No. 1 Free Social Classifieds. Best Social Classifieds, Fonolive.

Find hashtags, instagram users, trends

kitajagakita hashtag photos, instagram hashtag kitajagakita meanings, #kitajagakita hashtag pics

kitajagakita
kitajagakita
kitajagakita 01 APRIL 😍❤️.
•
•
•Share Story And Tag stay home 🤤❤️.
#stayhome #kitajagakita
Likes: 35005
Posted at: 2020-04-01 05:39:21
01 APRIL 😍❤️. • • •Share Story And Tag stay home 🤤❤️. #stayhome #kitajagakita
kitajagakita #StayHome #StaySafe #KitaJagaKita #MCO #PKP
Likes: 7035
Posted at: 2020-04-01 14:20:19
kitajagakita Selamat Pagi 🍌 haa kakak dah pisang duduk rumah ni. Apa pun kita ada 14 hari lagi, kita mampu mengubahnya 🤗 #DudukRumah #KitaJagaKita #StayHome
.
P/s : tak dak gambaq baru so kita post gambaq lama
Likes: 5608
Posted at: 2020-04-01 02:03:07
Selamat Pagi 🍌 haa kakak dah pisang duduk rumah ni. Apa pun kita ada 14 hari lagi, kita mampu mengubahnya 🤗 #DudukRumah #KitaJagaKita #StayHome . P/s : tak dak gambaq baru so kita post gambaq lama
kitajagakita Buat apa tu? Manja nak sattle kan logistic kejap. Manja update as soon as possible ya... tunggu manja tau... jangan g mana-mana ok? Janji?
.
.
.
WhatsApp me for ACTIVA SANITIZER
70% MEDICAL ALCOHOL
#stayathome #besafe #kitajagakita #dudukrumah
RM9.00 only
+60133662616
.
.
.
@snowyinstantwhite_hq
@snowyinstantwhite_hq
.
.
.
#azarazmi #kautungguakudatang #donthatespreadlove #juitaikattepi #encikterimakasih #freshorangeikattepi  #azarazmicosmetics #aliseyebrowscushion #snowyinstantwhite #snowybyazarazmi #taleoftwosister  #juitajuice #juitaikattepi #duatakdircinta #maaftakindah
Likes: 18785
Posted at: 2020-04-01 11:32:18
Buat apa tu? Manja nak sattle kan logistic kejap. Manja update as soon as possible ya... tunggu manja tau... jangan g mana-mana ok? Janji? . . . WhatsApp me for ACTIVA SANITIZER 70% MEDICAL ALCOHOL #stayathome #besafe #kitajagakita #dudukrumah RM9.00 only +60133662616 . . . @snowyinstantwhite_hq @snowyinstantwhite_hq . . . #azarazmi #kautungguakudatang #donthatespreadlove #juitaikattepi #encikterimakasih #freshorangeikattepi #azarazmicosmetics #aliseyebrowscushion #snowyinstantwhite #snowybyazarazmi #taleoftwosister #juitajuice #juitaikattepi #duatakdircinta #maaftakindah
kitajagakita Jangan berputus asa Malaysia! Kita pasti menang!
.
Alhamdulillah.. Semoga Allah memberikan kesembuhan kepada semua pesakit dan menghentikan penularan wabak ini.. Aamiin ya rabbal alamin 🤲
.
Kredit: Public Health Malaysia
.
#stayathome #kitajagakita
Likes: 5766
Posted at: 2020-04-01 13:40:17
Jangan berputus asa Malaysia! Kita pasti menang! . Alhamdulillah.. Semoga Allah memberikan kesembuhan kepada semua pesakit dan menghentikan penularan wabak ini.. Aamiin ya rabbal alamin 🤲 . Kredit: Public Health Malaysia . #stayathome #kitajagakita
kitajagakita Dah nak masuk bulan puasa dah.. camne dengan azam kurus sebelum raya dah nak capai ke?
.
✅ Cer share anda kat tahap mana sekarang 👇🏻👇🏻👇🏻
.
.
.
.
.
#kurussihat
#tv3
#bajubesar
#wanita
#neelofa
#wanitahariini
#plussizemalaysia
#dudukrumah
#kitajagakita
#bajuraya
#kebaya 
#coachismailayu
#eatfitonline
Likes: 550
Posted at: 2020-04-01 14:10:14
Dah nak masuk bulan puasa dah.. camne dengan azam kurus sebelum raya dah nak capai ke? . ✅ Cer share anda kat tahap mana sekarang 👇🏻👇🏻👇🏻 . . . . . #kurussihat #tv3 #bajubesar #wanita #neelofa #wanitahariini #plussizemalaysia #dudukrumah #kitajagakita #bajuraya #kebaya #coachismailayu #eatfitonline
kitajagakita Anda suka kacang mentega yang mana?
.
✅ Tag rakan anda 👇🏼👇🏼👇🏼
.
.
.
.
.
Follow our 2nd IG. Untuk lihat idea2 healthy meal dan snacking @healthymealwithismailayu
.
#kurussihat
#tv3
#bajubesar
#dramaspontan
#neelofa
#meletop
#dramasangat 
#topeng 
#dudukrumah 
#kitajagakita
#grabfood 
#gardenia 
#coachismailayu
#eatfitonline
Likes: 414
Posted at: 2020-03-31 13:05:45
Anda suka kacang mentega yang mana? . ✅ Tag rakan anda 👇🏼👇🏼👇🏼 . . . . . Follow our 2nd IG. Untuk lihat idea2 healthy meal dan snacking @healthymealwithismailayu . #kurussihat #tv3 #bajubesar #dramaspontan #neelofa #meletop #dramasangat #topeng #dudukrumah #kitajagakita #grabfood #gardenia #coachismailayu #eatfitonline
kitajagakita Mintak viralkan please..hahaha.. Umah sy ni sebelah playground..selamba je tgok org bersiar2, joging2..mancing2 laa..
Mntk pihak berkuasa area tongkang pechah ,batu pahat ronda sikit.. Kita sabar duk umah diam2..
Panass je tengok org mcm ni selambaaaa jeee bersiar2...
Gerammmm.. #cegahcovid19
#kitajagakita
#kitatakjagakitapun
#RMO
Likes: 150
Posted at: 2020-04-01 14:23:29
Mintak viralkan please..hahaha.. Umah sy ni sebelah playground..selamba je tgok org bersiar2, joging2..mancing2 laa.. Mntk pihak berkuasa area tongkang pechah ,batu pahat ronda sikit.. Kita sabar duk umah diam2.. Panass je tengok org mcm ni selambaaaa jeee bersiar2... Gerammmm.. #cegahcovid19 #kitajagakita #kitatakjagakitapun #RMO
kitajagakita Amacam korang !!! Love teruks tak dengan singa garang ni 😘😘 Kalau love !!! Korang try rate sikit nak bagi berapa ❤️❤️❤️❤️ dekat dia ???.
.
Malam ini
RINDU YANG TERINDAH
Mulai 16 Mac 2020 
Setiap Isnin-Khamis 
10 Malam di @tv3malaysia Diadaptasi daripada Novel Rindu Yang Terindah karya @eshalnuranis_
Terbitan : @orangetreeproduction

