No. 1 Free Social Classifieds. Best Social Classifieds, Fonolive.

Find hashtags, instagram users, trends

emmamaembong hashtag photos, instagram hashtag emmamaembong meanings, #emmamaembong hashtag pics

emmamaembong
emmamaembong
emmamaembong please stay at home  is what our prime minister said🤪 means honeymoon dekat rumah jela kita @shazli.a nampaknya 🥰 #ShazlemaloveStory #EmmaXShazli #Emanizers #Emmamaembong @emanizers
Likes: 234065
Posted at: 2020-03-18 13:17:35
please stay at home is what our prime minister said🤪 means honeymoon dekat rumah jela kita @shazli.a nampaknya 🥰 #ShazlemaloveStory #EmmaXShazli #Emanizers #Emmamaembong @emanizers
emmamaembong #PleaseStayAtHome ,sementara tggu isyak with my husband @shazli.a n ayah mentua 🌸 pelik zaman sekarang. kalau post tiktok xpe jadi trand ramai2 akan ikut. bila post bab agama mesti ada comment “nk tunjuk la tu” “nk perli2” bagi emma kalau benda baik kita buat boleh gerak kan hati org lain buat sekali apa salah nya?  kenapa bab agama je kene simpan diam2 xblh war2 kan? so pls jgn negative sgt.ada org post sedekah pon kene kecam. dgn tgok org post sedekah buat kita tergerak hati nk sedekah sekali or teringat kan kita untuk sedekah kan bgus.  jgn bila org post agama je nk kecam. lama2 semua org takot nk post. last2 pasal agama semua dah senyap di ig. hanya tinggal challenge2 yg merepek untuk di viral or menari2 tiktok 😅 pls always positive #EmaNizers #EmmaMaembong @emanizers
Likes: 133381
Posted at: 2020-03-19 12:24:37
#PleaseStayAtHome ,sementara tggu isyak with my husband @shazli.a n ayah mentua 🌸 pelik zaman sekarang. kalau post tiktok xpe jadi trand ramai2 akan ikut. bila post bab agama mesti ada comment “nk tunjuk la tu” “nk perli2” bagi emma kalau benda baik kita buat boleh gerak kan hati org lain buat sekali apa salah nya? kenapa bab agama je kene simpan diam2 xblh war2 kan? so pls jgn negative sgt.ada org post sedekah pon kene kecam. dgn tgok org post sedekah buat kita tergerak hati nk sedekah sekali or teringat kan kita untuk sedekah kan bgus. jgn bila org post agama je nk kecam. lama2 semua org takot nk post. last2 pasal agama semua dah senyap di ig. hanya tinggal challenge2 yg merepek untuk di viral or menari2 tiktok 😅 pls always positive #EmaNizers #EmmaMaembong @emanizers
emmamaembong 😙 #EmaNizers #EmmaMaembong @emanizers
Likes: 57971
Posted at: 2020-03-12 14:22:28
emmamaembong Bila semua dah PERFECT.
SUAMI pon makin MELEKAT.
_
Siapa yang rasa suami dia macam suram muram je.
_
Silalah jaga baik2.

#jamugadis #jamugadisindonesia #jamugadisviral #jamuviral #keputihan #periodtakteratur #ketat #missvketat #cyst #fibroid #keputihangatal #keputihanberbau #missvberbau #ketatmelekat #sengugut #iktiarhamil #maskergadis #jujurlahnikahiaku #maaftakindah #seindah7pelangi #syafiqkyle #mirafilzah #jannanick #uyainaarshad #seanlee #emmamaembong #meletop #hlive #azarazmi #azleekhairi
Likes: 0
Posted at: 2020-03-29 15:49:24
emmamaembong BODY IDAMAN SETIAP WANITA 😍
.
.
.
Zaman sekarang ni tak susah pun nak dapat body cantik macam ni 🤗
Kena rajin workout, jaga pemakanan.
.
.
.
Paling best consume PINKLADY + HAPPY CREAM.. lagi cepat laa dapat kesan macam ni 🔥
.
.
.
TAKKAN NAK BIAR JE BODY AWAK TU GELEBEH SANA GELEBEH SINI OPPPS
.
.
.
Nak harga kaseh sayang untuk set lengkap pinklady? Whatsapp saya sekarang
0163522165
0163522165
0163522165
.
.
.
#teampinkladyaa
#pinkladyaa
#pinkladybodyperfection
#dropship
#dropshippinklady
#kutupinklady
#ansuranpinklady
#neelofa
#jamuwanita
#jamuwanita
#uqashasenrose
#nelydiasenrose
#perapatmissv
#suamiisteri
#ctdk
#takpernahtaklentik
#pilkurus
#vitaminkulit
#aydajebat
#jannanick
#muabellaz
#mirafilzah
#alhaalfa
#emmamaembong 
#bellaastillah
Likes: 3
Posted at: 2020-03-29 15:45:30
BODY IDAMAN SETIAP WANITA 😍 . . . Zaman sekarang ni tak susah pun nak dapat body cantik macam ni 🤗 Kena rajin workout, jaga pemakanan. . . . Paling best consume PINKLADY + HAPPY CREAM.. lagi cepat laa dapat kesan macam ni 🔥 . . . TAKKAN NAK BIAR JE BODY AWAK TU GELEBEH SANA GELEBEH SINI OPPPS . . . Nak harga kaseh sayang untuk set lengkap pinklady? Whatsapp saya sekarang 0163522165 0163522165 0163522165 . . . #teampinkladyaa #pinkladyaa #pinkladybodyperfection #dropship #dropshippinklady #kutupinklady #ansuranpinklady #neelofa #jamuwanita #jamuwanita #uqashasenrose #nelydiasenrose #perapatmissv #suamiisteri #ctdk #takpernahtaklentik #pilkurus #vitaminkulit #aydajebat #jannanick #muabellaz #mirafilzah #alhaalfa #emmamaembong  #bellaastillah
emmamaembong BODY IDAMAN SETIAP WANITA 😍
.
.
.
Zaman sekarang ni tak susah pun nak dapat body cantik macam ni 🤗
Kena rajin workout,jaga pemakanan.
.
.
.
Paling best consume PINKLADY + HAPPY CREAM.Lagi cepat lah dapat kesan macam ni 🔥
.
.
.
TAKKAN NAK BIAR JE BODY AWAK TU GELEBEH SANA GELEBEH SINI OPPPS
.
.
.
Nak harga kaseh sayang untuk set lengkap pinklady?Whatsapp saya sekarang
01115542390
01115542390
01115542390
.
.
.
#teampinklady
#pinkladypackagingbaru
#pinkladybodyperfection
#dropshippinklady
#kutupinklady
#ansuranpinklady
#neelofa
#jamuwanita
#uqashasenrose
#nelydiasenrose
#perapatmissv
#suamiisteri
#takpernahtaklentik
#pilkurus
#vitaminkulit
#aydajebat
#jannanick
#muabellaz
#mirafilzah
#alhaalfa
#emmamaembong 
#bellaastillah
Likes: 1
Posted at: 2020-03-29 15:43:18
BODY IDAMAN SETIAP WANITA 😍 . . . Zaman sekarang ni tak susah pun nak dapat body cantik macam ni 🤗 Kena rajin workout,jaga pemakanan. . . . Paling best consume PINKLADY + HAPPY CREAM.Lagi cepat lah dapat kesan macam ni 🔥 . . . TAKKAN NAK BIAR JE BODY AWAK TU GELEBEH SANA GELEBEH SINI OPPPS . . . Nak harga kaseh sayang untuk set lengkap pinklady?Whatsapp saya sekarang 01115542390 01115542390 01115542390 . . . #teampinklady #pinkladypackagingbaru #pinkladybodyperfection #dropshippinklady #kutupinklady #ansuranpinklady #neelofa #jamuwanita #uqashasenrose #nelydiasenrose #perapatmissv #suamiisteri #takpernahtaklentik #pilkurus #vitaminkulit #aydajebat #jannanick #muabellaz #mirafilzah #alhaalfa #emmamaembong  #bellaastillah
emmamaembong Hi ladies 🤗🤗🤗
.
Jom ramai2 buat suami tak tido malam dngn Rahsia para isteri 😋
.
Yang pastinya. Takkan ada aura ke 19 yang akan menggugat. Opsss 😂
_
Yang berminat nak risik2 tentang produk MASKER GADIS jom pm sis

#Maskergadis #ubatkeputihan #hilangbau #celahgelap #cantikandalaman #cerahkanpelipat #rapat #rumahtanggabahagia  #tipsbahagia  #jamugadis  #jamuviral #keputihan #ketat #cyst #fibroid  #missvberbau #ketatmelekat #jujurlahnikahiaku #maaftakindah #seindah7pelangi #syafiqkyle #mirafilzah #jannanick #uyainaarshad #seanlee #emmamaembong #meletop #hlive #azarazmi #azleekhairi
Likes: 0
Posted at: 2020-03-29 15:24:07
Hi ladies 🤗🤗🤗 . Jom ramai2 buat suami tak tido malam dngn Rahsia para isteri 😋 . Yang pastinya. Takkan ada aura ke 19 yang akan menggugat. Opsss 😂 _ Yang berminat nak risik2 tentang produk MASKER GADIS jom pm sis #Maskergadis #ubatkeputihan #hilangbau #celahgelap #cantikandalaman #cerahkanpelipat #rapat #rumahtanggabahagia #tipsbahagia #jamugadis #jamuviral #keputihan #ketat #cyst #fibroid #missvberbau #ketatmelekat #jujurlahnikahiaku #maaftakindah #seindah7pelangi #syafiqkyle #mirafilzah #jannanick #uyainaarshad #seanlee #emmamaembong #meletop #hlive #azarazmi #azleekhairi
emmamaembong Baru jE 1/2 jam pakai.. abg pun dah komen sedap ke**t.. Kalau ada yg instan kenapa nak pilih yg lama baru ada kesan... Kalau cik abg tibe2 urgen mcm mana??? Kene pakai instan baru senang ... #maskerpower #Maskergadis #ubatkeputihan #hilangbau #celahgelap #cantikandalaman #cerahkanpelipat #rapat #rumahtanggabahagia  #tipsbahagia  #jamugadis  #jamuviral #keputihan #ketat #cyst #fibroid  #missvberbau #ketatmelekat #rinduyangterindah #seindah7pelangi #syafiqkyle #mirafilzah #jannanick #uyainaarshad #seanlee #emmamaembong #meletop #hlive #azarazmi #azleekhairi
Likes: 2
Posted at: 2020-03-29 15:22:21
Baru jE 1/2 jam pakai.. abg pun dah komen sedap ke**t.. Kalau ada yg instan kenapa nak pilih yg lama baru ada kesan... Kalau cik abg tibe2 urgen mcm mana??? Kene pakai instan baru senang ... #maskerpower #Maskergadis #ubatkeputihan #hilangbau #celahgelap #cantikandalaman #cerahkanpelipat #rapat #rumahtanggabahagia #tipsbahagia #jamugadis #jamuviral #keputihan #ketat #cyst #fibroid #missvberbau #ketatmelekat #rinduyangterindah #seindah7pelangi #syafiqkyle #mirafilzah #jannanick #uyainaarshad #seanlee #emmamaembong #meletop #hlive #azarazmi #azleekhairi
emmamaembong EMBRACE WHAT YOU WERE BORN WITH BECAUSE ITS BEAUTIFUL 💖
.
.
Setuju tak?
Bila kita faham betapa bernilainya seketul
Likes: 10
Posted at: 2020-03-29 15:19:35
EMBRACE WHAT YOU WERE BORN WITH BECAUSE ITS BEAUTIFUL 💖 . . Setuju tak? Bila kita faham betapa bernilainya seketul "aku" dalam konteks kesihatan dan personaliti diri. Kita akan menghargai dan menjaganya dengan baik. Kita akan bersyukur dan berbangga dengan keaslian diri sendiri. Di #myhomelab semuanya berkenaan dengan kesihatan diri. Semuanya Fresh & Natural.No harmful chemicals. "HARGAI DIRI ANDA DENGAN MYHOMELAB" 💝 . . . 📲 01128570713 #shampoosantan #myhomelab #freshandnatural #noharmfulchemicals #handmadewithlove #jomtukarshampoo #rambutkusut #rambutgugur #rambutnipis #kelemumur #gatalkulitkepala #botak #ctdk #emmamaembong #aimanhakim #produkmuslim #rambutlebat #petuarambutlebat #petuatradisi
emmamaembong WARNA SELAMAT BILA KORANG TAKTAU NAK MATCH BAJU APA
.
Selalunya warna macam ni memang selamatkan orang perempuan daripada masalah nak pakai warna apa dengan baju.
.
.
+6013 459 9964/@jimmyscarvesbysya
.
.
.
#shawlprintedmalaysia #shawlprintedcantik #shawllabuhmalaysia #wideshawlprinted #jimmyscarves #shawlchiffon #shawlprintedinstant #shawlprintedmurah #jimmyscarveslovers #wideshawlmalaysia #shawlraya #wideshawl #shawl #shawllovers #shawllabuhbercorak #shawlmurah #shawlprintedmurahmalaysia #shawlmurahmalaysia #shawlprintedlabuh #shawllabuhcantik #ctdk #mirafilzah #neelofa #aydajebat #emmamaembong #maaftakindah #seindahtujuhwarnapelangi #jujurlahnikahiaku #bukankahwinpaksa #meletop
Likes: 4
Posted at: 2020-03-29 15:18:07
WARNA SELAMAT BILA KORANG TAKTAU NAK MATCH BAJU APA . Selalunya warna macam ni memang selamatkan orang perempuan daripada masalah nak pakai warna apa dengan baju. . . +6013 459 9964/@jimmyscarvesbysya . . . #shawlprintedmalaysia #shawlprintedcantik #shawllabuhmalaysia #wideshawlprinted #jimmyscarves #shawlchiffon #shawlprintedinstant #shawlprintedmurah #jimmyscarveslovers #wideshawlmalaysia #shawlraya #wideshawl #shawl #shawllovers #shawllabuhbercorak #shawlmurah #shawlprintedmurahmalaysia #shawlmurahmalaysia #shawlprintedlabuh #shawllabuhcantik #ctdk #mirafilzah #neelofa #aydajebat #emmamaembong #maaftakindah #seindahtujuhwarnapelangi #jujurlahnikahiaku #bukankahwinpaksa #meletop
emmamaembong BODY & KULIT TAK CANTIK ? 
guna pinklady 😜
.
ASET KENDUR & BERLEMAK ?
guna happy cream
.
BADAN BERBAU BUSUK ?
guna fragrance mist
.
.
Tak susah pun nak cantik,labur duit sikit je hehe.
Kalau tak nak cash boleh kutu & ansuran jugak
.
Whatsapp 01115542390
Whatsapp 01115542390
Whatsapp 01115542390

