No. 1 Free Social Classifieds. Best Social Classifieds, Fonolive.

Find hashtags, instagram users, trends

terapiinstagram hashtag photos, instagram hashtag terapiinstagram meanings, #terapiinstagram hashtag pics

terapiinstagram
terapiinstagram
terapiinstagram • ENERGIZING SOY PROTEIN •
.
KEBAIKAN :  ESP SHAKLEE
.
🍒 Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita.
.
🍒 Untuk wanita yang sedang pregnant : ESP kuatkan rahim dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran.
.
🍒 Untuk wanita yang menyusu anak bertuah dan anak kesayangan : ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat.
.
🍒 Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.
.
🍒 Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan pun kurang.
.
🍒 Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, insyaAllah.
.
🍒 Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal-tebal kan. Natural Beauty you!
.
🍒 Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita still rasa bertenaga dan kurang lapar.
.
Untuk pertanyaan dan order boleh whatsapp saya terus. InsyaALLAH saya akan guide skali cara pengambilan yang betul untuk kesan yang lebih efektif.
.
@wawashaklee
011-19300290
Likes: 155
Posted at: 2020-04-02 14:19:39
• ENERGIZING SOY PROTEIN • . KEBAIKAN : ESP SHAKLEE . 🍒 Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita. . 🍒 Untuk wanita yang sedang pregnant : ESP kuatkan rahim dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran. . 🍒 Untuk wanita yang menyusu anak bertuah dan anak kesayangan : ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat. . 🍒 Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan. . 🍒 Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan pun kurang. . 🍒 Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, insyaAllah. . 🍒 Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal-tebal kan. Natural Beauty you! . 🍒 Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita still rasa bertenaga dan kurang lapar. . Untuk pertanyaan dan order boleh whatsapp saya terus. InsyaALLAH saya akan guide skali cara pengambilan yang betul untuk kesan yang lebih efektif. . @wawashaklee 011-19300290
terapiinstagram SET BREASTFEEDING BUDGET
.
Ramai customer happy bila try set menyusu Shaklee, rata2 bagi feedback susu dah meriah semula bila konsisten consume shaklee. Alhamdulillah.
.
Kebaikan MILK BOOSTER SHAKLEE:
.
ESP
🍒pekatkan susu & bekalkan nutrien
🍒cepatkan pulihkan luka bersalin dan cantikkan kulit
🍒bekal tenaga dan bagi ibu kenyang lama, bonus untuk kurus
.
ALFAFA COMPLEX
🍒milk booster
🍒melancarkan aliran susu
🍒kurangkan sembelit
🍒pulihkan urat selepas bersalin
🍒sbg kacip fatimah utk wanita
🍒elakkan kolik/kembung pada bayi
.
Ada masalah susu ibu kurang? 
Meh wasap saya.
.
@wawashaklee
011-19300290
#wawasplendidsupplementstore
Likes: 167
Posted at: 2020-04-01 13:58:22
SET BREASTFEEDING BUDGET . Ramai customer happy bila try set menyusu Shaklee, rata2 bagi feedback susu dah meriah semula bila konsisten consume shaklee. Alhamdulillah. . Kebaikan MILK BOOSTER SHAKLEE: . ESP 🍒pekatkan susu & bekalkan nutrien 🍒cepatkan pulihkan luka bersalin dan cantikkan kulit 🍒bekal tenaga dan bagi ibu kenyang lama, bonus untuk kurus . ALFAFA COMPLEX 🍒milk booster 🍒melancarkan aliran susu 🍒kurangkan sembelit 🍒pulihkan urat selepas bersalin 🍒sbg kacip fatimah utk wanita 🍒elakkan kolik/kembung pada bayi . Ada masalah susu ibu kurang? Meh wasap saya. . @wawashaklee 011-19300290 #wawasplendidsupplementstore
terapiinstagram Vitamin C Shaklee dah available. Siapa nak order meh wasap cepat 011-19300290. Postage everyday by Gdex. Jom order sebelum sold out lagi.
Likes: 174
Posted at: 2020-03-27 13:46:02
Vitamin C Shaklee dah available. Siapa nak order meh wasap cepat 011-19300290. Postage everyday by Gdex. Jom order sebelum sold out lagi.
terapiinstagram Banyak manfaat Vitamin E ni untuk kulit. Terutama hebat untuk pudarkan parut!
.
[ Khasiat Vitamin E utk kulit ]
.
🍁Anti- oksida yang kuat mengurangkan kerosakan disebabkan oleh radikal bebas
.
🍁melambatkan proses penuaan
.
🍁mengurangkan kedutan dan garis halus
.
🍁membantu pudarkan parut dan jerawat
.
🍁melambatkan pembentukan melanin- pigmen kulit yang menyebabkan jeragat
.
🍁mengurangkan kesan parut
.
Wasap saya untuk lebih info
@wawashaklee
011-19300290
Likes: 192
Posted at: 2020-03-27 06:48:27
Banyak manfaat Vitamin E ni untuk kulit. Terutama hebat untuk pudarkan parut! . [ Khasiat Vitamin E utk kulit ] . 🍁Anti- oksida yang kuat mengurangkan kerosakan disebabkan oleh radikal bebas . 🍁melambatkan proses penuaan . 🍁mengurangkan kedutan dan garis halus . 🍁membantu pudarkan parut dan jerawat . 🍁melambatkan pembentukan melanin- pigmen kulit yang menyebabkan jeragat . 🍁mengurangkan kesan parut . Wasap saya untuk lebih info @wawashaklee 011-19300290
terapiinstagram KULIT CANTIK DENGAN ESP
..
Jom baca info protein untuk kulit cantik.

Tahukah anda, badan kita sendiri dihasilkan dari protein yang merupakan bahan binaan penting.

Jadi untuk mendapat kulit sihat berseri, kita kena dapatkan protein yang cukup setiap hari untuk:-
.
🌸 Membekalkan asid amino yang penting, yang tidak dihasilkan oleh tubuh anda untuk fungsi kulit yang optimum.
.
🌸 Menyokong pengeluaran sel-sel kulit yang sihat.
.
🌸 Membantu pemulihan serta pembaikan sel dan tisu kulit.
.
🌸 Menghasilkan hormon yang sihat dan enzim penting untuk kulit.
.
🌸 Menyokong pengeluaran asid amino glutation yang membantu melindungi sel-sel kulit dari kerosakan akibat cahaya matahari.
.
Berminat nak dapatkan ESP? Wasap ya, ready stock! Hari ni order esok boleh pos.
.
@wawashaklee
011-19300290
Likes: 173
Posted at: 2020-03-29 14:45:39
KULIT CANTIK DENGAN ESP .. Jom baca info protein untuk kulit cantik. Tahukah anda, badan kita sendiri dihasilkan dari protein yang merupakan bahan binaan penting. Jadi untuk mendapat kulit sihat berseri, kita kena dapatkan protein yang cukup setiap hari untuk:- . 🌸 Membekalkan asid amino yang penting, yang tidak dihasilkan oleh tubuh anda untuk fungsi kulit yang optimum. . 🌸 Menyokong pengeluaran sel-sel kulit yang sihat. . 🌸 Membantu pemulihan serta pembaikan sel dan tisu kulit. . 🌸 Menghasilkan hormon yang sihat dan enzim penting untuk kulit. . 🌸 Menyokong pengeluaran asid amino glutation yang membantu melindungi sel-sel kulit dari kerosakan akibat cahaya matahari. . Berminat nak dapatkan ESP? Wasap ya, ready stock! Hari ni order esok boleh pos. . @wawashaklee 011-19300290
terapiinstagram Assalamualaikum semua.
.
Ramadhan dah nak dekat ni, ada yang tengah ganti puasa ke? Jom try set puasa Shaklee ni.
.
Saya Alhamdulillah sejak kenal Shaklee, everytime puasa Ramadhan, puasa ganti atau puasa sunat memang badan terasa lebih cergas dan bertenaga.
.
❤️ ESP yang mengandungi sumber protein tinggi yang akan membuatkan anda rasa kenyang yang lebih tahan lama, sangat sesuai untuk yang ada gastrik dan ibu menyusu.
.
❤️ Meal Shakes sebagai sumber multivitamin yang terbaik. Bila kita berpuasa, badan kita sebenarnya melalui proses detoksifikasi. Sementara detoksifikasi itu berlaku, Meal Shakes dapat memastikan badan kita mendapat bekalan nutrien baru yang mencukupi.
.
❤️ Performance Drinks (PD) pulak ialah minuman seperti isotonik tetapi takde gas. PD bagus untuk mengelakkan dehidrasi kulit sebab ia mengurangkan kehilangan bendalir dan menyokong tahap hidrasi lebih baik berbanding air. PD akan seimbangkan proses kehilangan air dalam badan so that badan kekal rasa segar and dapat lah mengurangkan rasa dahaga. Digalakkan juga diambil semasa berbuka supaya cepat menyegarkan badan dari keletihan.
.
So untuk anda yang agak-agak letih memanjang and lemau jer masa nak berpuasa tu, apa kata cuba SET PUASA SHAKLEE nih? InshaaAllah you will feel the difference 👍
.
Bila badan rasa lebih bertenaga, inshaaAllah ibadah puasa juga dapat dilaksanakan dengan lebih sempurna ❤️
.
@wawashaklee
011-19300290
#testimoniwawashaklee
Likes: 179
Posted at: 2020-03-26 13:03:22
Assalamualaikum semua. . Ramadhan dah nak dekat ni, ada yang tengah ganti puasa ke? Jom try set puasa Shaklee ni. . Saya Alhamdulillah sejak kenal Shaklee, everytime puasa Ramadhan, puasa ganti atau puasa sunat memang badan terasa lebih cergas dan bertenaga. . ❤️ ESP yang mengandungi sumber protein tinggi yang akan membuatkan anda rasa kenyang yang lebih tahan lama, sangat sesuai untuk yang ada gastrik dan ibu menyusu. . ❤️ Meal Shakes sebagai sumber multivitamin yang terbaik. Bila kita berpuasa, badan kita sebenarnya melalui proses detoksifikasi. Sementara detoksifikasi itu berlaku, Meal Shakes dapat memastikan badan kita mendapat bekalan nutrien baru yang mencukupi. . ❤️ Performance Drinks (PD) pulak ialah minuman seperti isotonik tetapi takde gas. PD bagus untuk mengelakkan dehidrasi kulit sebab ia mengurangkan kehilangan bendalir dan menyokong tahap hidrasi lebih baik berbanding air. PD akan seimbangkan proses kehilangan air dalam badan so that badan kekal rasa segar and dapat lah mengurangkan rasa dahaga. Digalakkan juga diambil semasa berbuka supaya cepat menyegarkan badan dari keletihan. . So untuk anda yang agak-agak letih memanjang and lemau jer masa nak berpuasa tu, apa kata cuba SET PUASA SHAKLEE nih? InshaaAllah you will feel the difference 👍 . Bila badan rasa lebih bertenaga, inshaaAllah ibadah puasa juga dapat dilaksanakan dengan lebih sempurna ❤️ . @wawashaklee 011-19300290 #testimoniwawashaklee
terapiinstagram “Saya tak boleh la minum susu. Tak suka rasa susu, tak sedap !”
_
Opssss ! Jangan tak tahu Calla Milk tak rasa susu atau hamis langsung. Serius cakap, rasa Calla Milk memang sangat sedap. Macam air boba, macam popcorn caramel tu, sumpah sedap. Sekali minum confirm nak minum lagi. Ketagih !
_
Jadi kalau korang tak minum atau tak suka susu, saya berani jamin korang akan fall in love dengan Calla Milk Caramel ni. Bukan je sedap malah sangat bagus untuk kulit dan badan.
_
Lagi-lagi kalau korang ada masalah kulit, Calla Milk boleh bantu mengurangkan masalah kulit korang dan jadikan kulit korang kembali cantik seperti kulit bayi😍
.
.
Whatsapp : 0125475797
Whatsapp : 0125475797
.atau klik link di atas

#malaysianproduct #callamilk #callabeautskin
#beautyskin #milkbooster
#cspscs #ajimaura #terapiinstagram #igreviewmalaysia #igersmalaysia #like4follow #like4likes #malaysia #malaysian #likeforlikes
#callamilkcaramel #minumansehat #cantiknatural #kulitcantik #susukambing  #boba #bobamilk #masalahkulit #ibuhamil #ibuhamilcantik #ibumengandung #minumanibuhamil #kulitputih
Likes: 153
Posted at: 2020-03-30 07:00:02
“Saya tak boleh la minum susu. Tak suka rasa susu, tak sedap !” _ Opssss ! Jangan tak tahu Calla Milk tak rasa susu atau hamis langsung. Serius cakap, rasa Calla Milk memang sangat sedap. Macam air boba, macam popcorn caramel tu, sumpah sedap. Sekali minum confirm nak minum lagi. Ketagih ! _ Jadi kalau korang tak minum atau tak suka susu, saya berani jamin korang akan fall in love dengan Calla Milk Caramel ni. Bukan je sedap malah sangat bagus untuk kulit dan badan. _ Lagi-lagi kalau korang ada masalah kulit, Calla Milk boleh bantu mengurangkan masalah kulit korang dan jadikan kulit korang kembali cantik seperti kulit bayi😍 . . Whatsapp : 0125475797 Whatsapp : 0125475797 .atau klik link di atas #malaysianproduct #callamilk #callabeautskin #beautyskin #milkbooster #cspscs #ajimaura #terapiinstagram #igreviewmalaysia #igersmalaysia #like4follow #like4likes #malaysia #malaysian #likeforlikes #callamilkcaramel #minumansehat #cantiknatural #kulitcantik #susukambing #boba #bobamilk #masalahkulit #ibuhamil #ibuhamilcantik #ibumengandung #minumanibuhamil #kulitputih
terapiinstagram SET CANTIK SHAKLEE.

Set Kecantikan Kulit Shaklee, Rawat dari dalam confirm luaran memang meletop.
.
🍒Esp - Sumber protein untuk memperbaiki sel-sel kulit. Juga untuk menghilangkan kesan-kesan parut jerawat.
.
🍒Vita C - Sumber kolagen semulajadi. Menghalang pigmentasi. Mencerahkan kulit, memudarkan jeragat.
.
🍒Vita E - Dengan selenium & grape seed extract ianya 50x ganda lebih berkesan berbanding Vita C. Menghalang sunburn, menghilangkan parut2 jerawat dan jeragat serta melembapkan kulit muka yg kusam dan kering.

Siapa nak HARGA ISTIMEWA SET KECANTIKAN KULIT ni?

Wasap me ya!
@shakleekotabharu 
011-19300290
Likes: 177
Posted at: 2020-03-18 13:09:44
SET CANTIK SHAKLEE. Set Kecantikan Kulit Shaklee, Rawat dari dalam confirm luaran memang meletop. . 🍒Esp - Sumber protein untuk memperbaiki sel-sel kulit. Juga untuk menghilangkan kesan-kesan parut jerawat. . 🍒Vita C - Sumber kolagen semulajadi. Menghalang pigmentasi. Mencerahkan kulit, memudarkan jeragat. . 🍒Vita E - Dengan selenium & grape seed extract ianya 50x ganda lebih berkesan berbanding Vita C. Menghalang sunburn, menghilangkan parut2 jerawat dan jeragat serta melembapkan kulit muka yg kusam dan kering. Siapa nak HARGA ISTIMEWA SET KECANTIKAN KULIT ni? Wasap me ya! @shakleekotabharu 011-19300290
terapiinstagram 🌹READY STOCK 247🌹
Rm50 exc (NP:RM55)
postage 8sm/11ss
#bksdressred

Size: 12-18m

Colour: Red
📌Good material
📌Inner lining soft cotton
📌FREE headband

Untuk order screenshot pic & whatsapp
@klik link di bio
📲019 5217632

#dressbaby#dressbabynewborn#dresskanakanak
#dressakikah #dresscukurjambul#dressbirthday #dressbabymurah#sayajualdressbaby#babycomel
#dresskanakmalaysia#ootdbaby#onlineshopmalaysia #jomshopping#dressonline#rezeki#terapiinstagram
#ajimaura#uitmmerbok#uum#kedah#perlis#ctdk
#kuasaviral#tambahfollower#leggingbaby
#kasutbaby#headbandbabycomel
Likes: 0
Posted at: 2020-04-03 07:22:26
🌹READY STOCK 247🌹 Rm50 exc (NP:RM55) postage 8sm/11ss #bksdressred Size: 12-18m Colour: Red 📌Good material 📌Inner lining soft cotton 📌FREE headband Untuk order screenshot pic & whatsapp @klik link di bio 📲019 5217632 #dressbaby#dressbabynewborn#dresskanakanak #dressakikah #dresscukurjambul#dressbirthday #dressbabymurah#sayajualdressbaby#babycomel #dresskanakmalaysia#ootdbaby#onlineshopmalaysia #jomshopping#dressonline#rezeki#terapiinstagram #ajimaura#uitmmerbok#uum#kedah#perlis#ctdk #kuasaviral#tambahfollower#leggingbaby #kasutbaby#headbandbabycomel
terapiinstagram Setiap hari pasti sapu lotion snowy..tak kira la pada waktu bila..suka baunya yg wangi😘😘😘 www.wasap.my/60129769606

#lotionputih 
#lotionviral 
#snowybodylotion 
#agentsnowhitepuchong 
#followtofollowback 
#following 
#stayathome#stayathomemom 
#covid19 
#cantik 
#beautytip 
#terapiinstagram 
#iggood 
#instalike
Likes: 1
Posted at: 2020-04-03 07:22:18
Setiap hari pasti sapu lotion snowy..tak kira la pada waktu bila..suka baunya yg wangi😘😘😘 www.wasap.my/60129769606 #lotionputih #lotionviral #snowybodylotion #agentsnowhitepuchong #followtofollowback #following #stayathome#stayathomemom #covid19 #cantik #beautytip #terapiinstagram #iggood #instalike
terapiinstagram Runsing dengan parut jerawat, cela dan lingkaran gelap bawah mata? Concealer hebat ini penyelamatnya.
.
.
.

