No. 1 Free Social Classifieds. Best Social Classifieds, Fonolive.

Find hashtags, instagram users, trends

zahirahmacwilson hashtag photos, instagram hashtag zahirahmacwilson meanings, #zahirahmacwilson hashtag pics

zahirahmacwilson
zahirahmacwilson
zahirahmacwilson How time flies😍#zahirAH #zahirahmacwilson #aimanhakimridza
Likes: 1598
Posted at: 2020-04-01 10:30:03
zahirahmacwilson #zahirAH 😍♥️ #zahirahmacwilson #aimanhakimridza #throwback
Likes: 1984
Posted at: 2020-04-02 10:38:10
zahirahmacwilson #throwback zahirah & aiman celebrating zahira's birthday 😍♥️#zahirAH #zahirahmacwilson #aimanhakimridza
Likes: 2310
Posted at: 2020-03-31 05:08:55
#throwback zahirah & aiman celebrating zahira's birthday 😍♥️#zahirAH #zahirahmacwilson #aimanhakimridza
zahirahmacwilson #zahirAH 😍😍 #zahirahmacwilson #aimanhakimridza #sweet
Likes: 2422
Posted at: 2020-04-03 08:35:46
zahirahmacwilson Walaupun muka penat,ttp cute #zahirAH 😍😍😍 #zahirahmacwilson #aimanhakimridza
Likes: 6480
Posted at: 2020-03-26 23:03:38
Walaupun muka penat,ttp cute #zahirAH 😍😍😍 #zahirahmacwilson #aimanhakimridza
zahirahmacwilson #zahirAH ♥️♥️♥️ Happy 1 month anniversary! 😍😍
.
.
#zahirahmacwilson #aimanhakimridza #newlywed #husbandandwife #20022020 #tilljannah #sweet
Likes: 3916
Posted at: 2020-03-21 16:26:10
#zahirAH ♥️♥️♥️ Happy 1 month anniversary! 😍😍 . . #zahirahmacwilson #aimanhakimridza #newlywed #husbandandwife #20022020 #tilljannah #sweet
zahirahmacwilson Day 1 quarantine & day 6 quarantine 😆 #zahirAH 😍💕#zahirahmacwilson #aimanhakimridza
Likes: 9014
Posted at: 2020-03-23 08:17:59
Day 1 quarantine & day 6 quarantine 😆 #zahirAH 😍💕#zahirahmacwilson #aimanhakimridza
zahirahmacwilson Matamu melemahkanku...👀
Saat pertama kali ku lihatmu...😍
Dan jujur ku tak pernah merasa...🥰
Ku tak pernah merasa begini...😘
-
-
-
#zahirAH #aimanhakimridza #zahirahmacwilson #curicuricinta #cutecouple #couplegoals #lovingcouple #girlfriendakudarineraka #janganbencicintaku #bulandanpriaterhebat #sayangsayangsangatsangat #sweetcouple
Likes: 1115
Posted at: 2020-03-28 13:50:31
Matamu melemahkanku...👀 Saat pertama kali ku lihatmu...😍 Dan jujur ku tak pernah merasa...🥰 Ku tak pernah merasa begini...😘 - - - #zahirAH #aimanhakimridza #zahirahmacwilson #curicuricinta #cutecouple #couplegoals #lovingcouple #girlfriendakudarineraka #janganbencicintaku #bulandanpriaterhebat #sayangsayangsangatsangat #sweetcouple
zahirahmacwilson Kenapa abang tenung Aryssa macam tu 💁🏻‍♀️😲 Syerammmm la 🔥😘.
.
#amyramar #amyrarosli #amarbaharin #aqeefanaqi #ayraaryssa #mirafilzah #malaysia #emmamaembong #jannanick #2020 #meletop #zulariffin #zahirahmacwilson #ZahirAH #ctdk #neelofa #love #2020 #dramachandelier
Likes: 3579
Posted at: 2020-03-16 12:24:33
zahirahmacwilson Herbanika Barut Serbuk Nona Roguy NR 150gm - RM45.00

Khasiat:
🍄Kembalikan kelansinggan badan yang terserlah di bahagian pinggang, perut, pinggul, paha dan lengan. 🍄Mengurangkan jalur kulit dan memutihkan kesan parut. 🍄Mengejapkan otot bahagian perut yang longgar dan menggeleber. 🍄Mengeluarkan darah nifas, darah ketul, lendir dan angin keracunan daripada rahim. 🍄Mengempiskan perut dan memecahkan lemak berlebihan dibahagian badan.

