow For More Islamic Quotes👇
@_deen_se_duniya_
@_deen_se_duniya_
@_deen_se_duniya_
.
🕋_____💓_____🕋
.
Turn On Post Notification🔔
Like👍...Comment💬...Share✔
.
🕋_____💓_____🕋
.
#deeniyat_muslimah
#quraan #islam #allahakbar
#bismillahi #bismillah #allahswt #allahisthegreatest #deen #deeneislaam #jummahmubarak #allahuakbar❤️ #allahu #allah #allahuakbar #inshaallah #hidayatullah #quraanwords #quraanquotes #allah_akbar #urdupoetry #urdupoetrylovers #deenkibatien #deenkiduniya #aakhirat #assalamualaikum #dua
.
🕋_____💓_____🕋 .
.
🤗Keep Smiling,Because It's Sunnah🤗
.
🕋_____💓_____🕋
Likes: 31
Posted at: 2020-04-03 07:34:57
🕋_____💓_____🕋 Follow For More Islamic Quotes👇 @_deen_se_duniya_ @_deen_se_duniya_ @_deen_se_duniya_ . 🕋_____💓_____🕋 . Turn On Post Notification🔔 Like👍...Comment💬...Share✔ . 🕋_____💓_____🕋 . #deeniyat_muslimah #quraan #islam #allahakbar #bismillahi #bismillah #allahswt #allahisthegreatest #deen #deeneislaam #jummahmubarak #allahuakbar❤️ #allahu #allah #allahuakbar #inshaallah #hidayatullah #quraanwords #quraanquotes #allah_akbar #urdupoetry #urdupoetrylovers #deenkibatien #deenkiduniya #aakhirat #assalamualaikum #dua . 🕋_____💓_____🕋 . . 🤗Keep Smiling,Because It's Sunnah🤗 . 🕋_____💓_____🕋
assalamualaikum #assalamualaikum
Likes: 550
Posted at: 2020-04-03 07:31:04
assalamualaikum @_.king._.shayar._ .
._____._____._____.
.
.
.#👑👑👑😎👊🎶🎤🎼💥top .
.
.
.#king_shayar_2 .
.
.
.#husen❤ .
.
.
.#betiyan .
.
.
.#zekeelliot #ks #heineken #hsu #nailsofinstagram #vxr #100k #fardin #jdid #südtirol #ystad #ol #olx #dinner #dinnertime #family #family #💖💖💖 #assalamualaikum #queens#z #xxxtentation #kilaris #had #lovemycity #iloveyou #king
Likes: 23
Posted at: 2020-04-03 07:30:11
@_.king._.shayar._ . ._____._____._____. . . .#👑👑👑😎👊🎶🎤🎼💥top . . . .#king_shayar_2 . . . .#husen❤ . . . .#betiyan . . . .#zekeelliot #ks #heineken #hsu #nailsofinstagram #vxr #100k #fardin #jdid #südtirol #ystad #ol #olx #dinner #dinnertime #family #family #💖💖💖 #assalamualaikum #queens#z #xxxtentation #kilaris #had #lovemycity #iloveyou #king
assalamualaikum Assalamu’alaikum Adam..
Jadilah 
Pria yang sebenarnya 
Jadilah pria sejati 
Pria yang memiliki cinta tulus tanpa modus 
Pria yang tdk lgi bermain dengan bnyak hati mlainkan pria yang meminang bukan menimbng dari segi fisik..
.
.
.
.
#assalamualaikum 
#hijrahwanita1603 
#hijrahmuslimah 
#pemudahijrahmakassar 
#niqabisme
Likes: 0
Posted at: 2020-04-03 07:30:09
Assalamu’alaikum Adam.. Jadilah Pria yang sebenarnya Jadilah pria sejati Pria yang memiliki cinta tulus tanpa modus Pria yang tdk lgi bermain dengan bnyak hati mlainkan pria yang meminang bukan menimbng dari segi fisik.. . . . . #assalamualaikum #hijrahwanita1603 #hijrahmuslimah #pemudahijrahmakassar #niqabisme
assalamualaikum The best gift you can give someone is dua. 🤲
.
.
#jummamubarak❤️ #rememberinprayers
Likes: 13
Posted at: 2020-04-03 07:28:34
The best gift you can give someone is dua. 🤲 . . #jummamubarak❤️ #rememberinprayers
assalamualaikum Do Like & Comment please  @urdupoint_👈🏻 Follow guys 👉🏻 @urdupoint_

Like I comment l tag l share . .