Concealer atau penyamar adalah salah satu produk yang mampu menutupi kesan noda hitam mahupun parut dan cela yang di wajah dengan serta-merta! Calitkan saja ia ke kawasan yang nak disamar, dah siap! Tapi, kamu kena pandai pilih dan cari yang mempunyai formula serta bahan-bahan yang boleh menyamari dan bertahan sepanjang hari. Takut nanti baru pakai satu jam, dah luntur! Erkk
.
.
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #concealer #aliffsyukri #shahidadherbs  #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
Likes: 0
Posted at: 2020-04-03 07:21:06
Runsing dengan parut jerawat, cela dan lingkaran gelap bawah mata? Concealer hebat ini penyelamatnya. . . . Concealer atau penyamar adalah salah satu produk yang mampu menutupi kesan noda hitam mahupun parut dan cela yang di wajah dengan serta-merta! Calitkan saja ia ke kawasan yang nak disamar, dah siap! Tapi, kamu kena pandai pilih dan cari yang mempunyai formula serta bahan-bahan yang boleh menyamari dan bertahan sepanjang hari. Takut nanti baru pakai satu jam, dah luntur! Erkk . . wasap 013-2498661 wasap 013-2498661 wasap 013-2498661 . . . #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #concealer #aliffsyukri #shahidadherbs  #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
terapiinstagram 💖KOLEKSI BAJU RAYA SUNSHINE💖
.
JOM JADI YANG TERAWAL MENGGAYAKAN SUNSHINE😘
.
Material MOSS CREPE memang selesa dan berkualiti😍 ada pula tambahan LACE menambahkan keserian pemakai💥Adoi semua element favourite ada dalam design ni💖
.
Kalau takut warna anda minat habis ajumz la whatsapp (link di bio)
.
#takperlugosokapanakrisau
#jubahmalaysia
#jubah
#dress
#blousecantikmalaysia
#ajimaura
#terapiinstagram
#cutisekolah
#bajusekolah
#kurung
#kurungmoden
#kebaya
#jelitawardrobe
#jelitawardrobeofficialreseller
#ellymazlein
#kkm
#neelofa
#syukriyahya
#kampungpeople
#nursajat
 #bajuraya2020
Likes: 1
Posted at: 2020-04-03 07:20:54
💖KOLEKSI BAJU RAYA SUNSHINE💖 . JOM JADI YANG TERAWAL MENGGAYAKAN SUNSHINE😘 . Material MOSS CREPE memang selesa dan berkualiti😍 ada pula tambahan LACE menambahkan keserian pemakai💥Adoi semua element favourite ada dalam design ni💖 . Kalau takut warna anda minat habis ajumz la whatsapp (link di bio) . #takperlugosokapanakrisau #jubahmalaysia #jubah #dress #blousecantikmalaysia #ajimaura #terapiinstagram #cutisekolah #bajusekolah #kurung #kurungmoden #kebaya #jelitawardrobe #jelitawardrobeofficialreseller #ellymazlein #kkm #neelofa #syukriyahya #kampungpeople #nursajat #bajuraya2020
terapiinstagram Hebatkan As Legacy , Macam-macam hado . . Haa ini produk terbaru Harumnita Coffee 5 dalam 1 . . .
.
ia dapat meningkat sistem imunisasi dan memberi tenaga sepajang bulan ramadhan . . Bukan itu sahaja ia juga dapat memelihara kesihatan dalaman wanita . . .
.
.
Yang palingnyaa bestnyaa , orang yang tak  suka minum coffee . . bila pekenan Pearl Coffee Harumnita nie for sure anda jadi pencinta coffee 🤗
.
.
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #kopiharumnita #aliffsyukri #shahidadherbs  #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
Likes: 0
Posted at: 2020-04-03 07:17:30
Hebatkan As Legacy , Macam-macam hado . . Haa ini produk terbaru Harumnita Coffee 5 dalam 1 . . . . ia dapat meningkat sistem imunisasi dan memberi tenaga sepajang bulan ramadhan . . Bukan itu sahaja ia juga dapat memelihara kesihatan dalaman wanita . . . . . Yang palingnyaa bestnyaa , orang yang tak suka minum coffee . . bila pekenan Pearl Coffee Harumnita nie for sure anda jadi pencinta coffee 🤗 . . wasap 013-2498661 wasap 013-2498661 wasap 013-2498661 . . . #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #kopiharumnita #aliffsyukri #shahidadherbs  #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
terapiinstagram 🌹READY STOCK 247🌹
Rm50 exc (NP: RM55)
postage 8sm/12ss
#bksdressdustypink

Size: 18-30m

Color: Dusty pink
📌Inner lining soft cotton
📌FREE headband

#dressbaby#dressbabynewborn#dressakikah
#dresskanakanak#dressbabygirl#dressflower
#gaunbaby#gaunkembang#gaunbabycomel
#dressbabypremium#jomshopping#freeheadband
#shoppingonline#bazarpaknilmurah#uum#kedah
#perlis#ctdk#tambahfollower#ajimaura
#terapiinstagram#dressbabygirlmurahmalaysia
Likes: 6
Posted at: 2020-04-03 07:16:42
🌹READY STOCK 247🌹 Rm50 exc (NP: RM55) postage 8sm/12ss #bksdressdustypink Size: 18-30m Color: Dusty pink 📌Inner lining soft cotton 📌FREE headband #dressbaby#dressbabynewborn#dressakikah #dresskanakanak#dressbabygirl#dressflower #gaunbaby#gaunkembang#gaunbabycomel #dressbabypremium#jomshopping#freeheadband #shoppingonline#bazarpaknilmurah#uum#kedah #perlis#ctdk#tambahfollower#ajimaura #terapiinstagram#dressbabygirlmurahmalaysia
terapiinstagram Happy bila customer feedback berat dh turun..
Uolls gaisss bila lagi nak kurus!!!
Jom grab sementara promo masih ada😍😍😍 www.wasap.my/60129769606

#kuruscantik 
#diet 
#kurussihat 
#lostweight 
#intermittentfasting 
#stayathome 
#stayhealthy 
#stayathomemom 
#cantikalami 
#cantik
#followtofollowback 
#followers 
#fatburner 
#terapiinstagram 
#instalikes
Likes: 1
Posted at: 2020-04-03 07:16:23
Happy bila customer feedback berat dh turun.. Uolls gaisss bila lagi nak kurus!!! Jom grab sementara promo masih ada😍😍😍 www.wasap.my/60129769606 #kuruscantik #diet #kurussihat #lostweight #intermittentfasting #stayathome #stayhealthy #stayathomemom #cantikalami #cantik #followtofollowback #followers #fatburner #terapiinstagram #instalikes
terapiinstagram Assalamualaikum .. 😘
.
.
JUBAH PEARL VIDA
.
FABRIK BAJU : COMO CREPE
SAIZ : S - 5XL
POTONGAN : A CUT
WARNA : 6 WARNA
CIRI CIRI : KOCEK KANAN
.  ZIP BF
.  ZIP TGN
.  PEARL SHINING
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
RM82sm Free pos /
SS Add RM7
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
.
.
CIRI² FABRIK COMO CREPE
- KAIN TIDAK MUDAH BERKEDUT
- TAK MELEKAP DI BADAN
- MUDAH DI GOSOK
- TEKSTURE KAIN SEDIKIT BERBIJI HALUS
- TIDAK LICIN SEPERTI KAIN SATIN
.
.
.
#jubahplussizemurah
#jubahacutmurah
#ajimaura #jubahraya2020 #jubahplainmurah
#jubahchampagne
#jubahwanitamurah
#jubahmurah
#jubahcorakmurah
#jubahplain #kurtakelabu
#jubahplainplussize
#jubahnursingmurah #koleksijubahmuslimah
#jubahcorakplussize #jubahmuslimahmurah
#jubahraya2020
#jubahnursingmurah
#jubahdressmurah #igshopjubahmurah
#setsedondonsuamiisteri
#jubahberpoket
#terapiinstagram
#jubahsongketmurah
#jubahpearl
#jubahsoftbrown
#jubahrayamurah
Likes: 1
Posted at: 2020-04-03 07:16:09
Assalamualaikum .. 😘 . . JUBAH PEARL VIDA . FABRIK BAJU : COMO CREPE SAIZ : S - 5XL POTONGAN : A CUT WARNA : 6 WARNA CIRI CIRI : KOCEK KANAN . ZIP BF . ZIP TGN . PEARL SHINING ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ RM82sm Free pos / SS Add RM7 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . . . CIRI² FABRIK COMO CREPE - KAIN TIDAK MUDAH BERKEDUT - TAK MELEKAP DI BADAN - MUDAH DI GOSOK - TEKSTURE KAIN SEDIKIT BERBIJI HALUS - TIDAK LICIN SEPERTI KAIN SATIN . . . #jubahplussizemurah #jubahacutmurah #ajimaura #jubahraya2020 #jubahplainmurah #jubahchampagne #jubahwanitamurah #jubahmurah #jubahcorakmurah #jubahplain #kurtakelabu #jubahplainplussize #jubahnursingmurah #koleksijubahmuslimah #jubahcorakplussize #jubahmuslimahmurah #jubahraya2020 #jubahnursingmurah #jubahdressmurah #igshopjubahmurah #setsedondonsuamiisteri #jubahberpoket #terapiinstagram #jubahsongketmurah #jubahpearl #jubahsoftbrown #jubahrayamurah
terapiinstagram 🎉🎉 PROMOSI DEXANDRA KEMBALI 😍
.
.
✅Sebotol hanya RM55 (Normal RM70)
✅ Dua Botol RM100 😱 (Normal RM130)
.
.
Yang bestnya lagi !!!👇
📮FREEPOSTAGE..yahoo..😍
.
.
So apelagi cepat2 tengok list perfume kat bawah, ada 16 for men & 19 for women. Semua hot selling brand from Hq DeXandra..
.
.
Jika berminat jom klik link wassap below: 👇😍
www.wasap.my/60139987215
.
.
#dexandra #dexandraoriginal #promodexandra
Likes: 1
Posted at: 2020-04-03 07:16:07
🎉🎉 PROMOSI DEXANDRA KEMBALI 😍 . . ✅Sebotol hanya RM55 (Normal RM70) ✅ Dua Botol RM100 😱 (Normal RM130) . . Yang bestnya lagi !!!👇 📮FREEPOSTAGE..yahoo..😍 . . So apelagi cepat2 tengok list perfume kat bawah, ada 16 for men & 19 for women. Semua hot selling brand from Hq DeXandra.. . . Jika berminat jom klik link wassap below: 👇😍 www.wasap.my/60139987215 . . #dexandra #dexandraoriginal #promodexandra
terapiinstagram 🎉🎉 PROMOSI DEXANDRA KEMBALI 😍
.
.
✅Sebotol hanya RM55 (Normal RM70)
✅ Dua Botol RM100 😱 (Normal RM130)
.
.
Yang bestnya lagi !!!👇
📮FREEPOSTAGE..yahoo..😍
.
.
So apelagi cepat2 tengok list perfume kat bawah, ada 16 for men & 19 for women. Semua hot selling brand from Hq DeXandra..
.
.
Jika berminat jom klik link wassap below: 👇😍
www.wasap.my/60139987215
.
.
#dexandra #dexandraoriginal #promodexandra
Likes: 1
Posted at: 2020-04-03 07:15:54
🎉🎉 PROMOSI DEXANDRA KEMBALI 😍 . . ✅Sebotol hanya RM55 (Normal RM70) ✅ Dua Botol RM100 😱 (Normal RM130) . . Yang bestnya lagi !!!👇 📮FREEPOSTAGE..yahoo..😍 . . So apelagi cepat2 tengok list perfume kat bawah, ada 16 for men & 19 for women. Semua hot selling brand from Hq DeXandra.. . . Jika berminat jom klik link wassap below: 👇😍 www.wasap.my/60139987215 . . #dexandra #dexandraoriginal #promodexandra
terapiinstagram SINAR BARU DALAM RUMAH TANGGA
.
Hampir putus asa. Pelbagai usaha telah dicuba. Soal kewangan tak usah dikira. Dah banyak wang yang dilabur. Namun, masih belum diizin untuk mempunyai zuriat.
.
Khasiat & Manfaat Madu Ajaib Turkey :
.
Madu Ajaib Turkey dapat membantu ; ☘️ mengimbangi hormon ☘️ menyuburkan rahim 🤱🏻
☘️ melegakan masalah senggugut bagi wanita ☘️ melancarkan perjalanan PMS anda ☘️ mengurangkan senggugut 🍁 membantu meningkatkan tahap kesuburan lelaki ☘️🍁 anti penuaan 👱🏻‍♂️
☘️🍁 meningkatkan imuniti badan ☘️🍁 mengurangkan sakit sendi/urat/angin dalam badan.

#maduajaibturkey 
#soulmetjohorbahru
#ikhtiarhamil
#wawamysteriousromance #teamamira #teamzazabeauty #timno1wawacosmetics
#loveeditionjb
#projekpokettebal
#wawacosmeticsjb #wawacosmeticsmasai #wawacosmeticspasirgudang #wawacosmeticstampoi #wawacosmeticsskudai #wawacosmeticsutm #wawacosmeticsjohor 
#wawacosmeticsklang
#wawacosmeticsshahalam
#agentwawacosmetics #dropshipwawacosmetics #miniagentwanted #nakbuatduit #sifufbads #produkmudahjual #dropship #instamagic #instatribe #terapiinstagram
Likes: 1
Posted at: 2020-04-03 07:14:40
SINAR BARU DALAM RUMAH TANGGA . Hampir putus asa. Pelbagai usaha telah dicuba. Soal kewangan tak usah dikira. Dah banyak wang yang dilabur. Namun, masih belum diizin untuk mempunyai zuriat. . Khasiat & Manfaat Madu Ajaib Turkey : . Madu Ajaib Turkey dapat membantu ; ☘️ mengimbangi hormon ☘️ menyuburkan rahim 🤱🏻 ☘️ melegakan masalah senggugut bagi wanita ☘️ melancarkan perjalanan PMS anda ☘️ mengurangkan senggugut 🍁 membantu meningkatkan tahap kesuburan lelaki ☘️🍁 anti penuaan 👱🏻‍♂️ ☘️🍁 meningkatkan imuniti badan ☘️🍁 mengurangkan sakit sendi/urat/angin dalam badan. #maduajaibturkey #soulmetjohorbahru #ikhtiarhamil #wawamysteriousromance #teamamira #teamzazabeauty #timno1wawacosmetics #loveeditionjb #projekpokettebal #wawacosmeticsjb #wawacosmeticsmasai #wawacosmeticspasirgudang #wawacosmeticstampoi #wawacosmeticsskudai #wawacosmeticsutm #wawacosmeticsjohor #wawacosmeticsklang #wawacosmeticsshahalam #agentwawacosmetics #dropshipwawacosmetics #miniagentwanted #nakbuatduit #sifufbads #produkmudahjual #dropship #instamagic #instatribe #terapiinstagram
terapiinstagram Selulit 'Degil' pada peha , perut dan pungong ! 
Kenapa ya ada timbul kesan-kesan selulit pada kulit nie , Lagi-lagi bahagian peha dan belakang lutut. Nak kata  gemuk tak juga, sebab BMI masih normal. Adakah cara menghilangkan selulit ni?

Jangan anggap tubuh langsing kita tidak terkena selulit. wanita bertubuh ramping juga berisiko mengalami selulit. Selulit bukan terjadi kerana berat badan, tetapi kandungan lemak di bawah kulit yang terkumpul sehingga memberi tekanan pada tisu-tisu penghubung yang ada permukaan kulit. Hasilnya, garisan-garisan selulit terjadi , lagi nak fast result gunakan Flush 4 fiit dapat membantu mencuci usus dan senang lawas . .
.