Dos/cara penggunaannya:
🍀Digunakan  dua kali sehari pada sebelah pagi selepas mandi  dan pada sebelah malam (sebelum tidur).
🍀1-2 sudu besar serbuk Herbanika Barut digaul dengan 3-4 sudu besar air asam jawa.
🍀Gaul sebati dan masak  di atas api yang perlahan sehingga menjadi pes sederhana  pekat.
🍀Sapu terlebih dahulu Minyak Herbanika pada bahagian perut serta pinggang diikuti kemudiannya dengan pengunaan Herbanika Barut suam-suam panas sebagai sapuan keseluruhan perut dan pinggang. Kemudian ikat dengan menggunakan kain barut. 
Perhatian:
~Simpan di tempat dingin dan kering.
~Jauhi daripada kanak-kanak.
Sekiranya penyakit berlarutan, sila berjumpa doktor.
~Pemakanan yang seimbang dan senaman perlu diamalkan.

UNTUK MAKLUMAT LANJUT dm or whatsapp di no tertera
. ------------------------------------------------------------------- Untuk Pertanyaan, sila hubungi kami di
.
ttp://Wasap.my/60103399886
ttp://Wasap.my/60103399886
.
 #ubatkurus #ubatkurusmurah #sakitpuan #pakarsakitpuan #susuibuberpantang  #sembelitbayi #setbersalinmurah #setbersalinshaklee #setbersalindherbs #setbersalinlengkap #setbersalinasas #setbersalinterbaik #herbalbalm #setslimmingshaklee #minyakpanas #minyakurut #lulurbadan #lulurrempah #lulurnr #scrubbadan #lulurbadan #lulurbadanmurah #shahidadherbs #amyraroslisupporters 
#zahirahmcwilson #zahirahmacwilson
Likes: 0
Posted at: 2020-04-05 14:06:03
Herbanika Barut Serbuk Nona Roguy NR 150gm - RM45.00 Khasiat: 🍄Kembalikan kelansinggan badan yang terserlah di bahagian pinggang, perut, pinggul, paha dan lengan. 🍄Mengurangkan jalur kulit dan memutihkan kesan parut. 🍄Mengejapkan otot bahagian perut yang longgar dan menggeleber. 🍄Mengeluarkan darah nifas, darah ketul, lendir dan angin keracunan daripada rahim. 🍄Mengempiskan perut dan memecahkan lemak berlebihan dibahagian badan. Dos/cara penggunaannya: 🍀Digunakan dua kali sehari pada sebelah pagi selepas mandi dan pada sebelah malam (sebelum tidur). 🍀1-2 sudu besar serbuk Herbanika Barut digaul dengan 3-4 sudu besar air asam jawa. 🍀Gaul sebati dan masak di atas api yang perlahan sehingga menjadi pes sederhana pekat. 🍀Sapu terlebih dahulu Minyak Herbanika pada bahagian perut serta pinggang diikuti kemudiannya dengan pengunaan Herbanika Barut suam-suam panas sebagai sapuan keseluruhan perut dan pinggang. Kemudian ikat dengan menggunakan kain barut. Perhatian: ~Simpan di tempat dingin dan kering. ~Jauhi daripada kanak-kanak. Sekiranya penyakit berlarutan, sila berjumpa doktor. ~Pemakanan yang seimbang dan senaman perlu diamalkan. UNTUK MAKLUMAT LANJUT dm or whatsapp di no tertera . ------------------------------------------------------------------- Untuk Pertanyaan, sila hubungi kami di . ttp://Wasap.my/60103399886 ttp://Wasap.my/60103399886 . #ubatkurus #ubatkurusmurah #sakitpuan #pakarsakitpuan #susuibuberpantang #sembelitbayi #setbersalinmurah #setbersalinshaklee #setbersalindherbs #setbersalinlengkap #setbersalinasas #setbersalinterbaik #herbalbalm #setslimmingshaklee #minyakpanas #minyakurut #lulurbadan #lulurrempah #lulurnr #scrubbadan #lulurbadan #lulurbadanmurah #shahidadherbs #amyraroslisupporters #zahirahmcwilson #zahirahmacwilson
zahirahmacwilson IT'S SUNDAY ‼️‼️‼️
.
So harini adalah hari yang paling tepat untuk korang scrub muka yang dah seminggu penuh dengan makeup dan kekotoran di muka
.
Jadi macam mana nak pastikan segala sisa kekotoran yang melekat tu hilang , scrub scrub!!😉
.
Dengan scrub juga boleh membantu penyerapan skincare korang dengan baik sekaligus menanggalkan sel kulit mati pada muka
.
Jadi malam ni sebelum tidur boleh scrub muka and SAY ❌ TO MONDAY BLUES‼️
.