#islam
#Allah
#allahuakbar
#urdupoint
#assalamualaikum
#urdushayari
#urdrayamin
#paupoetryworld
#himanshikhurana
#poetrylovers
#hajkistan
#poetrylover
#urduposts
#urduadaab
#karachidiaries
#karachi
#lahore
#pakistanidramas
#pakistanistreetstyle
#pakistaniwedding
#pakistanifashion
#urduadab
#pakistani
#rawalpindi
#urdu
#islamabad
#urdushayri
#lahori
#urdulover
#pakistanibride
Likes: 29
Posted at: 2020-04-03 07:28:27
Do Like & Comment please @urdupoint_👈🏻 Follow guys 👉🏻 @urdupoint_ Like I comment l tag l share . . #islam #Allah #allahuakbar #urdupoint #assalamualaikum #urdushayari #urdrayamin #paupoetryworld #himanshikhurana #poetrylovers #hajkistan #poetrylover #urduposts #urduadaab #karachidiaries #karachi #lahore #pakistanidramas #pakistanistreetstyle #pakistaniwedding #pakistanifashion #urduadab #pakistani #rawalpindi #urdu #islamabad #urdushayri #lahori #urdulover #pakistanibride
assalamualaikum Kita ni sebenarnya,makin banyak kita bersyukur, makin banyak ALLAH akan bagi.
. 
Semalam kita takda duit, hari ni ada rezeki RM1. Syukurrr la alhamdulillahh.
. 
Semalam kita ada RM1, hari ni kita ada RM5. Syukurrr la alhamdulillahh.
. 
Semalam kita ada RM5, hari ni kita ada RM10. Syukurrr lagi alhamdulillahh.
. 
Orang bagi sikit, kita tetap syukur. Mujurrr orang ada hati nak bagi. Kalau dia buat kedekut dengan kita, haaa..kita pun tak buleh pertikai apa. Nama pun
Likes: 7
Posted at: 2020-04-03 07:25:20
Kita ni sebenarnya,makin banyak kita bersyukur, makin banyak ALLAH akan bagi. . Semalam kita takda duit, hari ni ada rezeki RM1. Syukurrr la alhamdulillahh. . Semalam kita ada RM1, hari ni kita ada RM5. Syukurrr la alhamdulillahh. . Semalam kita ada RM5, hari ni kita ada RM10. Syukurrr lagi alhamdulillahh. . Orang bagi sikit, kita tetap syukur. Mujurrr orang ada hati nak bagi. Kalau dia buat kedekut dengan kita, haaa..kita pun tak buleh pertikai apa. Nama pun "bagi". Sama la bila orang beli apa pun. Nama pun rezeki. . Orang bagi banyak, ALLAHUAKHBAR. Syukur tambah bahagia. Bila bahagia, balas balik. Berkongsi dengan orang lain pulak. ♥️ . Alhamdulillah rezeki hari musim PKP ni. Orang dok risau kita dok busy meniaga? Awat musim PKP ni takpayah berasap ka dapoq.. . #SisTanyaJer 🥘🥗🍚
assalamualaikum Kaunsi Masjid?
.
.
Good morning 😍
.
.
.
.
Name the Masjid...! A little known, a not so completely built, but still a marvel in itself 😍
?
.
.
.
#misswonderer #indiaeveryday #marvelous_gujarat_ #morning  #110 #randerkishaan #muslimah #suratconnect #suratlive #suratskyline #mosques #capturingmoments #oldbuildings #localguides #suratlive #instagram #architecture #yourshotphotographer #randerkishaan #mosquesofworld #prayathome #allahuakbar #assalamualaikum #itsfriday #jummamubarak #streetsofRander
Likes: 66
Posted at: 2020-04-03 07:24:40
assalamualaikum Kita ni sebenarnya,makin banyak kita bersyukur, makin banyak ALLAH akan bagi.
. 
Semalam kita takda duit, hari ni ada rezeki RM1. Syukurrr la alhamdulillahh.
. 
Semalam kita ada RM1, hari ni kita ada RM5. Syukurrr la alhamdulillahh.
. 
Semalam kita ada RM5, hari ni kita ada RM10. Syukurrr lagi alhamdulillahh.
. 
Orang bagi sikit, kita tetap syukur. Mujurrr orang ada hati nak bagi. Kalau dia buat kedekut dengan kita, haaa..kita pun tak buleh pertikai apa. Nama pun
Likes: 3
Posted at: 2020-04-03 07:23:42
Kita ni sebenarnya,makin banyak kita bersyukur, makin banyak ALLAH akan bagi. . Semalam kita takda duit, hari ni ada rezeki RM1. Syukurrr la alhamdulillahh. . Semalam kita ada RM1, hari ni kita ada RM5. Syukurrr la alhamdulillahh. . Semalam kita ada RM5, hari ni kita ada RM10. Syukurrr lagi alhamdulillahh. . Orang bagi sikit, kita tetap syukur. Mujurrr orang ada hati nak bagi. Kalau dia buat kedekut dengan kita, haaa..kita pun tak buleh pertikai apa. Nama pun "bagi". Sama la bila orang beli apa pun. Nama pun rezeki. . Orang bagi banyak, ALLAHUAKHBAR. Syukur tambah bahagia. Bila bahagia, balas balik. Berkongsi dengan orang lain pulak. ♥️ . Alhamdulillah rezeki hari musim PKP ni. Orang dok risau kita dok busy meniaga? Awat musim PKP ni takpayah berasap ka dapoq.. . #SisTanyaJer 🥘🥗🍚
assalamualaikum Kita ni sebenarnya,makin banyak kita bersyukur, makin banyak ALLAH akan bagi.
. 
Semalam kita takda duit, hari ni ada rezeki RM1. Syukurrr la alhamdulillahh.
. 
Semalam kita ada RM1, hari ni kita ada RM5. Syukurrr la alhamdulillahh.
. 
Semalam kita ada RM5, hari ni kita ada RM10. Syukurrr lagi alhamdulillahh.
. 
Orang bagi sikit, kita tetap syukur. Mujurrr orang ada hati nak bagi. Kalau dia buat kedekut dengan kita, haaa..kita pun tak buleh pertikai apa. Nama pun
Likes: 6
Posted at: 2020-04-03 07:22:29
Kita ni sebenarnya,makin banyak kita bersyukur, makin banyak ALLAH akan bagi. . Semalam kita takda duit, hari ni ada rezeki RM1. Syukurrr la alhamdulillahh. . Semalam kita ada RM1, hari ni kita ada RM5. Syukurrr la alhamdulillahh. . Semalam kita ada RM5, hari ni kita ada RM10. Syukurrr lagi alhamdulillahh. . Orang bagi sikit, kita tetap syukur. Mujurrr orang ada hati nak bagi. Kalau dia buat kedekut dengan kita, haaa..kita pun tak buleh pertikai apa. Nama pun "bagi". Sama la bila orang beli apa pun. Nama pun rezeki. . Orang bagi banyak, ALLAHUAKHBAR. Syukur tambah bahagia. Bila bahagia, balas balik. Berkongsi dengan orang lain pulak. ♥️ . Alhamdulillah rezeki hari musim PKP ni. Orang dok risau kita dok busy meniaga? Awat musim PKP ni takpayah berasap ka dapoq.. . #SisTanyaJer 🥘🥗🍚
assalamualaikum #assalamualaikum #lunchtime🍴 rezeki ari ini🥰 #kariikantongkol  #sayurkobis #parpedom #homemadecooking #bismillah #alhamdulillah #stayathome jom makan 🥰
Likes: 6
Posted at: 2020-04-03 07:20:18
assalamualaikum 🍄GAMIS NIBRAS SYAR'I NS 60🍄⁣⁣
⁣
Harga : Rp 238,000⁣
⁣
Berat : 390 gram⁣
⁣
Bahan : Baby Touch (Halus, lembut, glossy dan jatuh)⁣
⁣
Detail:⁣
- Busui Friendly⁣
- Lengan Manset & Kancing⁣
- Saku Sisi⁣
- Tali Sisi⁣
⁣
⁣
----------------------------------------⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Pemesanan dan info stok👇⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📱WA: +62 822-6228-0600⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
----------------------------------------⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣#nibras #nibrasfashion #gamisnibras #gamisnibras2020 #nibras2020 #gamismotif #gamisnibrasterbaru #gamisnibrasmotif #gamispestanibras #gamismotif #gamispesta #gamispestahitam #gamishitm #gamishitamsimple #assalamualaikum #followme #gamismewah #gamispestamurah #gamisbabytouch #gamisbahanbabytouch #gamisjatuh #gamisadem #gamisbahanjatuh #gamislebaran #gamismotifbatik #gamislebaran2020 #gamishitammotif #gamisjumbo #gamisremaja #gamisanakpesantren
Likes: 10
Posted at: 2020-04-03 07:14:59
🍄GAMIS NIBRAS SYAR'I NS 60🍄⁣⁣ ⁣ Harga : Rp 238,000⁣ ⁣ Berat : 390 gram⁣ ⁣ Bahan : Baby Touch (Halus, lembut, glossy dan jatuh)⁣ ⁣ Detail:⁣ - Busui Friendly⁣ - Lengan Manset & Kancing⁣ - Saku Sisi⁣ - Tali Sisi⁣ ⁣ ⁣ ----------------------------------------⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Pemesanan dan info stok👇⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 📱WA: +62 822-6228-0600⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ----------------------------------------⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣#nibras #nibrasfashion #gamisnibras #gamisnibras2020 #nibras2020 #gamismotif #gamisnibrasterbaru #gamisnibrasmotif #gamispestanibras #gamismotif #gamispesta #gamispestahitam #gamishitm #gamishitamsimple #assalamualaikum #followme #gamismewah #gamispestamurah #gamisbabytouch #gamisbahanbabytouch #gamisjatuh #gamisadem #gamisbahanjatuh #gamislebaran #gamismotifbatik #gamislebaran2020 #gamishitammotif #gamisjumbo #gamisremaja #gamisanakpesantren
assalamualaikum Ham Sharif Kya Hue Sari Duniya hi Badmash Ho Gayi
.
.
.
.
.
.
.
.
#jummamubarak #jumma #jummahmubarak #jummah #allah #mubarak #islam #madina #makkah #naat #madinah #islamic #islamicquotes #friday #love #nabi #khwaja #muslim #aaqa #me #rab #dailyhadis #like #allofyou #mohomad #madinewale #assalamualaikum #naatkha #rabbi #bhfyp
Likes: 16
Posted at: 2020-04-03 07:14:46
assalamualaikum #assalamualaikum ❤🤲#jummamubarak #to #all #friends👭 #allah #masallah #jaan😘
Likes: 12
Posted at: 2020-04-03 07:13:34
assalamualaikum السلام عليكم
صباح الخير❤️❤️ أتمنى أن تكونوا بألف صحة و عافية