Tapi anda diluar sana jangan risau lagi dengan adanyaa Cream Fiit dan Flush 4 fiit dapat mengatasi masalah korang tau , dapatkan sekarang..
.
.
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #creamfiit #aliffsyukri #shahidadherbs  #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
Likes: 1
Posted at: 2020-04-03 07:14:21
Selulit 'Degil' pada peha , perut dan pungong ! Kenapa ya ada timbul kesan-kesan selulit pada kulit nie , Lagi-lagi bahagian peha dan belakang lutut. Nak kata gemuk tak juga, sebab BMI masih normal. Adakah cara menghilangkan selulit ni? Jangan anggap tubuh langsing kita tidak terkena selulit. wanita bertubuh ramping juga berisiko mengalami selulit. Selulit bukan terjadi kerana berat badan, tetapi kandungan lemak di bawah kulit yang terkumpul sehingga memberi tekanan pada tisu-tisu penghubung yang ada permukaan kulit. Hasilnya, garisan-garisan selulit terjadi , lagi nak fast result gunakan Flush 4 fiit dapat membantu mencuci usus dan senang lawas . . . Tapi anda diluar sana jangan risau lagi dengan adanyaa Cream Fiit dan Flush 4 fiit dapat mengatasi masalah korang tau , dapatkan sekarang.. . . wasap 013-2498661 wasap 013-2498661 wasap 013-2498661 . . . #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #creamfiit #aliffsyukri #shahidadherbs  #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
terapiinstagram Assalamualaikum .. 😘
.
.
JUBAH PEARL VIDA
.
FABRIK BAJU : COMO CREPE
SAIZ : S - 5XL
POTONGAN : A CUT
WARNA : 6 WARNA
CIRI CIRI : KOCEK KANAN
.  ZIP BF
.  ZIP TGN
.  PEARL SHINING
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
RM82sm Free pos /
SS Add RM7
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
.
.
CIRI² FABRIK COMO CREPE
- KAIN TIDAK MUDAH BERKEDUT
- TAK MELEKAP DI BADAN
- MUDAH DI GOSOK
- TEKSTURE KAIN SEDIKIT BERBIJI HALUS
- TIDAK LICIN SEPERTI KAIN SATIN
.
.
.
#jubahplussizemurah
#jubahacutmurah
#ajimaura #jubahraya2020 #jubahplainmurah
#jubahkelabu
#jubahwanitamurah
#jubahmurah
#jubahcorakmurah
#jubahplain #kurtakelabu
#jubahplainplussize
#jubahnursingmurah #koleksijubahmuslimah
#jubahcorakplussize #jubahmuslimahmurah
#jubahraya2020
#jubahnursingmurah
#jubahdressmurah #igshopjubahmurah
#setsedondonsuamiisteri
#jubahberpoket
#terapiinstagram
#jubahsongketmurah
#jubahpearl
#jubahgrey
#jubahrayamurah
Likes: 0
Posted at: 2020-04-03 07:13:53
Assalamualaikum .. 😘 . . JUBAH PEARL VIDA . FABRIK BAJU : COMO CREPE SAIZ : S - 5XL POTONGAN : A CUT WARNA : 6 WARNA CIRI CIRI : KOCEK KANAN . ZIP BF . ZIP TGN . PEARL SHINING ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ RM82sm Free pos / SS Add RM7 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . . . CIRI² FABRIK COMO CREPE - KAIN TIDAK MUDAH BERKEDUT - TAK MELEKAP DI BADAN - MUDAH DI GOSOK - TEKSTURE KAIN SEDIKIT BERBIJI HALUS - TIDAK LICIN SEPERTI KAIN SATIN . . . #jubahplussizemurah #jubahacutmurah #ajimaura #jubahraya2020 #jubahplainmurah #jubahkelabu #jubahwanitamurah #jubahmurah #jubahcorakmurah #jubahplain #kurtakelabu #jubahplainplussize #jubahnursingmurah #koleksijubahmuslimah #jubahcorakplussize #jubahmuslimahmurah #jubahraya2020 #jubahnursingmurah #jubahdressmurah #igshopjubahmurah #setsedondonsuamiisteri #jubahberpoket #terapiinstagram #jubahsongketmurah #jubahpearl #jubahgrey #jubahrayamurah
terapiinstagram Produk terbaru dari Aslegacy . .
Magic Non Stick Marble Pan . • Steamer • Fried .
Tahan lasak dan ia memelihara haba yang baik . Dapatkan produk terbaru Aslegacy dengan mobile partner kami seluruh malaysia .
.
.
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #magicnonstick #aliffsyukri #shahidadherbs  #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
Likes: 0
Posted at: 2020-04-03 07:11:27
Produk terbaru dari Aslegacy . . Magic Non Stick Marble Pan . • Steamer • Fried . Tahan lasak dan ia memelihara haba yang baik . Dapatkan produk terbaru Aslegacy dengan mobile partner kami seluruh malaysia . . . wasap 013-2498661 wasap 013-2498661 wasap 013-2498661 . . . #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #magicnonstick #aliffsyukri #shahidadherbs  #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
terapiinstagram 💝 MANFAAT COLLAGEN POWDER SHAKLEE 💝
Antara manfaat kolagen adalah untuk:-
.
.
1. Anti penuaan
- Mengecilkan liang pori-pori yg kelihatan.
- Menghilangkan kedutan dan garis-garis halus.
.
.
2. Kembalikan keanjalan - Menjadikan kulit lebih tegang, anjal, dan lembut.
.
.
3. Melembap
- Melembapkan kulit bagi mengurangkan rasa kering dan gatal pada muka.
.
.
4. Mencerah
- Mengurangkan pigmentasi, jeragat, dan kulit tidak sekata.
.
.
5. Menegang
- Membantu menegang dan menganjalkan payudara.
.
.
6. Menyubur
-  Menjadikan rambut lebih sihat, tidak mudah gugur dan bercabang, tebal dan bersinar.
.
.
7. Meningkatkan pergerakan
- Menyokong kesihatan sendi dan kekuatan tulang.
.
.
📲 Adila Shaklee : 018-6681636
📲 Adila Shaklee : 018-6681636
📲 Adila Shaklee : 018-6681636
.
.
#nutriferonshaklee #vitamincshaklee #chewablevitaminc 
#vitaleashaklee
#mealshakeshaklee
#shakleekualalumpur 
#performancedrinkshaklee #setimunbadanshaklee 
#like4like 
#swapreviewfreemalaysia
#collagenpowder 
#shakleebangi 
#shakleekajang 
#shakleenilai 
#shakleeukm 
#shakleeupm 
#shakleeserdang #collagenpowdershaklee 
#shakleemelaka #setcantikshaklee #setkurusshaklee 
#vivixshaklee 
#resvshaklee 
#espshaklee 
#cinchshakeshaklee #setpuasashaklee 
#promoshaklee 
#shakleemurah
#terapiinstagram
#follow4follow
Likes: 0
Posted at: 2020-04-03 07:08:15
💝 MANFAAT COLLAGEN POWDER SHAKLEE 💝 Antara manfaat kolagen adalah untuk:- . . 1. Anti penuaan - Mengecilkan liang pori-pori yg kelihatan. - Menghilangkan kedutan dan garis-garis halus. . . 2. Kembalikan keanjalan - Menjadikan kulit lebih tegang, anjal, dan lembut. . . 3. Melembap - Melembapkan kulit bagi mengurangkan rasa kering dan gatal pada muka. . . 4. Mencerah - Mengurangkan pigmentasi, jeragat, dan kulit tidak sekata. . . 5. Menegang - Membantu menegang dan menganjalkan payudara. . . 6. Menyubur -  Menjadikan rambut lebih sihat, tidak mudah gugur dan bercabang, tebal dan bersinar. . . 7. Meningkatkan pergerakan - Menyokong kesihatan sendi dan kekuatan tulang. . . 📲 Adila Shaklee : 018-6681636 📲 Adila Shaklee : 018-6681636 📲 Adila Shaklee : 018-6681636 . . #nutriferonshaklee #vitamincshaklee #chewablevitaminc #vitaleashaklee #mealshakeshaklee #shakleekualalumpur #performancedrinkshaklee #setimunbadanshaklee #like4like #swapreviewfreemalaysia #collagenpowder #shakleebangi #shakleekajang #shakleenilai #shakleeukm #shakleeupm #shakleeserdang #collagenpowdershaklee #shakleemelaka #setcantikshaklee #setkurusshaklee #vivixshaklee #resvshaklee #espshaklee #cinchshakeshaklee #setpuasashaklee #promoshaklee #shakleemurah #terapiinstagram #follow4follow
terapiinstagram ANDA MASIH BOLEH JAGA KULIT DARI RUMAH‼️
.
Walaupun sekarang kita masih lagi dalam tempoh KAWALAN PERGERAKAN disebabkan #coronavirus , @dyxy_beautycare tetap akan melayan permintaan anda❤️
.
Kekalkan kebersihan dan #stayhome 
Bole Whatsapp tiqa utk order
.
.
.
PROMO APRIL‼️
PROMO APRIL‼️
.
Order sekarang untuk dapatkan extra discount RM50 + FREE POSTAGE + FREEGIFT.
.
📲019-2541640
Likes: 1
Posted at: 2020-04-03 07:07:28
ANDA MASIH BOLEH JAGA KULIT DARI RUMAH‼️ . Walaupun sekarang kita masih lagi dalam tempoh KAWALAN PERGERAKAN disebabkan #coronavirus , @dyxy_beautycare tetap akan melayan permintaan anda❤️ . Kekalkan kebersihan dan #stayhome Bole Whatsapp tiqa utk order . . . PROMO APRIL‼️ PROMO APRIL‼️ . Order sekarang untuk dapatkan extra discount RM50 + FREE POSTAGE + FREEGIFT. . 📲019-2541640
terapiinstagram Bibir kekal merah sehingga ke malam☺️ Ingatkan kemerahan hilang sewaktu di buai mimpi, rupanya bangun pagi masih merah lagi 😍
.
#naturalips #naturallipgloss #magicilipskedah #magicilipsdayah #magicilipssik #magicilipsjeniang #sayajual #terapiinstagram #feedbackcustomer #feedbackilips #teamzuriailips
Likes: 0
Posted at: 2020-04-03 07:00:48
Bibir kekal merah sehingga ke malam☺️ Ingatkan kemerahan hilang sewaktu di buai mimpi, rupanya bangun pagi masih merah lagi 😍 . #naturalips #naturallipgloss #magicilipskedah #magicilipsdayah #magicilipssik #magicilipsjeniang #sayajual #terapiinstagram #feedbackcustomer #feedbackilips #teamzuriailips
terapiinstagram Påskterapi
Likes: 0
Posted at: 2020-04-03 06:59:01
Påskterapi
terapiinstagram KORANG DAH ADA MASCARA MAMPU MILIK NI.
.
.
Setiap kali pakai mesti cantik bulu mata tu. Ye laa fiber yang di isi dalam mascara ni mampu melentikkan dan memanjangkan bulu mata. Malah effect dia macam pakai bulu mata palsu.
.
.
Best kan.
.
.
#mascaramurah #mascaralentikkanbulumata #mascaramelentik #mascaralebatkanbulumata #mascaramampumilik #mascararohina #terapiinstagram #ajimaura #aurainsta #zcmboom
Likes: 1
Posted at: 2020-04-03 06:57:32
KORANG DAH ADA MASCARA MAMPU MILIK NI. . . Setiap kali pakai mesti cantik bulu mata tu. Ye laa fiber yang di isi dalam mascara ni mampu melentikkan dan memanjangkan bulu mata. Malah effect dia macam pakai bulu mata palsu. . . Best kan. . . #mascaramurah #mascaralentikkanbulumata #mascaramelentik #mascaralebatkanbulumata #mascaramampumilik #mascararohina #terapiinstagram #ajimaura #aurainsta #zcmboom
terapiinstagram Ada ke yang birthday / anniversary bulan April ni? 😍😍😍 Apa plan korang nak sambut buat surprise ni tapi tengah musim covid pula kan?

Haa jangan bagi alasan musim covid tiada sambutan bersama keluarga di rumah.

Hadiah?

Korang boleh bagi surprise hadiah Wawa Love Edition ni 😍 Dah siap packaging cantik tau 💖

Whatsapp je kita laju laju untuk order , chap chus barang sampai rumah 💋
.
.

SALE IS ON GUYS ‼️RM60 SAHAJA ‼️Korang dah boleh jimat RM9 tau 😍 Jangan lepaskan peluang ni guys! .
LIMITED TIME‼️LIMITED STOCK‼️CEPAT JANGAN LAMBAT TAU😘
.

ANY ENQUIRY/ORDER :
Whatsapp 📲 019-7338798 
Whatsapp 📲 019-7338798 
Whatsapp 📲 019-7338798
. 
Atau klik link di bio for fast reply
.
#kitajagakita #staysafe #dudukrumah 
#WawaCosmetics
#wawaloveedition #wawamysteriousromance #WawaZainal #AerilZafrel #loveedition #BazaarPaknil #Malaysia #ProdukMalaysia #Instafemes #ArtisMalaysia #Ajimaura #InstaBoomAkademi #TerapiInstagram #MesraSolat #localbussiness #WawaCosmeticsBatuPahat #WawaCosmeticsPontian #beauty #onlineshopping
Likes: 8
Posted at: 2020-04-03 06:57:15
Ada ke yang birthday / anniversary bulan April ni? 😍😍😍 Apa plan korang nak sambut buat surprise ni tapi tengah musim covid pula kan? Haa jangan bagi alasan musim covid tiada sambutan bersama keluarga di rumah. Hadiah? Korang boleh bagi surprise hadiah Wawa Love Edition ni 😍 Dah siap packaging cantik tau 💖 Whatsapp je kita laju laju untuk order , chap chus barang sampai rumah 💋 . . SALE IS ON GUYS ‼️RM60 SAHAJA ‼️Korang dah boleh jimat RM9 tau 😍 Jangan lepaskan peluang ni guys! . LIMITED TIME‼️LIMITED STOCK‼️CEPAT JANGAN LAMBAT TAU😘 . ANY ENQUIRY/ORDER : Whatsapp 📲 019-7338798 Whatsapp 📲 019-7338798 Whatsapp 📲 019-7338798 . Atau klik link di bio for fast reply . #kitajagakita #staysafe #dudukrumah #WawaCosmetics #wawaloveedition #wawamysteriousromance #WawaZainal #AerilZafrel #loveedition #BazaarPaknil #Malaysia #ProdukMalaysia #Instafemes #ArtisMalaysia #Ajimaura #InstaBoomAkademi #TerapiInstagram #MesraSolat #localbussiness #WawaCosmeticsBatuPahat #WawaCosmeticsPontian #beauty #onlineshopping
terapiinstagram KORANG MESTI PERNAH BELI SERUM MEMAHAL TAPI TAKADA PERUBAHAN. SAYA PUN ADA JUAL SERUM. RATA2 PM MASALAH YG SAMA. BACA NI

Macam2 masalh yg saya dapat. Tapi yg byk dan obvious is serum mahal tapi tak function. Ada yg pakai serum pagi serum bunga sundal malam lah, ada yg pakai serum imported dari Baghdad, dan ada juga pakai serum seludup. Pun mahal juga.

Dah la beli mahal, tak berkesan pulak. Kann rugi. So kat sini Yana nak korang semua kaji masalah muka masing2. Lepas tu cari produk dalam range harga dan ada highlight dapat selesaikan masalah korang. 
Contoh budget RM49, massalah kulit kering. Janganlah beli yang imported harga ratus2 hanya disebabkan product tu janji macam2. Beli je Serum Gold Wawa Zainal or serum local lain dalam range budget dan setelkan masalah kulit kering. 
Mudahkan? 
#wawamysteriousromance #teamamira #teamzazabeauty #timno1wawacosmetics
#loveeditionjb
#projekpokettebal
#wawacosmeticsjb #wawacosmeticsmasai #wawacosmeticspasirgudang #wawacosmeticstampoi #wawacosmeticsskudai #wawacosmeticsutm #wawacosmeticsjohor 
#wawacosmeticsklang
#wawacosmeticsshahalam
#agentwawacosmetics #dropshipwawacosmetics #miniagentwanted #nakbuatduit #sifufbads #produkmudahjual #dropship #instamagic #instatribe #terapiinstagram
Likes: 0
Posted at: 2020-04-03 06:55:18
KORANG MESTI PERNAH BELI SERUM MEMAHAL TAPI TAKADA PERUBAHAN. SAYA PUN ADA JUAL SERUM. RATA2 PM MASALAH YG SAMA. BACA NI Macam2 masalh yg saya dapat. Tapi yg byk dan obvious is serum mahal tapi tak function. Ada yg pakai serum pagi serum bunga sundal malam lah, ada yg pakai serum imported dari Baghdad, dan ada juga pakai serum seludup. Pun mahal juga. Dah la beli mahal, tak berkesan pulak. Kann rugi. So kat sini Yana nak korang semua kaji masalah muka masing2. Lepas tu cari produk dalam range harga dan ada highlight dapat selesaikan masalah korang. Contoh budget RM49, massalah kulit kering. Janganlah beli yang imported harga ratus2 hanya disebabkan product tu janji macam2. Beli je Serum Gold Wawa Zainal or serum local lain dalam range budget dan setelkan masalah kulit kering. Mudahkan? #wawamysteriousromance #teamamira #teamzazabeauty #timno1wawacosmetics #loveeditionjb #projekpokettebal #wawacosmeticsjb #wawacosmeticsmasai #wawacosmeticspasirgudang #wawacosmeticstampoi #wawacosmeticsskudai #wawacosmeticsutm #wawacosmeticsjohor #wawacosmeticsklang #wawacosmeticsshahalam #agentwawacosmetics #dropshipwawacosmetics #miniagentwanted #nakbuatduit #sifufbads #produkmudahjual #dropship #instamagic #instatribe #terapiinstagram
terapiinstagram 💝 COLLAGEN POWDER SHAKLEE EFFECT 💝
.
.
Collagen Shaklee ni lain dari produk kecantikan yang lain. 
Rata rata pengguna collagen Shaklee ni bersetuju yang ia sangat sangat membantu untuk tampil glowing & cantik.
.
.
 Dia punya effect perhh macam roket 🚀 
Sangat Cepat ! 
Serious ✋ 
Tanpa pewarna dan perisa! 
Betul betul kualiti dan tulen! 🔥
.
.
Tak percaya ? 
Tengok sendiri testimoni yang ada 😍🔥
.
. 📲 Adila Shaklee : 018-6681636
📲 Adila Shaklee : 018-6681636
📲 Adila Shaklee : 018-6681636
.
.
#nutriferonshaklee #vitamincshaklee #chewablevitaminc 
#vitaleashaklee
#mealshakeshaklee
#shakleekualalumpur 
#performancedrinkshaklee #setimunbadanshaklee 
#like4like 
#swapreviewfreemalaysia
#collagenpowder 
#shakleebangi 
#shakleekajang 
#shakleenilai 
#shakleeukm 
#shakleeupm 
#shakleeserdang #collagenpowdershaklee 
#shakleemelaka #setcantikshaklee #setkurusshaklee 
#vivixshaklee 
#resvshaklee 
#espshaklee 
#cinchshakeshaklee #setpuasashaklee 
#promoshaklee 
#shakleemurah
#terapiinstagram
#follow4follow
Likes: 1
Posted at: 2020-04-03 06:52:44
💝 COLLAGEN POWDER SHAKLEE EFFECT 💝 . . Collagen Shaklee ni lain dari produk kecantikan yang lain. Rata rata pengguna collagen Shaklee ni bersetuju yang ia sangat sangat membantu untuk tampil glowing & cantik. . . Dia punya effect perhh macam roket 🚀 Sangat Cepat ! Serious ✋ Tanpa pewarna dan perisa! Betul betul kualiti dan tulen! 🔥 . . Tak percaya ? Tengok sendiri testimoni yang ada 😍🔥 . . 📲 Adila Shaklee : 018-6681636 📲 Adila Shaklee : 018-6681636 📲 Adila Shaklee : 018-6681636 . . #nutriferonshaklee #vitamincshaklee #chewablevitaminc #vitaleashaklee #mealshakeshaklee #shakleekualalumpur #performancedrinkshaklee #setimunbadanshaklee #like4like #swapreviewfreemalaysia #collagenpowder #shakleebangi #shakleekajang #shakleenilai #shakleeukm #shakleeupm #shakleeserdang #collagenpowdershaklee #shakleemelaka #setcantikshaklee #setkurusshaklee #vivixshaklee #resvshaklee #espshaklee #cinchshakeshaklee #setpuasashaklee #promoshaklee #shakleemurah #terapiinstagram #follow4follow
terapiinstagram FRUIT TINT SOBELLA SELESA BILA PAKAI
-
Nak tahu tak, dalam fruit tint sobella ni ada vitamin yang bantu melembapkan bibir.
.
.
Malah merawat bibir agar lebih lembut. Dengan tekstur semi gel yang mudah meresap sangat selesa dan mudah digunakan.
.
.
Mesra wudhuk jugak tau. Lepas ni tak de alasan laa kalau pakai gincu tak boleh solat. 🙈🙈
.
.

Didatangkan dengan 3 pilihan kaler PEACH/WATERMELON dan STRAWBERY.
-
HARGA SM RM36, SS RM38
-
Nak order just klik je link di bio tau. .
.