#teampinklady
#pinkladymalaysia
#pinkladybodyperfection
#dropshippinklady
#kutupinklady
#ansuranpinklady
#neelofa
#jamuwanita
#uqashasenrose
#nelydiasenrose
#perapatmissv
#suamiisteri
#takpernahtaklentik
#pilkurus
#vitaminkulit
#aydajebat
#jannanick
#muabellaz
#mirafilzah
#alhaalfa
#emmamaembong 
#bellaastillah
#elfiraloy
Likes: 1
Posted at: 2020-03-29 15:17:05
BODY & KULIT TAK CANTIK ? guna pinklady 😜 . ASET KENDUR & BERLEMAK ? guna happy cream . BADAN BERBAU BUSUK ? guna fragrance mist . . Tak susah pun nak cantik,labur duit sikit je hehe. Kalau tak nak cash boleh kutu & ansuran jugak . Whatsapp 01115542390 Whatsapp 01115542390 Whatsapp 01115542390 #teampinklady #pinkladymalaysia #pinkladybodyperfection #dropshippinklady #kutupinklady #ansuranpinklady #neelofa #jamuwanita #uqashasenrose #nelydiasenrose #perapatmissv #suamiisteri #takpernahtaklentik #pilkurus #vitaminkulit #aydajebat #jannanick #muabellaz #mirafilzah #alhaalfa #emmamaembong  #bellaastillah #elfiraloy
emmamaembong blouse almond order now😍
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
___
.
3helai RM100
.
tidak termasuk pos
.
4xl add rm5 sehelai
___
.
Aurat Terpelihara
Keayuan Terserlah
.
Hubungi #jejakajualbaju
Whatsapp 📲+60145164512
Channel Telgram t.me/jejakajualbaju
.
___
.
#blousemalaysia #blouseplain #blouseplussize #bajuplussize #blousebesar #blouse #jubahmalaysia #jubahplussize #jubahprinted
.
#bajukurungmoden #bajukurung #bajukurungplussize #blousemurahmalaysia #ajimaura #terapiinstagram #terlajaklaris #handsockmalaysia #malaysia #icsyvmy
.
#cardiganmalaysia #ctdk #emmamaembong #emas916malaysia #dexandra #dianzvitamin #kitajagakita #dyxy #dudukrumah
Likes: 0
Posted at: 2020-03-29 15:16:54
blouse almond order now😍 . . . . . . . . . . ___ . 3helai RM100 . tidak termasuk pos . 4xl add rm5 sehelai ___ . Aurat Terpelihara Keayuan Terserlah . Hubungi #jejakajualbaju Whatsapp 📲+60145164512 Channel Telgram t.me/jejakajualbaju . ___ . #blousemalaysia #blouseplain #blouseplussize #bajuplussize #blousebesar #blouse #jubahmalaysia #jubahplussize #jubahprinted . #bajukurungmoden #bajukurung #bajukurungplussize #blousemurahmalaysia #ajimaura #terapiinstagram #terlajaklaris #handsockmalaysia #malaysia #icsyvmy . #cardiganmalaysia #ctdk #emmamaembong #emas916malaysia #dexandra #dianzvitamin #kitajagakita #dyxy #dudukrumah
emmamaembong BODY & KULIT TAK CANTIK ? 
guna pinklady 😜
.
ASET KENDUR & BERLEMAK ?
guna happy cream
.
BADAN BERBAU BUSUK ?
guna fragrance mist
.
.
Tak susah pun nak cantik,labur duit sikit je hehe.
Kalau tak nak cash boleh kutu & ansuran jugak
.
Whatsapp 01115542390
Whatsapp 01115542390
Whatsapp 01115542390

#teampinklady
#pinkladymalaysia
#pinkladybodyperfection
#dropshippinklady
#kutupinklady
#ansuranpinklady
#neelofa
#jamuwanita
#uqashasenrose
#nelydiasenrose
#perapatmissv
#suamiisteri
#takpernahtaklentik
#pilkurus
#vitaminkulit
#aydajebat
#jannanick
#muabellaz
#mirafilzah
#alhaalfa
#emmamaembong 
#bellaastillah
#elfiraloy
Likes: 2
Posted at: 2020-03-29 15:16:47
BODY & KULIT TAK CANTIK ? guna pinklady 😜 . ASET KENDUR & BERLEMAK ? guna happy cream . BADAN BERBAU BUSUK ? guna fragrance mist . . Tak susah pun nak cantik,labur duit sikit je hehe. Kalau tak nak cash boleh kutu & ansuran jugak . Whatsapp 01115542390 Whatsapp 01115542390 Whatsapp 01115542390 #teampinklady #pinkladymalaysia #pinkladybodyperfection #dropshippinklady #kutupinklady #ansuranpinklady #neelofa #jamuwanita #uqashasenrose #nelydiasenrose #perapatmissv #suamiisteri #takpernahtaklentik #pilkurus #vitaminkulit #aydajebat #jannanick #muabellaz #mirafilzah #alhaalfa #emmamaembong  #bellaastillah #elfiraloy
emmamaembong BODY & KULIT TAK CANTIK ? 
guna pinklady 😜
.
ASET KENDUR & BERLEMAK ?
guna happy cream
.
BADAN BERBAU BUSUK ?
guna fragrance mist
.
.
Tak susah pun nak cantik,labur duit sikit je hehe.
Kalau tak nak cash boleh kutu & ansuran jugak
.
Whatsapp 01115542390
Whatsapp 01115542390
Whatsapp 01115542390

#teampinklady
#pinkladymalaysia
#pinkladybodyperfection
#dropshippinklady
#kutupinklady
#ansuranpinklady
#neelofa
#jamuwanita
#uqashasenrose
#nelydiasenrose
#perapatmissv
#suamiisteri
#takpernahtaklentik
#pilkurus
#vitaminkulit
#aydajebat
#jannanick
#muabellaz
#mirafilzah
#alhaalfa
#emmamaembong 
#bellaastillah
#elfiraloy
Likes: 2
Posted at: 2020-03-29 15:16:22
BODY & KULIT TAK CANTIK ? guna pinklady 😜 . ASET KENDUR & BERLEMAK ? guna happy cream . BADAN BERBAU BUSUK ? guna fragrance mist . . Tak susah pun nak cantik,labur duit sikit je hehe. Kalau tak nak cash boleh kutu & ansuran jugak . Whatsapp 01115542390 Whatsapp 01115542390 Whatsapp 01115542390 #teampinklady #pinkladymalaysia #pinkladybodyperfection #dropshippinklady #kutupinklady #ansuranpinklady #neelofa #jamuwanita #uqashasenrose #nelydiasenrose #perapatmissv #suamiisteri #takpernahtaklentik #pilkurus #vitaminkulit #aydajebat #jannanick #muabellaz #mirafilzah #alhaalfa #emmamaembong  #bellaastillah #elfiraloy
emmamaembong PENAT DENGAN XXXXXL?? PERUT BOROI TAK SELIM2??
.
*XS PLUS BANTU ANDA TURUNKAN BERAT BADAN DALAM MASA 7 HARI.
HARGA  RM120 (30 kapsul) FREE POS FREE DETOX SLIM FREE EXTRA GIFT!! SM

NAKKK COMBO XSPLUS + CANDY BOOSTER?? RM160 SAHAJA FREE POS FREE 3 GIFT .
✅ Meningkatkan kadar metabolisme
✅ Membakar kalori berlebihan
✅ Melawaskan serta melancarkan pembuangan
✅ Bertindak mengawal selera makan
✅ Membuang lemak dalam usus dan membuang makanan yang baru diambil
✅ Menghalang pembentukan lemak
✅ Menghalang badan daripada menerima lebihan lemak dan karbohidrat
✅ Membantu sistem pencernaan untuk berfungsi dengan normal
✅ Mengatasi masalah sembelit
✅ Tidak mengakibatkan kesan sampingan spt cirit birit dan loya
✅Membakar lemak tepu degil dengan pantas dan berkesan .

Wssp 0179002898
.

#xsplus #bazaarpaknil #odixtrim #dtrim #kuruscepat #kurustanpaseksa #pilsekatselera #ubatdiet #ubatsekatselera #ubatcairlemak #pilpecahlemak #dietatkins #pilkurusberkesan #pilkurusterbaik #pilpecahlemak #tipskurus #uitm #nakkuruscepat #ubatkurusterbaik #aydajebat #purebodygoal #emmamaembong #ctdk #zizanrazak
Likes: 1
Posted at: 2020-03-29 15:06:29
PENAT DENGAN XXXXXL?? PERUT BOROI TAK SELIM2?? . *XS PLUS BANTU ANDA TURUNKAN BERAT BADAN DALAM MASA 7 HARI. HARGA RM120 (30 kapsul) FREE POS FREE DETOX SLIM FREE EXTRA GIFT!! SM NAKKK COMBO XSPLUS + CANDY BOOSTER?? RM160 SAHAJA FREE POS FREE 3 GIFT . ✅ Meningkatkan kadar metabolisme ✅ Membakar kalori berlebihan ✅ Melawaskan serta melancarkan pembuangan ✅ Bertindak mengawal selera makan ✅ Membuang lemak dalam usus dan membuang makanan yang baru diambil ✅ Menghalang pembentukan lemak ✅ Menghalang badan daripada menerima lebihan lemak dan karbohidrat ✅ Membantu sistem pencernaan untuk berfungsi dengan normal ✅ Mengatasi masalah sembelit ✅ Tidak mengakibatkan kesan sampingan spt cirit birit dan loya ✅Membakar lemak tepu degil dengan pantas dan berkesan . Wssp 0179002898 . #xsplus #bazaarpaknil #odixtrim #dtrim #kuruscepat #kurustanpaseksa #pilsekatselera #ubatdiet #ubatsekatselera #ubatcairlemak #pilpecahlemak #dietatkins #pilkurusberkesan #pilkurusterbaik #pilpecahlemak #tipskurus #uitm #nakkuruscepat #ubatkurusterbaik #aydajebat #purebodygoal #emmamaembong #ctdk #zizanrazak
emmamaembong PENAT DENGAN XXXXXL?? PERUT BOROI TAK SELIM2??
.
*XS PLUS BANTU ANDA TURUNKAN BERAT BADAN DALAM MASA 7 HARI.
HARGA  RM120 (30 kapsul) FREE POS FREE DETOX SLIM FREE EXTRA GIFT!! SM

NAKKK COMBO XSPLUS + CANDY BOOSTER?? RM160 SAHAJA FREE POS FREE 3 GIFT .
✅ Meningkatkan kadar metabolisme
✅ Membakar kalori berlebihan
✅ Melawaskan serta melancarkan pembuangan
✅ Bertindak mengawal selera makan
✅ Membuang lemak dalam usus dan membuang makanan yang baru diambil
✅ Menghalang pembentukan lemak
✅ Menghalang badan daripada menerima lebihan lemak dan karbohidrat
✅ Membantu sistem pencernaan untuk berfungsi dengan normal
✅ Mengatasi masalah sembelit
✅ Tidak mengakibatkan kesan sampingan spt cirit birit dan loya
✅Membakar lemak tepu degil dengan pantas dan berkesan .

Wssp 0179002898
.

#xsplus #bazaarpaknil #odixtrim #dtrim #kuruscepat #kurustanpaseksa #pilsekatselera #ubatdiet #ubatsekatselera #ubatcairlemak #pilpecahlemak #dietatkins #pilkurusberkesan #pilkurusterbaik #pilpecahlemak #tipskurus #uitm #nakkuruscepat #ubatkurusterbaik #aydajebat #purebodygoal #emmamaembong #ctdk #zizanrazak
Likes: 1
Posted at: 2020-03-29 15:06:14
PENAT DENGAN XXXXXL?? PERUT BOROI TAK SELIM2?? . *XS PLUS BANTU ANDA TURUNKAN BERAT BADAN DALAM MASA 7 HARI. HARGA RM120 (30 kapsul) FREE POS FREE DETOX SLIM FREE EXTRA GIFT!! SM NAKKK COMBO XSPLUS + CANDY BOOSTER?? RM160 SAHAJA FREE POS FREE 3 GIFT . ✅ Meningkatkan kadar metabolisme ✅ Membakar kalori berlebihan ✅ Melawaskan serta melancarkan pembuangan ✅ Bertindak mengawal selera makan ✅ Membuang lemak dalam usus dan membuang makanan yang baru diambil ✅ Menghalang pembentukan lemak ✅ Menghalang badan daripada menerima lebihan lemak dan karbohidrat ✅ Membantu sistem pencernaan untuk berfungsi dengan normal ✅ Mengatasi masalah sembelit ✅ Tidak mengakibatkan kesan sampingan spt cirit birit dan loya ✅Membakar lemak tepu degil dengan pantas dan berkesan . Wssp 0179002898 . #xsplus #bazaarpaknil #odixtrim #dtrim #kuruscepat #kurustanpaseksa #pilsekatselera #ubatdiet #ubatsekatselera #ubatcairlemak #pilpecahlemak #dietatkins #pilkurusberkesan #pilkurusterbaik #pilpecahlemak #tipskurus #uitm #nakkuruscepat #ubatkurusterbaik #aydajebat #purebodygoal #emmamaembong #ctdk #zizanrazak
emmamaembong PENAT DENGAN XXXXXL?? PERUT BOROI TAK SELIM2??
.
*XS PLUS BANTU ANDA TURUNKAN BERAT BADAN DALAM MASA 7 HARI.
HARGA  RM120 (30 kapsul) FREE POS FREE DETOX SLIM FREE EXTRA GIFT!! SM

NAKKK COMBO XSPLUS + CANDY BOOSTER?? RM160 SAHAJA FREE POS FREE 3 GIFT .
✅ Meningkatkan kadar metabolisme
✅ Membakar kalori berlebihan
✅ Melawaskan serta melancarkan pembuangan
✅ Bertindak mengawal selera makan
✅ Membuang lemak dalam usus dan membuang makanan yang baru diambil
✅ Menghalang pembentukan lemak
✅ Menghalang badan daripada menerima lebihan lemak dan karbohidrat
✅ Membantu sistem pencernaan untuk berfungsi dengan normal
✅ Mengatasi masalah sembelit
✅ Tidak mengakibatkan kesan sampingan spt cirit birit dan loya
✅Membakar lemak tepu degil dengan pantas dan berkesan .

Wssp .

#xsplus #bazaarpaknil #odixtrim #dtrim #kuruscepat #kurustanpaseksa #pilsekatselera #ubatdiet #ubatsekatselera #ubatcairlemak #pilpecahlemak #dietatkins #pilkurusberkesan #pilkurusterbaik #pilpecahlemak #tipskurus #uitm #nakkuruscepat #ubatkurusterbaik #aydajebat #purebodygoal #emmamaembong #ctdk #zizanrazakk
Likes: 0
Posted at: 2020-03-29 15:05:25
PENAT DENGAN XXXXXL?? PERUT BOROI TAK SELIM2?? . *XS PLUS BANTU ANDA TURUNKAN BERAT BADAN DALAM MASA 7 HARI. HARGA RM120 (30 kapsul) FREE POS FREE DETOX SLIM FREE EXTRA GIFT!! SM NAKKK COMBO XSPLUS + CANDY BOOSTER?? RM160 SAHAJA FREE POS FREE 3 GIFT . ✅ Meningkatkan kadar metabolisme ✅ Membakar kalori berlebihan ✅ Melawaskan serta melancarkan pembuangan ✅ Bertindak mengawal selera makan ✅ Membuang lemak dalam usus dan membuang makanan yang baru diambil ✅ Menghalang pembentukan lemak ✅ Menghalang badan daripada menerima lebihan lemak dan karbohidrat ✅ Membantu sistem pencernaan untuk berfungsi dengan normal ✅ Mengatasi masalah sembelit ✅ Tidak mengakibatkan kesan sampingan spt cirit birit dan loya ✅Membakar lemak tepu degil dengan pantas dan berkesan . Wssp . #xsplus #bazaarpaknil #odixtrim #dtrim #kuruscepat #kurustanpaseksa #pilsekatselera #ubatdiet #ubatsekatselera #ubatcairlemak #pilpecahlemak #dietatkins #pilkurusberkesan #pilkurusterbaik #pilpecahlemak #tipskurus #uitm #nakkuruscepat #ubatkurusterbaik #aydajebat #purebodygoal #emmamaembong #ctdk #zizanrazakk
emmamaembong Bella Luna Jubah 💠 Size Available: XS-XXL
💠 8 colors Available: Dusty Pink, Light Grey,Sand, Light Yellow, Night Blue, Emerald Green, Royal Purple, Maroon
💠 Retails Price: RM229
💠 Deposit: RM100
💠 Material: Dull Satin with Lace
💠 Nursing and Wudhu’ Friendly 
#FlashSaleBA #FlashSale #BellaAmmara #BellaAmmaraKualaLumpur #TeamKakakGigih #bellaraya2020 #bajuraya2020 #bajurayamuslimah #bajukurungmuslimah #sitinurhaliza #wawazainal #weddingdress #muabella #bazaarpaknil #leeyanarahman #yusufiskandar #emmamaembong #bajubridesmaid
Likes: 1
Posted at: 2020-03-29 14:59:55
Bella Luna Jubah 💠 Size Available: XS-XXL 💠 8 colors Available: Dusty Pink, Light Grey,Sand, Light Yellow, Night Blue, Emerald Green, Royal Purple, Maroon 💠 Retails Price: RM229 💠 Deposit: RM100 💠 Material: Dull Satin with Lace 💠 Nursing and Wudhu’ Friendly #FlashSaleBA #FlashSale #BellaAmmara #BellaAmmaraKualaLumpur #TeamKakakGigih #bellaraya2020 #bajuraya2020 #bajurayamuslimah #bajukurungmuslimah #sitinurhaliza #wawazainal #weddingdress #muabella #bazaarpaknil #leeyanarahman #yusufiskandar #emmamaembong #bajubridesmaid
emmamaembong BK PEEL OFF NAIL POLISH💅🏻
======================
1  bottle=RM7 *exc pos*
5  bottle=RM32 *inc postage*
10 bottle=RM52 *free postage(SM&SS)*
.
POSTAGE📤
SM- RM8
SS- RM12
.
❣7ml (mudah dibawa)
❣mudah tanggal untuk ambil wudhu
❣60 jenis warna yang cantik cantik
❣tanpa alkohol (halal)