#اللهم_أفرح_نفوسنا_وأغسل_أحزاننا_همومونا_وأغفر_ذنوبنا_وخطايانا_وأشفي_مرضانا_وأرحم_أمواتنا_إنك_على_كل_شي_قدير 🙏🙏🙏 #assalamualaikum #goodday #duaa #invocation #prayer #chezdarna #casablancacity #morocco ❤️❤️
Likes: 7
Posted at: 2020-04-03 07:10:00
السلام عليكم صباح الخير❤️❤️ أتمنى أن تكونوا بألف صحة و عافية #اللهم_أفرح_نفوسنا_وأغسل_أحزاننا_همومونا_وأغفر_ذنوبنا_وخطايانا_وأشفي_مرضانا_وأرحم_أمواتنا_إنك_على_كل_شي_قدير 🙏🙏🙏 #assalamualaikum #goodday #duaa #invocation #prayer #chezdarna #casablancacity #morocco ❤️❤️
assalamualaikum Disayang Aanya banget dong 😊😘💞
.
.
.
#photoshoot #photography #babyphotography #babyphoto #newbornphotography #babybanjar #newborn #baby #babyboy #babylove #love #babycute #bayilucu #bayi #bayiindonesia #bayilucuindonesia #babyganteng #bayiceria #bayiganteng #likeforlikes #likeforfollow #cute  #assalamualaikum #masyaallahtabarakallah #alhamdulillah #muhammadalfaqih
Likes: 1
Posted at: 2020-04-03 07:08:41
Disayang Aanya banget dong 😊😘💞 . . . #photoshoot #photography #babyphotography #babyphoto #newbornphotography #babybanjar #newborn #baby #babyboy #babylove #love #babycute #bayilucu #bayi #bayiindonesia #bayilucuindonesia #babyganteng #bayiceria #bayiganteng #likeforlikes #likeforfollow #cute #assalamualaikum #masyaallahtabarakallah #alhamdulillah #muhammadalfaqih
assalamualaikum MANTOP gais! Combo Cerana ni ada warna Kelulut dan Manuka. Untuk 2 lipmatte ni, harganya RM37 sahaja waktu promo ni ( harga asal RM58 ).
.
Sesuai sangat untuk korang yang bibir merekah, kusam dan lebam.
Sebab lipmatte ni ada bahan istimewa seperti madu, beeswax dan royal jelly.
.
Harga berbaloi, kualiti internasional ❤️
.
#squadaida #ratasyastars #ratasyalicious #ratasyacosmetics #BeeEdition #lipmattemalaysia #lipmatteviral #lipmattemadu #makeuptutorial #makeup #assalamualaikum #jjcm #dudukrumah #SaleAtHome #StayAtHome #Covid_19 #Covid19Malaysia
Likes: 2
Posted at: 2020-04-03 07:06:25
MANTOP gais! Combo Cerana ni ada warna Kelulut dan Manuka. Untuk 2 lipmatte ni, harganya RM37 sahaja waktu promo ni ( harga asal RM58 ). . Sesuai sangat untuk korang yang bibir merekah, kusam dan lebam. Sebab lipmatte ni ada bahan istimewa seperti madu, beeswax dan royal jelly. . Harga berbaloi, kualiti internasional ❤️ . #squadaida #ratasyastars #ratasyalicious #ratasyacosmetics #BeeEdition #lipmattemalaysia #lipmatteviral #lipmattemadu #makeuptutorial #makeup #assalamualaikum #jjcm #dudukrumah #SaleAtHome #StayAtHome #Covid_19 #Covid19Malaysia
assalamualaikum #Assalamualaikum
 #JummaMubarak
Likes: 5
Posted at: 2020-04-03 07:05:27
assalamualaikum Hmm ade kene pecah muka ni kang!!!
.
.
. •
Jgn terlalu srs😜😍😋😊
•
ѕнare and тag ĸawan ĸorang 📌
jangan lυpa тυrn on noғιcaтιon 📩
•
•
ғollow ιg @fakta_mereciks ѕυpaya
dapaт тengoĸ poѕт тerвaнarυ 📲
•
•
Recommend IG
@zonviral
@bahan.viral
@memeximoff
@faktaartikel 
@lawak.woi 
@tujuh7viral 
@fynawords  @lawak.menengah
@penghantar_meme
@ejen.shrek
.@hangat.viral
•
.#zonlawak #zonshare #viral #trend #trending #malaysiatrending #share #malaysia #lawak #kelakar #hambar #fakta #ikrams #vivo #explorepage #explore #exploremore #explorer #instagram #lawakhambar #supportme #followme #like #likes #10k #kelantanese #tq #bye #assalamualaikum
Likes: 178
Posted at: 2020-04-03 07:05:02
Hmm ade kene pecah muka ni kang!!! . . . • Jgn terlalu srs😜😍😋😊 • ѕнare and тag ĸawan ĸorang 📌 jangan lυpa тυrn on noғιcaтιon 📩 • • ғollow ιg @fakta_mereciks ѕυpaya dapaт тengoĸ poѕт тerвaнarυ 📲 • • Recommend IG @zonviral @bahan.viral @memeximoff @faktaartikel @lawak.woi @tujuh7viral @fynawords @lawak.menengah @penghantar_meme @ejen.shrek .@hangat.viral • .#zonlawak #zonshare #viral #trend #trending #malaysiatrending #share #malaysia #lawak #kelakar #hambar #fakta #ikrams #vivo #explorepage #explore #exploremore #explorer #instagram #lawakhambar #supportme #followme #like #likes #10k #kelantanese #tq #bye #assalamualaikum
assalamualaikum 🍂 @lee.dy4 .
#renungan #sunnah #aswaja #ummah #sholatjumat
Likes: 10
Posted at: 2020-04-03 06:59:47
assalamualaikum READY STOCK RM78
*tak termasuk kos penghantaran

Macam mana nak order?
Klik whatsapp link di bio untuk order.

#sayajual #sayajualmakeup #klubna #klubnalaleh #klubnalalehhq #klubnalalehkotabharu #klubnalalehputrajaya #klubnalalehkelantan #klubnalalehbachok #klubnalalehbangi #klubnalalehselangor #klubnalalehkajang #klubnalalehviral #assalamualaikum #neelofa #likeforlikes #likeforfollow
Likes: 0
Posted at: 2020-04-03 06:59:31
READY STOCK RM78 *tak termasuk kos penghantaran Macam mana nak order? Klik whatsapp link di bio untuk order. #sayajual #sayajualmakeup #klubna #klubnalaleh #klubnalalehhq #klubnalalehkotabharu #klubnalalehputrajaya #klubnalalehkelantan #klubnalalehbachok #klubnalalehbangi #klubnalalehselangor #klubnalalehkajang #klubnalalehviral #assalamualaikum #neelofa #likeforlikes #likeforfollow
assalamualaikum READY STOCK RM95
*tak termasuk kos penghantaran

Macam mana nak order?
Klik whatsapp link di bio untuk order.

#sayajual #sayajualmakeup #shalicious #shaliciousfoundation #shaliciousmixberry #shaliciousmixberrypowder #shaliciousmixberrypowdermurah #mixberry #shalicioushq #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautyfoundation #shaliciousindonesia #shaliciousmurah #assalamualaikum #neelofa #likeforlikes #likeforfollow
Likes: 3
Posted at: 2020-04-03 06:59:20
READY STOCK RM95 *tak termasuk kos penghantaran Macam mana nak order? Klik whatsapp link di bio untuk order. #sayajual #sayajualmakeup #shalicious #shaliciousfoundation #shaliciousmixberry #shaliciousmixberrypowder #shaliciousmixberrypowdermurah #mixberry #shalicioushq #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautyfoundation #shaliciousindonesia #shaliciousmurah #assalamualaikum #neelofa #likeforlikes #likeforfollow
assalamualaikum #assalamualaikum 
#beshak❤
Likes: 5
Posted at: 2020-04-03 06:58:53
assalamualaikum READY STOCK RM60
*tak termasuk kos penghantaran

Macam mana nak order?
Klik whatsapp link di bio untuk order.