#rawatbibir #bibirkusam #bibirkering #bibirlembab #bibirsexy #bibirhitam #bibirgelap #bibirsihat #bibirmerekah #bibircantik #liptintmurah #liptinthalal #liptinttahanlama #liptintviral #liptintsobella #liptintn9 #liptintmesrawudhuk #sobellan9 #sobellabahau #sobellakualapilah #sobellasolawa #sobellasquad #sobellalipmatte #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #aurainsta
Likes: 5
Posted at: 2020-04-03 06:50:47
FRUIT TINT SOBELLA SELESA BILA PAKAI - Nak tahu tak, dalam fruit tint sobella ni ada vitamin yang bantu melembapkan bibir. . . Malah merawat bibir agar lebih lembut. Dengan tekstur semi gel yang mudah meresap sangat selesa dan mudah digunakan. . . Mesra wudhuk jugak tau. Lepas ni tak de alasan laa kalau pakai gincu tak boleh solat. 🙈🙈 . . Didatangkan dengan 3 pilihan kaler PEACH/WATERMELON dan STRAWBERY. - HARGA SM RM36, SS RM38 - Nak order just klik je link di bio tau. . . #rawatbibir #bibirkusam #bibirkering #bibirlembab #bibirsexy #bibirhitam #bibirgelap #bibirsihat #bibirmerekah #bibircantik #liptintmurah #liptinthalal #liptinttahanlama #liptintviral #liptintsobella #liptintn9 #liptintmesrawudhuk #sobellan9 #sobellabahau #sobellakualapilah #sobellasolawa #sobellasquad #sobellalipmatte #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #aurainsta
terapiinstagram Ada yang duduk rumah tak tahu nak buat apa?
.
.
Bosan dah asyik makan tidur tengok tv?
.
.
Rasa nak buat side income?
.
.
Meh wasap yuni. Yuni akan guide korang.
.
Yuni
0139136155
(Atau klik link di bio)
.
.
#ajimaura #terapiinstagram #aurainstagram #naelofar #ame #ame2020 #meletop #seindah7warnapelangi #rinduyangterindah #icsyv #icsyvmy #icsyvmy3 #shaklee #shakleemurah #shakleemalaysia #shakleebesut #onlineshooping #sideincome #janaduit
Likes: 1
Posted at: 2020-04-03 06:50:46
Ada yang duduk rumah tak tahu nak buat apa? . . Bosan dah asyik makan tidur tengok tv? . . Rasa nak buat side income? . . Meh wasap yuni. Yuni akan guide korang. . Yuni 0139136155 (Atau klik link di bio) . . #ajimaura #terapiinstagram #aurainstagram #naelofar #ame #ame2020 #meletop #seindah7warnapelangi #rinduyangterindah #icsyv #icsyvmy #icsyvmy3 #shaklee #shakleemurah #shakleemalaysia #shakleebesut #onlineshooping #sideincome #janaduit
terapiinstagram #StayAtHome Promo
>>>>>>>>>>🏠<<<<<<<<<<
.
Pelbagai hadiah yang menarik untuk dimenangi bagi pembelian RM50 dan ke atas .
.
Harga niqab yang lebih rendah dari biasa 😍
.
Rugi kalau tak dapatkan dalam tempoh ni. Promosi sepanjang tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).
.
Niqab serendah RM13 sahaja
✓ Material high quality - Aritachi no 1 💯
✓ Jahitan yang kemas
✓ Bukaan mata yang selesa
✓ Lebar ±15
Likes: 4
Posted at: 2020-04-03 06:47:57
#StayAtHome Promo >>>>>>>>>>🏠<<<<<<<<<< . Pelbagai hadiah yang menarik untuk dimenangi bagi pembelian RM50 dan ke atas . . Harga niqab yang lebih rendah dari biasa 😍 . Rugi kalau tak dapatkan dalam tempoh ni. Promosi sepanjang tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP). . Niqab serendah RM13 sahaja ✓ Material high quality - Aritachi no 1 💯 ✓ Jahitan yang kemas ✓ Bukaan mata yang selesa ✓ Lebar ±15" x Labuh ±17" ✓ Bentuk petak (add RM1 untuk curve/double layer) . Jom sekarang ! . _____________________________________ . Dalam tempoh *Perintah Kawalan Pergerakan* , kami hanya buat penghantaran pada hari *SELASA & JUMAAT*. . 📍 Payment last Selasa untuk penghantaran Jumaat 📍 Paymen last Sabtu untuk penghantaran selasa . *Bagi tudung Labuh & niqab 2 layer , penghantaran akan dilakukan selepas tamat tempoh kawalan pergerakan* . *Moga Allah lindungi kita semua dari covid19, Aamiin* _____________________________________
terapiinstagram Sis pakai sis jual..
Jom grab dgn sis sementara promo masih ada.

www.wasap.my/60129769606

#stayathome 
#stayhealthy 
#stayathomemom 
#Snowwhite 
#agentsnowhitepuchong 
#lotionviral 
#cantikalami 
#cantik 
#terapiinstagram 
#instalike 
#Instagram 
#followers 
#followtofollowback 
#ctdk
Likes: 4
Posted at: 2020-04-03 06:44:11
Sis pakai sis jual.. Jom grab dgn sis sementara promo masih ada. www.wasap.my/60129769606 #stayathome #stayhealthy #stayathomemom #Snowwhite #agentsnowhitepuchong #lotionviral #cantikalami #cantik #terapiinstagram #instalike #Instagram #followers #followtofollowback #ctdk
terapiinstagram CINCIN PERMATA P2 0.7CM 2G
•••••••••••••🌼🌼••••••••••••• 💛2.58G S14 💛2.53G S18

Whattsap 014-3204217

#emas916murah #emas916 #emasmurah #emasmurahonline #emas916murah #instagood #instadaily #instagram #bazarpaknil #emas916murah #emas916
#instadaily #photooftheday  #uitm  #instadaily #photooftheday #like4likes #instalike  #likeforfollow #like4likeback #likesforlike #yes #promosi #sale  #terapiinstagram #cspscs #ajimaura #emasmurah #emas916 #emasmurah #trustedseller
Likes: 6
Posted at: 2020-04-03 06:40:21
CINCIN PERMATA P2 0.7CM 2G •••••••••••••🌼🌼••••••••••••• 💛2.58G S14 💛2.53G S18 Whattsap 014-3204217 #emas916murah #emas916 #emasmurah #emasmurahonline #emas916murah #instagood #instadaily #instagram #bazarpaknil #emas916murah #emas916 #instadaily #photooftheday #uitm #instadaily #photooftheday #like4likes #instalike #likeforfollow #like4likeback #likesforlike #yes #promosi #sale #terapiinstagram #cspscs #ajimaura #emasmurah #emas916 #emasmurah #trustedseller
terapiinstagram CINCIN PERMATA B3 0.8CM
••••••••••••🌼🌼•••••••••••• BATU MERAH
••••••••••••••••••
💛1.63G S10
💛1.65G S12
💛1.70G S15

BATU HIJAU
••••••••••••••••
💛1.43G S10
💛1.52G S11
💛1.49G S12
💛1.49G S12

Whattsap 014-3204217

#emas916murah #emas916 #emasmurah #emasmurahonline #emas916murah #instagood #instadaily #instagram #bazarpaknil #emas916murah #emas916
#instadaily #photooftheday  #uitm  #instadaily #photooftheday #like4likes #instalike  #likeforfollow #like4likeback #likesforlike #yes #promosi #sale  #terapiinstagram #cspscs #ajimaura #emasmurah #emas916 #emasmurah #trustedseller
Likes: 7
Posted at: 2020-04-03 06:39:31
CINCIN PERMATA B3 0.8CM ••••••••••••🌼🌼•••••••••••• BATU MERAH •••••••••••••••••• 💛1.63G S10 💛1.65G S12 💛1.70G S15 BATU HIJAU •••••••••••••••• 💛1.43G S10 💛1.52G S11 💛1.49G S12 💛1.49G S12 Whattsap 014-3204217 #emas916murah #emas916 #emasmurah #emasmurahonline #emas916murah #instagood #instadaily #instagram #bazarpaknil #emas916murah #emas916 #instadaily #photooftheday #uitm #instadaily #photooftheday #like4likes #instalike #likeforfollow #like4likeback #likesforlike #yes #promosi #sale #terapiinstagram #cspscs #ajimaura #emasmurah #emas916 #emasmurah #trustedseller
terapiinstagram RYCCA KEBAYA

Harga :
RM99 sm/RM105 ss (termasuk postage)
.
.
🎀 Top Material premium moss crepe with exclusive lace at front top and wrist
🎀 Top kebaya style with hidden zipper infront suitable for breastfeed friendly
.🎀 Skirt Material full lace attach with lining
🎀 skirt mermaid cutting and full elastic waist band

MEASUREMENT

SAIZ M
Shoulder 15.5
Likes: 1
Posted at: 2020-04-03 06:36:03
RYCCA KEBAYA Harga : RM99 sm/RM105 ss (termasuk postage) . . 🎀 Top Material premium moss crepe with exclusive lace at front top and wrist 🎀 Top kebaya style with hidden zipper infront suitable for breastfeed friendly .🎀 Skirt Material full lace attach with lining 🎀 skirt mermaid cutting and full elastic waist band MEASUREMENT SAIZ M Shoulder 15.5" Bust 38" Armhole 18" Sleeves 21" Length 27" Skirt Waist 26-34" Hips 38" Length 38" . 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 . SAIZ L Shoulder 16" Bust 40" Armhole 20" Sleeves 21.5" Length 28" Skirt Waist 28-40" Hips 41" Length 38.5" . 📌Disclaimer : - Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources. - The size may vary within 1"(- +) of the given size subject to tolerance. Cara order,sreenshort gambar & wassap ke no : 📲 0129787304 📲 0129787304 📲 0129787304 ATAU TEKAN LINK DI BIO 😘 😘
terapiinstagram siapa kulit hitam manis macam jaja🙋‍♀️ .
cantikkan makeup look ni mcm ni😃 yg pasti makeup kit carya cosmetic ni sangat sangat sangat sesuai utk semua jenis warna kulit😍 .
.
#caryamalaysia #carya #myhananifamily #caryacosmetics #teamfl #atiQLegacy #terapiinstagram #makeuppallet #makeupkit #aurainsta #terlajaklaris #igshop #caryacosmeticlover #makeuplover #makeupmalaysia #caryalovers #muaseremban
#muamalaysia #makeupartist #makeupmurah
#muasenawang #muarembau #cocoaclassic #truffledaring #kerjakahwin #UnleashTHEQueenInYou #carya_makeupbeauty
#caryacosmetichq_ns #flwarrior #flwarriors
Likes: 0
Posted at: 2020-04-03 06:33:52
siapa kulit hitam manis macam jaja🙋‍♀️ . cantikkan makeup look ni mcm ni😃 yg pasti makeup kit carya cosmetic ni sangat sangat sangat sesuai utk semua jenis warna kulit😍 . . #caryamalaysia #carya #myhananifamily #caryacosmetics #teamfl #atiQLegacy #terapiinstagram #makeuppallet #makeupkit #aurainsta #terlajaklaris #igshop #caryacosmeticlover #makeuplover #makeupmalaysia #caryalovers #muaseremban #muamalaysia #makeupartist #makeupmurah #muasenawang #muarembau #cocoaclassic #truffledaring #kerjakahwin #UnleashTHEQueenInYou #carya_makeupbeauty #caryacosmetichq_ns #flwarrior #flwarriors
terapiinstagram Stock always ada.. cepat2 ws fiya utk order.. okey lah, nk settlekn packing utk pos kejap lagi..
.
Boleh ws fiya skrg utk order 0139118874, atau nk senang klik je link kt bio @pinkladyviral._letupsss .
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladycream #pinkladyhappycream #pinkladybodyperfection  #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #menawan #tegang #payudaramontok #krimviral #anjal #pejal #pikatsuami #montok #mantap #payudarasexy #DeyyaEmpire #remyempire #instashop  #terapiinstagram
Likes: 0
Posted at: 2020-04-03 06:32:12
Stock always ada.. cepat2 ws fiya utk order.. okey lah, nk settlekn packing utk pos kejap lagi.. . Boleh ws fiya skrg utk order 0139118874, atau nk senang klik je link kt bio @pinkladyviral._letupsss . . . #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladycream #pinkladyhappycream #pinkladybodyperfection #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #menawan #tegang #payudaramontok #krimviral #anjal #pejal #pikatsuami #montok #mantap #payudarasexy #DeyyaEmpire #remyempire #instashop #terapiinstagram
terapiinstagram .
Apa itu Tempoh Bertenang?

Siapa yang perlukan Tempoh Bertenang?

Berapa lama Tempoh Bertenang yang perlu dilalui oleh seseorang? .
.

Bagi menjawab segala persoalan anda, boleh tengok video ni sampai habis ya 😘

And jangan lupa turn on post notifications for @dermagscosmetics to get more latest update from us! ❤️
Likes: 8
Posted at: 2020-04-03 06:31:44
. Apa itu Tempoh Bertenang? Siapa yang perlukan Tempoh Bertenang? Berapa lama Tempoh Bertenang yang perlu dilalui oleh seseorang? . . Bagi menjawab segala persoalan anda, boleh tengok video ni sampai habis ya 😘 And jangan lupa turn on post notifications for @dermagscosmetics to get more latest update from us! ❤️
terapiinstagram RYCCA KEBAYA

Harga :
RM99 sm/RM105 ss (termasuk postage)
.
.
🎀 Top Material premium moss crepe with exclusive lace at front top and wrist
🎀 Top kebaya style with hidden zipper infront suitable for breastfeed friendly
.🎀 Skirt Material full lace attach with lining
🎀 skirt mermaid cutting and full elastic waist band

MEASUREMENT

SAIZ M
Shoulder 15.5
Likes: 2
Posted at: 2020-04-03 06:30:35
RYCCA KEBAYA Harga : RM99 sm/RM105 ss (termasuk postage) . . 🎀 Top Material premium moss crepe with exclusive lace at front top and wrist 🎀 Top kebaya style with hidden zipper infront suitable for breastfeed friendly .🎀 Skirt Material full lace attach with lining 🎀 skirt mermaid cutting and full elastic waist band MEASUREMENT SAIZ M Shoulder 15.5" Bust 38" Armhole 18" Sleeves 21" Length 27" Skirt Waist 26-34" Hips 38" Length 38" . 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 . SAIZ L Shoulder 16" Bust 40" Armhole 20" Sleeves 21.5" Length 28" Skirt Waist 28-40" Hips 41" Length 38.5" . 📌Disclaimer : - Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources. - The size may vary within 1"(- +) of the given size subject to tolerance. Cara order,sreenshort gambar & wassap ke no : 📲 0129787304 📲 0129787304 📲 0129787304 ATAU TEKAN LINK DI BIO 😘 😘
terapiinstagram SUAMI ASYIK MELEKAT! Isteri pergi dapur nak goreng ikan je pun, tak sampai 5 minit suami dah rindu. Isteri pergi belakang rumah nak jemur kain, eh eh suami offer nak tolong jemurkan. Lepastu suruh isteri masuk rumah. Cemburu takut orang lain tengok katanya 😛
.
.
Nak tau kenapa sampai macam tu sekali kesan JAMMU QHITA? 👉🏻sebab aset makin kebabom! Payudara makin berisi, punggung makin bulat. Sedap betul bila pegang, mana cik abang tak geram! 🤣 👉🏻ehemm! Miss v pun makin ketat uolsss! Tak payah penat-penat nak grip, sebab miss v dah ketat yang amat sampai cik abang mengeluh oi! 🙈 👉🏻haaa paling best bila nafsu nak bersama tu makin aummm 😍 kalau dulu seminggu sekali pun payah. Tapi sejak amalkan JAMMU QHITA ni, tudiaa tiap malam tutup lampu awal! 😍
. 
#jammuqhita #JusLentikDara #jommasuktv #jommasuktv #gebus #anakdara #malaysia #malaysian #slingbagmurah #like4like #likeforlikes #begmampumilik #bucketbagmurah #bucketbagmurahmalaysia #slingbag #bazarpaknil #slingbagmurahmalaysia #slingbagmalaysia #begrm20 #lubukbegmurah #bagpackmurah #bagpackmurahmalaysia #bagpackrm25 #cikguseo #ajimaura #aurainsta #terapiinstagram
Likes: 0
Posted at: 2020-04-03 06:29:55
SUAMI ASYIK MELEKAT! Isteri pergi dapur nak goreng ikan je pun, tak sampai 5 minit suami dah rindu. Isteri pergi belakang rumah nak jemur kain, eh eh suami offer nak tolong jemurkan. Lepastu suruh isteri masuk rumah. Cemburu takut orang lain tengok katanya 😛 . . Nak tau kenapa sampai macam tu sekali kesan JAMMU QHITA? 👉🏻sebab aset makin kebabom! Payudara makin berisi, punggung makin bulat. Sedap betul bila pegang, mana cik abang tak geram! 🤣 👉🏻ehemm! Miss v pun makin ketat uolsss! Tak payah penat-penat nak grip, sebab miss v dah ketat yang amat sampai cik abang mengeluh oi! 🙈 👉🏻haaa paling best bila nafsu nak bersama tu makin aummm 😍 kalau dulu seminggu sekali pun payah. Tapi sejak amalkan JAMMU QHITA ni, tudiaa tiap malam tutup lampu awal! 😍 . #jammuqhita #JusLentikDara #jommasuktv #jommasuktv #gebus #anakdara #malaysia #malaysian #slingbagmurah #like4like #likeforlikes #begmampumilik #bucketbagmurah #bucketbagmurahmalaysia #slingbag #bazarpaknil #slingbagmurahmalaysia #slingbagmalaysia #begrm20 #lubukbegmurah #bagpackmurah #bagpackmurahmalaysia #bagpackrm25 #cikguseo #ajimaura #aurainsta #terapiinstagram
terapiinstagram SUAMI ASYIK MELEKAT! Isteri pergi dapur nak goreng ikan je pun, tak sampai 5 minit suami dah rindu. Isteri pergi belakang rumah nak jemur kain, eh eh suami offer nak tolong jemurkan. Lepastu suruh isteri masuk rumah. Cemburu takut orang lain tengok katanya 😛
.
.
Nak tau kenapa sampai macam tu sekali kesan JAMMU QHITA? 👉🏻sebab aset makin kebabom! Payudara makin berisi, punggung makin bulat. Sedap betul bila pegang, mana cik abang tak geram! 🤣 👉🏻ehemm! Miss v pun makin ketat uolsss! Tak payah penat-penat nak grip, sebab miss v dah ketat yang amat sampai cik abang mengeluh oi! 🙈 👉🏻haaa paling best bila nafsu nak bersama tu makin aummm 😍 kalau dulu seminggu sekali pun payah. Tapi sejak amalkan JAMMU QHITA ni, tudiaa tiap malam tutup lampu awal! 😍
. 
#jammuqhita #JusLentikDara #jommasuktv #jommasuktv #gebus #anakdara #malaysia #malaysian #slingbagmurah #like4like #likeforlikes #begmampumilik #bucketbagmurah #bucketbagmurahmalaysia #slingbag #bazarpaknil #slingbagmurahmalaysia #slingbagmalaysia #begrm20 #lubukbegmurah #bagpackmurah #bagpackmurahmalaysia #bagpackrm25 #cikguseo #ajimaura #aurainsta #terapiinstagram
Likes: 0
Posted at: 2020-04-03 06:29:38
SUAMI ASYIK MELEKAT! Isteri pergi dapur nak goreng ikan je pun, tak sampai 5 minit suami dah rindu. Isteri pergi belakang rumah nak jemur kain, eh eh suami offer nak tolong jemurkan. Lepastu suruh isteri masuk rumah. Cemburu takut orang lain tengok katanya 😛 . . Nak tau kenapa sampai macam tu sekali kesan JAMMU QHITA? 👉🏻sebab aset makin kebabom! Payudara makin berisi, punggung makin bulat. Sedap betul bila pegang, mana cik abang tak geram! 🤣 👉🏻ehemm! Miss v pun makin ketat uolsss! Tak payah penat-penat nak grip, sebab miss v dah ketat yang amat sampai cik abang mengeluh oi! 🙈 👉🏻haaa paling best bila nafsu nak bersama tu makin aummm 😍 kalau dulu seminggu sekali pun payah. Tapi sejak amalkan JAMMU QHITA ni, tudiaa tiap malam tutup lampu awal! 😍 . #jammuqhita #JusLentikDara #jommasuktv #jommasuktv #gebus #anakdara #malaysia #malaysian #slingbagmurah #like4like #likeforlikes #begmampumilik #bucketbagmurah #bucketbagmurahmalaysia #slingbag #bazarpaknil #slingbagmurahmalaysia #slingbagmalaysia #begrm20 #lubukbegmurah #bagpackmurah #bagpackmurahmalaysia #bagpackrm25 #cikguseo #ajimaura #aurainsta #terapiinstagram
terapiinstagram SUAMI ASYIK MELEKAT! Isteri pergi dapur nak goreng ikan je pun, tak sampai 5 minit suami dah rindu. Isteri pergi belakang rumah nak jemur kain, eh eh suami offer nak tolong jemurkan. Lepastu suruh isteri masuk rumah. Cemburu takut orang lain tengok katanya 😛
.
.
Nak tau kenapa sampai macam tu sekali kesan JAMMU QHITA? 👉🏻sebab aset makin kebabom! Payudara makin berisi, punggung makin bulat. Sedap betul bila pegang, mana cik abang tak geram! 🤣 👉🏻ehemm! Miss v pun makin ketat uolsss! Tak payah penat-penat nak grip, sebab miss v dah ketat yang amat sampai cik abang mengeluh oi! 🙈 👉🏻haaa paling best bila nafsu nak bersama tu makin aummm 😍 kalau dulu seminggu sekali pun payah. Tapi sejak amalkan JAMMU QHITA ni, tudiaa tiap malam tutup lampu awal! 😍
. 
#jammuqhita #JusLentikDara #jommasuktv #jommasuktv #gebus #anakdara #malaysia #malaysian #slingbagmurah #like4like #likeforlikes #begmampumilik #bucketbagmurah #bucketbagmurahmalaysia #slingbag #bazarpaknil #slingbagmurahmalaysia #slingbagmalaysia #begrm20 #lubukbegmurah #bagpackmurah #bagpackmurahmalaysia #bagpackrm25 #cikguseo #ajimaura #aurainsta #terapiinstagram
Likes: 1
Posted at: 2020-04-03 06:29:18
SUAMI ASYIK MELEKAT! Isteri pergi dapur nak goreng ikan je pun, tak sampai 5 minit suami dah rindu. Isteri pergi belakang rumah nak jemur kain, eh eh suami offer nak tolong jemurkan. Lepastu suruh isteri masuk rumah. Cemburu takut orang lain tengok katanya 😛 . . Nak tau kenapa sampai macam tu sekali kesan JAMMU QHITA? 👉🏻sebab aset makin kebabom! Payudara makin berisi, punggung makin bulat. Sedap betul bila pegang, mana cik abang tak geram! 🤣 👉🏻ehemm! Miss v pun makin ketat uolsss! Tak payah penat-penat nak grip, sebab miss v dah ketat yang amat sampai cik abang mengeluh oi! 🙈 👉🏻haaa paling best bila nafsu nak bersama tu makin aummm 😍 kalau dulu seminggu sekali pun payah. Tapi sejak amalkan JAMMU QHITA ni, tudiaa tiap malam tutup lampu awal! 😍 . #jammuqhita #JusLentikDara #jommasuktv #jommasuktv #gebus #anakdara #malaysia #malaysian #slingbagmurah #like4like #likeforlikes #begmampumilik #bucketbagmurah #bucketbagmurahmalaysia #slingbag #bazarpaknil #slingbagmurahmalaysia #slingbagmalaysia #begrm20 #lubukbegmurah #bagpackmurah #bagpackmurahmalaysia #bagpackrm25 #cikguseo #ajimaura #aurainsta #terapiinstagram
terapiinstagram RISTEENA LACEY KURUNG 🏷 HARGA 
1Sepasang : RM 149 *Harga Termasuk Pos Semenanjung
*Sabah&Sarawak Pos + RM5