Nak Order ?
1. screenshot
2. whatsapp @0187666956💕
.
#bknailpolish #bknailpolishmurah #inaikuku #pewarnakuku #pewarnakukumurah #nailpolishmalaysia  #bkpeeloffnailpolish #bknailpolishpeeloff  #suruhatimroilot #MELETOP #biarakujadipenunggu #lofattah #bknailpolishpeeloffmurah #emmamaembong #nailpolishmurah #sayangpapasayatak #nailpolishmalaysiamurah#peeloffmalaysia #BKNAILPOLISHMALAYSIA #peeloffnailpolishmalaysia #peeloffnailpolishmurah #pewarnakuku60warna #pewarnakukuhalal
Likes: 4
Posted at: 2020-03-29 14:57:02
BK PEEL OFF NAIL POLISH💅🏻 ====================== 1 bottle=RM7 *exc pos* 5 bottle=RM32 *inc postage* 10 bottle=RM52 *free postage(SM&SS)* . POSTAGE📤 SM- RM8 SS- RM12 . ❣7ml (mudah dibawa) ❣mudah tanggal untuk ambil wudhu ❣60 jenis warna yang cantik cantik ❣tanpa alkohol (halal) Nak Order ? 1. screenshot 2. whatsapp @0187666956💕 . #bknailpolish #bknailpolishmurah #inaikuku #pewarnakuku #pewarnakukumurah #nailpolishmalaysia #bkpeeloffnailpolish #bknailpolishpeeloff #suruhatimroilot #MELETOP #biarakujadipenunggu #lofattah #bknailpolishpeeloffmurah #emmamaembong #nailpolishmurah #sayangpapasayatak #nailpolishmalaysiamurah#peeloffmalaysia #BKNAILPOLISHMALAYSIA #peeloffnailpolishmalaysia #peeloffnailpolishmurah #pewarnakuku60warna #pewarnakukuhalal
emmamaembong Bella Luna Jubah 💠 Size Available: XS-XXL
💠 8 colors Available: Dusty Pink, Light Grey,Sand, Light Yellow, Night Blue, Emerald Green, Royal Purple, Maroon
💠 Retails Price: RM229
💠 Deposit: RM100
💠 Material: Dull Satin with Lace
💠 Nursing and Wudhu’ Friendly 
#FlashSaleBA #FlashSale #BellaAmmara #BellaAmmaraKualaLumpur #TeamKakakGigih #bellaraya2020 #bajuraya2020 #bajurayamuslimah #bajukurungmuslimah #sitinurhaliza #wawazainal #weddingdress #muabella #bazaarpaknil #leeyanarahman #yusufiskandar #emmamaembong #bajubridesmaid
Likes: 0
Posted at: 2020-03-29 14:56:44
Bella Luna Jubah 💠 Size Available: XS-XXL 💠 8 colors Available: Dusty Pink, Light Grey,Sand, Light Yellow, Night Blue, Emerald Green, Royal Purple, Maroon 💠 Retails Price: RM229 💠 Deposit: RM100 💠 Material: Dull Satin with Lace 💠 Nursing and Wudhu’ Friendly #FlashSaleBA #FlashSale #BellaAmmara #BellaAmmaraKualaLumpur #TeamKakakGigih #bellaraya2020 #bajuraya2020 #bajurayamuslimah #bajukurungmuslimah #sitinurhaliza #wawazainal #weddingdress #muabella #bazaarpaknil #leeyanarahman #yusufiskandar #emmamaembong #bajubridesmaid
emmamaembong Hai lunas💚💜💚💜
Tahukah anda bahan2 didalam luna day mempunyai byk kelebihan iaitu: 💚ACEROLLA CERI didalam luna day membentuk dan memelihara kolagen dalam badan.
Melawaskan sistem pembuangan
.
💚CAMU CAMU didalam luna day,melembabkan kulit & mengurangkan pigmentasi kulit
.
💚APPLEPHENOL didalam luna day membantu mencerahkan kulit,memberikan tenaga sepanjang hari dan mengandungi antioksidan yang tinggi
.
Jom dapatkan skrg😍 ws ziha  0149522906 atau tekan link dkt bio ziha😊

#surerichteam #lunaskinzkl #lunaskinzhq #lunaskinz_hq #lunaskinzselangor #lunaskinzshahalam #lunaskinzjohor #lunaskinzjohorbahru #jerawat #jerawatbatu #melawaskan #mirafilzah✨ #neelofa #lisasurihani #emmamaembong #zizanrazak #noradanish #kitabaikramaisayang #kitajagakita #dudukrumahdiamdiam #staysafeeveryone #covid_19 #adelleasofea #lunaday #lunanight #pujaanhatikanda #stayhome #lelakikirimantuhan
Likes: 2
Posted at: 2020-03-29 14:50:35
Hai lunas💚💜💚💜 Tahukah anda bahan2 didalam luna day mempunyai byk kelebihan iaitu: 💚ACEROLLA CERI didalam luna day membentuk dan memelihara kolagen dalam badan. Melawaskan sistem pembuangan . 💚CAMU CAMU didalam luna day,melembabkan kulit & mengurangkan pigmentasi kulit . 💚APPLEPHENOL didalam luna day membantu mencerahkan kulit,memberikan tenaga sepanjang hari dan mengandungi antioksidan yang tinggi . Jom dapatkan skrg😍 ws ziha 0149522906 atau tekan link dkt bio ziha😊 #surerichteam #lunaskinzkl #lunaskinzhq #lunaskinz_hq #lunaskinzselangor #lunaskinzshahalam #lunaskinzjohor #lunaskinzjohorbahru #jerawat #jerawatbatu #melawaskan #mirafilzah#neelofa #lisasurihani #emmamaembong #zizanrazak #noradanish #kitabaikramaisayang #kitajagakita #dudukrumahdiamdiam #staysafeeveryone #covid_19 #adelleasofea #lunaday #lunanight #pujaanhatikanda #stayhome #lelakikirimantuhan
emmamaembong (GEMOK & BERLEMAK) (PAHA BESAR & LEMBIK)
(KULIT KUSAM)
(RAMBUT KERING)
(BREAST KENDUR)
.
Hmm malu la dengan diri sendiri
Likes: 2
Posted at: 2020-03-29 14:50:20
(GEMOK & BERLEMAK) (PAHA BESAR & LEMBIK) (KULIT KUSAM) (RAMBUT KERING) (BREAST KENDUR) . Hmm malu la dengan diri sendiri "Orang semua dah cantik2 aku je ada masalah macam ni" "Cik abg pun monyok je macam dah tak berminat dengan aku" . JANGAN biar masalah macam ni sis, cepat2 la usaha utk dapat body idaman . Pinklady mampu selesaikan masalah sis secepat mungkin! Tak sampai sebotol dh nmpak kesan . Utk 10 orang terawal yg whatsapp hari ni saya bg special guide taw 😘 . 0163522165 0163522165 0163522165 . #teampinkladyaa #pinklady9_aa #pinkladyviral #PinkladyHQ #pinkladyluluskkm #pinkladyoriginaltrustedseller #pinkladyhappycreamoriginalhq #ruhaines #eirasyazira #elfiraloy #sitinurhaliza #munashahira #naimdaniel #nelydiasenrose #neelofa #jommuhasabahdiri #jannanick #uqashasenrose #emmamaembong #trustedsellerpinklady #noradanish #tv3malaysia #sitinordiana #chachamaembong #alifsatar #alhaalfa #remyishak #mirafilzah #syafikkyle #mimilana
emmamaembong (GEMOK & BERLEMAK) (PAHA BESAR & LEMBIK)
(KULIT KUSAM)
(RAMBUT KERING)
(BREAST KENDUR)
.
Hmm malu la dengan diri sendiri
Likes: 0
Posted at: 2020-03-29 14:49:26
(GEMOK & BERLEMAK) (PAHA BESAR & LEMBIK) (KULIT KUSAM) (RAMBUT KERING) (BREAST KENDUR) . Hmm malu la dengan diri sendiri "Orang semua dah cantik2 aku je ada masalah macam ni" "Cik abg pun monyok je macam dah tak berminat dengan aku" . JANGAN biar masalah macam ni sis, cepat2 la usaha utk dapat body idaman . Pinklady mampu selesaikan masalah sis secepat mungkin! Tak sampai sebotol dh nmpak kesan . Utk 10 orang terawal yg whatsapp hari ni saya bg special guide taw 😘 . 0163522165 0163522165 0163522165 . #teampinkladyaa #pinklady9_aa #pinkladyviral #PinkladyHQ #pinkladyluluskkm #pinkladyoriginaltrustedseller #pinkladyhappycreamoriginalhq #ruhaines #eirasyazira #elfiraloy #sitinurhaliza #munashahira #naimdaniel #nelydiasenrose #neelofa #jommuhasabahdiri #jannanick #uqashasenrose #emmamaembong #trustedsellerpinklady #noradanish #tv3malaysia #sitinordiana #chachamaembong #alifsatar #alhaalfa #remyishak #mirafilzah #syafikkyle #mimilana
emmamaembong [IRONLESS & ADJUSTABLE WAIST]
Sape yang jenis susah nak cari seluar yang sesuai, nak seluar yang cutting nice-nice yang tak ketat sangat tak longgar sangat👉🏽👈🏽 I feel you sis, founder Fifarasol pun mengalami masalah yang sama tau sebab tu tercetusnya idea untuk design seluar sendiri. Bila adanya Nichole ni terus settle masalah awak kan☺️ (Jangan lupa swipe left okay)
.
.
Nichole Pants
👉🏽 Code : Ebony Black, Daisy White, Ivory White, Milk Tea, Cool Sand, Macy Grey, Pigeon Blue, Dark Mulberry
👉🏽 Status : READY STOCK 👉🏽 Material I : Stretchable Heavy Spandex
👉🏽 Early Bird price : RM79 (save RM10 from Normal price)
👉🏽 Normal price : RM89
👉🏽 Buy 2pcs RM150 (save RM20 from Normal price😱)
👉🏽 Size : XS, S, M, L, XL, XXL
.
.
Chieko Blouse
👉🏽 Code : Dark Blue, Ebony Black, Ivory Cream, Mocha, Mint Green, Olive Green, Maroon, Dusty Purple, Blush Pink, Daisy White
👉🏽 Type : Mid-length & Long-length
👉🏽 Status : READY STOCK
👉🏽 Material I : Premium comocrepe
👉🏽 Promo price : RM79 👉🏽 Normal price : RM89
set
👉🏽 Size : XS, S, M, L, XL, XXL
.
.
.
#kurungraya2020 #streetwearwbh
#bajukurungbridesmaid #kurungbrocade
#lunachiffon #prerayaminimalace 
#bajurayasongket #bajutunang #calaraya2020
#emmamaembong #calaqueens #cqcomfortwearraya #ruffleprinted #bajuraya2020 #minazfaithseries  #seadanyaaku #kesumajiwa2020  #kurungsongketmalaysia  #bajutunangmurah #fifarasoltrustedagent #bajukonvo #gonaelofar #7nasihat #zaloraya2020 #zefiksraya2020 
#bajuraya2020murah #rizalmanforzalora 
#psletopsleeyanarahman #zahirah #nicholefr
Likes: 3
Posted at: 2020-03-29 14:49:22
[IRONLESS & ADJUSTABLE WAIST] Sape yang jenis susah nak cari seluar yang sesuai, nak seluar yang cutting nice-nice yang tak ketat sangat tak longgar sangat👉🏽👈🏽 I feel you sis, founder Fifarasol pun mengalami masalah yang sama tau sebab tu tercetusnya idea untuk design seluar sendiri. Bila adanya Nichole ni terus settle masalah awak kan☺️ (Jangan lupa swipe left okay) . . Nichole Pants 👉🏽 Code : Ebony Black, Daisy White, Ivory White, Milk Tea, Cool Sand, Macy Grey, Pigeon Blue, Dark Mulberry 👉🏽 Status : READY STOCK 👉🏽 Material I : Stretchable Heavy Spandex 👉🏽 Early Bird price : RM79 (save RM10 from Normal price) 👉🏽 Normal price : RM89 👉🏽 Buy 2pcs RM150 (save RM20 from Normal price😱) 👉🏽 Size : XS, S, M, L, XL, XXL . . Chieko Blouse 👉🏽 Code : Dark Blue, Ebony Black, Ivory Cream, Mocha, Mint Green, Olive Green, Maroon, Dusty Purple, Blush Pink, Daisy White 👉🏽 Type : Mid-length & Long-length 👉🏽 Status : READY STOCK 👉🏽 Material I : Premium comocrepe 👉🏽 Promo price : RM79 👉🏽 Normal price : RM89 set 👉🏽 Size : XS, S, M, L, XL, XXL . . . #kurungraya2020 #streetwearwbh #bajukurungbridesmaid #kurungbrocade #lunachiffon #prerayaminimalace #bajurayasongket #bajutunang #calaraya2020 #emmamaembong #calaqueens #cqcomfortwearraya #ruffleprinted #bajuraya2020 #minazfaithseries #seadanyaaku #kesumajiwa2020 #kurungsongketmalaysia #bajutunangmurah #fifarasoltrustedagent #bajukonvo #gonaelofar #7nasihat #zaloraya2020 #zefiksraya2020 #bajuraya2020murah #rizalmanforzalora #psletopsleeyanarahman #zahirah #nicholefr
emmamaembong (GEMOK & BERLEMAK) (PAHA BESAR & LEMBIK)
(KULIT KUSAM)
(RAMBUT KERING)
(BREAST KENDUR)
.
Hmm malu la dengan diri sendiri
Likes: 3
Posted at: 2020-03-29 14:48:59
(GEMOK & BERLEMAK) (PAHA BESAR & LEMBIK) (KULIT KUSAM) (RAMBUT KERING) (BREAST KENDUR) . Hmm malu la dengan diri sendiri "Orang semua dah cantik2 aku je ada masalah macam ni" "Cik abg pun monyok je macam dah tak berminat dengan aku" . JANGAN biar masalah macam ni sis, cepat2 la usaha utk dapat body idaman . Pinklady mampu selesaikan masalah sis secepat mungkin! Tak sampai sebotol dh nmpak kesan . Utk 10 orang terawal yg whatsapp hari ni saya bg special guide taw 😘 . 0163522165 0163522165 0163522165 . #teampinkladyaa #pinklady9_aa #pinkladyviral #PinkladyHQ #pinkladyluluskkm #pinkladyoriginaltrustedseller #pinkladyhappycreamoriginalhq #ruhaines #eirasyazira #elfiraloy #sitinurhaliza #munashahira #naimdaniel #nelydiasenrose #neelofa #jommuhasabahdiri #jannanick #uqashasenrose #emmamaembong #trustedsellerpinklady #noradanish #tv3malaysia #sitinordiana #chachamaembong #alifsatar #alhaalfa #remyishak #mirafilzah #syafikkyle #mimilana
emmamaembong Haaa korang buat  menu apa harini , nadrah buat jus Roselle harini ,fresh tau petik kat kebun😋 ,kebun dekat aje dekat rumah so takdela mereput sgt nadrah😹 #pkp ni ,korg macam mana apa je aktiviti korang sepanjang #pkp ni 🤭.. jus Roselle ni best sgt tau kalau sesiapa yg tak suka tu mmg rugi tau🙊
 apatah lagi nadrah yg buat,haha okey gura , keep hygiene okay?stay at home and dengar cakap abah kita tau😊 #tansrimuhyiddinyassin muhyiddinyassin
.
Btw awak2 smua jgn jadi nyanyuk utk jaga muka tau haha,dah syok sgt cuti tu , study tah ke mana latihan tah ke mana huhu😚 sebenarnya yg nyanyuk tu nadrah laaa , duk cuti sampai lupa nak jenguk muka sendiri hehe , okey2 kita ubah okey?
Likes: 0
Posted at: 2020-03-29 14:48:07
Haaa korang buat menu apa harini , nadrah buat jus Roselle harini ,fresh tau petik kat kebun😋 ,kebun dekat aje dekat rumah so takdela mereput sgt nadrah😹 #pkp ni ,korg macam mana apa je aktiviti korang sepanjang #pkp ni 🤭.. jus Roselle ni best sgt tau kalau sesiapa yg tak suka tu mmg rugi tau🙊 apatah lagi nadrah yg buat,haha okey gura , keep hygiene okay?stay at home and dengar cakap abah kita tau😊 #tansrimuhyiddinyassin muhyiddinyassin . Btw awak2 smua jgn jadi nyanyuk utk jaga muka tau haha,dah syok sgt cuti tu , study tah ke mana latihan tah ke mana huhu😚 sebenarnya yg nyanyuk tu nadrah laaa , duk cuti sampai lupa nak jenguk muka sendiri hehe , okey2 kita ubah okey?
emmamaembong BK PEEL OFF NAIL POLISH💅🏻
======================
1  bottle=RM7 *exc pos*
5  bottle=RM32 *inc postage*
10 bottle=RM52 *free postage(SM&SS)*
.
POSTAGE📤
SM- RM8
SS- RM12
.
❣7ml (mudah dibawa)
❣mudah tanggal untuk ambil wudhu
❣60 jenis warna yang cantik cantik
❣tanpa alkohol (halal)