Dibintangi oleh
@ameliath
@redzarosli
@affierania
@adm.lee
@nazrief_nazri
@wannaali_
@shahzjaszle
@mariafarida
@emeldarosemila
@esmadaniel
@hazman_alidrus
@zaefrulnordin
@doriaracheljolly
@zarynnzarynn
@beego_linda
@amar_asyraf
.
#RinduYangTerindah #RYT #Samarinda #tv3malaysia #dramasangat #ameliahenderson #redzarosli #affierania #adamlee #hazillwafiy #airis #hazim #nadia #RoadToEpisode11 #MeleTOP #Malaysia #kitabaikramaisayang #RedzAmelia #AirisxHazill #zahirahmacwilson #emmamaembong #mirafilzah #neelofa #jannanick #demicantik #demica #ctdk #kitajagakita #stayathome #untiltomorrow .
.
OST RINDU YANG TERINDAH
ğŸŽ¶ CUKUP - @rizalazhimanrasid
.
@dramasangat @tv3malaysia
Likes: 3357
Posted at: 2020-04-01 16:02:36
Amacam korang !!! Love teruks tak dengan singa garang ni 😘😘 Kalau love !!! Korang try rate sikit nak bagi berapa ❤️❤️❤️❤️ dekat dia ???. . Malam ini RINDU YANG TERINDAH Mulai 16 Mac 2020 Setiap Isnin-Khamis 10 Malam di @tv3malaysia Diadaptasi daripada Novel Rindu Yang Terindah karya @eshalnuranis_ Terbitan : @orangetreeproduction Dibintangi oleh @ameliath @redzarosli @affierania @adm.lee @nazrief_nazri @wannaali_ @shahzjaszle @mariafarida @emeldarosemila @esmadaniel @hazman_alidrus @zaefrulnordin @doriaracheljolly @zarynnzarynn @beego_linda @amar_asyraf . #RinduYangTerindah #RYT #Samarinda #tv3malaysia #dramasangat #ameliahenderson #redzarosli #affierania #adamlee #hazillwafiy #airis #hazim #nadia #RoadToEpisode11 #MeleTOP #Malaysia #kitabaikramaisayang #RedzAmelia #AirisxHazill #zahirahmacwilson #emmamaembong #mirafilzah #neelofa #jannanick #demicantik #demica #ctdk #kitajagakita #stayathome #untiltomorrow . . OST RINDU YANG TERINDAH ğŸŽ¶ CUKUP - @rizalazhimanrasid . @dramasangat @tv3malaysia
kitajagakita 20 hari tak kuar rumah,
Hari ke-21 ni baru nak kuar atas alasan niat ikhlas nak sampaikan hajat kastemer yang mahu makanan halal dan produk ikhtiar sihat.
. 
Masuk2 kereta, heng sekejap diri ini.
Blurr tak semena, acah panic jugak 5 minit.
. 
Apesal kreta ni bau wangi ek.
Pastu stereng ni mcm longgar jer.
Napa takda lagu... Krik krik..
Ermm.. Mana ek butang tekan radio.
Ok, masuk gear napa dia mcm nak pecut pulak dah.
Brek brek... Tp apesal brek mcm lambat lekat nihh .
Hihihi.
😆😆 Loghat tull lah dak Lisa. . 
Dah biasa hari2 bawak kreta amek hantar anak balik skolah, cod barang... Ni cuti PKP, tak kuar langsung. semua encik runner buat.
. 
Sekali cuak derrr.
.
. 
#Hadoiyai
#DemiSesuapNasi
#KitaJagaKita
#InsyaallahDipermudahkan
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 05:00:13
20 hari tak kuar rumah, Hari ke-21 ni baru nak kuar atas alasan niat ikhlas nak sampaikan hajat kastemer yang mahu makanan halal dan produk ikhtiar sihat. . Masuk2 kereta, heng sekejap diri ini. Blurr tak semena, acah panic jugak 5 minit. . Apesal kreta ni bau wangi ek. Pastu stereng ni mcm longgar jer. Napa takda lagu... Krik krik.. Ermm.. Mana ek butang tekan radio. Ok, masuk gear napa dia mcm nak pecut pulak dah. Brek brek... Tp apesal brek mcm lambat lekat nihh . Hihihi. 😆😆 Loghat tull lah dak Lisa. . Dah biasa hari2 bawak kreta amek hantar anak balik skolah, cod barang... Ni cuti PKP, tak kuar langsung. semua encik runner buat. . Sekali cuak derrr. . . #Hadoiyai #DemiSesuapNasi #KitaJagaKita #InsyaallahDipermudahkan
kitajagakita Nasi goreng udang.. makan utk hidup.. bkn hidup utk makan.. #stayathome
#kitajagakita
#prayfortheworld
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 05:00:10
Nasi goreng udang.. makan utk hidup.. bkn hidup utk makan.. #stayathome #kitajagakita #prayfortheworld
kitajagakita Frontline kilang demi negara tercinta 😆😆😆, PKP day 2 phase 2, 
Dear covid19- please go away, pergilaa kamu ke tempat asal mu, 
Dear frontline , tq so much, jasa kalian tak mampu nk balas 😢 priceless 
Dear u, please stay at home #kitajagakita #staysafe 
Dear hartawan jutawan, andai hangpa tak dapat bantu, janganlaa hangpa perlekeh yang memerlukan
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 05:00:09
Frontline kilang demi negara tercinta 😆😆😆, PKP day 2 phase 2, Dear covid19- please go away, pergilaa kamu ke tempat asal mu, Dear frontline , tq so much, jasa kalian tak mampu nk balas 😢 priceless Dear u, please stay at home #kitajagakita #staysafe Dear hartawan jutawan, andai hangpa tak dapat bantu, janganlaa hangpa perlekeh yang memerlukan
kitajagakita #Covid19
#NoCorona
#StayHome
#KitaJagaKita
#HausPrihatin
#DudukRumah
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 05:00:06
kitajagakita Wowww..mcm2 gift dapat bile korang gr4b Qur'an tagging 😍😍 Berbaloi x korang rse?? Ape tgu lagii mehla 0der ngn pija😁😁 insha'Allah msti korang puas atii🥰🥰 Jom sama2 Kita mbaca😁😁 #qif19
#roadtoramadhan
#sahabatattaqwa
#kitajagakita
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 05:00:05
Wowww..mcm2 gift dapat bile korang gr4b Qur'an tagging 😍😍 Berbaloi x korang rse?? Ape tgu lagii mehla 0der ngn pija😁😁 insha'Allah msti korang puas atii🥰🥰 Jom sama2 Kita mbaca😁😁 #qif19 #roadtoramadhan #sahabatattaqwa #kitajagakita
kitajagakita .
Assalamualaikum, everyone!
.
My name is Danish.
.
I’m grateful that although I have be home as I cannot go to school, I have my father to teach me. He’s quite a good teacher, you know.
.
Thank you to all my aunties and uncle from Brainy Bunch Bandar Seri Permaisuri for all these fun activities prepared for us.
.
We love them!
.
Stay safe, everyone! And stay at home!
.
We can do this, Malaysia!
.
#iambrainybunch
#successinbothworlds
#adab2020
#kitajagakita
#dudukrumah
#stayhome
#wecandothismalaysia
#onlinelearning
#googleclassroom
#schoology
#zoom
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 05:00:01
. Assalamualaikum, everyone! . My name is Danish. . I’m grateful that although I have be home as I cannot go to school, I have my father to teach me. He’s quite a good teacher, you know. . Thank you to all my aunties and uncle from Brainy Bunch Bandar Seri Permaisuri for all these fun activities prepared for us. . We love them! . Stay safe, everyone! And stay at home! . We can do this, Malaysia! . #iambrainybunch #successinbothworlds #adab2020 #kitajagakita #dudukrumah #stayhome #wecandothismalaysia #onlinelearning #googleclassroom #schoology #zoom
kitajagakita Dah masuk hari ke-16 kita berada di rumah atas perintah Kawalan Pergerakan. Ramai yang berada di rumah bersama-sama keluarga.

Ada hikmah kenapa ini terjadi, mungkin Allah SWT mahu kita semua dekatkan diri kepada-Nya dengan beribadat dan membaca al-Quran.

Semoga virus ini pulih sebelum bulan Ramadhan Amin 
Jom luangkan masa anda dengan al-Quran. *Ingin wakaf al-Quran? Klik link di bio untuk maklumat lanjut ye!

#KaedahHaraki
#PKP
#StayAtHome
#KitaMestiMenang
#BreakTheChain
#KitaJagaKita
#Covid-19
#MakCikKiah
#KKM
#quran #qurantime #qurantimeinquarantine
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 05:00:01
Dah masuk hari ke-16 kita berada di rumah atas perintah Kawalan Pergerakan. Ramai yang berada di rumah bersama-sama keluarga. Ada hikmah kenapa ini terjadi, mungkin Allah SWT mahu kita semua dekatkan diri kepada-Nya dengan beribadat dan membaca al-Quran. Semoga virus ini pulih sebelum bulan Ramadhan Amin Jom luangkan masa anda dengan al-Quran. *Ingin wakaf al-Quran? Klik link di bio untuk maklumat lanjut ye! #KaedahHaraki #PKP #StayAtHome #KitaMestiMenang #BreakTheChain #KitaJagaKita #Covid-19 #MakCikKiah #KKM #quran #qurantime #qurantimeinquarantine
kitajagakita Plase stay at home everyone! kita jaga kita,keluarga kita juga Negara kita❤️
.
Stay safe! and Help break the Covid-19 chain👍🏻
.
#KitaJagaKita #StayHome #StaySafe #BeSafe #KekaSih #TeamKekaSihQiha #TeamKekaSihBonda #HandSanitizer
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 04:59:53
Plase stay at home everyone! kita jaga kita,keluarga kita juga Negara kita❤️ . Stay safe! and Help break the Covid-19 chain👍🏻 . #KitaJagaKita #StayHome #StaySafe #BeSafe #KekaSih #TeamKekaSihQiha #TeamKekaSihBonda #HandSanitizer
kitajagakita #Covid19
#NoCorona
#StayHome
#KitaJagaKita
#HausPrihatin
#DudukRumah
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 04:59:53
kitajagakita We are out so you can stay at home. Let’s fight this together. Stay home & safe everyone!

Order drive through/pickup:
Call: 03-77316383
Whatsapp: 010-7015221

Order delivery: mohammadchow.oddle.me

@grabmy & @grabfoodmy  Mohammad Chow Express

#mohammadchow 
#covid19 
#stayathome
#dudukdirumah 
#kitajagakita
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 04:59:52
We are out so you can stay at home. Let’s fight this together. Stay home & safe everyone! Order drive through/pickup: Call: 03-77316383 Whatsapp: 010-7015221 Order delivery: mohammadchow.oddle.me @grabmy & @grabfoodmy Mohammad Chow Express #mohammadchow #covid19 #stayathome #dudukdirumah #kitajagakita
kitajagakita Bukan perempuan je bole guna serum. Lelaki pun bole ye. Lelaki pun nak kena jaga jugak kulit muka supaya sentiasa bersih dan sehat 😍 .

Serious! mmg best sgt serum ni. Siapa dah pernah try mmg tahu dan repeat order lagi 🔥 .

Dm/klik link kat bio utk order ❤ .

#wawazainal #aerilzafrel #wawacosmeticshq #wawacosmetics #wawacosmeticssarawak #wawamysteriousromance #wawagreenteaserum #wawastayathomesale #stayathomesale #wawalimitededition #stayathome #staysave #kitajagakita #dudukrumah
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 04:59:39
Bukan perempuan je bole guna serum. Lelaki pun bole ye. Lelaki pun nak kena jaga jugak kulit muka supaya sentiasa bersih dan sehat 😍 . Serious! mmg best sgt serum ni. Siapa dah pernah try mmg tahu dan repeat order lagi 🔥 . Dm/klik link kat bio utk order ❤ . #wawazainal #aerilzafrel #wawacosmeticshq #wawacosmetics #wawacosmeticssarawak #wawamysteriousromance #wawagreenteaserum #wawastayathomesale #stayathomesale #wawalimitededition #stayathome #staysave #kitajagakita #dudukrumah
kitajagakita Selamat tengahari sayang2 semua.. 💜 💜

Masak apa tu..?
Hari ni masak telur aje, tak ada idea nak masak apa dah ni..
lagi2  perut masih kenyang lagi dengan sarapan Lovlin Milkshake 🍊 pagi tadi... #lovlinbysalina_isha #teamkayanaa #lovlinmilkshake #milkshakeviral #susukambing #letsworkout
#juststayathome #dudukrumah #kitajagakita #cov19
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 04:59:37
Selamat tengahari sayang2 semua.. 💜 💜 Masak apa tu..? Hari ni masak telur aje, tak ada idea nak masak apa dah ni.. lagi2 perut masih kenyang lagi dengan sarapan Lovlin Milkshake 🍊 pagi tadi... #lovlinbysalina_isha #teamkayanaa #lovlinmilkshake #milkshakeviral #susukambing #letsworkout #juststayathome #dudukrumah #kitajagakita #cov19
kitajagakita Perkongsian dari @umminazeera yg membuat test covid 19. Dan keputusannya NEGATIVE! Alhamdullilah 🙏🏼
.
“Syukur Alhamdulillah ... The result is NEGATIVE... Kepada yang pernah ke luar negara baru baru ni .. Saya sarankan untuk buat Covid19 test ni... Walaupun KKM suruh quarantine sahaja.. Kalau ada duit nak travel, apa salahnya keluar sikit duit lagi utk buat confirmation test ni .. Tak susah pun.. Ummi pergi yang Drive Thru punya . Memang pedih sikit.. Tapi berbaloi.. Jangan takut. Kejap je buat! Tak sampai 10 minit siap !