KEISTEMEWAAN RISTEENA ✨New Design Raya 2020
✨Material Lacey With Full Lining Comocrepe
✨Mesra Menyusu (Zip Depan)
✨Mesra Wuduk (Hidden Zip Ditgn)
✨Ada 4 Warna Menarik
✨Ada 7 Pilihan Saiz (XS hingga 3XL)
✨Hidden Zip Tepi Skirt
✨Skirt Half Bergetah

WHATSAAP ORDER
www.wasap.my/60173658287 ..
#takpayahgosok #kurung
#kurungcantik #kurungcikgu
#kurungmoden #kurungsedondon
#kurungsedondonibudananak
#sedondonraya #kurungmodern
#terapiinstagram #kurungraya
#kurungmodenraya
#Cikgucekgi
#Aurainsta
#bazarpaknil #fattzura #neelofa #nur2
#curicuricinta #meletop
#dramasangat
#Koleksi2020 #Kenduri2020
#Zasstylistacollections
Likes: 10
Posted at: 2020-04-03 06:28:55
RISTEENA LACEY KURUNG 🏷 HARGA 1Sepasang : RM 149 *Harga Termasuk Pos Semenanjung *Sabah&Sarawak Pos + RM5 KEISTEMEWAAN RISTEENA ✨New Design Raya 2020 ✨Material Lacey With Full Lining Comocrepe ✨Mesra Menyusu (Zip Depan) ✨Mesra Wuduk (Hidden Zip Ditgn) ✨Ada 4 Warna Menarik ✨Ada 7 Pilihan Saiz (XS hingga 3XL) ✨Hidden Zip Tepi Skirt ✨Skirt Half Bergetah WHATSAAP ORDER www.wasap.my/60173658287 .. #takpayahgosok #kurung #kurungcantik #kurungcikgu #kurungmoden #kurungsedondon #kurungsedondonibudananak #sedondonraya #kurungmodern #terapiinstagram #kurungraya #kurungmodenraya #Cikgucekgi #Aurainsta #bazarpaknil #fattzura #neelofa #nur2 #curicuricinta #meletop #dramasangat #Koleksi2020 #Kenduri2020 #Zasstylistacollections
terapiinstagram Kelebihan PINKLADY Happy Cream .
.
> Membesarkan, menganjalkan dan menegangkan payudara dan punggung wanita. .
> Meratakan warna kulit di bahagian payudara dan punggung. .
> Mencerahkan warna puting. .
> Tidak beracun dan selamat untuk bayi dan suami. .
> Mengandungi bahan yang pandas diserap ke dalam kulit dan tidak melekit. .
> Kualiti terbaik di dalam pasaran.
.
RM200 (200ml).. tpi fiya rasa nk bagi harga special laaa utk yg terawal.. 🤔
.
Boleh ws fiya skrg 0139118874, atau nk senang klik je link kt bio @pinkladyviral._letupsss .
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladycream #pinkladyhappycream #pinkladybodyperfection  #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #menawan #tegang #payudaramontok #krimviral #anjal #pejal #pikatsuami #montok #mantap #payudarasexy #DeyyaEmpire #remyempire #instashop  #terapiinstagram
Likes: 0
Posted at: 2020-04-03 06:21:07
Kelebihan PINKLADY Happy Cream . . > Membesarkan, menganjalkan dan menegangkan payudara dan punggung wanita. . > Meratakan warna kulit di bahagian payudara dan punggung. . > Mencerahkan warna puting. . > Tidak beracun dan selamat untuk bayi dan suami. . > Mengandungi bahan yang pandas diserap ke dalam kulit dan tidak melekit. . > Kualiti terbaik di dalam pasaran. . RM200 (200ml).. tpi fiya rasa nk bagi harga special laaa utk yg terawal.. 🤔 . Boleh ws fiya skrg 0139118874, atau nk senang klik je link kt bio @pinkladyviral._letupsss . . . #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladycream #pinkladyhappycream #pinkladybodyperfection #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #menawan #tegang #payudaramontok #krimviral #anjal #pejal #pikatsuami #montok #mantap #payudarasexy #DeyyaEmpire #remyempire #instashop #terapiinstagram
terapiinstagram Ready Stock HARGA PADU sampai ESOK je [Sabtu, 4April : 12tghari]
.
Adidas Essential Tee
🔥 Harga : rm100 siap pos 🔥
♦️ Size : XS [pit:18.5inch || Labuh:27inch]
♦️ Ready Stock
♦️ Nak Order? ⤵️
📲 Whatsapp : 0127086538 
atau klik link di bio ⤴️
.
customer's feedback ⤵️
#buyselladidasonlinefeedback
.
#readystockadidas #adidasbuckethat
#adidasmy #kasutmalaysia 
#kasutmurah 
#topiadidasoriginal #begadidas #topimalaysia #cspscs #adidastshirt #tshirtadidas #bajuadidas #bajumalaysia #topimurahmalaysia #terapiinstagram #ajimaura  #aurainsta #hadiahuntuksuami #sapotlokal #snapbackmalaysia #bazaronline #capadidas #capmalaysiamurah #codskudai  #bundlemalaysia #sapotlokal #super100k #topibucketmurah  #adidasxgshockfansclubmalaysia
Likes: 4
Posted at: 2020-04-03 06:20:25
Ready Stock HARGA PADU sampai ESOK je [Sabtu, 4April : 12tghari] . Adidas Essential Tee 🔥 Harga : rm100 siap pos 🔥 ♦️ Size : XS [pit:18.5inch || Labuh:27inch] ♦️ Ready Stock ♦️ Nak Order? ⤵️ 📲 Whatsapp : 0127086538 atau klik link di bio ⤴️ . customer's feedback ⤵️ #buyselladidasonlinefeedback . #readystockadidas #adidasbuckethat #adidasmy #kasutmalaysia #kasutmurah #topiadidasoriginal #begadidas #topimalaysia #cspscs #adidastshirt #tshirtadidas #bajuadidas #bajumalaysia #topimurahmalaysia #terapiinstagram #ajimaura #aurainsta #hadiahuntuksuami #sapotlokal #snapbackmalaysia #bazaronline #capadidas #capmalaysiamurah #codskudai #bundlemalaysia #sapotlokal #super100k #topibucketmurah #adidasxgshockfansclubmalaysia
terapiinstagram Sabun LS Aloevera #kuning .
✅ Memberi kelembapan pada kulit.
✅ Mencerahkan kulit.
✅ Memulihkan parut.
✅ Merawat kulit kusam.
✅ Sangat berkesan untuk jeragat atau bintik-bintik hitam.
✅ Ekstrak aloevera berkesan menenangkan kulit yang sedang irratasi.
✅ Tidak  mengeringkan kulit, malah melembapkan kulit selepas guna.
✅ Sesuai untuk semua peringkat umur. ✅ Wajah nampak lebih cerah selepas digunakan.
.
Untuk order & details, direct WA ⬇️
📲 019-9166806
Atau klik link di bio ig ye 👆😊
.
#llcosmetic #llcosmeticsofficial #lsskincare #lsreborn #luffiya #kkmproduct #kulitcantik #ootd #skincareviral #luluskm #like4like #igshopmalaysi #ctdk #bazaronline #bazarpaknil #visitmyig #terapiinstagram #produkviral #produkhalal #instafamous #igshop #bazaarmalaysia #followforfollow #nofilter #instalike
Likes: 1
Posted at: 2020-04-03 06:19:21
Sabun LS Aloevera #kuning . ✅ Memberi kelembapan pada kulit. ✅ Mencerahkan kulit. ✅ Memulihkan parut. ✅ Merawat kulit kusam. ✅ Sangat berkesan untuk jeragat atau bintik-bintik hitam. ✅ Ekstrak aloevera berkesan menenangkan kulit yang sedang irratasi. ✅ Tidak mengeringkan kulit, malah melembapkan kulit selepas guna. ✅ Sesuai untuk semua peringkat umur. ✅ Wajah nampak lebih cerah selepas digunakan. . Untuk order & details, direct WA ⬇️ 📲 019-9166806 Atau klik link di bio ig ye 👆😊 . #llcosmetic #llcosmeticsofficial #lsskincare #lsreborn #luffiya #kkmproduct #kulitcantik #ootd #skincareviral #luluskm #like4like #igshopmalaysi #ctdk #bazaronline #bazarpaknil #visitmyig #terapiinstagram #produkviral #produkhalal #instafamous #igshop #bazaarmalaysia #followforfollow #nofilter #instalike
terapiinstagram Kalau nak skin yang cantik, kena bermula dari dalam. Pendek kata, inner beauty kena betul-betul jaga baru it will outshine! JTT sangat boleh membantu sesiapa yang dah lama idamkan kulit yang bersih dan cantik.
.
.
Whatsapp Zaty 016-5325437 atau
Klik link di bio @zatyzahari.my .
.
.
#jamutunteja #jamupremiumquality #notyouraveragejamubrand #jamuanakdara #amoijttteam #bazarpaknil #jamululuskkm #jamuterbaik  #jamu #jamutuntejapenang 
#jamutuntejaperak #jamutuntejabukitmertajam #jamutuntejataiping #jamutuntejaseberangjaya #jamutuntejakualakangsar #jamutuntejabandarperda 
#jamutuntejapulaupinang 
#amoijttteam 
#ajimaura #meruperdana2
#terapiinstagram #like4like
#jttklang #jttipoh #slimming #jamudalampantang 
#jamutunteja
#jamupremiumquality
#takkanJAMUhilangdidunia #tuntejaelite
#jttkitajagakita
Likes: 2
Posted at: 2020-04-03 06:11:37
Kalau nak skin yang cantik, kena bermula dari dalam. Pendek kata, inner beauty kena betul-betul jaga baru it will outshine! JTT sangat boleh membantu sesiapa yang dah lama idamkan kulit yang bersih dan cantik. . . Whatsapp Zaty 016-5325437 atau Klik link di bio @zatyzahari.my . . . #jamutunteja #jamupremiumquality #notyouraveragejamubrand #jamuanakdara #amoijttteam #bazarpaknil #jamululuskkm #jamuterbaik #jamu #jamutuntejapenang #jamutuntejaperak #jamutuntejabukitmertajam #jamutuntejataiping #jamutuntejaseberangjaya #jamutuntejakualakangsar #jamutuntejabandarperda #jamutuntejapulaupinang #amoijttteam #ajimaura #meruperdana2 #terapiinstagram #like4like #jttklang #jttipoh #slimming #jamudalampantang #jamutunteja #jamupremiumquality #takkanJAMUhilangdidunia #tuntejaelite #jttkitajagakita
terapiinstagram Pre-Order HARGA PADU sampai ESOK je [Sabtu, 4April : 12tghari]
.
Adidas Superstar Bucket Hat with Gold Logo
🔥 Harga : rm140 siap pos 🔥
♦️ Deposit : rm50
♦️ 2Week
♦️ Nak Order? ⤵️
📲 Whatsapp : 0127086538 
atau klik link di bio ⤴️
.
customer's feedback ⤵️
#buyselladidasonlinefeedback
.
#readystockadidas #adidasbuckethat
#adidasmy #kasutmalaysia 
#kasutmurah 
#topiadidasoriginal #begadidas #topimalaysia #cspscs #adidastshirt #tshirtadidas #bajuadidas #bajumalaysia #topimurahmalaysia #terapiinstagram #ajimaura  #aurainsta #hadiahuntuksuami #sapotlokal #snapbackmalaysia #bazaronline #capadidas #capmalaysiamurah #codskudai  #bundlemalaysia #sapotlokal #super100k #topibucketmurah  #adidasxgshockfansclubmalaysia
Likes: 3
Posted at: 2020-04-03 06:11:27
Pre-Order HARGA PADU sampai ESOK je [Sabtu, 4April : 12tghari] . Adidas Superstar Bucket Hat with Gold Logo 🔥 Harga : rm140 siap pos 🔥 ♦️ Deposit : rm50 ♦️ 2Week ♦️ Nak Order? ⤵️ 📲 Whatsapp : 0127086538 atau klik link di bio ⤴️ . customer's feedback ⤵️ #buyselladidasonlinefeedback . #readystockadidas #adidasbuckethat #adidasmy #kasutmalaysia #kasutmurah #topiadidasoriginal #begadidas #topimalaysia #cspscs #adidastshirt #tshirtadidas #bajuadidas #bajumalaysia #topimurahmalaysia #terapiinstagram #ajimaura #aurainsta #hadiahuntuksuami #sapotlokal #snapbackmalaysia #bazaronline #capadidas #capmalaysiamurah #codskudai #bundlemalaysia #sapotlokal #super100k #topibucketmurah #adidasxgshockfansclubmalaysia
terapiinstagram Duduk rumah diam-diam tau hiksss
Likes: 1
Posted at: 2020-04-03 06:11:00
Duduk rumah diam-diam tau hiksss
terapiinstagram Penat Dah Diet!
.
Bored with the same result? •Berat badan susah turun
•Sembelit
•Kulit muka kusam
•Cepat penat dan letih

What are you waiting for? Cepat buang segala toksin dalam badan dengan segera! Jom amalkan Jamu Tun Teja untuk membuang lemak dan toksin dalam badan you all tu.
.
Tak sayang ke tubuh badan you all tu? Just contact Zaty today!
.
.
Whatsapp Zaty 016-5325437 atau
Klik link di bio @zatyzahari.my .
.
.
#jamutunteja #jamupremiumquality #notyouraveragejamubrand #jamuanakdara #amoijttteam #bazarpaknil #jamululuskkm #jamuterbaik  #jamu #jamutuntejapenang 
#jamutuntejaperak #jamutuntejabukitmertajam #jamutuntejataiping #jamutuntejaseberangjaya #jamutuntejakualakangsar #jamutuntejabandarperda 
#jamutuntejapulaupinang 
#amoijttteam #tambun
#cspscs #ipoh #puo
#ajimaura #meruperdana2
#terapiinstagram #like4like
#jttklang #jttipoh #slimming #jamudalampantang 
#jamutunteja
#jamupremiumquality
#takkanJAMUhilangdidunia
Likes: 3
Posted at: 2020-04-03 06:09:31
Penat Dah Diet! . Bored with the same result? •Berat badan susah turun •Sembelit •Kulit muka kusam •Cepat penat dan letih What are you waiting for? Cepat buang segala toksin dalam badan dengan segera! Jom amalkan Jamu Tun Teja untuk membuang lemak dan toksin dalam badan you all tu. . Tak sayang ke tubuh badan you all tu? Just contact Zaty today! . . Whatsapp Zaty 016-5325437 atau Klik link di bio @zatyzahari.my . . . #jamutunteja #jamupremiumquality #notyouraveragejamubrand #jamuanakdara #amoijttteam #bazarpaknil #jamululuskkm #jamuterbaik #jamu #jamutuntejapenang #jamutuntejaperak #jamutuntejabukitmertajam #jamutuntejataiping #jamutuntejaseberangjaya #jamutuntejakualakangsar #jamutuntejabandarperda #jamutuntejapulaupinang #amoijttteam #tambun #cspscs #ipoh #puo #ajimaura #meruperdana2 #terapiinstagram #like4like #jttklang #jttipoh #slimming #jamudalampantang #jamutunteja #jamupremiumquality #takkanJAMUhilangdidunia
terapiinstagram 💖 CHUMIMA COLLECTION 💖 ✨RESTOCK✨ ✔️KOD OM : W SLING BAG