Nak Order ?
1. screenshot
2. whatsapp @0187666956💕
.
#bknailpolish #bknailpolishmurah #inaikuku #pewarnakuku #pewarnakukumurah #nailpolishmalaysia  #bkpeeloffnailpolish #bknailpolishpeeloff  #suruhatimroilot #MELETOP #biarakujadipenunggu #lofattah #bknailpolishpeeloffmurah #emmamaembong #nailpolishmurah #sayangpapasayatak #nailpolishmalaysiamurah#peeloffmalaysia #BKNAILPOLISHMALAYSIA #peeloffnailpolishmalaysia #peeloffnailpolishmurah #pewarnakuku60warna #pewarnakukuhalal
Likes: 2
Posted at: 2020-03-29 14:45:00
BK PEEL OFF NAIL POLISH💅🏻 ====================== 1 bottle=RM7 *exc pos* 5 bottle=RM32 *inc postage* 10 bottle=RM52 *free postage(SM&SS)* . POSTAGE📤 SM- RM8 SS- RM12 . ❣7ml (mudah dibawa) ❣mudah tanggal untuk ambil wudhu ❣60 jenis warna yang cantik cantik ❣tanpa alkohol (halal) Nak Order ? 1. screenshot 2. whatsapp @0187666956💕 . #bknailpolish #bknailpolishmurah #inaikuku #pewarnakuku #pewarnakukumurah #nailpolishmalaysia #bkpeeloffnailpolish #bknailpolishpeeloff #suruhatimroilot #MELETOP #biarakujadipenunggu #lofattah #bknailpolishpeeloffmurah #emmamaembong #nailpolishmurah #sayangpapasayatak #nailpolishmalaysiamurah#peeloffmalaysia #BKNAILPOLISHMALAYSIA #peeloffnailpolishmalaysia #peeloffnailpolishmurah #pewarnakuku60warna #pewarnakukuhalal
emmamaembong EPISODE 6 ✨.
.
Likes: 255
Posted at: 2020-03-29 14:40:20
EPISODE 6 ✨. . " Angah sayang sangat dekat dia Long ?? Kalau dia minta putus sekalipun angah tetap nak dapatkan dia balik 😔😌 " - Hazieq ❤️. . Dengar tu Hazill 💁🏻‍♀️ Angah tu tetap nak dapatkan Airis balik jika Airis tu minta putus dari dia !! Itu la yang dinamakan cinta tau tak💃 Tapi awak ?? Dah dapat isteri macam Airis tu pun masih tak bersyukur lagi 😌 Apooo !!!. . RINDU YANG TERINDAH Mulai 16 Mac 2020 Setiap Isnin-Khamis 10 Malam di @tv3malaysia Diadaptasi daripada Novel Rindu Yang Terindah karya @eshalnuranis_ Terbitan : @orangetreeproduction Dibintangi oleh @ameliath @redzarosli @affierania @adm.lee @nazrief_nazri @wannaali_ @shahzjaszle @mariafarida @emeldarosemila @esmadaniel @hazman_alidrus @zaefrulnordin @doriaracheljolly @zarynnzarynn @beego_linda @amar_asyraf . #MrandMrsHazillWafiy #RinduYangTerindah #RYT #Samarinda #tv3malaysia #dramasangat #ameliahenderson #redzarosli #affierania #adamlee #hazillwafiy #airis #hazim #nadia #RoadToEpisode8 #MeleTOP #Malaysia #kitabaikramaisayang #RedzAmelia #AirisxHazill #zahirahmacwilson #emmamaembong #mirafilzah #neelofa #jannanick #demicantik #demica #ctdk #kitajagakita #stayathome . . OST RINDU YANG TERINDAH 🎶 CUKUP - @rizalazhimanrasid . @dramasangat @tv3malaysia
emmamaembong Untungkan bila dah berumah tangga di waktu PKP ni kannnnn .. sweet sangat pasangan ini.