#sayajual #sayajualmakeup #berrystoberryhq #berrystoberry #berrystoberryjb #berrystoberrycoffee #berrystoberryjb_singapore #berrystoberrymy #berrystoberryofficial #berrystoberrysale #berrystoberrykl #berrystoberryperak #berrystoberrykulim #assalamualaikum #neelofa #likeforlikes #likeforfollow
Likes: 8
Posted at: 2020-04-03 06:57:48
READY STOCK RM60 *tak termasuk kos penghantaran Macam mana nak order? Klik whatsapp link di bio untuk order. #sayajual #sayajualmakeup #berrystoberryhq #berrystoberry #berrystoberryjb #berrystoberrycoffee #berrystoberryjb_singapore #berrystoberrymy #berrystoberryofficial #berrystoberrysale #berrystoberrykl #berrystoberryperak #berrystoberrykulim #assalamualaikum #neelofa #likeforlikes #likeforfollow
assalamualaikum #assalamualaikum #jummahmubarak❤️
Likes: 52
Posted at: 2020-04-03 06:50:07
assalamualaikum #assalamualaikum #jummahmubarak #islamic #islamicquotes #rehmat #allahrahman #allahrahemkare #allahmaaf #jummahmubarak❤️ #yaallah #allah
Likes: 3
Posted at: 2020-04-03 06:49:06
assalamualaikum Follow for more shayri
@shayar_shadab ..,...
......
........
......
@shayar_shadab
#jummamubarak #jumma #jummah #jummahmubarak #allah #like #mubarak #madina #naat #islam #l #me #aaqa #dailyhadis #friday #islaam #assalamualaikum #arabic  #allofyou #mohammed  #rasul #naatkhawan #rab #rabbi #madinewale
Likes: 9
Posted at: 2020-04-03 06:47:46
assalamualaikum #ASSALAMUALAIKUM

Ready stok LIQUID SALT PREMIUM

Nama : SALT NYX BY HERO 57
FLAVOUR : GRAPE PEACH & MANGO
PRICE : #JANGANDIKASIHMAHAL
DI TWELVE VAPESTORE
ALAMAT : JL. A. YANI COMAL (DEPAN APOTEK COMAL)
NO. WA : 0822.4216.2029