Pada masa yg sama tolong KKM juga .. Sebab result test ni akan di update ke KKM. Kepada travellers yg tak nak buat. Saya mohon sangat sangat untuk Quarantine 14 Hari di rumah ... dan JUJUR bila berjumpa staff kesihatan. Stay safe everyone !! #StayAtHome #HelpThemToHelpUs “
.
#dbiliquebeatcovid19 
#dbilique
#kitajagakita
#dudukrumah
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 04:59:37
Perkongsian dari @umminazeera yg membuat test covid 19. Dan keputusannya NEGATIVE! Alhamdullilah 🙏🏼 . “Syukur Alhamdulillah ... The result is NEGATIVE... Kepada yang pernah ke luar negara baru baru ni .. Saya sarankan untuk buat Covid19 test ni... Walaupun KKM suruh quarantine sahaja.. Kalau ada duit nak travel, apa salahnya keluar sikit duit lagi utk buat confirmation test ni .. Tak susah pun.. Ummi pergi yang Drive Thru punya . Memang pedih sikit.. Tapi berbaloi.. Jangan takut. Kejap je buat! Tak sampai 10 minit siap ! Pada masa yg sama tolong KKM juga .. Sebab result test ni akan di update ke KKM. Kepada travellers yg tak nak buat. Saya mohon sangat sangat untuk Quarantine 14 Hari di rumah ... dan JUJUR bila berjumpa staff kesihatan. Stay safe everyone !! #StayAtHome #HelpThemToHelpUs “ . #dbiliquebeatcovid19 #dbilique #kitajagakita #dudukrumah
kitajagakita #Covid19
#NoCorona
#StayHome
#KitaJagaKita
#HausPrihatin
#DudukRumah
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 04:59:35
kitajagakita JAGA KESIHATAN JAGA PEMAKANAN!
.
Korang asik ke dapur ke tu? Mulut asik nak makan je?
.
Ada check tak berat naik ke tak musim PKP ni?
.
Untuk korang yg asik lapar nak makan tu je, sy suggest sangat ambil Trushakes replacement meal ni
.
Apa yg bagusnya dia takde sugar! Lepas tu calori dia rendah. 97kcal je utk buat perut korang rasa kenyang dan kurangkan craving korang yg lain macam sejap PKP ni kan! Amboi amboi biasa dia tu
.
Yg lagi best Trushakes ni Vegan meal replacement! Sangat sesuai u tuk org diet sebab dia boleh turunkan kolestrol dan kadar gula dlm darah jugak
.
Banyak lagi kebaikan TruShakes ni dan yang paling best dia mampu turunkan berat 2-5kg dalam masa 7 hari! Banyak da testimoni dari customer kami
.
Korang pun perlu cuba! Cuba sekarang tau
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
📲 013 9659331 📲 0139659331 📲 013 9659331 .
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #PKP #stayhome #trufitzputrajaya #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #kitajagakita #trudollyputrajaya #trushake #trushakes
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 04:59:31
JAGA KESIHATAN JAGA PEMAKANAN! . Korang asik ke dapur ke tu? Mulut asik nak makan je? . Ada check tak berat naik ke tak musim PKP ni? . Untuk korang yg asik lapar nak makan tu je, sy suggest sangat ambil Trushakes replacement meal ni . Apa yg bagusnya dia takde sugar! Lepas tu calori dia rendah. 97kcal je utk buat perut korang rasa kenyang dan kurangkan craving korang yg lain macam sejap PKP ni kan! Amboi amboi biasa dia tu . Yg lagi best Trushakes ni Vegan meal replacement! Sangat sesuai u tuk org diet sebab dia boleh turunkan kolestrol dan kadar gula dlm darah jugak . Banyak lagi kebaikan TruShakes ni dan yang paling best dia mampu turunkan berat 2-5kg dalam masa 7 hari! Banyak da testimoni dari customer kami . Korang pun perlu cuba! Cuba sekarang tau . Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp 📲 013 9659331 📲 0139659331 📲 013 9659331 . Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD . #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #PKP #stayhome #trufitzputrajaya #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #kitajagakita #trudollyputrajaya #trushake #trushakes
kitajagakita #Covid19
#NoCorona
#StayHome
#KitaJagaKita
#HausPrihatin
#DudukRumah
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 04:59:19
kitajagakita â­•ğŸŽ™ğŸ¥˜ğŸœğŸ©
[ #eLAPALAH ] YEAY! E-LAPALAH DAH SELAMAT DELIVERY MAKANAN PADA CUSTOMER KITA!
.
Haih tengah-tengah musim COVID-19 ni, mesti ramai yang takut nak keluar rumah and taktahu nak beli makanan dekat manakan? Jangan pening-pening tengok mcm brother ni, ambil langkah bijak terus contact E-lapalah! .
Dalam masa setengah jam! Terus rider kami hantar makanan dekat brother ni! Tengok mcm-mcm brother ni beli tau. Yang paling best sekali dengan E-lapa ni kami sediakan semua Homemade Food, dijamin bersih & suci gittew!
.
Jadi korang yang taktahu nak makan apa and malas nak keluar rumah tu, meh klik link kat bawah ni!
.
Klik jea link ni https://genbijak.my/e-lapalah/ pilih jea menu apa korang JUMAAT ni kami kasi settle hantar terus depan rumah korang.
.
Tunggu apa lagi tu? cepat klik macam-macam menu ada!
.
Boleh tengok MENU yang kami ada kat IG / FB kami ni.. Order untuk penghantaran Jumaat ni dibuka mulai hari ni sehingga esok (Khamis) sahaja. Jumaat (3 Apr 2020) kami arrange runner antar pesanan tu.
.
🍜http://wasap.my/601128003637/NakOrderELapa
.
#HandSanitizer #StayAtHome #EventOrganizer #EventManagement #IlaShare #KitaJagaKita #DudukRumah
.
Korang duk rumah jer kay, kami hantar.. Nak buat donation ke #FrontLiner pon boleh!
#Covid19 #PerintahKawalanPergerakan #MovementControlOrder
.
Kalau ada yang berminat order untuk Sendiri | Keluarga | Pejabat silakan hubungi kami..
>> 🥘wasap.my/60182094517/EeiiiLaparLah
.
Kami BANTU anda dengan cravings anda tu! #AdjustSampaiJadi #BendaBolehBincang
Website : https://genbijak.my/e-lapalah/
.
#GenBijakdotMy #EventOrganizer #EventOnline
#OrderMakan #eLapaLah #Lapar #NakMakan
SB
Like | Share | Comment
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 04:59:15
â­•ğŸŽ™ğŸ¥˜ğŸœğŸ© [ #eLAPALAH ] YEAY! E-LAPALAH DAH SELAMAT DELIVERY MAKANAN PADA CUSTOMER KITA! . Haih tengah-tengah musim COVID-19 ni, mesti ramai yang takut nak keluar rumah and taktahu nak beli makanan dekat manakan? Jangan pening-pening tengok mcm brother ni, ambil langkah bijak terus contact E-lapalah! . Dalam masa setengah jam! Terus rider kami hantar makanan dekat brother ni! Tengok mcm-mcm brother ni beli tau. Yang paling best sekali dengan E-lapa ni kami sediakan semua Homemade Food, dijamin bersih & suci gittew! . Jadi korang yang taktahu nak makan apa and malas nak keluar rumah tu, meh klik link kat bawah ni! . Klik jea link ni https://genbijak.my/e-lapalah/ pilih jea menu apa korang JUMAAT ni kami kasi settle hantar terus depan rumah korang. . Tunggu apa lagi tu? cepat klik macam-macam menu ada! . Boleh tengok MENU yang kami ada kat IG / FB kami ni.. Order untuk penghantaran Jumaat ni dibuka mulai hari ni sehingga esok (Khamis) sahaja. Jumaat (3 Apr 2020) kami arrange runner antar pesanan tu. . 🍜http://wasap.my/601128003637/NakOrderELapa . #HandSanitizer #StayAtHome #EventOrganizer #EventManagement #IlaShare #KitaJagaKita #DudukRumah . Korang duk rumah jer kay, kami hantar.. Nak buat donation ke #FrontLiner pon boleh! #Covid19 #PerintahKawalanPergerakan #MovementControlOrder . Kalau ada yang berminat order untuk Sendiri | Keluarga | Pejabat silakan hubungi kami.. >> 🥘wasap.my/60182094517/EeiiiLaparLah . Kami BANTU anda dengan cravings anda tu! #AdjustSampaiJadi #BendaBolehBincang Website : https://genbijak.my/e-lapalah/ . #GenBijakdotMy #EventOrganizer #EventOnline #OrderMakan #eLapaLah #Lapar #NakMakan SB Like | Share | Comment
kitajagakita #Covid19
#NoCorona
#StayHome
#KitaJagaKita
#HausPrihatin
#DudukRumah
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 04:59:14
kitajagakita Duduk rumah pon kena jangok ye.... 🥰#SofeaAishaSamra #stayathome #kitajagakita
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 04:59:03
Duduk rumah pon kena jangok ye.... 🥰#SofeaAishaSamra #stayathome #kitajagakita
kitajagakita Bukan perempuan je bole guna serum ni. Lelaki pun bole ye. Lelaki pun nak kena jaga jugak kulit muka supaya sentiasa bersih dan sehat 😍 .

Serious! mmg best sgt serum ni. Siapa dah pernah try mmg tahu dan repeat order lagi 🔥 .

Dm/klik link kat bio utk order ❤ .

#wawazainal #aerilzafrel #wawacosmeticshq #wawacosmetics #wawacosmeticssarawak #wawamysteriousromance #wawagreenteaserum #wawastayathomesale #stayathomesale #wawalimitededition #stayathome #staysave #kitajagakita #dudukrumah
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 04:58:57
Bukan perempuan je bole guna serum ni. Lelaki pun bole ye. Lelaki pun nak kena jaga jugak kulit muka supaya sentiasa bersih dan sehat 😍 . Serious! mmg best sgt serum ni. Siapa dah pernah try mmg tahu dan repeat order lagi 🔥 . Dm/klik link kat bio utk order ❤ . #wawazainal #aerilzafrel #wawacosmeticshq #wawacosmetics #wawacosmeticssarawak #wawamysteriousromance #wawagreenteaserum #wawastayathomesale #stayathomesale #wawalimitededition #stayathome #staysave #kitajagakita #dudukrumah
kitajagakita All precautions been practice in Tealive Tanah Merah Jitra! ✅ For your safety & ours, we prefer cashless & contactless! You can use E-wallet or Tealive Prepaid for payment!😉 ✅For car drivers, our staff will request for your phone number and you can just wait in car. We will give you a call when your order is done!🥰 ✅For motorcyclists, waiting area is provided so that you don’t have to wait for your order done under the hot sun😉

Let’s practice these together for our safety okay?☺️💜 #kitajagakita #tealivecares #tealiveTMJitra #tealiveasia
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 04:58:32
All precautions been practice in Tealive Tanah Merah Jitra! ✅ For your safety & ours, we prefer cashless & contactless! You can use E-wallet or Tealive Prepaid for payment!😉 ✅For car drivers, our staff will request for your phone number and you can just wait in car. We will give you a call when your order is done!🥰 ✅For motorcyclists, waiting area is provided so that you don’t have to wait for your order done under the hot sun😉 Let’s practice these together for our safety okay?☺️💜 #kitajagakita #tealivecares #tealiveTMJitra #tealiveasia
kitajagakita Tips Keibubapaan daripada UNICEF #stayathome #kitajagakita
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 04:58:32
Tips Keibubapaan daripada UNICEF #stayathome #kitajagakita
kitajagakita Aamiin.. Moga Allah mengangkat virus covid19 ni sebelum Ramadhan 
#stayathome
#kitajagakita 
#kitabaikramaisayang
Likes: 1
Posted at: 2020-04-02 04:58:06
Aamiin.. Moga Allah mengangkat virus covid19 ni sebelum Ramadhan #stayathome #kitajagakita #kitabaikramaisayang
kitajagakita Bukan perempuan je bole guna serum. Lelaki pun bole ye. Lelaki pun nak kena jaga jugak kulit muka supaya sentiasa bersih dan sehat 😍 .