Sweet sweet ni 😍❤ #stayathome 
@zahirahmacwilson @aimanhakimridza
@migonline @metrowealth 
#trending #viral #videoviral #filemmelayu #artismalaysia #emmamaembong #kahwin #tiktok #covid19 #review #youtubecreator #zahirahmacwilson #aimanhakimridza
Likes: 521
Posted at: 2020-03-29 14:17:09
emmamaembong 90kg to 58kg❗❗❗ Boleh tolong kira tak berapa total berat turun???🤭🤭
.
Senang je, hari2 korang wajib consume leedee. Baju2 yang lama tu boleh pakai balikkkk
.
Jom whatsApp Farah sekarang untuk dapatkan leedee. Postage berjalan seperti biasa tauu. Dont worry😘
.
#senangnyakurusbersamaleedee #kurusmacamleedeee #kurusbersamaleedee #leedee #kurusmacamleedee #kurusbersamaleedee #senangnyakurusbersamaleedee #kurusmacamleedee #kurusbersamaleedee #leedee #leedee #kurusmacamleedee #kurusbersamaleedee #leedee #naomi #neelofa #kurus #slimming #gemuk #jomkurus #nakkurus #fattahamin #fazura #emmamaembong #bajuraya202
Likes: 0
Posted at: 2020-03-29 14:16:41
90kg to 58kg❗❗❗ Boleh tolong kira tak berapa total berat turun???🤭🤭 . Senang je, hari2 korang wajib consume leedee. Baju2 yang lama tu boleh pakai balikkkk . Jom whatsApp Farah sekarang untuk dapatkan leedee. Postage berjalan seperti biasa tauu. Dont worry😘 . #senangnyakurusbersamaleedee #kurusmacamleedeee #kurusbersamaleedee #leedee #kurusmacamleedee #kurusbersamaleedee #senangnyakurusbersamaleedee #kurusmacamleedee #kurusbersamaleedee #leedee #leedee #kurusmacamleedee #kurusbersamaleedee #leedee #naomi #neelofa #kurus #slimming #gemuk #jomkurus #nakkurus #fattahamin #fazura #emmamaembong #bajuraya202
emmamaembong WOOMAN POTION : 🔥 a MUST HAVE of every WOMAN
.
🔥100% Certified Organic and Food Grade Ingredients. 100% safe for any sens0red scene 🤭
.
WOOMAN WOO💋 FACTOR
💋 Hormone Balancer (calming & relaxing)
💋 18SX❗(Boost Libido & set the Mood Naturally)
💋 Improve Skin Radiance
💋 Natural Deodorant
💋 Prolactin inducer (increase breast milk production)
💋 Muscle Toner (usually used for muscle cramping during period)
💋 Respiratory Infection Killer
💋 Instant Antiseptic
💋 Bug/Mosquitoes Bite Healer
💋 Helps you with insomnia / sleep disorder
💋 and MANY MORE❗
.
Get yours now! Whatsapp +6011-17644790
.
#woomanpotionkajang #thewoomanpotion #thewoomanpotionbangi  #thewoomanpotionpuchong #thewoomanpotionserikembangan #thewoomanpotionbsp #pinkladysupplement #pinkladybodyperfection #COVID19 #meowintimates #woomanpotionbangi #mywoomanpotionbangi #stayathome #handsanitizer #dudukrumah #covid19malaysia #emmamaembong  #wonderbloombyhushhush  #lovepotionbyhushhush #lovepotion  #minyakbelacak #hushhush #soulmet #thewoomanpotionkajang #ikhtiarhamil #pucukharumnita #mywoomanpotion #bombshell #bombshellkajang #surgicalmask
Likes: 0
Posted at: 2020-03-29 14:15:58
WOOMAN POTION : 🔥 a MUST HAVE of every WOMAN . 🔥100% Certified Organic and Food Grade Ingredients. 100% safe for any sens0red scene 🤭 . WOOMAN WOO💋 FACTOR 💋 Hormone Balancer (calming & relaxing) 💋 18SX❗(Boost Libido & set the Mood Naturally) 💋 Improve Skin Radiance 💋 Natural Deodorant 💋 Prolactin inducer (increase breast milk production) 💋 Muscle Toner (usually used for muscle cramping during period) 💋 Respiratory Infection Killer 💋 Instant Antiseptic 💋 Bug/Mosquitoes Bite Healer 💋 Helps you with insomnia / sleep disorder 💋 and MANY MORE❗ . Get yours now! Whatsapp +6011-17644790 . #woomanpotionkajang #thewoomanpotion #thewoomanpotionbangi #thewoomanpotionpuchong #thewoomanpotionserikembangan #thewoomanpotionbsp #pinkladysupplement #pinkladybodyperfection #COVID19 #meowintimates #woomanpotionbangi #mywoomanpotionbangi #stayathome #handsanitizer #dudukrumah #covid19malaysia #emmamaembong #wonderbloombyhushhush #lovepotionbyhushhush #lovepotion #minyakbelacak #hushhush #soulmet #thewoomanpotionkajang #ikhtiarhamil #pucukharumnita #mywoomanpotion #bombshell #bombshellkajang #surgicalmask
emmamaembong Everyday with leedee. Every morning with leedee. Soooo everydayyy berat turun🤭🤭🤭
.
#senangnyakurusbersamaleedee #kurusmacamleedeee #kurusbersamaleedee #leedee #kurusmacamleedee #kurusbersamaleedee #senangnyakurusbersamaleedee #kurusmacamleedee #kurusbersamaleedee #leedee #leedee #kurusmacamleedee #kurusbersamaleedee #leedee #naomi #neelofa #kurus #slimming #gemuk #jomkurus #nakkurus #fattahamin #fazura #emmamaembong #bajuraya202
Likes: 0
Posted at: 2020-03-29 14:13:49
Everyday with leedee. Every morning with leedee. Soooo everydayyy berat turun🤭🤭🤭 . #senangnyakurusbersamaleedee #kurusmacamleedeee #kurusbersamaleedee #leedee #kurusmacamleedee #kurusbersamaleedee #senangnyakurusbersamaleedee #kurusmacamleedee #kurusbersamaleedee #leedee #leedee #kurusmacamleedee #kurusbersamaleedee #leedee #naomi #neelofa #kurus #slimming #gemuk #jomkurus #nakkurus #fattahamin #fazura #emmamaembong #bajuraya202
emmamaembong OUR LATEST FEEDBACK
.
WOOMAN POTION : 🔥 a MUST HAVE of every WOMAN
.
🔥100% Certified Organic and Food Grade Ingredients. 100% safe for any sens0red scene 🤭
.
WOOMAN WOO💋 FACTOR
💋 Hormone Balancer (calming & relaxing)
💋 18SX❗(Boost Libido & set the Mood Naturally)
💋 Improve Skin Radiance
💋 Natural Deodorant
💋 Prolactin inducer (increase breast milk production)
💋 Muscle Toner (usually used for muscle cramping during period)
💋 Respiratory Infection Killer
💋 Instant Antiseptic
💋 Bug/Mosquitoes Bite Healer
💋 Helps you with insomnia / sleep disorder
💋 and MANY MORE❗
.
Get yours now! Whatsapp +6011-17644790
.
#woomanpotionkajang #thewoomanpotion #thewoomanpotionbangi  #thewoomanpotionpuchong #thewoomanpotionserikembangan #thewoomanpotionbsp #pinkladysupplement #pinkladybodyperfection #COVID19 #meowintimates #woomanpotionbangi #mywoomanpotionbangi #stayathome #handsanitizer #dudukrumah #covid19malaysia #emmamaembong  #wonderbloombyhushhush  #lovepotionbyhushhush #lovepotion  #minyakbelacak #hushhush #soulmet #thewoomanpotionkajang #ikhtiarhamil #pucukharumnita #mywoomanpotion #bombshell #bombshellkajang #surgicalmask
Likes: 0
Posted at: 2020-03-29 14:13:31
OUR LATEST FEEDBACK . WOOMAN POTION : 🔥 a MUST HAVE of every WOMAN . 🔥100% Certified Organic and Food Grade Ingredients. 100% safe for any sens0red scene 🤭 . WOOMAN WOO💋 FACTOR 💋 Hormone Balancer (calming & relaxing) 💋 18SX❗(Boost Libido & set the Mood Naturally) 💋 Improve Skin Radiance 💋 Natural Deodorant 💋 Prolactin inducer (increase breast milk production) 💋 Muscle Toner (usually used for muscle cramping during period) 💋 Respiratory Infection Killer 💋 Instant Antiseptic 💋 Bug/Mosquitoes Bite Healer 💋 Helps you with insomnia / sleep disorder 💋 and MANY MORE❗ . Get yours now! Whatsapp +6011-17644790 . #woomanpotionkajang #thewoomanpotion #thewoomanpotionbangi #thewoomanpotionpuchong #thewoomanpotionserikembangan #thewoomanpotionbsp #pinkladysupplement #pinkladybodyperfection #COVID19 #meowintimates #woomanpotionbangi #mywoomanpotionbangi #stayathome #handsanitizer #dudukrumah #covid19malaysia #emmamaembong #wonderbloombyhushhush #lovepotionbyhushhush #lovepotion #minyakbelacak #hushhush #soulmet #thewoomanpotionkajang #ikhtiarhamil #pucukharumnita #mywoomanpotion #bombshell #bombshellkajang #surgicalmask
emmamaembong PROMO RM50
POS RM8 SM, RM13 SS
.
AMANI KURUNG direka khas untuk penggemar baju kurung berpoket yang pelbagai guna disamping kelihatan ayu dan sopan dengan gaya simple minimal.
.
🔸Material : Premium Heavy Como Crepe
🔸Tak jarang + Tak mudah berkedut
🔸Saiz SS, S, M, L, XL, XXL
🔸5 Pilihan warna
🔸Design kurung moden A
🔸Kain mermaid fully getah di pinggang
.
.
🔸Poket di kiri dan kanan
🔸Wuduk friendly
🔸BFF friendly (zip)
🔸Ada dart di belakang baju
🔸Ada padding di bahu
🔸Sesuai dipakai untuk bridesmaid/kelab/persatuan/acara istimewa
.
Whatsapp 014-3580201, klik je link di bio @nahara.rtw
.
.
.
#lawaktahapdewa #kampungpeople #surikatriana #mawarrashid #ctdk #errafazira #jannanick #emmamaembong #nabilarazali #mirafilzah #mfmirafilzah #zarazya #uqashasenrose #nealofar #nealofa #nelydiasenrose #fashasandha #elfiraloy #elfaris #bajukurungterkini #bajuraya #bajuraya2020 #bajurayamurah #bajukurung #minikurung #kurungmoden #maluapabossku #ajimaura #likeforlikes
Likes: 7
Posted at: 2020-03-29 14:01:55
PROMO RM50 POS RM8 SM, RM13 SS . AMANI KURUNG direka khas untuk penggemar baju kurung berpoket yang pelbagai guna disamping kelihatan ayu dan sopan dengan gaya simple minimal. . 🔸Material : Premium Heavy Como Crepe 🔸Tak jarang + Tak mudah berkedut 🔸Saiz SS, S, M, L, XL, XXL 🔸5 Pilihan warna 🔸Design kurung moden A 🔸Kain mermaid fully getah di pinggang . . 🔸Poket di kiri dan kanan 🔸Wuduk friendly 🔸BFF friendly (zip) 🔸Ada dart di belakang baju 🔸Ada padding di bahu 🔸Sesuai dipakai untuk bridesmaid/kelab/persatuan/acara istimewa . Whatsapp 014-3580201, klik je link di bio @nahara.rtw . . . #lawaktahapdewa #kampungpeople #surikatriana #mawarrashid #ctdk #errafazira #jannanick #emmamaembong #nabilarazali #mirafilzah #mfmirafilzah #zarazya #uqashasenrose #nealofar #nealofa #nelydiasenrose #fashasandha #elfiraloy #elfaris #bajukurungterkini #bajuraya #bajuraya2020 #bajurayamurah #bajukurung #minikurung #kurungmoden #maluapabossku #ajimaura #likeforlikes
emmamaembong PROMO RM50
POS RM8 SM, RM13 SS
.
AMANI KURUNG direka khas untuk penggemar baju kurung berpoket yang pelbagai guna disamping kelihatan ayu dan sopan dengan gaya simple minimal.
.
🔸Material : Premium Heavy Como Crepe
🔸Tak jarang + Tak mudah berkedut
🔸Saiz SS, S, M, L, XL, XXL
🔸5 Pilihan warna
🔸Design kurung moden A
🔸Kain mermaid fully getah di pinggang
.
.
🔸Poket di kiri dan kanan
🔸Wuduk friendly
🔸BFF friendly (zip)
🔸Ada dart di belakang baju
🔸Ada padding di bahu
🔸Sesuai dipakai untuk bridesmaid/kelab/persatuan/acara istimewa
.
Whatsapp 014-3580201, klik je link di bio @nahara.rtw
.
.
.
#bajukurung #bajukurungMalaysia #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungcantik #kurungmoden #kurungmodenmurah #bajukurungterkini #bajuraya #bajuraya2020 #bajurayamurah #bajuraya2020murah #bajukurungberpoket #bajukurungkosong #bajukurunglace #zizanrazak #emmamaembong #ctdk #errafazira #jubahmoden #jubahdress #jubahmurahmalaysia #jubahsouq #jubahseluar #maharajalawakmega #meletop #dramasangat #assalamualaikum #ame2020 #parodimeletop
Likes: 3
Posted at: 2020-03-29 14:00:59
PROMO RM50 POS RM8 SM, RM13 SS . AMANI KURUNG direka khas untuk penggemar baju kurung berpoket yang pelbagai guna disamping kelihatan ayu dan sopan dengan gaya simple minimal. . 🔸Material : Premium Heavy Como Crepe 🔸Tak jarang + Tak mudah berkedut 🔸Saiz SS, S, M, L, XL, XXL 🔸5 Pilihan warna 🔸Design kurung moden A 🔸Kain mermaid fully getah di pinggang . . 🔸Poket di kiri dan kanan 🔸Wuduk friendly 🔸BFF friendly (zip) 🔸Ada dart di belakang baju 🔸Ada padding di bahu 🔸Sesuai dipakai untuk bridesmaid/kelab/persatuan/acara istimewa . Whatsapp 014-3580201, klik je link di bio @nahara.rtw . . . #bajukurung #bajukurungMalaysia #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungcantik #kurungmoden #kurungmodenmurah #bajukurungterkini #bajuraya #bajuraya2020 #bajurayamurah #bajuraya2020murah #bajukurungberpoket #bajukurungkosong #bajukurunglace #zizanrazak #emmamaembong #ctdk #errafazira #jubahmoden #jubahdress #jubahmurahmalaysia #jubahsouq #jubahseluar #maharajalawakmega #meletop #dramasangat #assalamualaikum #ame2020 #parodimeletop
emmamaembong PROMO RM50
POS RM8 SM, RM13 SS
.
AMANI KURUNG direka khas untuk penggemar baju kurung berpoket yang pelbagai guna disamping kelihatan ayu dan sopan dengan gaya simple minimal.
.
🔸Material : Premium Heavy Como Crepe
🔸Tak jarang + Tak mudah berkedut
🔸Saiz SS, S, M, L, XL, XXL
🔸5 Pilihan warna
🔸Design kurung moden A
🔸Kain mermaid fully getah di pinggang
.
.
🔸Poket di kiri dan kanan
🔸Wuduk friendly
🔸BFF friendly (zip)
🔸Ada dart di belakang baju
🔸Ada padding di bahu
🔸Sesuai dipakai untuk bridesmaid/kelab/persatuan/acara istimewa
.
Whatsapp 014-3580201, klik je link di bio @nahara.rtw
.
.
.
#hapuscovid19 #cegahcovid19 #dudukrumahchallenge #dudukrumah #stayathome #janganmengata #syukurselalu #sentiasabersyukur #assalamualaikum #ajimaura #bazaarpaknilmurah #bazarpaknil #ootd #bajuraya #bajukurung #bajukurungmoden #kekaltenang #tiktokmalaysia #uitmshahalam #shahalam #bajukurungterkini #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #mirafilzah #zulariffinfc #zulariffin #remyishak #kamaladli #emmamaembong
Likes: 4
Posted at: 2020-03-29 13:58:36
PROMO RM50 POS RM8 SM, RM13 SS . AMANI KURUNG direka khas untuk penggemar baju kurung berpoket yang pelbagai guna disamping kelihatan ayu dan sopan dengan gaya simple minimal. . 🔸Material : Premium Heavy Como Crepe 🔸Tak jarang + Tak mudah berkedut 🔸Saiz SS, S, M, L, XL, XXL 🔸5 Pilihan warna 🔸Design kurung moden A 🔸Kain mermaid fully getah di pinggang . . 🔸Poket di kiri dan kanan 🔸Wuduk friendly 🔸BFF friendly (zip) 🔸Ada dart di belakang baju 🔸Ada padding di bahu 🔸Sesuai dipakai untuk bridesmaid/kelab/persatuan/acara istimewa . Whatsapp 014-3580201, klik je link di bio @nahara.rtw . . . #hapuscovid19 #cegahcovid19 #dudukrumahchallenge #dudukrumah #stayathome #janganmengata #syukurselalu #sentiasabersyukur #assalamualaikum #ajimaura #bazaarpaknilmurah #bazarpaknil #ootd #bajuraya #bajukurung #bajukurungmoden #kekaltenang #tiktokmalaysia #uitmshahalam #shahalam #bajukurungterkini #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #mirafilzah #zulariffinfc #zulariffin #remyishak #kamaladli #emmamaembong