BREBESHOP VAPESTORE
========================
..... BREBESHOP V1 .....
Samping CAFE SENJA
Jl. Sumbodro No.22, Slerok, Kec. Tegal Timur, Kota Tegal, Jawa Tengah
GMAP :
https://maps.app.goo.gl/VLS5wYGF7iXkKS3e7
.
Instagram @brebeshop_official
.
WA : 0853.1600.6700
.
09.00 : OPEN
00.00 : CLOSE
.
========================
..... BREBESHOP V2 .....
JL. KH. Ahmad Dahlan RT 001 RW 014,
Pasar Batang, Brebes
GMAP : https://maps.app.goo.gl/UaQpA
.
Instagram @brebeshopv2.0
.
WA : 08998.061.061
.
10.00 : OPEN
23.00 : CLOSE
.
========================
..... BREBESHOP V3 .....
Desa Pakembaran RT 04 RW 01,
Jl.Imam Bonjol - Ruko Permata No.6
Depan SMP DARMA BAKTI
Slawi, Tegal
GMAP : https://goo.gl/maps/DmjP2Xdtux8L155m9
.
Instagram @brebeshop.v3
.
WA : 0878.9271.1791
.
10.00 : OPEN
23.00 : CLOSE
.
========================
..... BREBESHOP V4 .....
Jl.Gatot Subroto
Ruko Stadion Mochtar blok C22
Kecamatan Pemalang, Kabupaten Pemalang
Jawa Tengah.
.
GMAP : https://maps.app.goo.gl/sdPpNiwfVMdimK77A
.
Instagram : @brebeshop.v4
.
WhatsApp : 08571.27772.66
.
10.00 : OPEN
23.00 : CLOSE
.
========================
.
Silahkan & Terimakasih
Best Regards
BREBESHOP
Likes: 3
Posted at: 2020-04-03 06:46:33
#ASSALAMUALAIKUM Ready stok LIQUID SALT PREMIUM Nama : SALT NYX BY HERO 57 FLAVOUR : GRAPE PEACH & MANGO PRICE : #JANGANDIKASIHMAHAL DI TWELVE VAPESTORE ALAMAT : JL. A. YANI COMAL (DEPAN APOTEK COMAL) NO. WA : 0822.4216.2029 BREBESHOP VAPESTORE ======================== ..... BREBESHOP V1 ..... Samping CAFE SENJA Jl. Sumbodro No.22, Slerok, Kec. Tegal Timur, Kota Tegal, Jawa Tengah GMAP : https://maps.app.goo.gl/VLS5wYGF7iXkKS3e7 . Instagram @brebeshop_official . WA : 0853.1600.6700 . 09.00 : OPEN 00.00 : CLOSE . ======================== ..... BREBESHOP V2 ..... JL. KH. Ahmad Dahlan RT 001 RW 014, Pasar Batang, Brebes GMAP : https://maps.app.goo.gl/UaQpA . Instagram @brebeshopv2.0 . WA : 08998.061.061 . 10.00 : OPEN 23.00 : CLOSE . ======================== ..... BREBESHOP V3 ..... Desa Pakembaran RT 04 RW 01, Jl.Imam Bonjol - Ruko Permata No.6 Depan SMP DARMA BAKTI Slawi, Tegal GMAP : https://goo.gl/maps/DmjP2Xdtux8L155m9 . Instagram @brebeshop.v3 . WA : 0878.9271.1791 . 10.00 : OPEN 23.00 : CLOSE . ======================== ..... BREBESHOP V4 ..... Jl.Gatot Subroto Ruko Stadion Mochtar blok C22 Kecamatan Pemalang, Kabupaten Pemalang Jawa Tengah. . GMAP : https://maps.app.goo.gl/sdPpNiwfVMdimK77A . Instagram : @brebeshop.v4 . WhatsApp : 08571.27772.66 . 10.00 : OPEN 23.00 : CLOSE . ======================== . Silahkan & Terimakasih Best Regards BREBESHOP
assalamualaikum ❤️ PEPPLUM ANNUR ❤️
.
💐MATERIAL PEARL SKIN💐
✅ZIP DI BELAKANG BAJU
✅TANGAN LEPAS
✅BATU DI PANGGANG DAN BAWAH BAJU
✅KAIN GETAH PENUH
✅KAIN CUTTING A'CUT
.
🎀HARGA SAIZ 1,2🎀
RM50 SM/ RM58 SS
.
🎀HARGA SAIZ 3,4,5🎀
RM60 SM/ RM68 SS
.
HARGA TERMASUK POSTAGE
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#syukurselalu #Assalamualaikum #kurungbudak#ctdk #neelofa #noradanish #fattahamin #laraalana #yusufiskandar #bajukurungbudak #tudungbawal #bazarpaknil #ump #ukm #uthm #kuis #politeknik #uitmshahalam #uitm#bajukurungbudakmurah#kurungkanakkanak#bajukurungkanakkanak
Likes: 1
Posted at: 2020-04-03 06:45:41
❤️ PEPPLUM ANNUR ❤️ . 💐MATERIAL PEARL SKIN💐 ✅ZIP DI BELAKANG BAJU ✅TANGAN LEPAS ✅BATU DI PANGGANG DAN BAWAH BAJU ✅KAIN GETAH PENUH ✅KAIN CUTTING A'CUT . 🎀HARGA SAIZ 1,2🎀 RM50 SM/ RM58 SS . 🎀HARGA SAIZ 3,4,5🎀 RM60 SM/ RM68 SS . HARGA TERMASUK POSTAGE . . . . . . . . . #syukurselalu #Assalamualaikum #kurungbudak#ctdk #neelofa #noradanish #fattahamin #laraalana #yusufiskandar #bajukurungbudak #tudungbawal #bazarpaknil #ump #ukm #uthm #kuis #politeknik #uitmshahalam #uitm#bajukurungbudakmurah#kurungkanakkanak#bajukurungkanakkanak
assalamualaikum Alhamdulillah, Syukur Ya Allah.. 🤲
.
Semoga lebih ramai akan sembuh harini. Dan tak ada pesakit² baru.. Kita hampir menang 💪💪
Likes: 12
Posted at: 2020-04-03 06:41:45
Alhamdulillah, Syukur Ya Allah.. 🤲 . Semoga lebih ramai akan sembuh harini. Dan tak ada pesakit² baru.. Kita hampir menang 💪💪
assalamualaikum HI EVERYTHING! 🤣 Ni set #giftbox bolehlah bagi untuk hadiah birthday 🥰 semua set sudah termasuk GIFTBOX ya❤️ .
📱 0198051402/ klik link kat bio
-
#assalamualaikum #sayajual #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #victoriasecret #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysia #victoriasecretmurahmalaysia #victoriasecretoriginalreject #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist 
#victoriasecretbodylotion #victoriasecretbodywash #victoriasecretiloveshimmer #victoriasecretbombshell #victoriasecretrejectori #victoriasecretmalaysiamurah
Likes: 11
Posted at: 2020-04-03 06:38:12
HI EVERYTHING! 🤣 Ni set #giftbox bolehlah bagi untuk hadiah birthday 🥰 semua set sudah termasuk GIFTBOX ya❤️ . 📱 0198051402/ klik link kat bio - #assalamualaikum #sayajual #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #victoriasecret #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysia #victoriasecretmurahmalaysia #victoriasecretoriginalreject #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretbodylotion #victoriasecretbodywash #victoriasecretiloveshimmer #victoriasecretbombshell #victoriasecretrejectori #victoriasecretmalaysiamurah
assalamualaikum #assalamualaikum 😘😘😘
====================
✔️Best page of instagram 👈
✔️Turn on post notifications 👈
✔️Follow + Comments + like 👈
✔️Tag your friends👈👈👈
✔️keep supporting👈👈
✔️Comments 👈
______________________
@tatheer_ali_writes 👈
@tatheer_ali_writes 👈
@tatheer_ali_writes 👈
@tatheer_ali_writes 👈
@tatheer_ali_writes 👈
_______________________
#ali_17 #tatheer_ali_writes #hajj
#allah #allahuakbar #alhamdulillah #inshallah #beshaq #quran #islam #madina # #deen #deeniyat #namaz #iloveislam #nabi  #mashallah #subhanallah  #yaalimadad #yahussain #hazrataliquotes #islamicquotes #mecca #islamicpost #quranquotes #masjidnabawi #makkahmadinah #allahﷻ #yarasoolallahﷺ
Likes: 84
Posted at: 2020-04-03 06:38:04
#assalamualaikum 😘😘😘 ==================== ✔️Best page of instagram 👈 ✔️Turn on post notifications 👈 ✔️Follow + Comments + like 👈 ✔️Tag your friends👈👈👈 ✔️keep supporting👈👈 ✔️Comments 👈 ______________________ @tatheer_ali_writes 👈 @tatheer_ali_writes 👈 @tatheer_ali_writes 👈 @tatheer_ali_writes 👈 @tatheer_ali_writes 👈 _______________________ #ali_17 #tatheer_ali_writes #hajj #allah #allahuakbar #alhamdulillah #inshallah #beshaq #quran #islam #madina # #deen #deeniyat #namaz #iloveislam #nabi #mashallah #subhanallah #yaalimadad #yahussain #hazrataliquotes #islamicquotes #mecca #islamicpost #quranquotes #masjidnabawi #makkahmadinah #allah#yarasoolallah
assalamualaikum 🏘️🏘️🏘️🏘️🏘️🏘️🏘️
.
Walaupon tengah duduk rumah, mesti bosan-bosan nak kena melaram juga. Kena la bagi semenggah jugak deknon oii mata anak-anak nak memandang. Kang diorang tak cam Mamiii depa yang mana.😜
.
Tengah fikir jap esok nak pakai baju apa, makan apa, make up macam mana 🤔 BeeEdition ni ada 4 colours. Pakai la sehari satu. Haaaa. .
Special OFFER untuk hampa yang  #stayathome now okay! DM pantasss.
.
📲 0195760161
Likes: 4
Posted at: 2020-04-03 06:32:59
🏘️🏘️🏘️🏘️🏘️🏘️🏘️ . Walaupon tengah duduk rumah, mesti bosan-bosan nak kena melaram juga. Kena la bagi semenggah jugak deknon oii mata anak-anak nak memandang. Kang diorang tak cam Mamiii depa yang mana.😜 . Tengah fikir jap esok nak pakai baju apa, makan apa, make up macam mana 🤔 BeeEdition ni ada 4 colours. Pakai la sehari satu. Haaaa. . Special OFFER untuk hampa yang #stayathome now okay! DM pantasss. . 📲 0195760161
assalamualaikum .
Apa itu Tempoh Bertenang?

Siapa yang perlukan Tempoh Bertenang?

Berapa lama Tempoh Bertenang yang perlu dilalui oleh seseorang? .
.