#ainaaserumpahang #zrachievers #ainaaserummelaka #ainaaserumkl #ainaaserumselangor #ainaaserumkelantan #ainaaserumjohor #ainaaserumbangi #ainaaserumkedah #ainaaserumshahalam #ainaaserumperak #ainaaserumpuchong #ainaaserumterengganu #ainaaserumsungaipetani #ainaabeautyofficial #ainaabeautykl #syafiqahaina #hafizmahamad #ainaacosmetics #ainaacleanser #ainaaserum #ainaasunscreen #ainaascrubjourney #ainaaserumfeedback #swapreviewig #zahirahmacwilson #ainaaserumkedah #mirafilzah
Likes: 0
Posted at: 2020-04-05 14:01:32
IT'S SUNDAY ‼️‼️‼️ . So harini adalah hari yang paling tepat untuk korang scrub muka yang dah seminggu penuh dengan makeup dan kekotoran di muka . Jadi macam mana nak pastikan segala sisa kekotoran yang melekat tu hilang , scrub scrub!!😉 . Dengan scrub juga boleh membantu penyerapan skincare korang dengan baik sekaligus menanggalkan sel kulit mati pada muka . Jadi malam ni sebelum tidur boleh scrub muka and SAY ❌ TO MONDAY BLUES‼️ . #ainaaserumpahang #zrachievers #ainaaserummelaka #ainaaserumkl #ainaaserumselangor #ainaaserumkelantan #ainaaserumjohor #ainaaserumbangi #ainaaserumkedah #ainaaserumshahalam #ainaaserumperak #ainaaserumpuchong #ainaaserumterengganu #ainaaserumsungaipetani #ainaabeautyofficial #ainaabeautykl #syafiqahaina #hafizmahamad #ainaacosmetics #ainaacleanser #ainaaserum #ainaasunscreen #ainaascrubjourney #ainaaserumfeedback #swapreviewig #zahirahmacwilson #ainaaserumkedah #mirafilzah
zahirahmacwilson Memang kenyataan seorang manusia yang bergelar PEREMPUAN ni memang takkan terlepas dengan perasaan INSECURE lagi-lagi nak nampak SEMPURNA dekat mata orang yang dia sayang
.
Tapi dalam masa yang sama CONFIDENT tu kena ada sebab sampai bila nak ada perasaan negatif tu kan dan AINAA SERUM & AINAA CLEANSER pun dah mampu naikkan level confident seseorang itu
.
So apa pendapat korang dan tips untuk naikkan level confident diri sendiri❤️
.

#ainaaserumpahang #zrachievers #ainaaserummelaka #ainaaserumkl #ainaaserumselangor #ainaaserumkelantan #ainaaserumjohor #ainaaserumbangi #ainaaserumkedah #ainaaserumshahalam #ainaaserumperak #ainaaserumpuchong #ainaaserumterengganu #ainaaserumsungaipetani #ainaabeautyofficial #ainaabeautykl #syafiqahaina #hafizmahamad #ainaacosmetics #ainaacleanser #ainaaserum #ainaasunscreen #ainaascrubjourney #ainaaserumfeedback #swapreviewig #zahirahmacwilson #ainaaserumkedah #mirafilzah #kitajagakita #stayhome
Likes: 0
Posted at: 2020-04-05 13:58:19
Memang kenyataan seorang manusia yang bergelar PEREMPUAN ni memang takkan terlepas dengan perasaan INSECURE lagi-lagi nak nampak SEMPURNA dekat mata orang yang dia sayang . Tapi dalam masa yang sama CONFIDENT tu kena ada sebab sampai bila nak ada perasaan negatif tu kan dan AINAA SERUM & AINAA CLEANSER pun dah mampu naikkan level confident seseorang itu . So apa pendapat korang dan tips untuk naikkan level confident diri sendiri❤️ . #ainaaserumpahang #zrachievers #ainaaserummelaka #ainaaserumkl #ainaaserumselangor #ainaaserumkelantan #ainaaserumjohor #ainaaserumbangi #ainaaserumkedah #ainaaserumshahalam #ainaaserumperak #ainaaserumpuchong #ainaaserumterengganu #ainaaserumsungaipetani #ainaabeautyofficial #ainaabeautykl #syafiqahaina #hafizmahamad #ainaacosmetics #ainaacleanser #ainaaserum #ainaasunscreen #ainaascrubjourney #ainaaserumfeedback #swapreviewig #zahirahmacwilson #ainaaserumkedah #mirafilzah #kitajagakita #stayhome
zahirahmacwilson Our fav skincare ada 15% off tau bulan ni!😍
.
Siapa risau kulit dia tengah breakout?ramai tanya kan kenapa skin breakout!🥺
Ain pun pernah breakout faham sangat bila condition skin tak ok automatic confident level jatuh!
.
Jom pulihkan dan sihatkan skin dengan skincare berasas botani!
Jom dapatkan free consultation dengan Ain!
.
Whatsapp Ain
016 574 3608
.