emmamaembong TUDIAAAA WEHHHHH‼️ Penuhhhh freezer duk restock ayaqworld. Semua untuk customer tersayang 🤤 mana yang belum order tu meh selit order. Nanti stock habis toksah nangis kat bucu katil yaaaa 🤪‼️
.
#gadispasarmalam #budaksetinggan #founderayaqworld #squadpenyapulidi #ayaqmanggasquad #airpalingsenangjual #NO1diMalaysia #MarketLeader #juspalingviral #pantulmodal24jam #togetherwewin #weplaytowin #resultayaqworld #pekatlikatmelekat #jusviralno1malaysia #ayaqworldsdnbhd #tehhijauthailand #jusmangga #jusdurianbelanda #airjagung #juskedondong #jusnenas #tiktok #maluapaboskur #emmamaembong #nopal #fruitsjuice #jussedap #jusviral #jussegar
Likes: 1
Posted at: 2020-03-29 13:57:36
emmamaembong PROMO RM50
POS RM8 SM, RM13 SS
.
AMANI KURUNG direka khas untuk penggemar baju kurung berpoket yang pelbagai guna disamping kelihatan ayu dan sopan dengan gaya simple minimal.
.
🔸Material : Premium Heavy Como Crepe
🔸Tak jarang + Tak mudah berkedut
🔸Saiz SS, S, M, L, XL, XXL
🔸5 Pilihan warna
🔸Design kurung moden A
🔸Kain mermaid fully getah di pinggang
.
.
🔸Poket di kiri dan kanan
🔸Wuduk friendly
🔸BFF friendly (zip)
🔸Ada dart di belakang baju
🔸Ada padding di bahu
🔸Sesuai dipakai untuk bridesmaid/kelab/persatuan/acara istimewa
.
Whatsapp 014-3580201, klik je link di bio @nahara.rtw
.
.
.
#lawaktahapdewa #kampungpeople #surikatriana #mawarrashid #ctdk #errafazira #jannanick #emmamaembong #nabilarazali #mirafilzah #mfmirafilzah #zarazya #uqashasenrose #nealofar #nealofa #nelydiasenrose #fashasandha #elfiraloy #elfaris #bajukurungterkini #bajuraya #bajuraya2020 #bajurayamurah #bajukurung #minikurung #kurungmoden #maluapabossku #ajimaura #likeforlikes
Likes: 9
Posted at: 2020-03-29 13:57:28
PROMO RM50 POS RM8 SM, RM13 SS . AMANI KURUNG direka khas untuk penggemar baju kurung berpoket yang pelbagai guna disamping kelihatan ayu dan sopan dengan gaya simple minimal. . 🔸Material : Premium Heavy Como Crepe 🔸Tak jarang + Tak mudah berkedut 🔸Saiz SS, S, M, L, XL, XXL 🔸5 Pilihan warna 🔸Design kurung moden A 🔸Kain mermaid fully getah di pinggang . . 🔸Poket di kiri dan kanan 🔸Wuduk friendly 🔸BFF friendly (zip) 🔸Ada dart di belakang baju 🔸Ada padding di bahu 🔸Sesuai dipakai untuk bridesmaid/kelab/persatuan/acara istimewa . Whatsapp 014-3580201, klik je link di bio @nahara.rtw . . . #lawaktahapdewa #kampungpeople #surikatriana #mawarrashid #ctdk #errafazira #jannanick #emmamaembong #nabilarazali #mirafilzah #mfmirafilzah #zarazya #uqashasenrose #nealofar #nealofa #nelydiasenrose #fashasandha #elfiraloy #elfaris #bajukurungterkini #bajuraya #bajuraya2020 #bajurayamurah #bajukurung #minikurung #kurungmoden #maluapabossku #ajimaura #likeforlikes
emmamaembong PROMO RM50
POS RM8 SM, RM13 SS
.
AMANI KURUNG direka khas untuk penggemar baju kurung berpoket yang pelbagai guna disamping kelihatan ayu dan sopan dengan gaya simple minimal.
.
🔸Material : Premium Heavy Como Crepe
🔸Tak jarang + Tak mudah berkedut
🔸Saiz SS, S, M, L, XL, XXL
🔸5 Pilihan warna
🔸Design kurung moden A
🔸Kain mermaid fully getah di pinggang
.
.
🔸Poket di kiri dan kanan
🔸Wuduk friendly
🔸BFF friendly (zip)
🔸Ada dart di belakang baju
🔸Ada padding di bahu
🔸Sesuai dipakai untuk bridesmaid/kelab/persatuan/acara istimewa
.
Whatsapp 014-3580201, klik je link di bio @nahara.rtw
.
.
.
#likeforlikes #likeforfollow #ajimaura #lelakikirimantuhan #leftenanzana #Neelofa #nilofa #sepahtureunion #setelahterlafaznyaakad #utusancintabuatadam #tudungsarung #bajumurah #bajukurung #tiktokmalaysia #titiantakdir #seadanyaaku #setelahkudimiliki #instagram #adelleasofea #mirafilzah #zizanrazak #jjcm #ame2020 #abpbh #meletop #lelakimuyangdulu #parodimeletop #zizanrazak #emmamaembong #motifviral #assalamualaikum
Likes: 8
Posted at: 2020-03-29 13:56:49
PROMO RM50 POS RM8 SM, RM13 SS . AMANI KURUNG direka khas untuk penggemar baju kurung berpoket yang pelbagai guna disamping kelihatan ayu dan sopan dengan gaya simple minimal. . 🔸Material : Premium Heavy Como Crepe 🔸Tak jarang + Tak mudah berkedut 🔸Saiz SS, S, M, L, XL, XXL 🔸5 Pilihan warna 🔸Design kurung moden A 🔸Kain mermaid fully getah di pinggang . . 🔸Poket di kiri dan kanan 🔸Wuduk friendly 🔸BFF friendly (zip) 🔸Ada dart di belakang baju 🔸Ada padding di bahu 🔸Sesuai dipakai untuk bridesmaid/kelab/persatuan/acara istimewa . Whatsapp 014-3580201, klik je link di bio @nahara.rtw . . . #likeforlikes #likeforfollow #ajimaura #lelakikirimantuhan #leftenanzana #Neelofa #nilofa #sepahtureunion #setelahterlafaznyaakad #utusancintabuatadam #tudungsarung #bajumurah #bajukurung #tiktokmalaysia #titiantakdir #seadanyaaku #setelahkudimiliki #instagram #adelleasofea #mirafilzah #zizanrazak #jjcm #ame2020 #abpbh #meletop #lelakimuyangdulu #parodimeletop #zizanrazak #emmamaembong #motifviral #assalamualaikum
emmamaembong PROMO RM50
POS RM8 SM, RM13 SS
.
AMANI KURUNG direka khas untuk penggemar baju kurung berpoket yang pelbagai guna disamping kelihatan ayu dan sopan dengan gaya simple minimal.
.
🔸Material : Premium Heavy Como Crepe
🔸Tak jarang + Tak mudah berkedut
🔸Saiz SS, S, M, L, XL, XXL
🔸5 Pilihan warna
🔸Design kurung moden A
🔸Kain mermaid fully getah di pinggang
.
.
🔸Poket di kiri dan kanan
🔸Wuduk friendly
🔸BFF friendly (zip)
🔸Ada dart di belakang baju
🔸Ada padding di bahu
🔸Sesuai dipakai untuk bridesmaid/kelab/persatuan/acara istimewa
.
Whatsapp 014-3580201, klik je link di bio @nahara.rtw
.
.
.
#dramasangat #dssquad #adelleasofea #tqcaptain #tv3 #akasia #samarinda #tiktokmalaysia #motifviral #meletop #parodimeletop #lelakikirimantuhan #mirafilzah #titiancinta #videolawak #videoviral #viral #melodi #surikatriana #mawarrashid #assalamualaikum #salamjumaat #nur2 #nealofar #ctdk #zizanrazak #emmamaembong #likeforlikeback #ajimaura #terapiinstagram
Likes: 3
Posted at: 2020-03-29 13:48:55
PROMO RM50 POS RM8 SM, RM13 SS . AMANI KURUNG direka khas untuk penggemar baju kurung berpoket yang pelbagai guna disamping kelihatan ayu dan sopan dengan gaya simple minimal. . 🔸Material : Premium Heavy Como Crepe 🔸Tak jarang + Tak mudah berkedut 🔸Saiz SS, S, M, L, XL, XXL 🔸5 Pilihan warna 🔸Design kurung moden A 🔸Kain mermaid fully getah di pinggang . . 🔸Poket di kiri dan kanan 🔸Wuduk friendly 🔸BFF friendly (zip) 🔸Ada dart di belakang baju 🔸Ada padding di bahu 🔸Sesuai dipakai untuk bridesmaid/kelab/persatuan/acara istimewa . Whatsapp 014-3580201, klik je link di bio @nahara.rtw . . . #dramasangat #dssquad #adelleasofea #tqcaptain #tv3 #akasia #samarinda #tiktokmalaysia #motifviral #meletop #parodimeletop #lelakikirimantuhan #mirafilzah #titiancinta #videolawak #videoviral #viral #melodi #surikatriana #mawarrashid #assalamualaikum #salamjumaat #nur2 #nealofar #ctdk #zizanrazak #emmamaembong #likeforlikeback #ajimaura #terapiinstagram
emmamaembong TERCARI CARI FOUNDATION YANG FULL COVERAGE ?!!
.
Tengok betapa bagusnya coverage Obsess Treatment Cushion Foundation ni! Ramai dah merasakan kehebatan dia korang bila lagi?😎
.
Setakat parut2 jerawat tu sekali tepek je dah hilang. Kalau penggunaan yang konsisten parut2 tu pun boleh menghilangkan diri terus🤣
.
Korang WAJIB pakai Obsess TCF ni kalau nak coverage yang full untuk muka nampak lebih flawless & glowing natural gitewww..
.
Lets’s cantik sesama!! 😘💃🏻
.
Order? Click link di bio
.
🎁 🎁 FREE GIFT 🎁 🎁
.
📮POSTAGE MONDAY-FRIDAY
.
🚗COD ?
⚡CHERAS/ALAM DAMAI/DAMAI PERDANA
⚡BALAKONG/SERDANG
⚡UPM/UCSI
⚡PUTRAJAYA/CYBERJAYA .
#obsesscosmetics #obsesswave #squadsyiera #squadlovebeauty #teamnadirakaya #iamfounderobsess #ddcushionobsess  #makeuptutorial #obsessputrajaya #obsesscheras #obsessbalakong #obsessserikembangan #obsessputrajaya #makeupkahwinmurah #emmamaembong #wawacosmetics #dyxylovers #hijabgaleria #makeupcantik #makeupartismalaysia #dramasweetdreams 
#upm #ucsi #hantarankahwin #hantaranmurah #hantarantunang #kahwinbajet
Likes: 3
Posted at: 2020-03-29 13:47:38
TERCARI CARI FOUNDATION YANG FULL COVERAGE ?!! . Tengok betapa bagusnya coverage Obsess Treatment Cushion Foundation ni! Ramai dah merasakan kehebatan dia korang bila lagi?😎 . Setakat parut2 jerawat tu sekali tepek je dah hilang. Kalau penggunaan yang konsisten parut2 tu pun boleh menghilangkan diri terus🤣 . Korang WAJIB pakai Obsess TCF ni kalau nak coverage yang full untuk muka nampak lebih flawless & glowing natural gitewww.. . Lets’s cantik sesama!! 😘💃🏻 . Order? Click link di bio . 🎁 🎁 FREE GIFT 🎁 🎁 . 📮POSTAGE MONDAY-FRIDAY . 🚗COD ? ⚡CHERAS/ALAM DAMAI/DAMAI PERDANA ⚡BALAKONG/SERDANG ⚡UPM/UCSI ⚡PUTRAJAYA/CYBERJAYA . #obsesscosmetics #obsesswave #squadsyiera #squadlovebeauty #teamnadirakaya #iamfounderobsess #ddcushionobsess #makeuptutorial #obsessputrajaya #obsesscheras #obsessbalakong #obsessserikembangan #obsessputrajaya #makeupkahwinmurah #emmamaembong #wawacosmetics #dyxylovers #hijabgaleria #makeupcantik #makeupartismalaysia #dramasweetdreams #upm #ucsi #hantarankahwin #hantaranmurah #hantarantunang #kahwinbajet
emmamaembong TERCARI CARI FOUNDATION YANG FULL COVERAGE ?!!
.
Tengok betapa bagusnya coverage Obsess Treatment Cushion Foundation ni! Ramai dah merasakan kehebatan dia korang bila lagi?😎
.
Setakat parut2 jerawat tu sekali tepek je dah hilang. Kalau penggunaan yang konsisten parut2 tu pun boleh menghilangkan diri terus🤣
.
Korang WAJIB pakai Obsess TCF ni kalau nak coverage yang full untuk muka nampak lebih flawless & glowing natural gitewww..
.
Lets’s cantik sesama!! 😘💃🏻
.
Order? Click link di bio
.
🎁 🎁 FREE GIFT 🎁 🎁
.
📮POSTAGE MONDAY-FRIDAY
.
🚗COD ?
⚡CHERAS/ALAM DAMAI/DAMAI PERDANA
⚡BALAKONG/SERDANG
⚡UPM/UCSI
⚡PUTRAJAYA/CYBERJAYA .
#obsesscosmetics #obsesswave #squadsyiera #squadlovebeauty #teamnadirakaya #iamfounderobsess #ddcushionobsess  #makeuptutorial #obsessputrajaya #obsesscheras #obsessbalakong #obsessserikembangan #obsessputrajaya #makeupkahwinmurah #emmamaembong #wawacosmetics #dyxylovers #hijabgaleria #makeupcantik #makeupartismalaysia #dramasweetdreams 
#upm #ucsi #hantarankahwin #hantaranmurah #hantarantunang #kahwinbajet
Likes: 2
Posted at: 2020-03-29 13:45:44
TERCARI CARI FOUNDATION YANG FULL COVERAGE ?!! . Tengok betapa bagusnya coverage Obsess Treatment Cushion Foundation ni! Ramai dah merasakan kehebatan dia korang bila lagi?😎 . Setakat parut2 jerawat tu sekali tepek je dah hilang. Kalau penggunaan yang konsisten parut2 tu pun boleh menghilangkan diri terus🤣 . Korang WAJIB pakai Obsess TCF ni kalau nak coverage yang full untuk muka nampak lebih flawless & glowing natural gitewww.. . Lets’s cantik sesama!! 😘💃🏻 . Order? Click link di bio . 🎁 🎁 FREE GIFT 🎁 🎁 . 📮POSTAGE MONDAY-FRIDAY . 🚗COD ? ⚡CHERAS/ALAM DAMAI/DAMAI PERDANA ⚡BALAKONG/SERDANG ⚡UPM/UCSI ⚡PUTRAJAYA/CYBERJAYA . #obsesscosmetics #obsesswave #squadsyiera #squadlovebeauty #teamnadirakaya #iamfounderobsess #ddcushionobsess #makeuptutorial #obsessputrajaya #obsesscheras #obsessbalakong #obsessserikembangan #obsessputrajaya #makeupkahwinmurah #emmamaembong #wawacosmetics #dyxylovers #hijabgaleria #makeupcantik #makeupartismalaysia #dramasweetdreams #upm #ucsi #hantarankahwin #hantaranmurah #hantarantunang #kahwinbajet
emmamaembong TERCARI CARI FOUNDATION YANG FULL COVERAGE ?!!
.
Tengok betapa bagusnya coverage Obsess Treatment Cushion Foundation ni! Ramai dah merasakan kehebatan dia korang bila lagi?😎
.
Setakat parut2 jerawat tu sekali tepek je dah hilang. Kalau penggunaan yang konsisten parut2 tu pun boleh menghilangkan diri terus🤣
.
Korang WAJIB pakai Obsess TCF ni kalau nak coverage yang full untuk muka nampak lebih flawless & glowing natural gitewww..
.
Lets’s cantik sesama!! 😘💃🏻
.
Order? Click link di bio
.
🎁 🎁 FREE GIFT 🎁 🎁
.
📮POSTAGE MONDAY-FRIDAY
.
🚗COD ?
⚡CHERAS/ALAM DAMAI/DAMAI PERDANA
⚡BALAKONG/SERDANG
⚡UPM/UCSI
⚡PUTRAJAYA/CYBERJAYA .
#obsesscosmetics #obsesswave #squadsyiera #squadlovebeauty #teamnadirakaya #iamfounderobsess #ddcushionobsess  #makeuptutorial #obsessputrajaya #obsesscheras #obsessbalakong #obsessserikembangan #obsessputrajaya #makeupkahwinmurah #emmamaembong #wawacosmetics #dyxylovers #hijabgaleria #makeupcantik #makeupartismalaysia #dramasweetdreams 
#upm #ucsi #hantarankahwin #hantaranmurah #hantarantunang #kahwinbajet
Likes: 1
Posted at: 2020-03-29 13:43:58
TERCARI CARI FOUNDATION YANG FULL COVERAGE ?!! . Tengok betapa bagusnya coverage Obsess Treatment Cushion Foundation ni! Ramai dah merasakan kehebatan dia korang bila lagi?😎 . Setakat parut2 jerawat tu sekali tepek je dah hilang. Kalau penggunaan yang konsisten parut2 tu pun boleh menghilangkan diri terus🤣 . Korang WAJIB pakai Obsess TCF ni kalau nak coverage yang full untuk muka nampak lebih flawless & glowing natural gitewww.. . Lets’s cantik sesama!! 😘💃🏻 . Order? Click link di bio . 🎁 🎁 FREE GIFT 🎁 🎁 . 📮POSTAGE MONDAY-FRIDAY . 🚗COD ? ⚡CHERAS/ALAM DAMAI/DAMAI PERDANA ⚡BALAKONG/SERDANG ⚡UPM/UCSI ⚡PUTRAJAYA/CYBERJAYA . #obsesscosmetics #obsesswave #squadsyiera #squadlovebeauty #teamnadirakaya #iamfounderobsess #ddcushionobsess #makeuptutorial #obsessputrajaya #obsesscheras #obsessbalakong #obsessserikembangan #obsessputrajaya #makeupkahwinmurah #emmamaembong #wawacosmetics #dyxylovers #hijabgaleria #makeupcantik #makeupartismalaysia #dramasweetdreams #upm #ucsi #hantarankahwin #hantaranmurah #hantarantunang #kahwinbajet
emmamaembong _*Best ke Skinvigorate Sonic ni? Apa beza dengan Skinvigorate Brush yang lama? _*