Serious! mmg best sgt serum ni. Siapa dah pernah try mmg tahu dan repeat order lagi 🔥 .

Dm/klik link kat bio utk order ❤ .

#wawazainal #aerilzafrel #wawacosmeticshq #wawacosmetics #wawacosmeticssarawak #wawamysteriousromance #wawagreenteaserum #wawastayathomesale #stayathomesale #wawalimitededition #stayathome #staysave #kitajagakita #dudukrumah
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 04:58:05
Bukan perempuan je bole guna serum. Lelaki pun bole ye. Lelaki pun nak kena jaga jugak kulit muka supaya sentiasa bersih dan sehat 😍 . Serious! mmg best sgt serum ni. Siapa dah pernah try mmg tahu dan repeat order lagi 🔥 . Dm/klik link kat bio utk order ❤ . #wawazainal #aerilzafrel #wawacosmeticshq #wawacosmetics #wawacosmeticssarawak #wawamysteriousromance #wawagreenteaserum #wawastayathomesale #stayathomesale #wawalimitededition #stayathome #staysave #kitajagakita #dudukrumah
kitajagakita Jom cuba TruShakes sekarang!
.
Bukan setakat sedap je! Tapi untuk kurus jugak 🥰😘
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
📲 013 9659331 📲 0139659331 📲 013 9659331 .
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #stayhome #kitajagakita #trufitzputrajaya #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyputrajaya #trushake #trushakes
Likes: 1
Posted at: 2020-04-02 04:57:48
Jom cuba TruShakes sekarang! . Bukan setakat sedap je! Tapi untuk kurus jugak 🥰😘 . Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp 📲 013 9659331 📲 0139659331 📲 013 9659331 . Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD . #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #stayhome #kitajagakita #trufitzputrajaya #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyputrajaya #trushake #trushakes
kitajagakita With Aloe Vera Infused & Enriched with Vitamin E. 70% alcohol & Tak melekit tau 👍
.
#hapuscovid19 #stayathome #lookalikeprihatin #lookalike #seriouslyiwantit #kitajagakita #LookalikeHandSanitizer
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 04:57:46
With Aloe Vera Infused & Enriched with Vitamin E. 70% alcohol & Tak melekit tau 👍 . #hapuscovid19 #stayathome #lookalikeprihatin #lookalike #seriouslyiwantit #kitajagakita #LookalikeHandSanitizer
kitajagakita #Covid19
#NoCorona
#StayHome
#KitaJagaKita
#HausPrihatin
#DudukRumah
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 04:57:25
kitajagakita Good news❗❗❗ Vitamin c dah lulus masuk malaysia!!! So,sapa nak lock vitamin ni cepat2 booking tahu..
Vitamin c ni hot item tahu.. Cepat jea habis nanti.. Kelebihan vitamin untuk tingkatkan imunisasi badan. Di china sendiri mereka ambik vitamin c dos tinggi untuk lawan wabak corona. Sekarang new york pun contohi china. Kenpa kita tak nak ikut kan? Penting imunisasi tinggi ada untuk lawan virus yang serang badan kita.

Selain tu,vitamin c ni bagus untuk kesihatan kulit,gigi dan gusi. Penting sangat untuk kita pastikan supplemen yang kita ambil adalah natural oganik bukan supplemen sintetik. Sebabnya supplemen organik akan meresap dalam badan kita dalam tempoh singkat. 
#stayathome 
#kitajagakita
#kitasayangkeluargakita
#imunbadan
#glutathione
#antioksidan
#vitaminc
#nilaimalaysiafirmax3
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 04:57:09
Good news❗❗❗ Vitamin c dah lulus masuk malaysia!!! So,sapa nak lock vitamin ni cepat2 booking tahu.. Vitamin c ni hot item tahu.. Cepat jea habis nanti.. Kelebihan vitamin untuk tingkatkan imunisasi badan. Di china sendiri mereka ambik vitamin c dos tinggi untuk lawan wabak corona. Sekarang new york pun contohi china. Kenpa kita tak nak ikut kan? Penting imunisasi tinggi ada untuk lawan virus yang serang badan kita. Selain tu,vitamin c ni bagus untuk kesihatan kulit,gigi dan gusi. Penting sangat untuk kita pastikan supplemen yang kita ambil adalah natural oganik bukan supplemen sintetik. Sebabnya supplemen organik akan meresap dalam badan kita dalam tempoh singkat. #stayathome #kitajagakita #kitasayangkeluargakita #imunbadan #glutathione #antioksidan #vitaminc #nilaimalaysiafirmax3
kitajagakita MOGA HARI2 KITA KEMBALI TENANG.. Allah uji kita, kerana ALLAH SAYANG 💕
.
.
Love,
@najaha.store2u 
www.instagram.com/najaha.store2u
.
.
.
.
#corvid19 #stayathome #dudukrumah #cegahcovid19 #kitajagakita #allahsayang #doayangbaikbaik
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 04:57:05
MOGA HARI2 KITA KEMBALI TENANG.. Allah uji kita, kerana ALLAH SAYANG 💕 . . Love, @najaha.store2u www.instagram.com/najaha.store2u . . . . #corvid19 #stayathome #dudukrumah #cegahcovid19 #kitajagakita #allahsayang #doayangbaikbaik
kitajagakita Kecekapan Pelindungan Topeng Muka mengikut jenis. 
#klikdenganbijak
#pilihanbijak
#kitajagakita 
#stayathome 
#CegahVirus 
#COVID19
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 04:57:01
Kecekapan Pelindungan Topeng Muka mengikut jenis. #klikdenganbijak #pilihanbijak #kitajagakita #stayathome #CegahVirus #COVID19
kitajagakita Yeay dpt coklat birthday...tq pada yg mengirim..u know who u are...tq so much with love.... @sboxsurprise Tq so much jua for the service.... #birthdaygift
#covid19
#stayhome
#staysafe
#kitajagakita
Likes: 1
Posted at: 2020-04-02 04:56:42
Yeay dpt coklat birthday...tq pada yg mengirim..u know who u are...tq so much with love.... @sboxsurprise Tq so much jua for the service.... #birthdaygift #covid19 #stayhome #staysafe #kitajagakita
kitajagakita * THE KHADIJAHS X SERANTAU MUSLIM CAMPAIGN *

#BismillahiMasyaAllah

Assalamualaikum WBT. Kami berharap & mendoakan agar semua berada dalam keadaan yang sihat & selamat dalam menghadapi waktu getir ini, InsyaAllah. 
Kami, *THE KHADIJAHS* adalah sebuah
Likes: 18
Posted at: 2020-04-02 04:56:30
* THE KHADIJAHS X SERANTAU MUSLIM CAMPAIGN * #BismillahiMasyaAllah Assalamualaikum WBT. Kami berharap & mendoakan agar semua berada dalam keadaan yang sihat & selamat dalam menghadapi waktu getir ini, InsyaAllah. Kami, *THE KHADIJAHS* adalah sebuah "support group" wanita yg terdiri dpd artis, pengamal media & "social influencer". Kami bermula sebagai sebuah usrah kecil, membantu sesama ahli, membina kekuatan spiritual & emosi. Namun dalam berhadapan cabaran Covid19 kami percaya, *THE KHADIJAHS* mampu memberi lebih banyak sokongan kepada masyarakat melangkaui keluarga kecil kami. Justeru kolaborasi bersama NGO *SERANTAU MUSLIM*. NGO ini bergiat aktif membawa misi menerajui perhubungan Umat Islam Serantau Asia melalui bantuan kemanusiaan, kerjasama ekonomi, pembangunan pendidikan serta mengembangkan bakat kepimpinan. Berikut adalah dua (2) kempen yang kami lancarkan:- 1. *bantuankecemasan.com* - Terbahagi kepada 4 jenis bantuan (i) TenangKit* (ii) Hand Sanitizer & Facemask (iii) Buah-buahan bagi Frontliners (iv) Keperluan harian bagi golongan terkesan eg; asnaf, B40 (makanan & peralatan keselamatan) tanpa mengira bangsa & agama. 2. *heromalaysia.com* - alat kelengkapan kritikal bagi keperluan Barisan Hadapan di Hospital & klinik seluruh Malaysia Untuk infaq sila guna link berikut: 👉🏼 bantuankecemasan.com 👉🏼 heromalaysia.com Ayuh kita sama-sama menghulurkan bantuan dalam usaha menangani Covid19. Moga Allah merahmati, menerima & menambahkan rezeki ke atas sumbangan sedikit kita. #kitajagakita #Allahjagakita #thekhadijahsxserantaumuslim
kitajagakita Assalamualaikum
Selamat pagi
#covid19malaysia #kitajagakita #putuskanrantaiancovid19 
#teamnoor #nixzteam #ajimaura #terapiinstagram #selamatpagi
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 04:56:29
kitajagakita [UTeMTV_ShortComic] •
STOP SCROLLING! 
Punctuations. Use them correctly, so you won't be misunderstood🤣🤣. •
Day-16  of RMO.
How are you coping with life? •
#kitajagakita
#TUAHUTeM
#stayhome
#UTeMTV
#UTV
#YourNo1Infotainment
Likes: 4
Posted at: 2020-04-02 04:56:15
[UTeMTV_ShortComic] • STOP SCROLLING! Punctuations. Use them correctly, so you won't be misunderstood🤣🤣. • Day-16 of RMO. How are you coping with life? • #kitajagakita #TUAHUTeM #stayhome #UTeMTV #UTV #YourNo1Infotainment
kitajagakita JOM LAYANZ VID. JIWANGS LOCKDOWNSALE BY @cococurv.chocofit.malaysia .
.
SUPER SALE 
LOCKDOWN SALE
ALL PACKAGE KAMI BAGI SPECIAL GIFT, SPECIAL ARGA, SPECIAL EXTRA GIFT & WE GIVE U #freepos SELURUH #malaysia #cococurvsabah #cococurvsarawak .
.
📮 #postage SETIAP HARI SEBELUM JAM 2pm
.
ORDER | DM | PM | WHATSAPP | LIKE | FOLLOW | COMMENT AT
@cococurv.malaysia.official 
@cococurvjohor.honeyda 
@chocofitjohor.honeyda @chocofit_official.malaysia @originalchocofit_hq .
.
📲📲📲 +6019-3621894
.
.
www.wasap.my/+60193621894/lockdownsaleCCCF
.
YOUR TRUSTED SELLER
ORIGINAL COCOCURV
ORIGINAL CHOCOFIT
TEAMCOCOCURVHQ
TEAMCHOCOFITHQ
#cococurvoriginal
#chocofit #lemonfit #kurus #nakkuruskanbadan #kurustanpaberlapar #kurustanpasenam #serbukcoklatkurus #dietsehat #dietplan #testimoniberjaya #fitness #fitnessmalaysia #kitajagakita #stayathome #stayhome #menusihat
Likes: 1
Posted at: 2020-04-02 04:56:11
JOM LAYANZ VID. JIWANGS LOCKDOWNSALE BY @cococurv.chocofit.malaysia . . SUPER SALE LOCKDOWN SALE ALL PACKAGE KAMI BAGI SPECIAL GIFT, SPECIAL ARGA, SPECIAL EXTRA GIFT & WE GIVE U #freepos SELURUH #malaysia #cococurvsabah #cococurvsarawak . . 📮 #postage SETIAP HARI SEBELUM JAM 2pm . ORDER | DM | PM | WHATSAPP | LIKE | FOLLOW | COMMENT AT @cococurv.malaysia.official @cococurvjohor.honeyda @chocofitjohor.honeyda @chocofit_official.malaysia @originalchocofit_hq . . 📲📲📲 +6019-3621894 . . www.wasap.my/+60193621894/lockdownsaleCCCF . YOUR TRUSTED SELLER ORIGINAL COCOCURV ORIGINAL CHOCOFIT TEAMCOCOCURVHQ TEAMCHOCOFITHQ #cococurvoriginal #chocofit #lemonfit #kurus #nakkuruskanbadan #kurustanpaberlapar #kurustanpasenam #serbukcoklatkurus #dietsehat #dietplan #testimoniberjaya #fitness #fitnessmalaysia #kitajagakita #stayathome #stayhome #menusihat
kitajagakita Alhamdulillah 😍
Pos Chocodaps ke Perak dan Selamat sampai dalam keadaan baik...🍫❤️🍫 Chocodaps boleh di pos seluruh Malaysia...
Uolsss nak tak?..
Jom wasap cepat
013-9983180