Ready Stock
♦️1 set RM35
♦️2 set RM60
🛵Free Postage sm/ss

Size : 25 x 21 x 12cm

Colour : Black / Pink / Grey / Dark Grey
. 
#begmurah2 #TeamShima #jommasuktv #gebus #anakdara #malaysia #malaysian #slingbagmurah #like4like #likeforlikes #begmampumilik #bucketbagmurah #bucketbagmurahmalaysia #slingbag #bazarpaknil #slingbagmurahmalaysia #slingbagmalaysia #begrm20 #lubukbegmurah #bagpackmurah #bagpackmurahmalaysia #bagpackrm25 #cikguseo #ajimaura #aurainsta #terapiinstagram
Likes: 6
Posted at: 2020-04-03 06:09:10
💖 CHUMIMA COLLECTION 💖 ✨RESTOCK✨ ✔️KOD OM : W SLING BAG Ready Stock ♦️1 set RM35 ♦️2 set RM60 🛵Free Postage sm/ss Size : 25 x 21 x 12cm Colour : Black / Pink / Grey / Dark Grey . #begmurah2 #TeamShima #jommasuktv #gebus #anakdara #malaysia #malaysian #slingbagmurah #like4like #likeforlikes #begmampumilik #bucketbagmurah #bucketbagmurahmalaysia #slingbag #bazarpaknil #slingbagmurahmalaysia #slingbagmalaysia #begrm20 #lubukbegmurah #bagpackmurah #bagpackmurahmalaysia #bagpackrm25 #cikguseo #ajimaura #aurainsta #terapiinstagram
terapiinstagram Kelebihan PINKLADY Happy Cream .
.
> Membesarkan, menganjalkan dan menegangkan payudara dan punggung wanita. .
> Meratakan warna kulit di bahagian payudara dan punggung. .
> Mencerahkan warna puting. .
> Tidak beracun dan selamat untuk bayi dan suami. .
> Mengandungi bahan yang pandas diserap ke dalam kulit dan tidak melekit. .
> Kualiti terbaik di dalam pasaran.
.
RM200 (200ml).. tpi fiya rasa nk bagi harga special laaa utk yg terawal.. 🤔
.
Boleh ws fiya skrg 0139118874, atau nk senang klik je link kt bio @pinkladyviral._letupsss .
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladycream #pinkladyhappycream #pinkladybodyperfection  #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #menawan #tegang #payudaramontok #krimviral #anjal #pejal #pikatsuami #montok #mantap #payudarasexy #DeyyaEmpire #remyempire #instashop  #terapiinstagram
Likes: 0
Posted at: 2020-04-03 06:09:06
Kelebihan PINKLADY Happy Cream . . > Membesarkan, menganjalkan dan menegangkan payudara dan punggung wanita. . > Meratakan warna kulit di bahagian payudara dan punggung. . > Mencerahkan warna puting. . > Tidak beracun dan selamat untuk bayi dan suami. . > Mengandungi bahan yang pandas diserap ke dalam kulit dan tidak melekit. . > Kualiti terbaik di dalam pasaran. . RM200 (200ml).. tpi fiya rasa nk bagi harga special laaa utk yg terawal.. 🤔 . Boleh ws fiya skrg 0139118874, atau nk senang klik je link kt bio @pinkladyviral._letupsss . . . #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladycream #pinkladyhappycream #pinkladybodyperfection #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #menawan #tegang #payudaramontok #krimviral #anjal #pejal #pikatsuami #montok #mantap #payudarasexy #DeyyaEmpire #remyempire #instashop #terapiinstagram
terapiinstagram Pre-Order HARGA PADU sampai ESOK je [Sabtu, 4April : 12tghari]
.
Adidas Superstar Bum Bag with Gold Logo
🔥 Harga : rm140 siap pos 🔥
♦️ Deposit : rm50
♦️ 2Week
♦️ Nak Order? ⤵️
📲 Whatsapp : 0127086538 
atau klik link di bio ⤴️
.
customer's feedback ⤵️
#buyselladidasonlinefeedback
.
#readystockadidas #adidasbuckethat
#adidasmy #kasutmalaysia 
#kasutmurah 
#topiadidasoriginal #begadidas #topimalaysia #cspscs #adidastshirt #tshirtadidas #bajuadidas #bajumalaysia #topimurahmalaysia #terapiinstagram #ajimaura  #aurainsta #hadiahuntuksuami #sapotlokal #snapbackmalaysia #bazaronline #capadidas #capmalaysiamurah #codskudai  #bundlemalaysia #sapotlokal #super100k #topibucketmurah  #adidasxgshockfansclubmalaysia
Likes: 3
Posted at: 2020-04-03 06:09:04
Pre-Order HARGA PADU sampai ESOK je [Sabtu, 4April : 12tghari] . Adidas Superstar Bum Bag with Gold Logo 🔥 Harga : rm140 siap pos 🔥 ♦️ Deposit : rm50 ♦️ 2Week ♦️ Nak Order? ⤵️ 📲 Whatsapp : 0127086538 atau klik link di bio ⤴️ . customer's feedback ⤵️ #buyselladidasonlinefeedback . #readystockadidas #adidasbuckethat #adidasmy #kasutmalaysia #kasutmurah #topiadidasoriginal #begadidas #topimalaysia #cspscs #adidastshirt #tshirtadidas #bajuadidas #bajumalaysia #topimurahmalaysia #terapiinstagram #ajimaura #aurainsta #hadiahuntuksuami #sapotlokal #snapbackmalaysia #bazaronline #capadidas #capmalaysiamurah #codskudai #bundlemalaysia #sapotlokal #super100k #topibucketmurah #adidasxgshockfansclubmalaysia
terapiinstagram Mencari sesuatu yang natural pada bibir tetapi memberi impak seperti pakai lipstick? .
.
Tadaaaa .
.
#Magicilips yang hanya ikut warna darah 😍!
.
#naturalips #naturallipgloss #magicilipskedah #magicilipsdayah #magicilipssik #magicilipsjeniang #sayajual #terapiinstagram #neelofa #trustedseller #lipglosstahanlama #teamzuriailips
Likes: 1
Posted at: 2020-04-03 06:08:58
Mencari sesuatu yang natural pada bibir tetapi memberi impak seperti pakai lipstick? . . Tadaaaa . . #Magicilips yang hanya ikut warna darah 😍! . #naturalips #naturallipgloss #magicilipskedah #magicilipsdayah #magicilipssik #magicilipsjeniang #sayajual #terapiinstagram #neelofa #trustedseller #lipglosstahanlama #teamzuriailips
terapiinstagram Ada yang love dengan corak abstracts simple gini tak? 😁
KURUNG BELLA
.
.
🌷Material: ROYAL SILK
🌷High  quality  100%
🌷jenis Kain lembut dan beralun
🌷Tak kasar
🌷Tak panas
🌷DESIGN KURUNG MODEN
🌷ZIP SOROK BELAKANG BAJU
🌷KAIN POTONGAN DUYUNG (loose)
🌷Zip tepi  skirt
🌷PINGGANG GETAH KIRI KANAN

SIZE:  S M L XL XXL
(rujuk jadual)
#bellabytezladies

HARGA: RM 90
free pos sem, tambah RM 5 untuk ss
.
.
🔴STOK SANGAT TERHAD
🔴FIRST PAY FIRST SERVE
🔴Ada  perbezaan 5% hingga 10% dari warna asal atas faktor pencahayaan
.
.
📲ORDER: WSSAP/TELEGRAM
019-5006757
019-5006757
019-5006757
.
.
#igshopbajukurung #kurungsongketmurah #terapiinstagram #bajukurungmurah #bajubridesmaid #likeforlikes #bajukurungterbaru #dramasangat #abayacantikmalaysia #bajukurungpahang  #bajukurungsizebesar 
#bajukurungmoden #bajuraya2020 #kurungmodenmurah #designraya2020 #minikurungmurah #bajukurungriau #bajukurungplain #nursingfriendlykurung  #kurungriaumurah  #malaysia #malaysian  #bajukurungplussizemurah #bajukurungplussize #like4likes #kurungplainmurah
Likes: 23
Posted at: 2020-04-03 06:08:51
Ada yang love dengan corak abstracts simple gini tak? 😁 KURUNG BELLA . . 🌷Material: ROYAL SILK 🌷High quality 100% 🌷jenis Kain lembut dan beralun 🌷Tak kasar 🌷Tak panas 🌷DESIGN KURUNG MODEN 🌷ZIP SOROK BELAKANG BAJU 🌷KAIN POTONGAN DUYUNG (loose) 🌷Zip tepi skirt 🌷PINGGANG GETAH KIRI KANAN SIZE: S M L XL XXL (rujuk jadual) #bellabytezladies HARGA: RM 90 free pos sem, tambah RM 5 untuk ss . . 🔴STOK SANGAT TERHAD 🔴FIRST PAY FIRST SERVE 🔴Ada perbezaan 5% hingga 10% dari warna asal atas faktor pencahayaan . . 📲ORDER: WSSAP/TELEGRAM 019-5006757 019-5006757 019-5006757 . . #igshopbajukurung #kurungsongketmurah #terapiinstagram #bajukurungmurah #bajubridesmaid #likeforlikes #bajukurungterbaru #dramasangat #abayacantikmalaysia #bajukurungpahang #bajukurungsizebesar #bajukurungmoden #bajuraya2020 #kurungmodenmurah #designraya2020 #minikurungmurah #bajukurungriau #bajukurungplain #nursingfriendlykurung #kurungriaumurah #malaysia #malaysian #bajukurungplussizemurah #bajukurungplussize #like4likes #kurungplainmurah
terapiinstagram SAUNA SUIT. Baru sarung je peluh dah mula merecik. Sesuai untuk apa2 akriviti seperti bersenam, jogging, bersantai, memasak dan mengemas rumah.

Promosi: RM70 (np: RM120)
Postage: RM10 sm / RM15 ss
Saiz: XL, 3XL & 6XL

Berminat? Klik Link di profile @jomsauna.
Likes: 3
Posted at: 2020-04-03 06:08:50
SAUNA SUIT. Baru sarung je peluh dah mula merecik. Sesuai untuk apa2 akriviti seperti bersenam, jogging, bersantai, memasak dan mengemas rumah. Promosi: RM70 (np: RM120) Postage: RM10 sm / RM15 ss Saiz: XL, 3XL & 6XL Berminat? Klik Link di profile @jomsauna.
terapiinstagram 💖 CHUMIMA COLLECTION 💖 ✨RESTOCK✨ ✔️KOD OM : TRENDY STYLE SLING BAG

Ready Stock
♦️1 set RM35
♦️2 set RM60
🛵Free Postage sm/ss

Size : 21 x 15 x 8cm

Colour : Black / Pink / White
. 
#begmurah2 #TeamShima #jommasuktv #gebus #anakdara #malaysia #malaysian #slingbagmurah #like4like #likeforlikes #begmampumilik #bucketbagmurah #bucketbagmurahmalaysia #slingbag #bazarpaknil #slingbagmurahmalaysia #slingbagmalaysia #begrm20 #lubukbegmurah #bagpackmurah #bagpackmurahmalaysia #bagpackrm25 #cikguseo #ajimaura #aurainsta #terapiinstagram
Likes: 2
Posted at: 2020-04-03 06:07:19
💖 CHUMIMA COLLECTION 💖 ✨RESTOCK✨ ✔️KOD OM : TRENDY STYLE SLING BAG Ready Stock ♦️1 set RM35 ♦️2 set RM60 🛵Free Postage sm/ss Size : 21 x 15 x 8cm Colour : Black / Pink / White . #begmurah2 #TeamShima #jommasuktv #gebus #anakdara #malaysia #malaysian #slingbagmurah #like4like #likeforlikes #begmampumilik #bucketbagmurah #bucketbagmurahmalaysia #slingbag #bazarpaknil #slingbagmurahmalaysia #slingbagmalaysia #begrm20 #lubukbegmurah #bagpackmurah #bagpackmurahmalaysia #bagpackrm25 #cikguseo #ajimaura #aurainsta #terapiinstagram
terapiinstagram Jom kita dengar apa kata JTT Consumer! Those mommies, thank us later ok! To a healthier lifestyle we go! .
.
Whatsapp Zaty 016-5325437 atau
Klik link di bio @zatyzahari.my .
.
.
#jamutunteja #jamupremiumquality #notyouraveragejamubrand #jamuanakdara #amoijttteam #bazarpaknil #jamululuskkm #jamuterbaik  #jamu #jamutuntejapenang 
#jamutuntejaperak #jamutuntejabukitmertajam #jamutuntejataiping #jamutuntejaseberangjaya #jamutuntejakualakangsar #jamutuntejabandarperda 
#jamutuntejapulaupinang 
#amoijttteam 
#ajimaura #meruperdana2
#terapiinstagram #like4like
#jttklang #jttipoh #slimming #jamudalampantang 
#jamutunteja
#jamupremiumquality
#takkanJAMUhilangdidunia #tuntejaelite 
#jttkitajagakita
Likes: 1
Posted at: 2020-04-03 06:06:00
Jom kita dengar apa kata JTT Consumer! Those mommies, thank us later ok! To a healthier lifestyle we go! . . Whatsapp Zaty 016-5325437 atau Klik link di bio @zatyzahari.my . . . #jamutunteja #jamupremiumquality #notyouraveragejamubrand #jamuanakdara #amoijttteam #bazarpaknil #jamululuskkm #jamuterbaik #jamu #jamutuntejapenang #jamutuntejaperak #jamutuntejabukitmertajam #jamutuntejataiping #jamutuntejaseberangjaya #jamutuntejakualakangsar #jamutuntejabandarperda #jamutuntejapulaupinang #amoijttteam #ajimaura #meruperdana2 #terapiinstagram #like4like #jttklang #jttipoh #slimming #jamudalampantang #jamutunteja #jamupremiumquality #takkanJAMUhilangdidunia #tuntejaelite #jttkitajagakita
terapiinstagram 💖 CHUMIMA COLLECTION 💖 ✨NEW OFFER✨ ✔️KOD FY : KOREAN STRIPE BAG ♦️1 pc RM25.00
♦️2 pcs RM40.00
♦️3 pcs RM50.00
🛵Free postage sm/ss

Size : 13 x 20 x 5.5cm

Colour : Black / Brown / Red
. 
#begmurah2 #TeamShima #jommasuktv #gebus #anakdara #malaysia #malaysian #slingbagmurah #like4like #likeforlikes #begmampumilik #bucketbagmurah #bucketbagmurahmalaysia #slingbag #bazarpaknil #slingbagmurahmalaysia #slingbagmalaysia #begrm20 #lubukbegmurah #bagpackmurah #bagpackmurahmalaysia #bagpackrm25 #cikguseo #ajimaura #aurainsta #terapiinstagram
Likes: 3
Posted at: 2020-04-03 06:05:13
💖 CHUMIMA COLLECTION 💖 ✨NEW OFFER✨ ✔️KOD FY : KOREAN STRIPE BAG ♦️1 pc RM25.00 ♦️2 pcs RM40.00 ♦️3 pcs RM50.00 🛵Free postage sm/ss Size : 13 x 20 x 5.5cm Colour : Black / Brown / Red . #begmurah2 #TeamShima #jommasuktv #gebus #anakdara #malaysia #malaysian #slingbagmurah #like4like #likeforlikes #begmampumilik #bucketbagmurah #bucketbagmurahmalaysia #slingbag #bazarpaknil #slingbagmurahmalaysia #slingbagmalaysia #begrm20 #lubukbegmurah #bagpackmurah #bagpackmurahmalaysia #bagpackrm25 #cikguseo #ajimaura #aurainsta #terapiinstagram
terapiinstagram .
VS Square Bottle 250 ml !

1 pcs RM55
2 pcs RM89

Grab yours now!
.
Click #HGxPerfume for more Perfume
.
.
#sayajual #sayajualperfume #perfumemalaysia #bazarpaknil #neelofa #mirafilzah #terapiinstagram #ajimaura #ajimaurabaru #vivyyusof #fashion #ctdk #perfumevs #wangi #bodymistmalaysia #perfumes #perfume #perfumeborong #perfumetester #perfumelovers #perfumesale #aydajebat #zarazya #seindah7warnapelangi #wawazainal #aerilzafrel #nabilarazali #azarazmi #duatakdircinta
Likes: 3
Posted at: 2020-04-03 06:03:37
terapiinstagram LEBIH CONFIDENT !
.
Tau kan yang Facial Serum ni ada Alpha Arbutin? Tujuan ada nya Alpha Arbutin ni untuk membantu kulit uols untuk mencerahkan kesan parut jerawat. .