Basically it works *much muchhh muchhhh better* berbanding Skinvigorate Brush!❤❤❤❤ Everything has been improved!

1. Mcm Skinvigorate Brush, dia boleh bersihkan kulit sebersih-bersihhyaaa Tapi yg paling awesome sebab *dia juga mampu bersihkan sehingga dalam pori2 dan lepaskan pori2 yg tersumbat!* 2. Dah tak perlu tukar battery. It is now *rechargable* mcm phone!😎 Mmg totally awesome la! Lebih tahan lama.. 3. Sesuai utk kulit yg sensitif dannnn Kalau sebelum ni Skinvigorate Brush Sesuai utk penggunaan mlm je, Skinvigorate Sonic dihasilkan Sesuai utk *penggunaan sehari 2 kali* 😎😍 4. Sebelum ni ada 2 speed je.. now Skinvigorate Sonic ada *3 option speeds!* 5. Berus muka dia lebih menyeluruh dan mendalam 😍😍😍 6. Auto! Means, *cukup 60 saat, dia akan auto turn off* 🔕

7. Bukan sahaja mencuci muka,tapi *juga boleh mengurut dan bantu kita pakai serum/moisturizer* . Buatkan kulit kita absorb maksimum skin care benefits tu!❤😍😍😍
..
..
..
www.wasap.my/0196216969 
Fatin Anati 
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykaywangsamaju #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers #marykaykl #beautyconsultant #sideincome #malaysia #marykaybest #marykaykl
#marykaylover
#kulitsihatdancantik #peluangkerjaya
Likes: 0
Posted at: 2020-03-29 13:42:55
_*Best ke Skinvigorate Sonic ni? Apa beza dengan Skinvigorate Brush yang lama? _* Basically it works *much muchhh muchhhh better* berbanding Skinvigorate Brush!❤❤❤❤ Everything has been improved! 1. Mcm Skinvigorate Brush, dia boleh bersihkan kulit sebersih-bersihhyaaa Tapi yg paling awesome sebab *dia juga mampu bersihkan sehingga dalam pori2 dan lepaskan pori2 yg tersumbat!* 2. Dah tak perlu tukar battery. It is now *rechargable* mcm phone!😎 Mmg totally awesome la! Lebih tahan lama.. 3. Sesuai utk kulit yg sensitif dannnn Kalau sebelum ni Skinvigorate Brush Sesuai utk penggunaan mlm je, Skinvigorate Sonic dihasilkan Sesuai utk *penggunaan sehari 2 kali* 😎😍 4. Sebelum ni ada 2 speed je.. now Skinvigorate Sonic ada *3 option speeds!* 5. Berus muka dia lebih menyeluruh dan mendalam 😍😍😍 6. Auto! Means, *cukup 60 saat, dia akan auto turn off* 🔕 7. Bukan sahaja mencuci muka,tapi *juga boleh mengurut dan bantu kita pakai serum/moisturizer* . Buatkan kulit kita absorb maksimum skin care benefits tu!❤😍😍😍 .. .. .. www.wasap.my/0196216969 Fatin Anati Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykaywangsamaju #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers #marykaykl #beautyconsultant #sideincome #malaysia #marykaybest #marykaykl #marykaylover #kulitsihatdancantik #peluangkerjaya
emmamaembong zaman iphone 5s 😂 2018 ni, 🧐
.
#tiktok #tiktokstayhomechallenge #tiktokindonesia #emmawatson #emmamaembong #justinbieber #selenagomez #instalike #stayathome #dengkiketu #akuyangpostkauyangpanas
Likes: 67
Posted at: 2020-03-29 13:35:25
emmamaembong N̶o̶ c̶a̶p̶s̶i̶o̶n̶ b̶o̶s̶k̶u̶
@tengkumuhammadshah ❤
💖
❤️
💖
❤️
💖
#tengkumuhammadshah #lofattah #neelofa #neelofahijab #farahnabilah #fatahamin #faliq__khan #fazura #fatahamin #kajol #emmamaembong #meletop #funimate #video #followback
Likes: 14
Posted at: 2020-03-29 13:13:39
emmamaembong Korang pakai tudung bawal bidang berapa? 😄
.
Sekarang ada offer RM29 sahaja untuk bawal bella ni
.
DM @imanikamal.hijab sekarang
.
.
.
.
.
.
#teamIM
#hijab #tudung #bawal #bawalsquare #bawalcotton #bawalprinted #bawalsquareprinted #bawalcorak #squarehijab #hijabsquare #hijabprinted #tudungbawal #tudungbidang50 #tudunglabuh #tudungcotton #scarf #squarescarf #printedscarf
Likes: 9
Posted at: 2020-03-29 13:11:18
Korang pakai tudung bawal bidang berapa? 😄 . Sekarang ada offer RM29 sahaja untuk bawal bella ni . DM @imanikamal.hijab sekarang . . . . . . #teamIM #hijab #tudung #bawal #bawalsquare #bawalcotton #bawalprinted #bawalsquareprinted #bawalcorak #squarehijab #hijabsquare #hijabprinted #tudungbawal #tudungbidang50 #tudunglabuh #tudungcotton #scarf #squarescarf #printedscarf
emmamaembong Mase ni awal-awal #covid_19 masuk malaysia tapi x berapa serious lagi.. so kitorg decide berkumpul teman ayoh pegi gathering sekoloh dia.. meriah sungguh kami disitu yeeee.. walaupun penat tapi kitorang tetapp happening.. aduhhhh, rindunya keadaan huru-hara camni bila all the girls bergabung 🤣🤣.
.
Original video kat youtube @emma_maembongofficial tekn link bawah :
https://youtu.be/LIWzrYCbbwY
.
.
@emma_maembongofficial @chacha_maembong @beby_maembong @coddy_maembong @n.btrisha @kysteena @shikin_maembong .
.
#throwbackjer #februaritrip #throwback #siladudukrumah #stayathome #stayhome #emmamaembong #maembonggirls #maembong
Likes: 1597
Posted at: 2020-03-29 13:11:06
Mase ni awal-awal #covid_19 masuk malaysia tapi x berapa serious lagi.. so kitorg decide berkumpul teman ayoh pegi gathering sekoloh dia.. meriah sungguh kami disitu yeeee.. walaupun penat tapi kitorang tetapp happening.. aduhhhh, rindunya keadaan huru-hara camni bila all the girls bergabung 🤣🤣. . Original video kat youtube @emma_maembongofficial tekn link bawah : https://youtu.be/LIWzrYCbbwY . . @emma_maembongofficial @chacha_maembong @beby_maembong @coddy_maembong @n.btrisha @kysteena @shikin_maembong . . #throwbackjer #februaritrip #throwback #siladudukrumah #stayathome #stayhome #emmamaembong #maembonggirls #maembong
emmamaembong AISYA FLORAL, SARUNG JE DAH KEMAS CANTIK
.
Korang buat apa je hari ni? Jangan keluar rumah kalau tak ada kepentingan apa2. Sabar sikit je lagi kita pulih.
.
Bosan2 boleh shopping online... Shopping tudung Jimmy Scarves ni ke. Senang dan mudah korang nak cepat kan. Tak perlu iron & basuh mesin tak keronyok pun tau. 😎
.
.
+6013 459 9964/@jimmyscarvesbysya
.
.
.
#shawlprintedmalaysia #shawlprintedcantik #shawllabuhmalaysia #wideshawlprinted #jimmyscarves #shawlchiffon #shawlprintedinstant #shawlprintedmurah #jimmyscarveslovers #wideshawlmalaysia #shawlraya #wideshawl #shawl #shawllovers #shawllabuhbercorak #shawlmurah #shawlprintedmurahmalaysia #shawlmurahmalaysia #shawlprintedlabuh #shawllabuhcantik #ctdk #mirafilzah #neelofa #aydajebat #emmamaembong #maaftakindah #seindahtujuhwarnapelangi #jujurlahnikahiaku #bukankahwinpaksa #meletop
Likes: 6
Posted at: 2020-03-29 13:04:34
AISYA FLORAL, SARUNG JE DAH KEMAS CANTIK . Korang buat apa je hari ni? Jangan keluar rumah kalau tak ada kepentingan apa2. Sabar sikit je lagi kita pulih. . Bosan2 boleh shopping online... Shopping tudung Jimmy Scarves ni ke. Senang dan mudah korang nak cepat kan. Tak perlu iron & basuh mesin tak keronyok pun tau. 😎 . . +6013 459 9964/@jimmyscarvesbysya . . . #shawlprintedmalaysia #shawlprintedcantik #shawllabuhmalaysia #wideshawlprinted #jimmyscarves #shawlchiffon #shawlprintedinstant #shawlprintedmurah #jimmyscarveslovers #wideshawlmalaysia #shawlraya #wideshawl #shawl #shawllovers #shawllabuhbercorak #shawlmurah #shawlprintedmurahmalaysia #shawlmurahmalaysia #shawlprintedlabuh #shawllabuhcantik #ctdk #mirafilzah #neelofa #aydajebat #emmamaembong #maaftakindah #seindahtujuhwarnapelangi #jujurlahnikahiaku #bukankahwinpaksa #meletop
emmamaembong Dekat rumah pun mesti kena cantik cantik okay baru lah semangat nak work from home, nak masak, nak tempuh hari esok sampailah 14 April 😚
—
Tapi dah main makeup makeup tu jangan lupa double cleansing guna Ainaa cleanser okay! ☝🏻 Lepastu tepek Ainaa serum 🥰 Kulit sihat, makeup pun cantik 💓
Likes: 28
Posted at: 2020-03-29 13:02:55
Dekat rumah pun mesti kena cantik cantik okay baru lah semangat nak work from home, nak masak, nak tempuh hari esok sampailah 14 April 😚 — Tapi dah main makeup makeup tu jangan lupa double cleansing guna Ainaa cleanser okay! ☝🏻 Lepastu tepek Ainaa serum 🥰 Kulit sihat, makeup pun cantik 💓
emmamaembong Syg adik² kita ni muah
@qilah.02 @nurulhusna979 ❤
❤️
❤
❤
❤
❤
#neelofa #neelofahijab #farahnabilah #fatahamin #fazura #kajol #emmamaembong #meletop #love #like4likes #followforfollow
Likes: 14
Posted at: 2020-03-29 12:59:18
emmamaembong PEMBELIAN RM300 KE ATAS DAPAT FREE POSTAGE & BERPELUANG JOIN LUCKY DRAW😍
Muka bila dah nak sampai rumah yang buat Open House Raya😄 Dalam fikiran dah terbayang bayang ketupat lemang rendang dodol kuih raya, tak sabar dah ni. Si Grace ni pulak confirm akan beri mood awak happy je sepanjang haritu🥰
. .
Grace Kurung
👉🏽 Code : Wheat Cream, Steel Blue, Lux Black, Blush Pink
👉🏽 Material I : Faux Satin Fabric
👉🏽 Normal price : RM199
set
👉🏽 Size : XS, S, M, L, XL, XXL
.
.
.
#kurungraya2020 #streetwearwbh
#bajukurungbridesmaid #kurungbrocade
#lunachiffon #prerayaminimalace 
#bajurayasongket #bajutunang #calaraya2020
#emmamaembong #calaqueens #cqcomfortwearraya #ruffleprinted #bajuraya2020 #minazfaithseries  #seadanyaaku #kesumajiwa2020  #kurungsongketmalaysia  #bajutunangmurah #fifarasoltrustedagent #bajukonvo  #gonaelofar #7nasihat #zaloraya2020 #zefiksraya2020 
#bajuraya2020murah #rizalmanforzalora 
#psletopsleeyanarahman #zahirah #FRraya2020
Likes: 9
Posted at: 2020-03-29 12:59:04
PEMBELIAN RM300 KE ATAS DAPAT FREE POSTAGE & BERPELUANG JOIN LUCKY DRAW😍 Muka bila dah nak sampai rumah yang buat Open House Raya😄 Dalam fikiran dah terbayang bayang ketupat lemang rendang dodol kuih raya, tak sabar dah ni. Si Grace ni pulak confirm akan beri mood awak happy je sepanjang haritu🥰 . . Grace Kurung 👉🏽 Code : Wheat Cream, Steel Blue, Lux Black, Blush Pink 👉🏽 Material I : Faux Satin Fabric 👉🏽 Normal price : RM199 set 👉🏽 Size : XS, S, M, L, XL, XXL . . . #kurungraya2020 #streetwearwbh #bajukurungbridesmaid #kurungbrocade #lunachiffon #prerayaminimalace #bajurayasongket #bajutunang #calaraya2020 #emmamaembong #calaqueens #cqcomfortwearraya #ruffleprinted #bajuraya2020 #minazfaithseries #seadanyaaku #kesumajiwa2020 #kurungsongketmalaysia #bajutunangmurah #fifarasoltrustedagent #bajukonvo #gonaelofar #7nasihat #zaloraya2020 #zefiksraya2020 #bajuraya2020murah #rizalmanforzalora #psletopsleeyanarahman #zahirah #FRraya2020
emmamaembong MODAL HANYA RM30 SAHAJA 
Boleh buat 2 biz. Ni sekali arung ? Wow ! DM↗️ #agenttopup #yuranrm10 #buatduit #buatduitonline #modal #malaysia ,#menjanapendapatan #tv3 #projekbuatduit #kualalumpur #petalingjaya #ipohmali #duitnow #duit #murah #dropshipping #dropship #bajumurah #ootdmalaysia #agent #agentwanted #dropshipwanted #2020 #march #ajl34 #maharajalawak #neelofa #zizanrazak #emmamaembong #dropshipdiperlukan
Likes: 4
Posted at: 2020-03-29 12:58:05
emmamaembong MODAL HANYA RM30 SAHAJA 
Boleh buat 2 biz. Ni sekali arung ? Wow ! DM↗️ #agenttopup #yuranrm10 #buatduit #buatduitonline #modal #malaysia ,#menjanapendapatan #tv3 #projekbuatduit #kualalumpur #petalingjaya #ipohmali #duitnow #duit #murah #dropshipping #dropship #bajumurah #ootdmalaysia #agent #agentwanted #dropshipwanted #2020 #march #ajl34 #maharajalawak #neelofa #zizanrazak #emmamaembong #dropshipdiperlukan
Likes: 2
Posted at: 2020-03-29 12:57:58
emmamaembong MODAL HANYA RM30 SAHAJA 
Boleh buat 2 biz. Ni sekali arung ? Wow ! DM↗️ #agenttopup #yuranrm10 #buatduit #buatduitonline #modal #malaysia ,#menjanapendapatan #tv3 #projekbuatduit #kualalumpur #petalingjaya #ipohmali #duitnow #duit #murah #dropshipping #dropship #bajumurah #ootdmalaysia #agent #agentwanted #dropshipwanted #2020 #march #ajl34 #maharajalawak #neelofa #zizanrazak #emmamaembong #dropshipdiperlukan
Likes: 6
Posted at: 2020-03-29 12:57:52
emmamaembong MODAL HANYA RM30 SAHAJA 
Boleh buat 2 biz. Ni sekali arung ? Wow ! DM↗️ #agenttopup #yuranrm10 #buatduit #buatduitonline #modal #malaysia ,#menjanapendapatan #tv3 #projekbuatduit #kualalumpur #petalingjaya #ipohmali #duitnow #duit #murah #dropshipping #dropship #bajumurah #ootdmalaysia #agent #agentwanted #dropshipwanted #2020 #march #ajl34 #maharajalawak #neelofa #zizanrazak #emmamaembong #dropshipdiperlukan
Likes: 3
Posted at: 2020-03-29 12:57:45
emmamaembong MODAL HANYA RM30 SAHAJA 
Boleh buat 2 biz. Ni sekali arung ? Wow ! DM↗️ #agenttopup #yuranrm10 #buatduit #buatduitonline #modal #malaysia ,#menjanapendapatan #tv3 #projekbuatduit #kualalumpur #petalingjaya #ipohmali #duitnow #duit #murah #dropshipping #dropship #bajumurah #ootdmalaysia #agent #agentwanted #dropshipwanted #2020 #march #ajl34 #maharajalawak #neelofa #zizanrazak #emmamaembong #dropshipdiperlukan
Likes: 3
Posted at: 2020-03-29 12:57:36
emmamaembong MODAL HANYA RM30 SAHAJA 
Boleh buat 2 biz. Ni sekali arung ? Wow ! DM↗️ #agenttopup #yuranrm10 #buatduit #buatduitonline #modal #malaysia ,#menjanapendapatan #tv3 #projekbuatduit #kualalumpur #petalingjaya #ipohmali #duitnow #duit #murah #dropshipping #dropship #bajumurah #ootdmalaysia #agent #agentwanted #dropshipwanted #2020 #march #ajl34 #maharajalawak #neelofa #zizanrazak #emmamaembong #dropshipdiperlukan
Likes: 6
Posted at: 2020-03-29 12:57:12
emmamaembong MODAL HANYA RM30 SAHAJA 
Boleh buat 2 biz. Ni sekali arung ? Wow ! DM↗️ #agenttopup #yuranrm10 #buatduit #buatduitonline #modal #malaysia ,#menjanapendapatan #tv3 #projekbuatduit #kualalumpur #petalingjaya #ipohmali #duitnow #duit #murah #dropshipping #dropship #bajumurah #ootdmalaysia #agent #agentwanted #dropshipwanted #2020 #march #ajl34 #maharajalawak #neelofa #zizanrazak #emmamaembong #dropshipdiperlukan
Likes: 2
Posted at: 2020-03-29 12:56:41
emmamaembong MODAL HANYA RM30 SAHAJA 
Boleh buat 2 biz. Ni sekali arung ? Wow ! DM↗️ #agenttopup #yuranrm10 #buatduit #buatduitonline #modal #malaysia ,#menjanapendapatan #tv3 #projekbuatduit #kualalumpur #petalingjaya #ipohmali #duitnow #duit #murah #dropshipping #dropship #bajumurah #ootdmalaysia #agent #agentwanted #dropshipwanted #2020 #march #ajl34 #maharajalawak #neelofa #zizanrazak #emmamaembong #dropshipdiperlukan
Likes: 2
Posted at: 2020-03-29 12:56:32
emmamaembong MODAL HANYA RM30 SAHAJA 
Boleh buat 2 biz. Ni sekali arung ? Wow ! DM↗️ #agenttopup #yuranrm10 #buatduit #buatduitonline #modal #malaysia ,#menjanapendapatan #tv3 #projekbuatduit #kualalumpur #petalingjaya #ipohmali #duitnow #duit #murah #dropshipping #dropship #bajumurah #ootdmalaysia #agent #agentwanted #dropshipwanted #2020 #march #ajl34 #maharajalawak #neelofa #zizanrazak #emmamaembong #dropshipdiperlukan
Likes: 5
Posted at: 2020-03-29 12:56:22
emmamaembong 💥STAY HOME SALES💥
⛔️ SAH SEHINGGA 31/03/2020 
JAM 10.30 malam
.
🔹Code: 3950
Jeehan Plain Blouse
.
Material: Arianna Silk Cotton
(Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
.
Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
.
🌟Butang - Tangan (Boleh Buka)
.
Berat : 250 gram +/-
.
🛍 HARGA : RM49
🔥 SALE : RM39
.
❌ TIDAK TERMASUK POSTAGE ❌
.

#bajukurungmoden #bajukurungraya #bajukurungmurah #bajukurungplussize #bajukurungplussizemurah #bajumurah #bajutunang #bajukahwin #aufakhayla #bajubridesmaidmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #ayannakurung #blouseplussize #blouseplussizemurah #icanseeyourvoicemalaysia #rinduyangterindah #seindahtujuhpelangi #cjwowshop #goshopmalaysia #lakumall #emmamaembong #ctdk #neelofa
Likes: 3
Posted at: 2020-03-29 12:53:15
💥STAY HOME SALES💥 ⛔️ SAH SEHINGGA 31/03/2020 JAM 10.30 malam . 🔹Code: 3950 Jeehan Plain Blouse . Material: Arianna Silk Cotton (Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟Butang - Tangan (Boleh Buka) . Berat : 250 gram +/- . 🛍 HARGA : RM49 🔥 SALE : RM39 . ❌ TIDAK TERMASUK POSTAGE ❌ . #bajukurungmoden #bajukurungraya #bajukurungmurah #bajukurungplussize #bajukurungplussizemurah #bajumurah #bajutunang #bajukahwin #aufakhayla #bajubridesmaidmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #ayannakurung #blouseplussize #blouseplussizemurah #icanseeyourvoicemalaysia #rinduyangterindah #seindahtujuhpelangi #cjwowshop #goshopmalaysia #lakumall #emmamaembong #ctdk #neelofa
emmamaembong 💥STAY HOME SALES💥
⛔️ SAH SEHINGGA 31/03/2020 
JAM 10.30 malam
.
🔹Code: 3950
Jeehan Plain Blouse
.
Material: Arianna Silk Cotton
(Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
.
Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
.
🌟Butang - Tangan (Boleh Buka)
.
Berat : 250 gram +/-
.
🛍 HARGA : RM49
🔥 SALE : RM39
.
❌ TIDAK TERMASUK POSTAGE ❌
.