#chocodaps
#coklatviral
#coklatsedap
#coklatsedapgiler
#chocodapsampang
#chocodapskl
#makanansedap
#coklatonlineno1malaysia
#chocodapsampang
#chocodapskl #kitajagakita
#chocodapskeramat #pkp #stayathome #staysafe #janaincomedarirumah #janapendapatan #artismalaysia #chocodapssetiawangsa #doorgiftmurah #doorgiftvip #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftvvip #foodporn #foodhunter #chocolatelovers #coklatpremium #coklat #igshop #artismalaysia #makananpkp
Likes: 1
Posted at: 2020-04-02 04:56:05
Alhamdulillah 😍 Pos Chocodaps ke Perak dan Selamat sampai dalam keadaan baik...🍫❤️🍫 Chocodaps boleh di pos seluruh Malaysia... Uolsss nak tak?.. Jom wasap cepat 013-9983180 #chocodaps #coklatviral #coklatsedap #coklatsedapgiler #chocodapsampang #chocodapskl #makanansedap #coklatonlineno1malaysia #chocodapsampang #chocodapskl #kitajagakita #chocodapskeramat #pkp #stayathome #staysafe #janaincomedarirumah #janapendapatan #artismalaysia #chocodapssetiawangsa #doorgiftmurah #doorgiftvip #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftvvip #foodporn #foodhunter #chocolatelovers #coklatpremium #coklat #igshop #artismalaysia #makananpkp
kitajagakita Pemeriksaan dan pembukaan semula mesin ekiosk untuk pembayaran bil serta penyerahan PPE kepada TMpoint Pandan Indah alhamdulillah berjalan lancar.. Terima kasih kpd BOM/OM dan staf yang hadir membantu melancarkan urusan hari ini.

Stay safe.. #mhmkshlife
#haizishtsssbkl
#tmpoinkl
#tmpointpandanindah
#ootd
#flattenthecurve
#kitajagakita
#stayhomestaysafe
#instaphoto
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 04:55:56
Pemeriksaan dan pembukaan semula mesin ekiosk untuk pembayaran bil serta penyerahan PPE kepada TMpoint Pandan Indah alhamdulillah berjalan lancar.. Terima kasih kpd BOM/OM dan staf yang hadir membantu melancarkan urusan hari ini. Stay safe.. #mhmkshlife #haizishtsssbkl #tmpoinkl #tmpointpandanindah #ootd #flattenthecurve #kitajagakita #stayhomestaysafe #instaphoto
kitajagakita 3 months staying at home is awesome!!!😍 #babySE #3monthsold #prembaby #stayathome #kitajagakita
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 04:55:36
3 months staying at home is awesome!!!😍 #babySE #3monthsold #prembaby #stayathome #kitajagakita
kitajagakita Selesai masak utk lunch.

Duduk jap belek hp. Rupanya macam2 gambar ada dalam ni ank2 posing. Mak kat dapur korang bersakan ye dgn hp mama.

Photo canvas still on cam biasa. Klu ada yg teringin nak cuba buat meh la. 
Kita jual murah2 je😊

#stayathome
#kitajagakita
#teamnur 
#photocanvas
#jawi
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 04:55:19
Selesai masak utk lunch. Duduk jap belek hp. Rupanya macam2 gambar ada dalam ni ank2 posing. Mak kat dapur korang bersakan ye dgn hp mama. Photo canvas still on cam biasa. Klu ada yg teringin nak cuba buat meh la. Kita jual murah2 je😊 #stayathome #kitajagakita #teamnur #photocanvas #jawi
kitajagakita Krew kami sedia masak roti john untuk anda 💪🏼🧑🏻‍🍳👩🏻‍🍳👨🏻‍🍳
.
Nak order? Untuk anda yang berada di sekitar:
🟠 USJ - foodpanda/grabfood atau whatsapp 018 254 4730
🟠 IPOH - runnermyrun atau whatsapp 011 1147 7265

#nzrotijohnputrajaya #rotijohn #pizza #tealive #kfc #mcd #dominopizza #pizzahut #stayathome #stayhome #dudukrumah #covid19 #kitajagakita
Likes: 2
Posted at: 2020-04-02 04:55:16
Krew kami sedia masak roti john untuk anda 💪🏼🧑🏻‍🍳👩🏻‍🍳👨🏻‍🍳 . Nak order? Untuk anda yang berada di sekitar: 🟠 USJ - foodpanda/grabfood atau whatsapp 018 254 4730 🟠 IPOH - runnermyrun atau whatsapp 011 1147 7265 #nzrotijohnputrajaya #rotijohn #pizza #tealive #kfc #mcd #dominopizza #pizzahut #stayathome #stayhome #dudukrumah #covid19 #kitajagakita
kitajagakita Siapa yg x reti makeup tapi nak jugak makeup simple2, korg boleh start dgn CC cream ni.. Serious sangat best!
.
√ Tak berminyak
√ Melembapkan kulit
√ Menutup cela & garis² halus
√ Ada SPF15
√ Tak sumbatkan pori / non-comedogenic
√ Texture ringan seolah² tak pakai apa² di muka
√ Ada 4 warna ; very light, light-to-medium, medium-to-deep, deep
.
#CLUB2KChallenge #amazingbeautychallenge #stayathome #kitajagakita #kerjadarirumah #makeuptutorial #lipstick #creamblusher #blusher #eyeshadow #pencucimuka #kulitcantik #kulitsihat #skincare #facebrush #surirumahbergaji #teambundagojes #duitraya #zerorisk #beyourownboss #kerjadarirumah #nakubahhidup #april #makeupbajetmurah #makeuptanpafoundation #concealermalaysia #concealermurah #lipmattecream #tutorialmakeupsimple #makeupsenang
Likes: 1
Posted at: 2020-04-02 04:55:02
Siapa yg x reti makeup tapi nak jugak makeup simple2, korg boleh start dgn CC cream ni.. Serious sangat best! . √ Tak berminyak √ Melembapkan kulit √ Menutup cela & garis² halus √ Ada SPF15 √ Tak sumbatkan pori / non-comedogenic √ Texture ringan seolah² tak pakai apa² di muka √ Ada 4 warna ; very light, light-to-medium, medium-to-deep, deep . #CLUB2KChallenge #amazingbeautychallenge #stayathome #kitajagakita #kerjadarirumah #makeuptutorial #lipstick #creamblusher #blusher #eyeshadow #pencucimuka #kulitcantik #kulitsihat #skincare #facebrush #surirumahbergaji #teambundagojes #duitraya #zerorisk #beyourownboss #kerjadarirumah #nakubahhidup #april #makeupbajetmurah #makeuptanpafoundation #concealermalaysia #concealermurah #lipmattecream #tutorialmakeupsimple #makeupsenang
kitajagakita #stayathome 
#kitajagakita
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 04:55:02
kitajagakita Assalamualaikum, 
Done Challenge Today! 🤗
2.4.2020
#1Hari1Challenge
#Breakfast 
Macam biasa yang lain pun join sekali. Sepah pun sepah laa. Asal bolehhhh. Alhamdulillah. Semua ni akan jadi kenangan suatu hari nanti 😘

#MuhammadAmzarHarithah
#KesayanganKami
#Kempen1Hari1Challenge 
#StayAtHome
#stopcovid19
#stayhome 
#staysafe
#kitajagakita
Likes: 2
Posted at: 2020-04-02 04:54:58
Assalamualaikum, Done Challenge Today! 🤗 2.4.2020 #1Hari1Challenge #Breakfast Macam biasa yang lain pun join sekali. Sepah pun sepah laa. Asal bolehhhh. Alhamdulillah. Semua ni akan jadi kenangan suatu hari nanti 😘 #MuhammadAmzarHarithah #KesayanganKami #Kempen1Hari1Challenge #StayAtHome #stopcovid19 #stayhome #staysafe #kitajagakita
kitajagakita Reposted from @khaibaharempire1 Update: #02042020 l @khaibahar94 x @nasionalfm_malaysia .
.
.
Jom semua sama-sama nantikan kemunculan kesayangan @khaibahar94 di radio 📻 @nasionalfm_malaysia .
.
.
#KhaiBahar
#Khaibahar94 
#Nasionalfm
#SentiasaDihati
#perintahkawalanpergerakan 
#StayAtHome 
#Covid19
#KitaJagaKita - #regrann
Likes: 1
Posted at: 2020-04-02 04:54:56
kitajagakita #Covid19
#NoCorona
#StayHome
#KitaJagaKita
#HausPrihatin 
#DudukRumah
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 04:54:42
kitajagakita #StayHome #StayIn #StaySafe #
#KitaJagaKita
#Day16PKP
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 04:54:36
kitajagakita #Covid19
#NoCorona
#StayHome
#KitaJagaKita
#HausPrihatin 
#DudukRumah
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 04:54:35
kitajagakita What I am looking at while I’m having my Maggi mie goreng with telur mata, what’s the dish you’re craving for once we can go out again? 
#kitajagakita
#weareinthistogether
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 04:54:31
What I am looking at while I’m having my Maggi mie goreng with telur mata, what’s the dish you’re craving for once we can go out again? #kitajagakita #weareinthistogether
kitajagakita #Covid19
#NoCorona
#StayHome
#KitaJagaKita
#HausPrihatin 
#DudukRumah
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 04:54:27
kitajagakita #Covid19
#NoCorona
#StayHome
#KitaJagaKita
#HausPrihatin 
#DudukRumah
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 04:54:21
kitajagakita TATACARA PENJAGAAN MEREKA YANG DISYAKI ATAU PESAKIT COVID 19 DI RUMAH

Info grafik ini dikeluakan oleh WHO untuk menangani pesakit COVID 19 di rumah. Boleh ikuti langkah-langkah ini jika ahli keluarga anda dikuarantin.