Bila parut jerawat hilang, mesti la rasa lagi confident kan? 🥰 Dapatkan Facial Serum ni sekarang!
.
Oh ya, untuk bulan ni, Meeracle bagi harga runtuh. Nak grab promosi bulan ni ?
.
.
DM @skincare.bebas.kimia sekarang!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#meeracle 
#formulagemstone 
#teamMeeracleZZ 
#ubatjeragat #ubatjerawat 
#parutjerawat
#tipskecantikan
#bajuraya2020 
#terapiinstagram 
#like4likes
#sayajualskincare 
#serumhalal 
#serummalaysia 
#malaysia
#malaysian
#kulitberminyak 
#kulitsensitif 
#jomkurus
#nakbebel 
#menusihat
#resepidiet 
#likeforlikes
#buymuslimfirst 
#sokongprodukmuslim 
#sayanakkurus
#nakkuruscepat #skincarehalal
#skincaremalaysia
Likes: 3
Posted at: 2020-04-03 06:03:30
LEBIH CONFIDENT ! . Tau kan yang Facial Serum ni ada Alpha Arbutin? Tujuan ada nya Alpha Arbutin ni untuk membantu kulit uols untuk mencerahkan kesan parut jerawat. . Bila parut jerawat hilang, mesti la rasa lagi confident kan? 🥰 Dapatkan Facial Serum ni sekarang! . Oh ya, untuk bulan ni, Meeracle bagi harga runtuh. Nak grab promosi bulan ni ? . . DM @skincare.bebas.kimia sekarang! . . . . . . . . . . . . . . #meeracle #formulagemstone #teamMeeracleZZ #ubatjeragat #ubatjerawat #parutjerawat #tipskecantikan #bajuraya2020 #terapiinstagram #like4likes #sayajualskincare #serumhalal #serummalaysia #malaysia #malaysian #kulitberminyak #kulitsensitif #jomkurus #nakbebel #menusihat #resepidiet #likeforlikes #buymuslimfirst #sokongprodukmuslim #sayanakkurus #nakkuruscepat #skincarehalal #skincaremalaysia
terapiinstagram Mana satu pilihan korang🔥🔥
.
.
jom cepat cepat grab 🌹 . .
#caryamalaysia #carya  #caryacosmetics #teamfl #terapiinstagram #makeuppallet #makeup #aurainsta #terlajaklaris #igshop #caryacosmeticlover #makeuplover #makeupmalaysia #caryalovers 
#muamalaysia #makeupartist #makeupmurah #konvo #kerjakahwin  #caryacosmetickulim
#caryacosmetic #flwarrior #flwarriors
Likes: 1
Posted at: 2020-04-03 06:02:26
Mana satu pilihan korang🔥🔥 . . jom cepat cepat grab 🌹 . . #caryamalaysia #carya #caryacosmetics #teamfl #terapiinstagram #makeuppallet #makeup #aurainsta #terlajaklaris #igshop #caryacosmeticlover #makeuplover #makeupmalaysia #caryalovers #muamalaysia #makeupartist #makeupmurah #konvo #kerjakahwin #caryacosmetickulim #caryacosmetic #flwarrior #flwarriors
terapiinstagram Assalamualaikum.. Salam jumaat penuh barakah 🌹🌹semoga kita semua dalam jagaan Allah selalu😘😘
.
.
Untuk korang yg tanya #boostserum #facemist #moisturizingsoap dah tak ada ke? Shhhtttt... All item #ulfaabeauty masih ready stock tau.. Korang nak yg mana satu kabor je dkt ira tau.. Cuma #moisturizergel dah packing baru, tapi.... Harga masih mampu milik,tu pon dah ready stock nah..
.
.
Nak cuba tekan ja link di bio ira 👆👆
Likes: 9
Posted at: 2020-04-03 06:00:25
Assalamualaikum.. Salam jumaat penuh barakah 🌹🌹semoga kita semua dalam jagaan Allah selalu😘😘 . . Untuk korang yg tanya #boostserum #facemist #moisturizingsoap dah tak ada ke? Shhhtttt... All item #ulfaabeauty masih ready stock tau.. Korang nak yg mana satu kabor je dkt ira tau.. Cuma #moisturizergel dah packing baru, tapi.... Harga masih mampu milik,tu pon dah ready stock nah.. . . Nak cuba tekan ja link di bio ira 👆👆
terapiinstagram Hi guys , jum sale dah mula 🔥🔥🔥 .Lady boss belanja postage 🌹🌹## .
.sale selama 3 hari , so korang boleh shopping yeay 😆
.
..
.
.
#caryamalaysia #carya  #caryacosmetics #teamfl #terapiinstagram #makeuppallet #makeup #aurainsta #terlajaklaris #igshop #caryacosmeticlover #makeuplover #makeupmalaysia #caryalovers 
#muamalaysia #makeupartist #makeupmurah #konvo #kerjakahwin  #caryacosmetickulim
#caryacosmetic #flwarrior #flwarriors
Likes: 1
Posted at: 2020-04-03 06:00:20
Hi guys , jum sale dah mula 🔥🔥🔥 .Lady boss belanja postage 🌹🌹## . .sale selama 3 hari , so korang boleh shopping yeay 😆 . .. . . #caryamalaysia #carya #caryacosmetics #teamfl #terapiinstagram #makeuppallet #makeup #aurainsta #terlajaklaris #igshop #caryacosmeticlover #makeuplover #makeupmalaysia #caryalovers #muamalaysia #makeupartist #makeupmurah #konvo #kerjakahwin #caryacosmetickulim #caryacosmetic #flwarrior #flwarriors
terapiinstagram MEERACLE FEEDBACK 😍
.
.
Selepas menggunakan Meeracle, proses pemulihan kulit tu berbeza bagi setiap orang, ada yang nampak kesan cepat, ada lambat. .

Tapi dengan kesabaran & konsisten insha Allah menjadi.
.
Korang yang nak kulit raya lebih awal ? DM kami sekarang 😊
.
@meeracle_original.official
Likes: 4
Posted at: 2020-04-03 05:59:58
MEERACLE FEEDBACK 😍 . . Selepas menggunakan Meeracle, proses pemulihan kulit tu berbeza bagi setiap orang, ada yang nampak kesan cepat, ada lambat. . Tapi dengan kesabaran & konsisten insha Allah menjadi. . Korang yang nak kulit raya lebih awal ? DM kami sekarang 😊 . @meeracle_original.official
terapiinstagram FULL SET MEERACLE SKINCARE + Foundation !
.
.
Terdiri dari 6 produk utama :
✔ Luxury Cleansing Milk 100ml
✔ Facial Cleanser 50ml
✔ Facial Serum 30ml
✔ Toner 100ml
✔ Moisturizer 20ml
✔ Foundation 30ml
.
.
Set ini melengkapkan rutin penjagaan kulit harian anda ❤
.
Yang paling penting adalah ianya selamat , halal dan lulusKKM .
Dan yang tak kurang pentingnya adalah, Produk Meeracle berkualiti premium pada harga MAMPU MILIK .
.
Nak pakai produk penjagaan kulit wajah, anda perlu tahu cara penggunaan yang betul. Supaya kulit anda dapat manfaat dari produk 100%. .
.
.
Nak dapatkan harga penjimatan luar biasa ? Wasap link dekat bio @meeracle_original.official sekarang juga 😍
.
Likes: 7
Posted at: 2020-04-03 05:57:09
FULL SET MEERACLE SKINCARE + Foundation ! . . Terdiri dari 6 produk utama : ✔ Luxury Cleansing Milk 100ml ✔ Facial Cleanser 50ml ✔ Facial Serum 30ml ✔ Toner 100ml ✔ Moisturizer 20ml ✔ Foundation 30ml . . Set ini melengkapkan rutin penjagaan kulit harian anda ❤ . Yang paling penting adalah ianya selamat , halal dan lulusKKM . Dan yang tak kurang pentingnya adalah, Produk Meeracle berkualiti premium pada harga MAMPU MILIK . . Nak pakai produk penjagaan kulit wajah, anda perlu tahu cara penggunaan yang betul. Supaya kulit anda dapat manfaat dari produk 100%. . . . Nak dapatkan harga penjimatan luar biasa ? Wasap link dekat bio @meeracle_original.official sekarang juga 😍 .
terapiinstagram Dah decide belum warna yang berkenan di hati? Kalau belum, ambik je semua warna! 🤩
.
MILA TUNIC SET.
Boleh pilih nak:
Top + Skirt
Top + Pants
Top only
Skirt only
Pants only
.
Price per set: RM119 (PROMO PRICE)
Top only: RM69
Skirt only: RM55
Pants only: RM55
.
Pre order dibuka sekarang!! ETA 15 April 2020 ❤️
Likes: 2
Posted at: 2020-04-03 05:56:25
Dah decide belum warna yang berkenan di hati? Kalau belum, ambik je semua warna! 🤩 . MILA TUNIC SET. Boleh pilih nak: Top + Skirt Top + Pants Top only Skirt only Pants only . Price per set: RM119 (PROMO PRICE) Top only: RM69 Skirt only: RM55 Pants only: RM55 . Pre order dibuka sekarang!! ETA 15 April 2020 ❤️
terapiinstagram Ni contoh beza tagging banyak (safeeya) dan tagging sikit (nafeesa) 😊
.
. 
Kiranya makin banyak tagging, lagi banyak ilmu yang kalian akan dapat, inshaAllah ☺️
.
.
.
Dalam Al quran terdapat banyak doa doa yang boleh kita amalkan untuk dijadikan doa harian kita. Tapi kadang2, kita tak perasan yang ayat2 al quran yang kita baca tu ialah doa yang boleh diamalkan dalam kehidupan seharian. Jadi, dah ada Al Quran Tag ni, doa doa dalam Al Quran kami dah siap tagging kemas2 dah. .
Moga dapat memudahkan kalian dalam berdoa. Insha Allah, moga Allah SWT mengabulkan setiap Doa kita. Ameen Ya Rabb ❤️
.
Antara Contoh2 taging doa ialah:
- Doa Rezeki Tidak Putus
- Doa Penyesalan
- Doa Husnul Khotimah
- Doa Rajin Solat
- Doa Untuk Keluarga
- Doa Mendapatkan Zuriat dan macam2 lagi..
.
Nak tag sendiri Al quran pun boleh, kami ada SET MANUAL TAG AL QURAN, sambil2 tagging, sambil2 tu kita hayati makna doa2 yang ada dalam Al Quran 😊
.
Siapa nak selit order?

Jom sambung sembang di WHATSAPP
.
Cara Tempahan :
.
1. Whatsapp 01111822104 @ KLIK LINK BIO laju-laju
.
Atau
.
2. Comment
Likes: 8
Posted at: 2020-04-03 05:56:15
Ni contoh beza tagging banyak (safeeya) dan tagging sikit (nafeesa) 😊 . . Kiranya makin banyak tagging, lagi banyak ilmu yang kalian akan dapat, inshaAllah ☺️ . . . Dalam Al quran terdapat banyak doa doa yang boleh kita amalkan untuk dijadikan doa harian kita. Tapi kadang2, kita tak perasan yang ayat2 al quran yang kita baca tu ialah doa yang boleh diamalkan dalam kehidupan seharian. Jadi, dah ada Al Quran Tag ni, doa doa dalam Al Quran kami dah siap tagging kemas2 dah. . Moga dapat memudahkan kalian dalam berdoa. Insha Allah, moga Allah SWT mengabulkan setiap Doa kita. Ameen Ya Rabb ❤️ . Antara Contoh2 taging doa ialah: - Doa Rezeki Tidak Putus - Doa Penyesalan - Doa Husnul Khotimah - Doa Rajin Solat - Doa Untuk Keluarga - Doa Mendapatkan Zuriat dan macam2 lagi.. . Nak tag sendiri Al quran pun boleh, kami ada SET MANUAL TAG AL QURAN, sambil2 tagging, sambil2 tu kita hayati makna doa2 yang ada dalam Al Quran 😊 . Siapa nak selit order? Jom sambung sembang di WHATSAPP . Cara Tempahan : . 1. Whatsapp 01111822104 @ KLIK LINK BIO laju-laju . Atau . 2. Comment "AL QURAN TAG" di ruangan comment nanti saya Reply 😊 . #SahabatAtTaqwa #BisnesKitaDakwahKita #SahabatAtTaqwaBUDDIES #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR #AlQuranTajwidTerjemahan #AlquranHumaira #AlQuranEksklusifWanita #bencana2020 #HantaranKahwin #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #Ramadan2020 #thelastkingdombyhadifayyadh #syurgabuatkupendosa #novelislamik #bukubestseller #bukuonline #jentikhati #covid19malaysia #akhirzaman #dakwahislam #ajimaura #terapiinstagram #AlQuranTaggingByeNuur #AlQuranTagging #AlQuranTag #DudukDiRumah
terapiinstagram 11 BULAN JOIN DAH DAPAT RM 215K 😱
. 
Alhamdulilah.. RAJIN USAHA.. SEMUA AKAN MENJADI 😁, MALAS ATAU BANYAK ALASAN.. TIADA LAH HASILNYER SYG😂
. 
Jom admin akan bongkar kan rahsia dapat income Beribu Ribu setiap minggu 😀 👉 @lubuk.income.byzana . 
#jutawanmuda #jommasuktv #begmurah #begmurahmalaysia #malaysia #malaysian #slingbagmurah #like4like #likeforlikes #begmampumilik #bucketbagmurah #bucketbagmurahmalaysia #slingbag #bazarpaknil #slingbagmurahmalaysia #slingbagmalaysia #begrm20 #lubukbegmurah #bagpackmurah #bagpackmurahmalaysia #bagpackrm25 #cikguseo #ajimaura #aurainsta #terapiinstagram
Likes: 0
Posted at: 2020-04-03 05:54:11
11 BULAN JOIN DAH DAPAT RM 215K 😱 . Alhamdulilah.. RAJIN USAHA.. SEMUA AKAN MENJADI 😁, MALAS ATAU BANYAK ALASAN.. TIADA LAH HASILNYER SYG😂 . Jom admin akan bongkar kan rahsia dapat income Beribu Ribu setiap minggu 😀 👉 @lubuk.income.byzana . #jutawanmuda #jommasuktv #begmurah #begmurahmalaysia #malaysia #malaysian #slingbagmurah #like4like #likeforlikes #begmampumilik #bucketbagmurah #bucketbagmurahmalaysia #slingbag #bazarpaknil #slingbagmurahmalaysia #slingbagmalaysia #begrm20 #lubukbegmurah #bagpackmurah #bagpackmurahmalaysia #bagpackrm25 #cikguseo #ajimaura #aurainsta #terapiinstagram
terapiinstagram
Likes: 0
Posted at: 2020-04-03 05:53:38
"SATU PRODUK , SERIBU KHASIAT" . Biasa kalau nak beli produk mesti nak kena pikir beli produk untuk aset , produk untuk dalaman , produk untuk kulit kan 😧 . Tapi sekarang tak perlu dah fikir banyak dengan PinkLady jer boleh cover semua masalah ❤ . Dapat jimat duit , lagipun PinkLady ni cover semua sekali luaran dan dalaman 💃 . Dapatkan segera 😍 . Whatsapp 📲 0176674625 . www.wasap.my/60176674625/pL . . #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #viral #pinkladyhalal #detox #badancantik #bodylentik #produkmontok #menawan #bodymantap #bodymontok #flawless #cantik #jamumontok #jamumoden #kurusselamat #produkviral #kekaldara #supplementviral #missvketat #payudarasexy #instashop #payudaraindah #terapiinstagram
terapiinstagram Complete your skincare routine with Facial Toner and Facial Moisturizer from Under the Sea range! 🌊 Your skin still need that moisture 💧 even though you’re in the house the whole day! Remember, great skin holds great amount of moisture 😉
.
And we have a special promo here! Only RM89 for both!! 😱🎉 we’ll also donate RM1 from your purchase to the Covid-19 fund! MEERACLEcares
.
.
.
Klik link WASAP dekat bio @meeracle_original.official
Likes: 4
Posted at: 2020-04-03 05:53:29
Complete your skincare routine with Facial Toner and Facial Moisturizer from Under the Sea range! 🌊 Your skin still need that moisture 💧 even though you’re in the house the whole day! Remember, great skin holds great amount of moisture 😉 . And we have a special promo here! Only RM89 for both!! 😱🎉 we’ll also donate RM1 from your purchase to the Covid-19 fund! MEERACLEcares . . . Klik link WASAP dekat bio @meeracle_original.official
terapiinstagram NAK TAK KALAU ADMIN AJAR BUAT INCOME RM5000+ SEBULAN!?💰⁣
⁣
SYARATNYA KENE RAJIN USAHA SENDIRI🤗😊
⁣
JANGAN RISAU SEMUANYA AKAN DI AJAR DARI A-Z TAU👍⁣
⁣
NAK DAFTAR TEKAN LINK DI BIO📌
⁣
SAPA CEPAT DIA DAPAT!☺⁣
⁣
❌FINGO⁣
❌JAPPS⁣
❌PELABURAN⁣
❌SIMKAD⁣
❌TOPUP⁣
❌TARDER⁣
⁣
YANG SRS NAK BUAT DUIT RAYA SAJA TEKAN LINK DI BIO ❗
. 
#jutawanmuda #jommasuktv #begmurah #begmurahmalaysia #malaysia #malaysian #slingbagmurah #like4like #likeforlikes #begmampumilik #bucketbagmurah #bucketbagmurahmalaysia #slingbag #bazarpaknil #slingbagmurahmalaysia #slingbagmalaysia #begrm20 #lubukbegmurah #bagpackmurah #bagpackmurahmalaysia #bagpackrm25 #cikguseo #ajimaura #aurainsta #terapiinstagram
Likes: 2
Posted at: 2020-04-03 05:50:58
NAK TAK KALAU ADMIN AJAR BUAT INCOME RM5000+ SEBULAN!?💰⁣ ⁣ SYARATNYA KENE RAJIN USAHA SENDIRI🤗😊 ⁣ JANGAN RISAU SEMUANYA AKAN DI AJAR DARI A-Z TAU👍⁣ ⁣ NAK DAFTAR TEKAN LINK DI BIO📌 ⁣ SAPA CEPAT DIA DAPAT!☺⁣ ⁣ ❌FINGO⁣ ❌JAPPS⁣ ❌PELABURAN⁣ ❌SIMKAD⁣ ❌TOPUP⁣ ❌TARDER⁣ ⁣ YANG SRS NAK BUAT DUIT RAYA SAJA TEKAN LINK DI BIO ❗ . #jutawanmuda #jommasuktv #begmurah #begmurahmalaysia #malaysia #malaysian #slingbagmurah #like4like #likeforlikes #begmampumilik #bucketbagmurah #bucketbagmurahmalaysia #slingbag #bazarpaknil #slingbagmurahmalaysia #slingbagmalaysia #begrm20 #lubukbegmurah #bagpackmurah #bagpackmurahmalaysia #bagpackrm25 #cikguseo #ajimaura #aurainsta #terapiinstagram
terapiinstagram Bismillah 🏡🇹🇷 .
.
.
Günaydın hangi şehirdesiniz bilmiyorum belki isminizi  bilmiyorum yüzünüzü görmedim. Ama sizin için dua ediyorum bunu bilin.  Şuan salonda tülün arkasından güneşin selamını alırken yazayım istedim size. ☀️
Daha güneşli günler göreceğiz elbet bu böyle sürüp gitmeyecek...inşallah🌍
Hangi sıkıntı hangi sorun sonsuza dek sürdü ki bu sürsün. Kim demiş kendimi avutuyorum diye, ben çoooook dağın karını küredim öyle çok kar küreyen insanlar her karın önünde sonunda eridiğini yolların açıldığını görmüştür .☘️ .
.
.
.
#psikologtubakılıç #evdeyim .
#psikolog#tubakılıç #psikoterapi#instagram #psikoterapist#tubakilicpsikolojinotlari#psikoloji #psikologlar #terapi #psikologtavsiyesi#insan #instaterapia  #terapiinstagram  #ankarapsikolog #psikolojikdanışmanlık #psikovideo #corona #coronavirüsü #evdekal #evdekaltürkiye #doktorlaraalkış #evindekaltürkiye #evdekalturkiye #evdekaldığınıziçinteşekkürler #koronalıgünler #hayırlıcumalar #evdekal
Likes: 967
Posted at: 2020-04-03 05:50:13
Bismillah 🏡🇹🇷 . . . Günaydın hangi şehirdesiniz bilmiyorum belki isminizi bilmiyorum yüzünüzü görmedim. Ama sizin için dua ediyorum bunu bilin. Şuan salonda tülün arkasından güneşin selamını alırken yazayım istedim size. ☀️ Daha güneşli günler göreceğiz elbet bu böyle sürüp gitmeyecek...inşallah🌍 Hangi sıkıntı hangi sorun sonsuza dek sürdü ki bu sürsün. Kim demiş kendimi avutuyorum diye, ben çoooook dağın karını küredim öyle çok kar küreyen insanlar her karın önünde sonunda eridiğini yolların açıldığını görmüştür .☘️ . . . . #psikologtubakılıç #evdeyim . #psikolog#tubakılıç #psikoterapi#instagram #psikoterapist#tubakilicpsikolojinotlari#psikoloji #psikologlar #terapi #psikologtavsiyesi#insan #instaterapia #terapiinstagram #ankarapsikolog #psikolojikdanışmanlık #psikovideo #corona #coronavirüsü #evdekal #evdekaltürkiye #doktorlaraalkış #evindekaltürkiye #evdekalturkiye #evdekaldığınıziçinteşekkürler #koronalıgünler #hayırlıcumalar #evdekal
terapiinstagram Dah boleh decide belum nak beli warna apa? If tak beli je semua 🤩⁣
⁣
Mila Tunic Set. You can choose⁣
Top + Skirt⁣
Top + Pants⁣
⁣.
Price one set: RM119 (PROMO PRICE)
.
Loose item:
Top only : RM69
Skirt/ pants only : RM55
Likes: 1
Posted at: 2020-04-03 05:49:22
Dah boleh decide belum nak beli warna apa? If tak beli je semua 🤩⁣ ⁣ Mila Tunic Set. You can choose⁣ Top + Skirt⁣ Top + Pants⁣ ⁣. Price one set: RM119 (PROMO PRICE) . Loose item: Top only : RM69 Skirt/ pants only : RM55
terapiinstagram Repost @ummibeautymall (@get_repost)
・・・
Sexy Body + Lovely Boobs + Miss V + Flat Tummy + Hormonal Balance + Aphrodite's Secret