Bagi menjawab segala persoalan anda, boleh tengok video ni sampai habis ya 😘

And jangan lupa turn on post notifications for @dermagscosmetics to get more latest update from us! ❤️
Likes: 13
Posted at: 2020-04-03 06:31:44
. Apa itu Tempoh Bertenang? Siapa yang perlukan Tempoh Bertenang? Berapa lama Tempoh Bertenang yang perlu dilalui oleh seseorang? . . Bagi menjawab segala persoalan anda, boleh tengok video ni sampai habis ya 😘 And jangan lupa turn on post notifications for @dermagscosmetics to get more latest update from us! ❤️
assalamualaikum 🏘️🏘️🏘️🏘️🏘️🏘️🏘️
.
Walaupon tengah duduk rumah, mesti bosan-bosan nak kena melaram juga. Kena la bagi semenggah jugak deknon oii mata anak-anak nak memandang. Kang diorang tak cam Mamiii depa yang mana.😜
.
Tengah fikir jap esok nak pakai baju apa, makan apa, make up macam mana 🤔 BeeEdition ni ada 4 colours. Pakai la sehari satu. Haaaa. .
Special OFFER untuk hampa yang  #stayathome now okay! DM pantasss.
.
📲 0195760161
Likes: 3
Posted at: 2020-04-03 06:31:21
🏘️🏘️🏘️🏘️🏘️🏘️🏘️ . Walaupon tengah duduk rumah, mesti bosan-bosan nak kena melaram juga. Kena la bagi semenggah jugak deknon oii mata anak-anak nak memandang. Kang diorang tak cam Mamiii depa yang mana.😜 . Tengah fikir jap esok nak pakai baju apa, makan apa, make up macam mana 🤔 BeeEdition ni ada 4 colours. Pakai la sehari satu. Haaaa. . Special OFFER untuk hampa yang #stayathome now okay! DM pantasss. . 📲 0195760161
assalamualaikum #SALEATHOME EXTENDED 🔥🔥🔥
.
“Teringin nak beli lipmatte X tapi harga sampai RM100+ untuk 1pcs” 😩
.
Jangan risau lagi, Bee Edition kali ni tiada tandingan! Kenapa perlu BAYAR lebih sedangkan boleh dapat kualiti dan warna yang jauh lebih baik hanya di Ratasya??
.
RM21 off untuk 2 lipmatte. Murah bukan??? 🔥 Sebab ramai DM minta extend, dengan rela hati kami tangguh lagi 24 jam untuk korang, itu pun kalau stock ada lagi lahh 😀
.
.
💄📲0195760161
Hari-hari ada Postage 🛒
Likes: 5
Posted at: 2020-04-02 11:52:57
#SALEATHOME EXTENDED 🔥🔥🔥 . “Teringin nak beli lipmatte X tapi harga sampai RM100+ untuk 1pcs” 😩 . Jangan risau lagi, Bee Edition kali ni tiada tandingan! Kenapa perlu BAYAR lebih sedangkan boleh dapat kualiti dan warna yang jauh lebih baik hanya di Ratasya?? . RM21 off untuk 2 lipmatte. Murah bukan??? 🔥 Sebab ramai DM minta extend, dengan rela hati kami tangguh lagi 24 jam untuk korang, itu pun kalau stock ada lagi lahh 😀 . . 💄📲0195760161 Hari-hari ada Postage 🛒
assalamualaikum #SALEATHOME EXTENDED 🔥🔥🔥
.
“Teringin nak beli lipmatte X tapi harga sampai RM100+ untuk 1pcs” 😩
.
Jangan risau lagi, Bee Edition kali ni tiada tandingan! Kenapa perlu BAYAR lebih sedangkan boleh dapat kualiti dan warna yang jauh lebih baik hanya di Ratasya??
.
RM21 off untuk 2 lipmatte. Murah bukan??? 🔥 Sebab ramai DM minta extend, dengan rela hati kami tangguh lagi 24 jam untuk korang, itu pun kalau stock ada lagi lahh 😀
.
.
💄📲0195760161
Hari-hari ada Postage 🛒
Likes: 16
Posted at: 2020-04-02 11:50:54
#SALEATHOME EXTENDED 🔥🔥🔥 . “Teringin nak beli lipmatte X tapi harga sampai RM100+ untuk 1pcs” 😩 . Jangan risau lagi, Bee Edition kali ni tiada tandingan! Kenapa perlu BAYAR lebih sedangkan boleh dapat kualiti dan warna yang jauh lebih baik hanya di Ratasya?? . RM21 off untuk 2 lipmatte. Murah bukan??? 🔥 Sebab ramai DM minta extend, dengan rela hati kami tangguh lagi 24 jam untuk korang, itu pun kalau stock ada lagi lahh 😀 . . 💄📲0195760161 Hari-hari ada Postage 🛒
assalamualaikum #SALEATHOME EXTENDED 🔥🔥🔥
.
“Teringin nak beli lipmatte X tapi harga sampai RM100+ untuk 1pcs” 😩
.
Jangan risau lagi, Bee Edition kali ni tiada tandingan! Kenapa perlu BAYAR lebih sedangkan boleh dapat kualiti dan warna yang jauh lebih baik hanya di Ratasya??
.
RM21 off untuk 2 lipmatte. Murah bukan??? 🔥 Sebab ramai DM minta extend, dengan rela hati kami tangguh lagi 24 jam untuk korang, itu pun kalau stock ada lagi lahh 😀
.
.
💄📲0195760161
Hari-hari ada Postage 🛒
Likes: 5
Posted at: 2020-04-02 11:48:15
#SALEATHOME EXTENDED 🔥🔥🔥 . “Teringin nak beli lipmatte X tapi harga sampai RM100+ untuk 1pcs” 😩 . Jangan risau lagi, Bee Edition kali ni tiada tandingan! Kenapa perlu BAYAR lebih sedangkan boleh dapat kualiti dan warna yang jauh lebih baik hanya di Ratasya?? . RM21 off untuk 2 lipmatte. Murah bukan??? 🔥 Sebab ramai DM minta extend, dengan rela hati kami tangguh lagi 24 jam untuk korang, itu pun kalau stock ada lagi lahh 😀 . . 💄📲0195760161 Hari-hari ada Postage 🛒
assalamualaikum #assalamualaikum 😘😘😘
====================
✔️Best page of instagram 👈
✔️Turn on post notifications 👈
✔️Follow + Comments + like 👈
✔️Tag your friends👈👈👈
✔️keep supporting👈👈
✔️Comments 👈
______________________
@tatheer_ali_writes 👈
@tatheer_ali_writes 👈
@tatheer_ali_writes 👈
@tatheer_ali_writes 👈
@tatheer_ali_writes 👈
_______________________
#ali_17 #tatheer_ali_writes #hajj
#allah #allahuakbar #alhamdulillah #inshallah #beshaq #quran #islam #madina # #deen #deeniyat #namaz #iloveislam #nabi  #mashallah #subhanallah  #yaalimadad #yahussain #hazrataliquotes #islamicquotes #mecca #islamicpost #quranquotes #masjidnabawi #makkahmadinah #allahﷻ #yarasoolallah
Likes: 1366
Posted at: 2020-04-02 03:11:53
#assalamualaikum 😘😘😘 ==================== ✔️Best page of instagram 👈 ✔️Turn on post notifications 👈 ✔️Follow + Comments + like 👈 ✔️Tag your friends👈👈👈 ✔️keep supporting👈👈 ✔️Comments 👈 ______________________ @tatheer_ali_writes 👈 @tatheer_ali_writes 👈 @tatheer_ali_writes 👈 @tatheer_ali_writes 👈 @tatheer_ali_writes 👈 _______________________ #ali_17 #tatheer_ali_writes #hajj #allah #allahuakbar #alhamdulillah #inshallah #beshaq #quran #islam #madina # #deen #deeniyat #namaz #iloveislam #nabi #mashallah #subhanallah #yaalimadad #yahussain #hazrataliquotes #islamicquotes #mecca #islamicpost #quranquotes #masjidnabawi #makkahmadinah #allah#yarasoolallah

Famous / Popular results for assalamualaikum

As-salamu alaykum

Islam How to pronounce As salamu alaykum in Arabic How To Pronounce Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh in Arabic How to pronounce Walaikum Assalam

Laudya Cynthia Bella

Lentera Merah, Dibawah Lindungan Ka'bah, Belenggu, Haji Backpacker, Assalamualaikum Beijing, and Surga Yang Tak Dirindukan also Surga Yang Tak Dirindukan

Faizal Tahir

Track list Assalamualaikum Suriram Sejati Menang Bukan Yang Pertama Sayang Setia Dirgahayu Negaraku Assalamualaikum (ABPBH 2014) Assalamualaikum AJL 30 Assalamualaikum

Emma Maembong

Tersuka Tanpa Sengaja Farhah Lead role Astro Ria and Astro Ria HD 2016 #Assalamualaikum Cinta Emma Harlini Lead role Astro Ria and Astro Ria HD Nasi Minyak

Morgan Oey

Year Title Role 2014 Assalamualaikum Beijing Zhong Wen 2015 Air Mata Surga Hamzah Ngenest Patrick 2016 Dreams Rama Jilbab Traveler: Love Sparks in Korea

Saharul Ridzwan

He first appeared and drama film directed by Michael Ang namely #AssalamualaikumCinta alongside Kamal Adli & Ghost Mental Hospital as a ghost character