Pastikan anda sendiri juga menjaga kebersihan diri dan persekitaran.

Semoga bermanafaat. 😍

#⛔Covid19⛔
#KitaJagaKita
#StayAtHome
#DudukRumah
#BuatAktivitiSihat
#BasuhTangan
#TolongJagaJarak
#SemuaKamiSayang
#KLfm
#RadioRTM
#34Stesen1Suara
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 04:54:19
TATACARA PENJAGAAN MEREKA YANG DISYAKI ATAU PESAKIT COVID 19 DI RUMAH Info grafik ini dikeluakan oleh WHO untuk menangani pesakit COVID 19 di rumah. Boleh ikuti langkah-langkah ini jika ahli keluarga anda dikuarantin. Pastikan anda sendiri juga menjaga kebersihan diri dan persekitaran. Semoga bermanafaat. 😍 #⛔Covid19⛔ #KitaJagaKita #StayAtHome #DudukRumah #BuatAktivitiSihat #BasuhTangan #TolongJagaJarak #SemuaKamiSayang #KLfm #RadioRTM #34Stesen1Suara
kitajagakita #Covid19
#NoCorona
#StayHome
#KitaJagaKita
#HausPrihatin 
#DudukRumah
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 04:54:12
kitajagakita #Covid19
#NoCorona
#StayHome
#KitaJagaKita
#HausPrihatin 
#DudukRumah
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 04:54:04
kitajagakita Assalamualaikum #sahabatsahabatku
Jom #beramairamai berdoa untuk kesejahteraan kita bersama... #day15 - #dudukrumah #pecahkanrantaian #covid19 #kitajagakita #kitajagasemunya #kitasihat negara #sihat #sayangimalaysiaku

#hentikanlah semuanya dan segalanya.. #menaburfitnah #menyusahkan orang lain, Janganlah #degil, #keraskepala, #EGO dan suka buat #provokasi sesama kita... Semoga kita semuanya terhidar dari #belenggu #covid_19 ini.. Aamiin Robbalalamiin #aamiin
Likes: 1
Posted at: 2020-04-02 04:54:02
Assalamualaikum #sahabatsahabatku Jom #beramairamai berdoa untuk kesejahteraan kita bersama... #day15 - #dudukrumah #pecahkanrantaian #covid19 #kitajagakita #kitajagasemunya #kitasihat negara #sihat #sayangimalaysiaku #hentikanlah semuanya dan segalanya.. #menaburfitnah #menyusahkan orang lain, Janganlah #degil, #keraskepala, #EGO dan suka buat #provokasi sesama kita... Semoga kita semuanya terhidar dari #belenggu #covid_19 ini.. Aamiin Robbalalamiin #aamiin
kitajagakita #pkp #day16 #schoolbreak extended

#juststayathome
#kitajagakita
#stayathome
#wfh
Likes: 1
Posted at: 2020-04-02 04:53:51
kitajagakita Hai semua... 👋👋 Stay save everyone dimusim pkp ni... Jgn keluar melepak ye semua.. Kita sama² putuskan rantaian Covid-19 ni okry.... Sementara tu, korang yg belum grab abaya hijanah haul ni jom lha cepat² grab... Jom grab kt @hijanahhaul_perak 
#abayafashion #yourno1abaya #youareamazing #hijanahhauladvance #hijanahhaulperak #Kitajagakita #staysave
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 04:53:49
Hai semua... 👋👋 Stay save everyone dimusim pkp ni... Jgn keluar melepak ye semua.. Kita sama² putuskan rantaian Covid-19 ni okry.... Sementara tu, korang yg belum grab abaya hijanah haul ni jom lha cepat² grab... Jom grab kt @hijanahhaul_perak #abayafashion #yourno1abaya #youareamazing #hijanahhauladvance #hijanahhaulperak #Kitajagakita #staysave
kitajagakita TABUNG PRIHATIN SMKAB
Sumbangan kepada pekerja kebersihan, pengawal keselamatan, pekerja dobi dan pekerja kantin SMK Agama Baling.

Jutaan terima kasih kepada guru, AKP dan alumni SMK Agama Baling yang telah memberi sumbangan.

#kitajagakita
#smkabrumahkita
Likes: 20
Posted at: 2020-04-02 04:53:45
TABUNG PRIHATIN SMKAB Sumbangan kepada pekerja kebersihan, pengawal keselamatan, pekerja dobi dan pekerja kantin SMK Agama Baling. Jutaan terima kasih kepada guru, AKP dan alumni SMK Agama Baling yang telah memberi sumbangan. #kitajagakita #smkabrumahkita
kitajagakita LAMA TUNGGU UNTUK DAPAT  ANAK?
.
Yang mana lama sangat dah,bertahun2 dah tunggu untuk kehadiran anak..doa itu memang wajib..tapi mesti ada usaha jugak kan..so salah satu usaha nya adalah amalkan madu ajaib turkey ni
.
Wawa zainal sendiri sudah menunggu untuk dapatkan ayya soffya selama 4 tahun..madu ni menjadi ASBAB rezeki wawa untuk dpt baby ayya soffya..😊
.
🍯HARGA: 1 botol RM65
.
🍯HARGA: 2 botol RM120
.
.
🚗COD :  Melaka & Tangkak
.
📲APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP Saya.
.
📲Whatsapp 0186695098
📲Whatsapp 0186695098
📲Whatsapp 0186695098
.
.
#teamboek #fyzavampires #serum #agentwanted #wawaeecushion #makeupmurah #wawalipmatte #aerilzafrel #kitajagakita #makeuptutorial #makeupartistmalaysia #tutorialmakeup #muaselangor #makeupbawahrm50  #wawacosmeticsshahalam #muashahalam #stayhome #lipmatte 
#wawamysteriousromance #wawaloveedition
Likes: 1
Posted at: 2020-04-02 04:53:28
LAMA TUNGGU UNTUK DAPAT ANAK? . Yang mana lama sangat dah,bertahun2 dah tunggu untuk kehadiran anak..doa itu memang wajib..tapi mesti ada usaha jugak kan..so salah satu usaha nya adalah amalkan madu ajaib turkey ni . Wawa zainal sendiri sudah menunggu untuk dapatkan ayya soffya selama 4 tahun..madu ni menjadi ASBAB rezeki wawa untuk dpt baby ayya soffya..😊 . 🍯HARGA: 1 botol RM65 . 🍯HARGA: 2 botol RM120 . . 🚗COD : Melaka & Tangkak . 📲APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP Saya. . 📲Whatsapp 0186695098 📲Whatsapp 0186695098 📲Whatsapp 0186695098 . . #teamboek #fyzavampires #serum #agentwanted #wawaeecushion #makeupmurah #wawalipmatte #aerilzafrel #kitajagakita #makeuptutorial #makeupartistmalaysia #tutorialmakeup #muaselangor #makeupbawahrm50 #wawacosmeticsshahalam #muashahalam #stayhome #lipmatte #wawamysteriousromance #wawaloveedition
kitajagakita 🦋 SNOW MASK WHITENING BODY by GLUTA FROZEN
 Masker Pemutihan Untuk Badan
 Bersih: 80g
Baru!!! Baru!!! 💙 SNOW MASK 💙
 Masker Pemutihan Untuk Badan
 Bersih: 80g. • Dibuat di Thailand 🇹🇭 😍 Lihat Keputusan dalam 1-2 kali!  Kenapa Harus Menggunakan SNOW MASK?😚 ❄ • Beri hasil daripada penggunaan pertama ❄ • Mencerahkan & Mencerahkan Kulit ⛄ ❄ • Kurangkan parut ⛄ ❄ • Scar Parade ⛄ ❄ • Tambah kelembapan pada kulit ⛄ ❄ • Kulit putih yang jelas dan lancar ❄ • Keluarkan sel kulit lama, mendedahkan kulit baru ⛄ ❄ • Kurangkan bintik gelap, bintik-bintik merah, gigitan nyamuk ⛄ ❄ • Kembalikan pigmen yang rosak ❄ • Melindungi Kulit dari UVA & UVB Sun ⛄ Kerosakan ❄ • Putih lebih cepat 10X kali daripada lotion badan ⛄ ğŸŽˆ BAGAIMANA MENGGUNAKAN: ✅ Masukkan kawasan yang anda mahu rebus dan biarkan ia tinggal selama 15 hingga 30 minit ✅ Basuh atau lap dengan tuala / tisu 🔴 Gunakannya dua kali seminggu (2-3times per minggu)

WA:013-6787059
⚠️Setiap Pembelian 2 Item Ke Atas Akan Dapat Freegift Special💝
💜RM45

#snowmask#glutafrozen 
#frozencollagen#whiteningmask#kitajagakita#serum#glutalachel#covid_19#puresoap#stayhome#glutapancea#sexyboom#malaysia#cantik#putih#putihkekal#putihgebu#putihcepat#kurus#kuruscepat#kulitkusam#jerawat#follow#likeforlikes#likeforfollow#follow4followback#frozendetox#snowmaskmalaysia#krimputih#whiteningcream
Likes: 3
Posted at: 2020-04-02 04:53:15
🦋 SNOW MASK WHITENING BODY by GLUTA FROZEN Masker Pemutihan Untuk Badan Bersih: 80g Baru!!! Baru!!! 💙 SNOW MASK 💙 Masker Pemutihan Untuk Badan Bersih: 80g. • Dibuat di Thailand 🇹🇭 😍 Lihat Keputusan dalam 1-2 kali! Kenapa Harus Menggunakan SNOW MASK?😚 ❄ • Beri hasil daripada penggunaan pertama ❄ • Mencerahkan & Mencerahkan Kulit ⛄ ❄ • Kurangkan parut ⛄ ❄ • Scar Parade ⛄ ❄ • Tambah kelembapan pada kulit ⛄ ❄ • Kulit putih yang jelas dan lancar ❄ • Keluarkan sel kulit lama, mendedahkan kulit baru ⛄ ❄ • Kurangkan bintik gelap, bintik-bintik merah, gigitan nyamuk ⛄ ❄ • Kembalikan pigmen yang rosak ❄ • Melindungi Kulit dari UVA & UVB Sun ⛄ Kerosakan ❄ • Putih lebih cepat 10X kali daripada lotion badan ⛄ ğŸŽˆ BAGAIMANA MENGGUNAKAN: ✅ Masukkan kawasan yang anda mahu rebus dan biarkan ia tinggal selama 15 hingga 30 minit ✅ Basuh atau lap dengan tuala / tisu 🔴 Gunakannya dua kali seminggu (2-3times per minggu) WA:013-6787059 ⚠️Setiap Pembelian 2 Item Ke Atas Akan Dapat Freegift Special💝 💜RM45 #snowmask#glutafrozen #frozencollagen#whiteningmask#kitajagakita#serum#glutalachel#covid_19#puresoap#stayhome#glutapancea#sexyboom#malaysia#cantik#putih#putihkekal#putihgebu#putihcepat#kurus#kuruscepat#kulitkusam#jerawat#follow#likeforlikes#likeforfollow#follow4followback#frozendetox#snowmaskmalaysia#krimputih#whiteningcream
kitajagakita Terima kasih coway😭

Korang mesti nak tahu kan, kenapa Farah beria berterima kasih bagai dekat coway ni kan.. Yelaa berterima kasih sangat sebab Coway menyumbang 300 Air Purifier kepada frontliner kita seluruh Malaysia tau. Gila tak terharu😭

Semoga para frontliners dan pesakit dapat menikmati udara better air circulation dengan adanya penapis udara Coway.