#bajukurungmoden #bajukurungraya #bajukurungmurah #bajukurungplussize #bajukurungplussizemurah #bajumurah #bajutunang #bajukahwin #aufakhayla #bajubridesmaidmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #ayannakurung #blouseplussize #blouseplussizemurah #icanseeyourvoicemalaysia #rinduyangterindah #seindahtujuhpelangi #cjwowshop #goshopmalaysia #lakumall #emmamaembong #ctdk #neelofa
Likes: 1
Posted at: 2020-03-29 12:53:07
💥STAY HOME SALES💥 ⛔️ SAH SEHINGGA 31/03/2020 JAM 10.30 malam . 🔹Code: 3950 Jeehan Plain Blouse . Material: Arianna Silk Cotton (Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟Butang - Tangan (Boleh Buka) . Berat : 250 gram +/- . 🛍 HARGA : RM49 🔥 SALE : RM39 . ❌ TIDAK TERMASUK POSTAGE ❌ . #bajukurungmoden #bajukurungraya #bajukurungmurah #bajukurungplussize #bajukurungplussizemurah #bajumurah #bajutunang #bajukahwin #aufakhayla #bajubridesmaidmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #ayannakurung #blouseplussize #blouseplussizemurah #icanseeyourvoicemalaysia #rinduyangterindah #seindahtujuhpelangi #cjwowshop #goshopmalaysia #lakumall #emmamaembong #ctdk #neelofa
emmamaembong 💥STAY HOME SALES💥
⛔️ SAH SEHINGGA 31/03/2020 
JAM 10.30 malam
.
🔹Code: 3950
Jeehan Plain Blouse
.
Material: Arianna Silk Cotton
(Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
.
Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
.
🌟Butang - Tangan (Boleh Buka)
.
Berat : 250 gram +/-
.
🛍 HARGA : RM49
🔥 SALE : RM39
.
❌ TIDAK TERMASUK POSTAGE ❌
.

#bajukurungmoden #bajukurungraya #bajukurungmurah #bajukurungplussize #bajukurungplussizemurah #bajumurah #bajutunang #bajukahwin #aufakhayla #bajubridesmaidmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #ayannakurung #blouseplussize #blouseplussizemurah #icanseeyourvoicemalaysia #rinduyangterindah #seindahtujuhpelangi #cjwowshop #goshopmalaysia #lakumall #emmamaembong #ctdk #neelofa
Likes: 2
Posted at: 2020-03-29 12:52:37
💥STAY HOME SALES💥 ⛔️ SAH SEHINGGA 31/03/2020 JAM 10.30 malam . 🔹Code: 3950 Jeehan Plain Blouse . Material: Arianna Silk Cotton (Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟Butang - Tangan (Boleh Buka) . Berat : 250 gram +/- . 🛍 HARGA : RM49 🔥 SALE : RM39 . ❌ TIDAK TERMASUK POSTAGE ❌ . #bajukurungmoden #bajukurungraya #bajukurungmurah #bajukurungplussize #bajukurungplussizemurah #bajumurah #bajutunang #bajukahwin #aufakhayla #bajubridesmaidmurah #bajuplussize #bajuplussizemurah #ayannakurung #blouseplussize #blouseplussizemurah #icanseeyourvoicemalaysia #rinduyangterindah #seindahtujuhpelangi #cjwowshop #goshopmalaysia #lakumall #emmamaembong #ctdk #neelofa
emmamaembong
Likes: 6
Posted at: 2020-03-29 08:05:54
"TUKAR LEMAK KEPADA TENAGA" Formulasi hebat untuk yang hendak selim dengan pantas tanpa cirit birit dan sakit kepala. 🔥 1 kotak ada 60 biji 🔥 Sehari kunyah sebiji atau dua biji 🔥 Tablet perisa coklat yang sangat sedap 🔥 100% Original dari HQ 🔥 Dah memang terbukti berkesan 🔥 Tak perlu bersenam 🔥 Tak perlu nak tahan lapar 😃 . BELI SEKARANG TERUS DAPAT FREE GIFT klik link di bawah untuk kami bantu dptkan berat yang ideal. Klik sekarang tau. www.wasap.my/601169957564/GlocoChoc #jannanick #puterisarah #errafazira #rozitachewan #emmamaembong #uqashasenrose #aydajebat #dianadanielle #zarazya #fashasandha #noradanish #sharnaazahmad #shilaamzah #rozitachewan #ardywira #farhanimrazak #raissatwin #ainaanabila #makeuptutorial #haelhusiani #hutang #floor88 #mk #kclique #haatepuk #ctdk #neelofa #pakjad #khaibahar

Famous / Popular results for emmamaembong

Twitter Search Results for emmamaembong

Did you mean: emma maembong Emma Maembong @emma_maembong Emma Maembong's @Rafee_97 emma maembong @emmamaembong14 View more people Emma Maembong @emma_maembong 11h throwback, i just have to post this video. 🤣😅 miss you lxllv_lee @imnkhrh and ira. #Emanizers #EmmaMaembong @emanizers instagram.com/p/B-TdEvPnybd/… View details · Rosin @trappedpigeon Mar 21 emma maembong finally got married lmao about time someone wife that sket up View details · Maya Abdul Aziz @mayaaziz Mar 27 A Birthday wish from BFF @alvinchong123 Simple yet meaningful 😉 . Happy Birthday @emma_maembong May Allah SWT bless you with health, wealth and happiness till jannah disamping org tersayang 😊 . #AlvinChong… instagram.com/p/B-PThaJDkc0/… View details · Nabsie♡♬ @Itskepsss Mar 26 Happy birthday Ms Mermaid. No one can replace this humble crazy at times superstar. You are just awesome the way you are! To get someone just half as crazy as you that’s awesome! Cos you have a heart of gold 🤩 @emma_maembong #happybirthdayemmamaembong pic.twitter.com/uVnC4aWofQ View photo · Celebrity Birthdays @celebbdays1 Mar 27 Happy Birthday Emma Maembong pic.twitter.com/ZLYghoff1a View photo · Mohammad Amirul Chok @AdwaMurshid Mar 27 Today I'm share birthday with Emma Maembong & Lisa Blackpink. #HAPPYBIRTHDAYLISA #HAPOYBIRTHDAYEMMA pic.twitter.com/3FXzHNm2iK View photo · Bappy Rayhan @BappyRayhan8 Mar 27 #Happy_Sparkling_28th_Birthday To The One Of My Most Favourite Exceptional And Extraordinary Super Cute, Pretty, Beautiful, Adorable, Sweet, Smiley & Lovely Malaysian Young Actress & Model- The Sweetie @emma_maembong.....#Fatimah_Emma_Maembong 😎😻😽💛🎂🎈🎉🎁💖🎬📺🧕👸!!!!!!!!!! pic.twitter.com/Kql7BPRI2S View photo · ashikinnazron @ashikinnazron Mar 26 Happy birthday @emma_maembong 🤍 View details · Dee @Deeryzal00 1h Replying to @behindthefries Btw ni emma maembong weh 😂😂😂 View conversation · HUS #stayhome @husnaafifahhhh 1h Replying to @ziqreff @emma_maembong @emma_maembong View conversation · kutty 😜 @izzaniissss 2h Replying to @nafisahrahmad set set emma maembong 😔😔 View conversation · Nace @NaceScarlet 3h Replying to @CarmilaFrina @ninpiya_ Ex aq Emma Maembong,kan dah kawin dah dia tu,so biarlah jadi kenangan View conversation · محمد اشرف رسلي @che_up27 Mar 28 Baru teringat, birthday aku sama tarikh dengan emma maembong ngan lisa black pink 😂 View details · Nizamshams @Nizamshams3 Mar 27 Suami Emma Maembong tu kembar ke??? View location · Famous Birthdays @FamousBirthdays Mar 27 @emma_maembong Happy Birthday! We hope you have a fun birthday! View details · Didier Calderón @didierpatience Mar 26 Fatimah Rohani binti Ismail "Emma Maembong" @emma_maembong instagram.com/emma_maembongo… youtube.com/channel/UCvR8o… today is her 28th birthday She is a Malaysian actress & model View summary · GEGAR @gegar_my Mar 26 Selamat Menyambut Ulangtahun Hari Lahir, @emma_maembong ! Semoga tahun ni memberikan yang terbaik buat Emma ! #HariJadiGegar pic.twitter.com/b3hcDWWXsa View photo · Nabsie♡♬ @Itskepsss Mar 26 Replying to @emma_maembong To my all time favv Emma Maembong, Semoga dipanjang kan umur and murah rezeki. Me love you long timeee cos you super humble. Not only that la you so natural and so people friendly. Semoga you stay the way you are. Stay gorgeous! @emma_maembong #happybirthdayemmamaembong 😍❤️ View conversation · ☁️ @rabiatulhalim_ Mar 25 Replying to @wadinazulkifli @wadinazulkifli gila comel sporting pulak tu. windu medina izwani, peah ayam, kulin, emma maembong 😫😫😫 View conversation · ً @nokiaries Mar 25 Replying to @strwbrrn EMMA MAEMBONG 😷 YEEE, THE WAY HE TOOK MANY PHOTOS OF HIM, and i died the scene where he removed tine's makeup??? ALL THAT FOR FAKE DATING? WAKE TF UP View conversation · Load older Tweets Back to top · Turn images off

Voticle Trending & Popular Articles
It takes a lot of time to build a business and save the profits than it is to squander or lose it. In order to avoid the financial mistakes that could lead to one losing his/her money and slumbering into financial hardship and stress, it is important to start assessing sources of income, expenditures and managing cash flow. Below are a few common...
Are you a business owner, small size firm owner? Still in doubt if your company could grow? Or do you lack the knowledge about what it takes to grow your company? This is the answer to your fears. Many business owners today before launching their business or company once had a thing in mind “Growth’. Yes every business owner always...
Everyone does not accumulate a fortune to pass along to their beneficiaries upon their death. However everyone, rich or poor should have an estate plan. Even if there are only a few thousand dollars' worth of assets, It is critical to utilize the basic elements of estate planning in order to ease the burden of having assets tied up in probate for...

What is the meaning/definition of the letters in emmamaembong?

Meaning of emmamaembong by its letters

emmamaembong acronym or abbreviation means:

E: Meaning of E in emmamaembong. The letter E has three branches of equal lenghts. These all extend from it's left side. The equal lenghts show a degree of fairness to the outside world. They extend outwards indicating a willingness to learn, think broadly and be more vigorous in understanding. B also implies endowed with good writing abilities, eloquence, resourcefulness. It displays a unique artistic nature and strong enthusaism to get out and know more.

M: Meaning of M in emmamaembong. While M stands on two points, it has three projections pointing downwards. M is dracious, stable and temperamental. M could also be overwhelming with a great strenght of character and a strong in mind.

A: Meaning of A in emmamaembong. The letter A has two bars connected at a pointed edge and a cross bar holding them together. From an open end to a pointed edge signifies that all energies are trained to a point to achieve the most singularly important goal. The cross bar shows caution. Failure is avoided by stringing all required resources together. A also looks like a Pyramid with the peak as the apex of the Pyramid. Pyramids are iconic. A therefore symbolizes prominence and a desire to be recognized for ones achievements. The cross bar also represents a rung in ladder. To get to the top, one has to first step on the rung. It also means originality, a strong will power and an enterprising ability. The upper-case version consists of the two slanting sides of a triangle, crossed in the middle by a horizontal bar. It shows aspiration, the dominance to be successful, positive attitude, an optimistic world view and egotism.

B: Meaning of B in emmamaembong. B is like a with two branches from the top and the bottom that begin to grow out and for some environmental reasons the branches grow back towards each other and then inwards. Contrary to the bold that it might have represented, it displays introvertion, a creative ability to change direction when faced with adversity, shyness of society. It also shows a supportive nature towards others as the branches move inwards to support each other. B is sensitive to feelings and that is observed by the touching of the branches. A temperamental and meditative attitudes are all qualities the letter B holds.

O: Meaning of O in emmamaembong. O is well carved with no pointed edges. It is smooth and closed. It shows deep in thought, well disciplined, down in the dumps and caring. The roundedness of the O with lookout in the middle indicates a peering nature into the outside. This means, lookout for the mysterious and be home-loving and enjoy the things that are close by. It is a traditionalist letter.

N: Meaning of N in emmamaembong. N has two stable ends on the ground and two upwards displaying confidence. It is willing to explore upwards as well as downwards indicating intellectual curiosity. It becomes sluggish if its spaces get filled with water thereby wasting talent from less agility. This makes it easily affected, but good fortunes always come to it.

G: Meaning of G in emmamaembong. G is like C, but with the bottom end growing upwards. G wants to grasp as much as it can. It shows thoughtfulness, being logical, witty, alert, stretchy, conscientious, intuitive, impetuous, reasoning and uncontrollable.

What does emmamaembong mean or stand for ?

This page explains the astronumerology analysis of the abbreviation emmamaembong. Below, you also find the detailed meaning of each letter in the emmamaembong acronym.

Astrological Analysis and meaning of emmamaembong

emmamaembong has a life path of 3. emmamaembong means: With a Life Path 3, your numbers are (3, 12/3, 21,/3). The Life Path 3 shows you have a strong sense of creativity and wonderful communication skills. Your performance for most things comes through its ingenious expression. A truly gifted 3 has the extraordinary ability to innovate, usually in the verbal area, write, speak, act, or similar circumstances. They are great entertainers in the world, and their brightness sparkles with a very optimistic attitude. The positive side of this path stresses harmony, beauty and pleasure; their talents to share with the world of invention. The acquisition and capacity in creative self-expression is the highest level of performance for this type of life. Life path 3's live thier lives to fullest, often without much worry about tomorrow. They are not very good with money because of the general lack of concern in cautious spending. You spend it when you have it and not when you don't. 3's like to connect with people. The characteristics of the 3 are warmth and friendliness, good conversationalist, social and open. A good speaker, both from the standpoint of being a joy to listen to, but more importantly, those who have to listen to other's ability. Thus the life path 3 persons are always a welcome addition to any social situation and always know how others feel at home. Their approach to life tends to be very positive. Their view is almost sunny, safe and open heart. They are happy and often inspired on the lookout for and need to stimulate and encourage others. There is a not so glamourous side the life path of 3 so to speak. This is a surprise for those who think they are well acquainted. 3 is actually a very sensitive soul. If injured, you can easily retreat into a shell of sullen silence for long periods. However, with the many setbacks that occur in life, they readily bounce back for more. It is usually easy for you to deal with the problems as they are free, the non-existence of problems can result in long periods of slow decline. You are very sensitive to the feelings, emotions and aspirations of others. In romance, 3 is a very passionate and faithful lover. Emotional experiences of all kinds deeply affect 3s in general and can take the form of drama in some cases. The emotional connection for 3s could be sometimes demanding to their partner or friends. As with most problems in life for life path 3 balance in relations is hard to achieve. The big test with a 3 Life path is in managing the ups and downs of life. They are not very well suited in any environment that requires routine or when placed under a dominant person. They are sometimes slow because they are contemplative in thought as they struggle to please people enough. This could sometimes be a frustrating affair when working with or among them. For the few to be on the negative side of this path of life, 3s live with the joy to feel impressed and be impressed. They may treat life frivolously and in a superficial way sometimes. It is possible to dispel their abilities and express little sense of concern. 3 may be a mystery, can be moody for no apparent reason and tend to withdraw. Escapist tendencies with the 3 life path is not unusual, and it is very difficult to stay in one place or position as they are grigarious and like to enjoy life. They hate to be critical to avoid negative energies, could be impatient, intolerant, or overly optimistic.

emmamaembong

More meanings / definitions of emmamaembong or words, sentences containing emmamaembong?

Name Meaning of emmamaembong

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All InstagramTM logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram. .