Mentol Pecah

followed suit with Nirman Juhanis being interviewed by TV Alhijrah in the Assalamualaikum slot (a weekend talk show programme). In 2012, Mentol Pecah collaborated

Baim Wong

Gatotkaca Trans TV 2015 Cahaya Cinta Di Langit Paris Satrio Trans TV 2015 Assalamualaikum Paris Satrio Trans TV 2015 Sayembara Cinta Baim Wong Baim Wong Trans

Revalina S. Temat

Supporting role 2013 Isyarat Maya Lead role 2014 Oo Nina Bobo Karina Lead role 2014 Hijrah Cinta Pipik Lead role 2014 Assalamualaikum Beijing Asmara Lead role

Abdurrahman Wahid

accused Wahid of wishing to replace the Arabic Muslim greeting of "assalamualaikum" with the secular greeting of "selamat pagi", which means good morning

As-salamu alaykum

Islam How to pronounce As salamu alaykum in Arabic How To Pronounce Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh in Arabic How to pronounce Walaikum Assalam

Laudya Cynthia Bella

Lentera Merah, Dibawah Lindungan Ka'bah, Belenggu, Haji Backpacker, Assalamualaikum Beijing, and Surga Yang Tak Dirindukan also Surga Yang Tak Dirindukan

Faizal Tahir

Track list Assalamualaikum Suriram Sejati Menang Bukan Yang Pertama Sayang Setia Dirgahayu Negaraku Assalamualaikum (ABPBH 2014) Assalamualaikum AJL 30 Assalamualaikum

Emma Maembong

Tersuka Tanpa Sengaja Farhah Lead role Astro Ria and Astro Ria HD 2016 #Assalamualaikum Cinta Emma Harlini Lead role Astro Ria and Astro Ria HD Nasi Minyak

Morgan Oey

Year Title Role 2014 Assalamualaikum Beijing Zhong Wen 2015 Air Mata Surga Hamzah Ngenest Patrick 2016 Dreams Rama Jilbab Traveler: Love Sparks in Korea

Saharul Ridzwan

He first appeared and drama film directed by Michael Ang namely #AssalamualaikumCinta alongside Kamal Adli & Ghost Mental Hospital as a ghost character

Mentol Pecah

followed suit with Nirman Juhanis being interviewed by TV Alhijrah in the Assalamualaikum slot (a weekend talk show programme). In 2012, Mentol Pecah collaborated

Baim Wong

Gatotkaca Trans TV 2015 Cahaya Cinta Di Langit Paris Satrio Trans TV 2015 Assalamualaikum Paris Satrio Trans TV 2015 Sayembara Cinta Baim Wong Baim Wong Trans

Revalina S. Temat

Supporting role 2013 Isyarat Maya Lead role 2014 Oo Nina Bobo Karina Lead role 2014 Hijrah Cinta Pipik Lead role 2014 Assalamualaikum Beijing Asmara Lead role

Abdurrahman Wahid

accused Wahid of wishing to replace the Arabic Muslim greeting of "assalamualaikum" with the secular greeting of "selamat pagi", which means good morning

Twitter Search Results for assalamualaikum

Quarantini @ihsnzlkfle Mar 31 Okay but can I Assalamualaikum Hello the left ??? twitter.com/keemmazni/stat… View details · عزة ايماننا @izzhimanina Apr 1 Assalamualaikum im helping my mom i would be honour if tou can retweet this😊💖 pic.twitter.com/5AgJ4TYayR View photo · Faizal Tahir @faizal_tahir Apr 1 Assalamualaikum da jia hao eppadi irukinge vanekam. #SUMANDAK is coming to town. Join me TOMORROW on my ig live, 5pm. Who’s in #teamFT now? 🙋‍♂️🙋‍♀️ pic.twitter.com/rIPNFztG90 View photo · missamrh @missamrh_ 17h Assalamualaikum and hi everyone ! I am Nur Amirah Binti Shahidan, a student from UiTM Chendering, Bachelor of Computer Science (Hons.) Science Computer. I am conducting two surveys for a system called Backpacker Recommendation System for my final year project (FYP) this semester. View details · riyana @_riyanakhrlashr 19h The best line - ‘Thankyou, Assalamualaikum’ pic.twitter.com/KI13z5GMS7 View photo · ً @rsydanz Assalamualaikum @xowilangelys92 ASSALAMUALAIKUM :) @salamcantik_ttv View more people ICTSS 19/20 @ictss_iium Apr 1 [ CALLING FOR DONATION ] Assalamualaikum and Hello ICTzens ✨ The Welfare Secretariat of ICTSS will be conducting flash donations for the students mentioned below: pic.twitter.com/q9VAuOOXRO View photo · wacheng @najwacheng 19h Assalamualaikum and hi. Since PKP started my buah hati is having trouble financially, & i thought of lending a helping hand. So he sells chocojars and is happy to make COD around Gombak area. Can kindly contact 01116369024 - Akim or DM me. Thank you and spread the word please! 🙏🏻 pic.twitter.com/i4BXjPJJ2u View photo · Fatin Nabilah @ffatinabilah 2h Assalamualaikum and Hi, everyone! Let's pray for our Muslimin & Muslimat❤️ And let me know if you're willing to be part of this event too😊 pic.twitter.com/AxE2njSDXs View photo · scarf.swanheritage @scarforyou23 7h assalamualaikum and good morning swanbabies ✨ booking slot for today open from 8.30am to 7pm❗💖 ws for fast response ✨ api.whatsapp.com/send?phone=601… pic.twitter.com/wzl63tW8v0 View photo · ayu collins @ayughafarr 12h if you’re an OT21 stan , pls do bismillah assalamualaikum me rn #NCT #OT21 View details · #StayAtHome مين @wohenmei_ Apr 1 Assalamualaikum can i get my goodnight wish 🥺❤ pic.twitter.com/fGyDlm5iV4 View photo · Aida @shfkaida 24h Assalamualaikum & Hello to everyone. I am Nur Shafika Aida Binti Ramlan a teacher trainee in mathematics subject of IPG Kampus Pulau Pinang. Recently, I have produced a digital innovation product called "Fraction Cafe". pic.twitter.com/t23HM95sKv View photo · 𝓐rep 彡★ @xriefff Apr 1 do bismillah assalamualaikum me if you don't have boyfriend 😄 View details · Related searches valak HQ Mylara Skincare @MylaraSkincare 7h Assalamualaikum Good Morning Beautiful! ❤️ How are guys today? Start your day with smile okay? Jangan stress! 🥰 View details · Mahallah Asiah @MahallahAsiah 6h [NEW ACADEMIC CALENDAR FAQ] Assalamualaikum w.b.t This is the answers for the most frequent asked questions. Thank you. Best Regards, Mahallah Asiah Representative Committee 19/20 pic.twitter.com/i0jqusOjEq View photo · hazel @hslnrdzi Apr 1 Assalamualaikum people please help me pass this around thankyouuuuuu 😘 pic.twitter.com/a2SKQQGvDJ View photo · nikmatul 🌷 @avocadopwincess 19h Try sliding into your crush’s dm with ‘Hi everything’ instead of ‘Hi assalamualaikum’ View details · UU @OmarJafaru 12h Assalamualaikum. Chapter four: Forgetting the unpleasant things that have passed pic.twitter.com/1G7JRlkn9q View photo · Areeb😌 吉润 @JibrinYunus1 Mar 31 Assalamualaikum Wa Rahmatullah Fam Please y'all should SUBSCRIBE and SHARE my YouTube Channel It'll really help in growing the Channel Please LIKE & RETWEET youtu.be/_KhdQ-RklW8 View location · αqeel αhmαd khαn🕌अकील अहमद खान🕌عقیل احمد خان @AqeelAhmad092 3h Assalamualaikum ❤️❤️❤️ May Allah Grant "SHIFA" To All Those Suffering From Sickness ❣️❣️❣️ 💕(Aameen)💕 🌷🏵️🌸🌹🌺🌻🥀💮🌼 #JummahMubarak pic.twitter.com/GhJ1jKVwlz View photo · Load older Tweets Back to top · Turn images off