Coway juga sedang membuat promosi khas untuk semua pengguna yang ingin mendapatkan penapis udara bagi rumah mereka. Penjimatan sehingga RM800!

Korang nak dapatkan promosi ni pun boleh, just dm farah kay .

#stayathome #stayhealthy #staysafe #staystrong #staypositive #fights #fighter #fighting💪 #kitajagakita #frontliners #klinikgigi #klinikkecantikan #klinikdrwskincare #klinikhewan #tipskesihatan #infokesihatan #malaysia #malaysiaonlineshop #harimaumalaya
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 04:53:08
Terima kasih coway😭 Korang mesti nak tahu kan, kenapa Farah beria berterima kasih bagai dekat coway ni kan.. Yelaa berterima kasih sangat sebab Coway menyumbang 300 Air Purifier kepada frontliner kita seluruh Malaysia tau. Gila tak terharu😭 Semoga para frontliners dan pesakit dapat menikmati udara better air circulation dengan adanya penapis udara Coway. Coway juga sedang membuat promosi khas untuk semua pengguna yang ingin mendapatkan penapis udara bagi rumah mereka. Penjimatan sehingga RM800! Korang nak dapatkan promosi ni pun boleh, just dm farah kay . #stayathome #stayhealthy #staysafe #staystrong #staypositive #fights #fighter #fighting💪 #kitajagakita #frontliners #klinikgigi #klinikkecantikan #klinikdrwskincare #klinikhewan #tipskesihatan #infokesihatan #malaysia #malaysiaonlineshop #harimaumalaya
kitajagakita AKTIVITI PERINTAH KAWALAN PERGERAKAN

Antara saranan aktiviti yang boleh dijalankan selama tempoh kawalan pergerakan. -
4. Mengemas rumah
Likes: 2
Posted at: 2020-04-02 04:53:03
AKTIVITI PERINTAH KAWALAN PERGERAKAN Antara saranan aktiviti yang boleh dijalankan selama tempoh kawalan pergerakan. - 4. Mengemas rumah "Kesejahteraan diri melalu pembentukan individu dari rumah" Impian setiap daripada kita adalah untuk mempunyai sebuah keluarga yang sakinah dan mawaddah. Antara aktiviti bagi menghangatkan emosi kasih sayang antara keluarga adalah mengemas rumah, makan bersama, solat berjemaah dan sebagainya. Bahkan, setiap aktiviti yang dilakukan bersama keluarga adalah cukup bermakna kerana mereka merupakan insan yang paling berharga yang Allah berikan nikmat iaitu untuk menyayangi antara satu sama lain. - Oleh itu, semasa tempoh perintah kawalan pergerakan ini, marilah bersama-sama menghargai detik bersama keluarga dengan aktiviti yang bermanfaat. Lantaran itu, peluang ini selayaknya digunakan untuk menerapkan nilai mahabbah di dalam keluarga. #familytime #staysafe #stayhome #kitajagakita #uniselbj PERSATUAN MAHASISWA ISLAM I-RAKAN Memimpin Perubahan Unisel Bestari Jaya
kitajagakita .
✨ Tips during Covid-19 ✨
.
Spend quality time with your loved ones.
.
Stay safe, everyone! And stay at home!
.
We can do this, Malaysia!
.
#iambrainybunch
#successinbothworlds
#adab2020
#kitajagakita
#dudukrumah
#stayhome
#wecandothismalaysia
Likes: 1
Posted at: 2020-04-02 04:53:02
. ✨ Tips during Covid-19 ✨ . Spend quality time with your loved ones. . Stay safe, everyone! And stay at home! . We can do this, Malaysia! . #iambrainybunch #successinbothworlds #adab2020 #kitajagakita #dudukrumah #stayhome #wecandothismalaysia
kitajagakita LEMON HAND SANITIZER KEKASIH🍋 .
99.99% KILLS GERMS with 75% of Alcohol 
FRESH , CALM And NON-STICKY. 
On The Go Protection .
Ingredients : 
Alcohol Denatured
Water
Butylene Glycol 
Acrylates/ C10-30 Alkyl AcrylateCrosspolymer 
Citrus Oil
Essential Oil
.
.
Siapa nak cecepat whatsapp kita okeh atau tekan link di bio!😘 sangat limited🙏🏻
.
#handsanitizer #sanitizerkekaSih #KitaJagaKita #StayHome #StaySafe #BeSafe #KekaSih #TeamKekaSihQiha #TeamKekaSihBonda
Likes: 1
Posted at: 2020-04-02 04:47:20
LEMON HAND SANITIZER KEKASIH🍋 . 99.99% KILLS GERMS with 75% of Alcohol FRESH , CALM And NON-STICKY. On The Go Protection . Ingredients : Alcohol Denatured Water Butylene Glycol Acrylates/ C10-30 Alkyl AcrylateCrosspolymer Citrus Oil Essential Oil . . Siapa nak cecepat whatsapp kita okeh atau tekan link di bio!😘 sangat limited🙏🏻 . #handsanitizer #sanitizerkekaSih #KitaJagaKita #StayHome #StaySafe #BeSafe #KekaSih #TeamKekaSihQiha #TeamKekaSihBonda
kitajagakita 🥰 Good morning everyone ğŸŒž
.
Kepada semua client @sandwich_klang wabak #covid19 merupakan satu isu yang sangat serius dan pihak kami mengambil berat akan isu berkaitan ancaman wabak ini yang telah menimbulkan kebimbangan semua.
.
Seperti yang diarahkan oleh kerajaan untuk melaksanakan #pkp #mco #rmo (Perintah Kawalan Pergerakan) Tahap 2 ini,  maka pihak kami mengambil keputusan untuk mengehadkan masa penghantaran bermula dari 10pagi-5petang sahaja dan hanya kawasan sekitar Hospital HTAR, Bukit Tinggi, Botanik, dan PortKlang.
.
Kami dari PETITE KITCHEN sentiasa mendoakan yang terbaik buat kita semua. Take care everyone. We love You 💛☘️
#stayhomestaysafe #kitajagakita
.
XOXO
@sandwich_klang
#homemadewithlove #halalfood #freshingredients #nutrilicious

#sandwichklang #breakfastsandwich #sandwichmurah #sandwichdelivery #sandwichlover #sandwich
#klangfood #klangfooddelivery #klang
#potluck #potluckfood #potluckparty
#birthday #jamuanakhirtahun #jamuan #kenduri #akikah #cukurjambul #harijadi #harilahir
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 04:44:26
🥰 Good morning everyone ğŸŒž . Kepada semua client @sandwich_klang wabak #covid19 merupakan satu isu yang sangat serius dan pihak kami mengambil berat akan isu berkaitan ancaman wabak ini yang telah menimbulkan kebimbangan semua. . Seperti yang diarahkan oleh kerajaan untuk melaksanakan #pkp #mco #rmo (Perintah Kawalan Pergerakan) Tahap 2 ini, maka pihak kami mengambil keputusan untuk mengehadkan masa penghantaran bermula dari 10pagi-5petang sahaja dan hanya kawasan sekitar Hospital HTAR, Bukit Tinggi, Botanik, dan PortKlang. . Kami dari PETITE KITCHEN sentiasa mendoakan yang terbaik buat kita semua. Take care everyone. We love You 💛☘️ #stayhomestaysafe #kitajagakita . XOXO @sandwich_klang #homemadewithlove #halalfood #freshingredients #nutrilicious #sandwichklang #breakfastsandwich #sandwichmurah #sandwichdelivery #sandwichlover #sandwich #klangfood #klangfooddelivery #klang #potluck #potluckfood #potluckparty #birthday #jamuanakhirtahun #jamuan #kenduri #akikah #cukurjambul #harijadi #harilahir