24jam kuarantin dengan incik shuben tak kan nak busuk2 kannnn... Kasi surprise sikit penangan kapsul pengasih Juliet Eve kat incik shuben, berganda2 dia jatuh cinta semula ❤ ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓
➡️ 01128509986 @ummibeautymall @ummi_beautymall
owner: @alimi_mikayla ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ @satinskinz2u #supplement#vitamin  #satinskinzglutatabs #jamujulietpearlplus
#satinskinz #satinskinz2u #satinskinzpremium #satinskinzfacial #satinskinzbotanical #acnecream #acneserum #julietmanja #julietmanjaginseng #suamiisteri #julietpearlplus #jamujulietpearlplus #terapiinstagram #cikguseo
#JamuModen #JamuDara
Likes: 0
Posted at: 2020-04-03 05:49:10
Repost @ummibeautymall (@get_repost) ・・・ Sexy Body + Lovely Boobs + Miss V + Flat Tummy + Hormonal Balance + Aphrodite's Secret 24jam kuarantin dengan incik shuben tak kan nak busuk2 kannnn... Kasi surprise sikit penangan kapsul pengasih Juliet Eve kat incik shuben, berganda2 dia jatuh cinta semula ❤ ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓ ➡️ 01128509986 @ummibeautymall @ummi_beautymall owner: @alimi_mikayla ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ @satinskinz2u #supplement#vitamin #satinskinzglutatabs #jamujulietpearlplus #satinskinz #satinskinz2u #satinskinzpremium #satinskinzfacial #satinskinzbotanical #acnecream #acneserum #julietmanja #julietmanjaginseng #suamiisteri #julietpearlplus #jamujulietpearlplus #terapiinstagram #cikguseo #JamuModen #JamuDara
terapiinstagram Repost @ummibeautymall (wasap/call +601128509986)
・・・
Sexy Body + Lovely Boobs + Miss V + Flat Tummy + Hormonal Balance + Aphrodite's Secret + Immune Booster + Rosy Whitening Skin + Skin Treatment

Dah try Satin Skinz kan? Kulit mesti dah gebu putih satu badan tanpa parut & jerawat kan? Jom tambah Juliet Eve untuk lebih montok.
Repost @ummibeautymall (@get_repost)
・・・ ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓
➡️ 01128509986 @ummibeautymall @ummi_beautymall
owner: @alimi_mikayla ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ @satinskinz2u #supplement#vitamin  #satinskinzglutatabs #jamujulietpearlplus
#satinskinz #satinskinz2u #satinskinzpremium #satinskinzfacial #satinskinzbotanical #acnecream #acneserum #julietmanja #julietmanjaginseng #suamiisteri #julietpearlplus #jamujulietpearlplus #terapiinstagram #cikguseo
#JamuModen #JamuDara

#ImmuneBooster #WhiteBooster #PowerUp #Antibodies #FightStronger
Likes: 0
Posted at: 2020-04-03 05:43:42
Repost @ummibeautymall (wasap/call +601128509986) ・・・ Sexy Body + Lovely Boobs + Miss V + Flat Tummy + Hormonal Balance + Aphrodite's Secret + Immune Booster + Rosy Whitening Skin + Skin Treatment Dah try Satin Skinz kan? Kulit mesti dah gebu putih satu badan tanpa parut & jerawat kan? Jom tambah Juliet Eve untuk lebih montok. Repost @ummibeautymall (@get_repost) ・・・ ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓ ➡️ 01128509986 @ummibeautymall @ummi_beautymall owner: @alimi_mikayla ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ @satinskinz2u #supplement#vitamin #satinskinzglutatabs #jamujulietpearlplus #satinskinz #satinskinz2u #satinskinzpremium #satinskinzfacial #satinskinzbotanical #acnecream #acneserum #julietmanja #julietmanjaginseng #suamiisteri #julietpearlplus #jamujulietpearlplus #terapiinstagram #cikguseo #JamuModen #JamuDara #ImmuneBooster #WhiteBooster #PowerUp #Antibodies #FightStronger

Famous / Popular results for terapiinstagram

Twitter Search Results for terapiinstagram

zunaidahhadi @zunaidahhadi 23 Mar 17 Quotes of the day. . . Just do it! . . #terapiinstagram #motivationalquotes #quotes #inspiration #sayasuka... fb.me/21PQ7aKds View details · slimvalletcom @slimvalletcom Oct 14 Amin🤲 #assalamualaikum #selamatpagi #jomkurus #jomngopi #terapiinstagram #ajimaura instagram.com/p/B3nm5bxHFG0/… View details · ツ @sharifahathiraa 13 May 17 #terapiinstagram @ English College Johore Bahru instagram.com/p/BUBgmZKBmrF/ View location · MountValley @valley_mount Aug 8 Drink water daily! Click here goldbb.in #water #drinkwater #keepfit #keephealthy #behealthy #healthylifestyle #keephydrated #hydrated #behydratedpeople #terapiinstagram #instashop #waterintake #letsdrinkwater pic.twitter.com/P938bxA49S View photo · zunaidahhadi @zunaidahhadi 19 Apr 17 Be ready! . . #seminarbangkitsetelahjatuh #sbsj #gengultra #terapiinstagram #kapteninsta… instagram.com/p/BTFs8DYDN3N/ View details · mommaMia @alinzalanz 13 Mar 17 Remember to take care of the important things first _ #PeringatanDiri #terapiinstagram… instagram.com/p/BRk0oOmjFHD/ View details · EXO Travel @EXO_Travel Mar 4 It stands above a magnificent manmade lake which uses water from the nearby Ibai River and it is especially beautiful around sunset. #instagram #foodie #malaysiawedding #ootd #love #malaysiatrulyasia #terapiinstagram #travelblogger #kakipancing #murah #johor #indian #pahang pic.twitter.com/2pSZyLRSdx View photo · abdul munir #StayAtHome @abdulmunir259 9 Mar 17 Keep learning!! #LCWT #Champion #KeepCalmBeRich #ig_sokongan #terapiinstagram instagram.com/p/BRcB-GelJfa/ View details · 𝓔𝔂𝓺𝓪 𝓗𝓪𝓼𝓷𝓪𝓷 ツ @EyqaHasnan_ 14 Sep 17 Two days to go 🎓 . #kelabbloggerbenashaari #kbba9 #terapiinstagram #like4like #viral… instagram.com/p/BZDKh0Ngask/ View details · 🔥Kolby Livingston🔥 @kingkolby23 23 Feb 18 Like For A TBH‼️ • • • #bajukurungmurah #ajimaura #lotsoflove #terapiinstagram #trending #trendy… instagram.com/p/Bfjvj1THUo_/ View details · BlackBolt @realzique 15 Feb 18 Instagram worthy? #instagram #instaworthy #ajimaura #terapiinstagram #adidas #igers… instagram.com/p/BfN6a14F5pg/ View details · Rohammia @rohammia 15 Mar 18 Im'ma here! 🍻 . #bajukurungmurah #ajimaura #lotsoflove #terapiinstagram #trending #trendy… instagram.com/p/BgX77XOgDUQ/ View location · Shuhaime Hamzah @Miehamzah747 8 Feb 18 Meeting.. #bitclubnetwork #bitcoin #TrustedBitcoinMiner #terapiinstagram instagram.com/p/Be9Tm5PBRmZ/ View details · NIKIDA SYNERGY PLT @BEAUTYLID 12 Mar 17 Face whitening cream Harga: rm25.00 Ready stock WA 0137843044 #terapiinstagram #dropshipwanted… instagram.com/p/BPzeBXqgaJL/ View details · abdul munir #StayAtHome @abdulmunir259 4 Apr 17 Keep Fighting n Keep Smiling #KeepCalmBeRich #Melaburbijak #UnitTrust #PRS #terapiinstagram… instagram.com/p/BSe-X7jFHIW/ View details · KataMasOkta @Oktastika 28 Oct 18 #KonsultasiSamaSaya Appointment: 085105224499 #TerapiPikiranBahagia #StorytellingTherapy #KonsultasiMotivasi #Hipnoterapi #KonsultasiParenting #KataMasOkta #Oktastika #TerapiPikiranBahagia #TerapiInstagram... facebook.com/1221258069/pos… View details · Nilofa Susu Pisang @Nilofa_kedah 10 Feb 19 Grab this number 1 Mixed Vegie Pasta now !. . #EatalianExpressPasta #EatalianExpressPastaAlorSetar #EatalianExpressPastaKedah #bentomalaysia #AlorSetar #Kedah #terapiinstagram #ajimaura… instagram.com/p/BtueHXyFc14/… View details · PromustHQ @promusthq Feb 29 Good Morning Guys. #bazarpaknil #terapiinstagram #terlajaklaris #fattofit #viralmalaysia #fattzura #neelofa #malaysianhair @ Kuala Lumpur, Malaysia instagram.com/p/B9KthWWBaJs/… View details · Suzana Kassim @Suzana_Kassim 23 Jun 17 . Ready... . #kitagunani #terapiinstagram #originalfragranceperfume #dexandraperfumes… instagram.com/p/BVtTr0jl0u0/ View location · Mommy SoBella #JustStayAtHome @fatinhanani93 21 Mar 17 Happy luncheon uolls 😂 ... #terapiinstagram #mooncake #aurainsta instagram.com/p/BR7ZH8bBvp6/ View details · Load older Tweets Back to top · Turn images off

Voticle Trending & Popular Articles
Whether fraud occurs to an individual or to the government, the perpetrator can be sued. The material on which the fraud is been performed could be in monetary  terms or other benefits such as illegally gaining a driver’s license and even obtaining a mortgage with the help of wrong documents. Fraud also occurs at the level of...
Oil plummeted below $30 a barrel on Tuesday for the first time since December 2003. The latest wave of selling leaves crude oil down 19% this year alone. It represents an incredible 72% plunge from crude oil's June 2014 peak of almost $108. The fall extends a relentless selloff that has wiped almost 20 percent off prices this year amid deepening...
You must have heard a lot of people talking about their mint conditioned Batman comic book collection or their DC comic action figures and wondering what compelled them to have one such hobby? The answer to this lies in the interesting history of DC comic books which begins from 1930s and 1940s. The world passing through the Great Depression along...
There exist certain attributes which are common to greatest people in business. It is thanks to these particular attributes they possess that their business keeps a stand, even in times of trouble they still succeed. Lots of personal attitudes are very important, such as thirst for continuous education, strong goals, clear vision, motivations...

What is the meaning/definition of the letters in terapiinstagram?

Meaning of terapiinstagram by its letters

terapiinstagram acronym or abbreviation means:

T: Meaning of T in terapiinstagram. T is a vertical strand crossed at the top by a horizontal strand. With the top strand balanced in the middle by the vertical strand, T shows balance and stability in its ways. It is also forgoing and spiritual. With the top strand projected up by the bottom strand, T is highly ambitious, but also kind to others as it can let others rest on its horizontal top. This makes T selfless, cooperative, womanly and dutiful. It also displays a high degree of generosity and liberalism.

E: Meaning of E in terapiinstagram. The letter E has three branches of equal lenghts. These all extend from it's left side. The equal lenghts show a degree of fairness to the outside world. They extend outwards indicating a willingness to learn, think broadly and be more vigorous in understanding. B also implies endowed with good writing abilities, eloquence, resourcefulness. It displays a unique artistic nature and strong enthusaism to get out and know more.

R: Meaning of R in terapiinstagram. Letter R sits comfortably on two legs that are a litlle spread apart. It displays great strength. It's close top to itself is uncaring, impetuous, and insensitive.

A: Meaning of A in terapiinstagram. The letter A has two bars connected at a pointed edge and a cross bar holding them together. From an open end to a pointed edge signifies that all energies are trained to a point to achieve the most singularly important goal. The cross bar shows caution. Failure is avoided by stringing all required resources together. A also looks like a Pyramid with the peak as the apex of the Pyramid. Pyramids are iconic. A therefore symbolizes prominence and a desire to be recognized for ones achievements. The cross bar also represents a rung in ladder. To get to the top, one has to first step on the rung. It also means originality, a strong will power and an enterprising ability. The upper-case version consists of the two slanting sides of a triangle, crossed in the middle by a horizontal bar. It shows aspiration, the dominance to be successful, positive attitude, an optimistic world view and egotism.

P: Meaning of P in terapiinstagram. P has a heavy top standing on just a point to show it's strenght. It means strong, the ability tp perceive weakness and opportunities easily and clear-sightedness. By standing on its own, it shows self-centeredness, a thriving attitude and rigorousness. P also shows disconnection, strong will to go even alone and impartiality.

I: Meaning of I in terapiinstagram. I is a singular letter that thrives on it's on. It is altruistic, concerned, kind, responsive. It shows little tolerance to the outside, it is forceful, alert, self-reliant, loving, egoistic, mutinous, and learned.

N: Meaning of N in terapiinstagram. N has two stable ends on the ground and two upwards displaying confidence. It is willing to explore upwards as well as downwards indicating intellectual curiosity. It becomes sluggish if its spaces get filled with water thereby wasting talent from less agility. This makes it easily affected, but good fortunes always come to it.

S: Meaning of S in terapiinstagram. S is a single strand that goes forward and backwards. It shows a willingness to explore. Friendliness, perceptiveness and accommodating are all S qualities. The ends pointing forward and backwards shows a conflicting nature with itself and a degree of puzzlement.

G: Meaning of G in terapiinstagram. G is like C, but with the bottom end growing upwards. G wants to grasp as much as it can. It shows thoughtfulness, being logical, witty, alert, stretchy, conscientious, intuitive, impetuous, reasoning and uncontrollable.

M: Meaning of M in terapiinstagram. While M stands on two points, it has three projections pointing downwards. M is dracious, stable and temperamental. M could also be overwhelming with a great strenght of character and a strong in mind.

What does terapiinstagram mean or stand for ?

This page explains the astronumerology analysis of the abbreviation terapiinstagram. Below, you also find the detailed meaning of each letter in the terapiinstagram acronym.

Astrological Analysis and meaning of terapiinstagram

terapiinstagram has a life path of 9. terapiinstagram means: With a Life Path 9, your numbers are (9, 18/9, 27/9, 36/9). The Life Path 9 indicates that you entered this life with an abundance of dramatic feelings coupled with a strong sense of compassion and generosity. The key to the nature of a Life Path number 9 person is in their humanitarian attitude. Even the average possess extremely compassionate tendencies with life path 9. Usually this number produces a person who is very trustworthy and honorable, and can accommodate any kind of prejudice. Obviously this is a pretty tall order, but you are actually a person who for individuals less fortunate than yourself feel very deeply, and if you are able to help, sure. 9 is the highest of the single digit numbers, holds an elevated position with respect to the responsibility for mankind. Material gains are not as important, even though the quality of some with life path 9 is such that they will be rewarded clearly with material gains. However, it is the way of 9 Life path is not to get rich extravagantly, because they are very generous, sometimes to a fault, and usually have an easy come, easy go attitude about money. The rare 9 life path has a completely unselfish attitude, to give up the attitude of material possessions for the common good. The life path 9 indicates that you have a strong presence. You have the ability to make friends easily because people are attracted to your magnetic, open personality. To describe the way of life path 9, you may be in fact the one who is optimistic with good warmth and being friendly at heart is generally in your nature. You'll meet people easily and make friends quickly, because of your candor and amiable behavior. Your brilliant ways are set often in all areas of activity you pursue. Relationships can be difficult for you, because it is difficult to find a balance that works efficiently. If your partner shares your attitude, the relationship will be happy and permanent. On the other hand, if you have a partner, whose goal is to gain material things, problems may arise quickly. They tend to be very sensitive, as you see the world with a lot of emotion. The number 9 with very deep understanding of life is sometimes manifested in the artistic and literary fields. When the drama and action are not your forte, they will certainly be an area of ​​great interest and potential. Similarly, you might be able to express your deep emotional feelings through painting, writing, music or other art forms. The purpose of life for those who have a 9 life path, is often philosophically. The judges, the spiritual leaders, healers and educators frequently have much 9 energy. The holders of life path 9 are less inclined to see a competitive environment or fight. How about the negatives of life path 9? Due to the demanding nature of the truly positive 9, many tend to fail in this category. It is common for people struggling with life path 9 to live a fulfilling life grounded in reality. The challenges of purpose imposed by society because of selflessness is not an easy undertaking. You can find it difficult to believe that giving and a lack of personal ambition can be satisfying. It must be realized and accepted that little long-term satisfaction and happiness is to be gained by rejecting the natural humanitarian inclinations of this path.

terapiinstagram

More meanings / definitions of terapiinstagram or words, sentences containing terapiinstagram?

Name Meaning of terapiinstagram

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All InstagramTM logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram. .