Voticle Trending & Popular Articles
Camping is and always has been one of the greatest pastimes of our community life. Camping is a great opportunity to make new friends, bond as a family, try new things and learn to appreciate the wonders of nature. Away from civilization, we can take a moment to pause and truly relax. Even the atmosphere is different; cleaner; purer. In the middle...
The Nikon Buckmaster 3-9×40 Rifle scope is a great scope for many individuals who want the precision of a scope on their rifle. The 3-9x on this scope represents the distance the lens will produce in magnification. One way to think about it is at 3x magnification objects that you view through the scope will appear 3x closer or larger than...
Overview Both men and women are seen undergoing the heart valve repair or replacement surgeries for fixing the issues within our heart. After the surgery, you may get rid of the heart issues; however, one may tend to get face a couple of issues while having sex. Hence, having sex after going for a heart valve repair surgery is safe or not is a big...
To most marketers, the basic principles and benefits of SEO OPTIMIZATION are very handy and clear. The problem comes with developing and implementing a sound SEO OPTIMIZATION strategy. This really deserves a more focus attention than just planning. It’s for this reason that I have taken time out to draw the attention of business owners and...
It is not uncommon today to have many people investing into the poultry farm business. Poultry eggs and meat contributes to improved human nutrition and food security by being an important source of proteins, vitamins and minerals to balance the human diet. Nowadays, poultry meat and eggs are the highest consume protein; it is a key supplement to...
Several of my most recent articles concentrate on the growing luxury market within the fashion world.  Now more than ever before the divide between normal fashion markets and the more upscale luxury levels are very much divided.  On one hand we have shoppers who shop because they need new products.  For instance with back to school...

What is the meaning/definition of the letters in assalamualaikum?

Meaning of assalamualaikum by its letters

assalamualaikum acronym or abbreviation means:

A: Meaning of A in assalamualaikum. The letter A has two bars connected at a pointed edge and a cross bar holding them together. From an open end to a pointed edge signifies that all energies are trained to a point to achieve the most singularly important goal. The cross bar shows caution. Failure is avoided by stringing all required resources together. A also looks like a Pyramid with the peak as the apex of the Pyramid. Pyramids are iconic. A therefore symbolizes prominence and a desire to be recognized for ones achievements. The cross bar also represents a rung in ladder. To get to the top, one has to first step on the rung. It also means originality, a strong will power and an enterprising ability. The upper-case version consists of the two slanting sides of a triangle, crossed in the middle by a horizontal bar. It shows aspiration, the dominance to be successful, positive attitude, an optimistic world view and egotism.

S: Meaning of S in assalamualaikum. S is a single strand that goes forward and backwards. It shows a willingness to explore. Friendliness, perceptiveness and accommodating are all S qualities. The ends pointing forward and backwards shows a conflicting nature with itself and a degree of puzzlement.

L: Meaning of L in assalamualaikum. The letter has a flat bottom and a vertically extending part that projects into the sky. L is aspiring, reckoning, methodical, logical and convincing. Its flat bottom on the earth shows desire for earthly things hence L is materialistics and active. L is flexible, successful, public, insightful and considerate.

M: Meaning of M in assalamualaikum. While M stands on two points, it has three projections pointing downwards. M is dracious, stable and temperamental. M could also be overwhelming with a great strenght of character and a strong in mind.

U: Meaning of U in assalamualaikum. Letter U when inverted looks like the the letter N in lower case. It's ends project upwards to indicate creativity, idealism, talent and heavenly fearing. It is receptive to things that fall into its abode. It is caring and compassionate to people who experience failures or tragedy.

I: Meaning of I in assalamualaikum. I is a singular letter that thrives on it's on. It is altruistic, concerned, kind, responsive. It shows little tolerance to the outside, it is forceful, alert, self-reliant, loving, egoistic, mutinous, and learned.

K: Meaning of K in assalamualaikum. K like N is another letter that also stands on two stable pillars with right arms slanting upwards and downwards. It looks like a character standing for a pose. It shows an alluring personality, its openess indicates tolerance, its is ready to lend a hand. K is also passionate and culture oriented.

What does assalamualaikum mean or stand for ?

This page explains the astronumerology analysis of the abbreviation assalamualaikum. Below, you also find the detailed meaning of each letter in the assalamualaikum acronym.

Astrological Analysis and meaning of assalamualaikum

assalamualaikum has a life path of 2. assalamualaikum means: With a Life Path 2, your numbers are (11/2, 20/2). If you are blessed with the positive features of the life path number 2, you will have the ability to live a balanced, delicate and fair life. You like to examine clearly the full range of positions on every issue or situation, and for this reason, you are often seen as a mediator in challenging situations. In this function you are able to resolve conflicts with in an uninhibited and fair style. You have a genuine concern for others; Life path 2 people think the best of people, and want the best for them. They are honest and open in thought, word and deed. They stand out in some form of group activity, where his experience in handling and blending people can be used effectively. Manners and timeliness mark their way with others, and they are not one to dominate a group or situation. You are about to receive the master of compromise and harmony award in your area of expertise. As the main member of the team, you never need praise or recognition even when offered. In many ways, you are a creature of habit and routine, and you flourish in well known and familiar patterns. Your ability to analyze and to make accurate judgments is a wonderful natural function to bring the business community together. They strive for absolute precision and even perfection in their work. Maybe you're not a leader, but you are a visionary and talented person with innovative ideas. The Life Path 2 shows that you entered this life with a spiritual quality your make-up, which can cause you to always strive for peace in difficult circumstances. Your strengths come from your great ability to listen and absorb. You are a fixer, a mediator, and a very diplomatic type of person with great persuasion skills rather than forcefulness in your way in the world. You embrace their spiritual side, to show you are intuitive, modern, idealistic and visionary. These ends are made interesting with much to offer society. They have the potential to be a deep thinker, and certainly keen to understand many of the mysteries of life and fascinating facets. Life path 2 also has it's negatives. The nervous energy it generates may make one sometimes look a little extreme, but this is sometimes the zeal in you mainly expressing likes and dislikes. The stress can bring normality, and tolerance when in a state of emotional outrage, but it can also make you to seem so out of character. In fact, you can become sensitive to things. In some cases, this can even become weakness although generally a strength for the 2 life path. You can find it difficult to decide what you want to do sometimes. Twos often struggle with indecision. Decision and getting your life in gear, so to speak, can be a challenge. There is a tendency for many of 2s to cherish feelings of discomfort and dissatisfaction with the performance and personal progress in life. The biggest obstacle and difficulty that can be found, is the passivity and a state of apathy and lethargy. The negative 2 can be very pessimistic. If you live on the negative side of the 2, the lack of common sense can often make you unable to distinguish between fantasy and reality. Even the positive with 2 life path people prefer a more friendly and less competitive life, often to avoid the emotional and financial hardship. They can do better with the use their skills, advice and guidance from society in efforts to serve. Much of his idealism is people-oriented and very humanitarian in nature. They can expect a lot of themselves.

assalamualaikum

More meanings / definitions of assalamualaikum or words, sentences containing assalamualaikum?

Name Meaning of assalamualaikum

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All InstagramTM logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram. .