Famous / Popular results for kitajagakita

Twitter Search Results for kitajagakita

Lee Seng Foo🦋 @sengfoo88 21h MCO DAILY TOPIC SUMMARY Day 1: #KitaJagaKita Day 2: Dalgona coffee Day 3: air suam Day 4: ketua keluarga Day 5: tentera Day 6: Gardenia Day 7: Mont Kiara Day 8: MCO extension Day 9: 🇲🇾artistes Day 10: Makcik Kiah Day 11: Taiwan Day 12: Khawarij Day 13: Zuraida Day 14: Doraemon View details · Mai @mjmaisarah Mar 30 Staying at home or working from home during this COVID-19 period can be overwhelming for some of us. If you have difficulties with your emotions and need someone to talk with, I’m here for you! I will try my best to help and guide you through your problems #KitaJagaKita #COVID19 pic.twitter.com/rvrh3uqibn View photo · khidhirkamil @khidhirkamil Mar 27 Tagging all who can help spread the news to help our frontliners initiated by my prof at HUKM #KitaJagaKita mstar.com.my/lokal/viral/20… @KKMPutrajaya @501Awani @hannahyeoh @drwanazizah @syahredzan @ulyahusamudin @NoorAminAhmad @fahmi_fadzil @niknazmi View summary · Primeworks Studios - Film #StayHome #KitaJagaKita @primeworksfilm Ejen Ali - Stay At Home! #kitajagakita @ejen_ali MΣGAT #KitaJagaKita @razinsenpai View more people Neelofa @Neelofa Mar 30 Keep those F&B business tweets coming for me to review. I will DM the selected ones 💕 #KongsiRezeki #KitaJagaKita View details · Coronamu Malaysia🇲🇾 @paminordin Mar 27 #kitajagakita?? Kanina! You know it well you hv symptoms prior to the flight yet you boarded it without slightest guilt about it. Had the balls to kutuk NHS whilst you disobeyed their advice lg. Walaowei imagine someone dies bc u infected them? That’s a murder with intent. NOKTAH pic.twitter.com/sc3QAeoonA View photo · Fatin Razak @teynraz Mar 28 Hi guys, Global Peace Foundation Malaysia is looking to fundraise RM25,000 to help 250 Orang Asli families in Pahang. They are some of our most marginalized communities that are receiving the heaviest blow in light of recent events. #KitaJagaKita simplygiving.com/appeal/foodrel… View summary · Fahmi Fadzil @fahmi_fadzil Mar 25 We’ll get through this, together. InshaAllah. ❤️ #KitaJagaKita #LembahPantaiDiHatiKu pic.twitter.com/l0FEXQEuX6 View photo · ㅅ.규 🍓 ㅈ.범 🐯 @nitaliya Mar 25 🅲🅾🆅🅸🅳-19 𝘍𝘶𝘯𝘥 𝘙𝘢𝘪𝘴𝘪𝘯𝘨 𝘗𝘳𝘰𝘫𝘦𝘤𝘵 𝘣𝘺 𝘔𝘢𝘭𝘢𝘺𝘴𝘪𝘢 𝘐𝘯𝘴𝘱𝘪𝘳𝘪𝘵 🇲🇾♾ Hello MY Inspirit,me & @nhj357 are collecting fund and will donate it to Tabung Covid-19. For more info 🔗docs.google.com/forms/d/e/1FAI… #INFINITE #INSPIRIT #COVID2019 #KitaJagaKita View details · T R e X @athirahzainul_ 12h Watched Vivy Yusof's IGTV just now and made some self reflection. Sharing my thoughts here, hopefully bermanfaat to those who read. #BeBetterEveryday #KitaJagaKita pic.twitter.com/P9Er1QlDsU View photo · ğ•­ğž¢ 𝜯 𝜯 𝓨 @ohshits_luq Mar 29 I am crying 😢 #KitaJagaKita pic.twitter.com/5DdQJO3On7 View photo · Hanna Alkaf @yesitshanna Mar 28 I know that many people don’t like zoos. But a lack of visitors to Zoo Negara during this MCO severely impacts their ability to take care of their animals. You can help! Adopt an animal friend today! Details in pics; more initiatives at kitajaga.us. #kitajagakita pic.twitter.com/VavdamJ2CD View photo · Danish Harraz @Danish_Harraz Mar 27 Ada delivery certain area, guys🤗 #KitaJagaKita twitter.com/pssssssttttt/s… View details · Neelofa @Neelofa Mar 27 I know a lot of us are affected by COVID19 and want to give donation to the ones in need regardless of how big or small the amount. My advise, please donate to NGOs that are registered and make sure it’s from the right source. #kitajagakita View details · Related searches #kitajagakita · bazaar ramadan · melaka · perak · rmo Liew Chin Tong @LiewChinTong Mar 28 It's hard not to be moved by such a bold move by these nurses. We thank you for your sacrifices #KitaJagaKita klfoodie.com/3000-retired-n… View summary · Amirisa #DudukLaRumah @muimisa 13h RMO Phase 2 - Day 1 Together we fight to break the chain. Last video ada pesanan sikit dari frontliner comel. #KitaJagaKita #JustStayAtHome #KitaBoleh pic.twitter.com/C5gk7FsiVt View photo · Sharifah Hani Yasmin @sharifahyasmiin Mar 25 This is disgusting and heartbreaking. CLEANERS ARE FRONTLINERS TOO. #KitaJagaKita twitter.com/KesatuanPSHK/s… View details · HER @dearHER18 Mar 26 While most Malaysians worry that it’s not safe to leave their houses, we at dearHER are thinking about those who feel unsafe in their own homes. Follow and share this thread for a list of NGOs, community groups and services that could help those in need. #KitaJagaKita pic.twitter.com/fwzE1WtYVE View photo · Rejaie Arbee #GirlsNotBrides ğŸ‡²ğŸ‡¾ğŸ’ž @rejaie Mar 27 But it's literally our money? I applaud that they responded to grievance but tak perlu mendewakan MY sbb depa just pusing duit rakyat juga. It is REALLY #KitaJagaKita twitter.com/eryazmi/status… View details · Eliot Waugh's Stan Account ✨ @digitalkai Mar 29 Replying to @digitalkai Don't expect out-of-touch T20s to take care of us. #KitaJagaKita Use the site below to request for or offer assistance. Help and donate to this verified listing. kitajagakita.com View conversation · Ayman أيمان 艾曼 @aymanpsycho 21h RMO Day 15 We are still collecting contribution for another purchase of provisions for Beserah Kampung folks on the 5th April. If anyone is interested to help, please contact me directly at +60166622805 #MutualAidBeserah #KitaJagaKita pic.twitter.com/db7Nl2Zwym View photo · Load older Tweets Back to top · Turn images off

Voticle Trending & Popular Articles
Microfinance institutes offer banking services to that part of the population that is unemployed or whose purchasing power is low such that without a microfinance they will not have any benefit from financial services. The chance to have a loan, to be able to take an insurance and save money by the financially weak is provided by microfinance...
The word “viral” in relation to a piece of online content implies “circulating rapidly and widely from one web user to another.” Put another way, you want to create quality content that’s intended to be seen by as many people as possible by being shared across social networks and spread like a virus. If...
For a firm to operate, the entrepreneur is expected to combine economic factors such as land, labor and capital. As a matter of fact to purchase the other economic factors money is obtained either from investment or from a loan which can still be looked as capital. This initial finance is needed for the firm to exist before it starts making...
As a small business owner or entrepreneur, you’re probably going to face cash flow problems along the line. You may need some funds to buy some equipment, cover an unexpected cost or mitigate seasonal fluctuations in operational cost and profit. Raising these funds may be a serious problem to an entrepreneur. While it’s becoming more...

What is the meaning/definition of the letters in kitajagakita?

Meaning of kitajagakita by its letters

kitajagakita acronym or abbreviation means:

K: Meaning of K in kitajagakita. K like N is another letter that also stands on two stable pillars with right arms slanting upwards and downwards. It looks like a character standing for a pose. It shows an alluring personality, its openess indicates tolerance, its is ready to lend a hand. K is also passionate and culture oriented.

I: Meaning of I in kitajagakita. I is a singular letter that thrives on it's on. It is altruistic, concerned, kind, responsive. It shows little tolerance to the outside, it is forceful, alert, self-reliant, loving, egoistic, mutinous, and learned.

T: Meaning of T in kitajagakita. T is a vertical strand crossed at the top by a horizontal strand. With the top strand balanced in the middle by the vertical strand, T shows balance and stability in its ways. It is also forgoing and spiritual. With the top strand projected up by the bottom strand, T is highly ambitious, but also kind to others as it can let others rest on its horizontal top. This makes T selfless, cooperative, womanly and dutiful. It also displays a high degree of generosity and liberalism.

A: Meaning of A in kitajagakita. The letter A has two bars connected at a pointed edge and a cross bar holding them together. From an open end to a pointed edge signifies that all energies are trained to a point to achieve the most singularly important goal. The cross bar shows caution. Failure is avoided by stringing all required resources together. A also looks like a Pyramid with the peak as the apex of the Pyramid. Pyramids are iconic. A therefore symbolizes prominence and a desire to be recognized for ones achievements. The cross bar also represents a rung in ladder. To get to the top, one has to first step on the rung. It also means originality, a strong will power and an enterprising ability. The upper-case version consists of the two slanting sides of a triangle, crossed in the middle by a horizontal bar. It shows aspiration, the dominance to be successful, positive attitude, an optimistic world view and egotism.

J: Meaning of J in kitajagakita. J is like an I with the bottom extending more to the left and a little upwards. Unlike most letters that open upwards, downwards, or to the right, J is looking the explore the places few dare explore. It is expressive, sociable, dignified, magnetic, new in ideas, bright in outlook, imaginative, flourishing, handsome and original.

G: Meaning of G in kitajagakita. G is like C, but with the bottom end growing upwards. G wants to grasp as much as it can. It shows thoughtfulness, being logical, witty, alert, stretchy, conscientious, intuitive, impetuous, reasoning and uncontrollable.

What does kitajagakita mean or stand for ?

This page explains the astronumerology analysis of the abbreviation kitajagakita. Below, you also find the detailed meaning of each letter in the kitajagakita acronym.

Astrological Analysis and meaning of kitajagakita

kitajagakita has a life path of 2. kitajagakita means: With a Life Path 2, your numbers are (11/2, 20/2). If you are blessed with the positive features of the life path number 2, you will have the ability to live a balanced, delicate and fair life. You like to examine clearly the full range of positions on every issue or situation, and for this reason, you are often seen as a mediator in challenging situations. In this function you are able to resolve conflicts with in an uninhibited and fair style. You have a genuine concern for others; Life path 2 people think the best of people, and want the best for them. They are honest and open in thought, word and deed. They stand out in some form of group activity, where his experience in handling and blending people can be used effectively. Manners and timeliness mark their way with others, and they are not one to dominate a group or situation. You are about to receive the master of compromise and harmony award in your area of expertise. As the main member of the team, you never need praise or recognition even when offered. In many ways, you are a creature of habit and routine, and you flourish in well known and familiar patterns. Your ability to analyze and to make accurate judgments is a wonderful natural function to bring the business community together. They strive for absolute precision and even perfection in their work. Maybe you're not a leader, but you are a visionary and talented person with innovative ideas. The Life Path 2 shows that you entered this life with a spiritual quality your make-up, which can cause you to always strive for peace in difficult circumstances. Your strengths come from your great ability to listen and absorb. You are a fixer, a mediator, and a very diplomatic type of person with great persuasion skills rather than forcefulness in your way in the world. You embrace their spiritual side, to show you are intuitive, modern, idealistic and visionary. These ends are made interesting with much to offer society. They have the potential to be a deep thinker, and certainly keen to understand many of the mysteries of life and fascinating facets. Life path 2 also has it's negatives. The nervous energy it generates may make one sometimes look a little extreme, but this is sometimes the zeal in you mainly expressing likes and dislikes. The stress can bring normality, and tolerance when in a state of emotional outrage, but it can also make you to seem so out of character. In fact, you can become sensitive to things. In some cases, this can even become weakness although generally a strength for the 2 life path. You can find it difficult to decide what you want to do sometimes. Twos often struggle with indecision. Decision and getting your life in gear, so to speak, can be a challenge. There is a tendency for many of 2s to cherish feelings of discomfort and dissatisfaction with the performance and personal progress in life. The biggest obstacle and difficulty that can be found, is the passivity and a state of apathy and lethargy. The negative 2 can be very pessimistic. If you live on the negative side of the 2, the lack of common sense can often make you unable to distinguish between fantasy and reality. Even the positive with 2 life path people prefer a more friendly and less competitive life, often to avoid the emotional and financial hardship. They can do better with the use their skills, advice and guidance from society in efforts to serve. Much of his idealism is people-oriented and very humanitarian in nature. They can expect a lot of themselves.

kitajagakita

More meanings / definitions of kitajagakita or words, sentences containing kitajagakita?

Name Meaning of kitajagakita

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All InstagramTM logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram. .