#marykaykl#marykaymelaka
#marykaydamansara#kulitcantik
#marykayshahalam#marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj#marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah#skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah#timewise3d
#zahirahmacwilson#dudukrumah
#wadiadra#like4like
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout#ilovemarykay
#testimonimarykay
#stayathome
Likes: 0
Posted at: 2020-04-05 13:56:30
Our fav skincare ada 15% off tau bulan ni!😍 . Siapa risau kulit dia tengah breakout?ramai tanya kan kenapa skin breakout!🥺 Ain pun pernah breakout faham sangat bila condition skin tak ok automatic confident level jatuh! . Jom pulihkan dan sihatkan skin dengan skincare berasas botani! Jom dapatkan free consultation dengan Ain! . Whatsapp Ain 016 574 3608 . #marykaykl#marykaymelaka #marykaydamansara#kulitcantik #marykayshahalam#marykayipoh #marykayseriiskandar #marykaypj#marykayperlis #marykaymanjung #marykaypahang #marykaysabah#skinvigorate #marykaysandakan #marykaykedah#timewise3d #zahirahmacwilson#dudukrumah #wadiadra#like4like #kulitsihat#ubatjerawat #ubatjeragat#ubatparut #kulitbreakout#ilovemarykay #testimonimarykay #stayathome
zahirahmacwilson MADU NONA HARMONIS NR 🌹 gabungan herba terpilih Curcuma hyneanae (Temu Giring) & Crocus Sativus (Koma-Koma).
.
❤️ mengimbangi hormon
.
❤️ merangsang & menguatkan daya kemutan saluran sulit
.
❤️ meningkatkan tenaga keinginan
.
❤️ memelihara kesihatan & kesegaran sistem reproduktif wanita

UNTUK MAKLUMAT LANJUT dm or whatsapp di no tertera
. ------------------------------------------------------------------- Untuk Pertanyaan, sila hubungi kami di
.
ttp://Wasap.my/60103399886
ttp://Wasap.my/60103399886 .
#madu
#madunonaharmonis #madumurah
#maduasli #maduaslimurni #maduaslihutan #madusihat #sakitpuan #pakarsakitpuan #susuibuberpantang  #sembelitbayi #setbersalinmurah #setbersalinshaklee #setbersalindherbs #setbersalinlengkap #setbersalinasas #setbersalinterbaik #herbalbalm #setslimmingshaklee  #shahidadherbs #amyraroslisupporters 
#zahirahmcwilson #zahirahmacwilson
Likes: 1
Posted at: 2020-04-05 13:48:15
MADU NONA HARMONIS NR 🌹 gabungan herba terpilih Curcuma hyneanae (Temu Giring) & Crocus Sativus (Koma-Koma). . ❤️ mengimbangi hormon . ❤️ merangsang & menguatkan daya kemutan saluran sulit . ❤️ meningkatkan tenaga keinginan . ❤️ memelihara kesihatan & kesegaran sistem reproduktif wanita UNTUK MAKLUMAT LANJUT dm or whatsapp di no tertera . ------------------------------------------------------------------- Untuk Pertanyaan, sila hubungi kami di . ttp://Wasap.my/60103399886 ttp://Wasap.my/60103399886 . #madu #madunonaharmonis #madumurah #maduasli #maduaslimurni #maduaslihutan #madusihat #sakitpuan #pakarsakitpuan #susuibuberpantang #sembelitbayi #setbersalinmurah #setbersalinshaklee #setbersalindherbs #setbersalinlengkap #setbersalinasas #setbersalinterbaik #herbalbalm #setslimmingshaklee #shahidadherbs #amyraroslisupporters #zahirahmcwilson #zahirahmacwilson
zahirahmacwilson LULUR NONA ROGUY
.
Digunakan secara tradisional sebagai penyental kulit untuk mengurangkan bintik-bintik hitam, untuk kehalusan, kesihatan dan kebersihan kulit.
Khasiat Herbanika Lulur
.
🍓 Mengatasi masalah bisa-bisa dan kebas-kebas badan, sendi dan otot-otot seperti rheumatism, arthiritis dan vena varikos dan peluh berbau.
🍓 Memecahkan lemak serta lendir yang degil dan mengembalikan kepejalan badan.
🍓 Menegangkan semula payudara yang kendur dan lembik.
🍓 Mengecutkan bengkak-bengkak yang disebabkan oleh angin lendir di otot,urat saraf serta urat timbul.
🍓 Penyegar dan penyental kulit daripada daki mati, parut hitam, parut bersalin, jeragat hitam, kulit kasar dan berjerawat.
Cara Guna Herbanika Lulur
1. Sebelum mandi, duduk atas tikar atau plastik dan mulai lulur seluruh badan seperti berikut:
2. 1 – 2 sudu besar Herbanika Lulur dicampur dengan air panas suam serta sedikit air florida (supaya serbuk lulur tidak bertempek).
3.Gosokkan ke atas kulit badan, kaki, betis, tapak kaki, tangan, lengan dan belakang.
4.Sapu kaki dan tapak kaki dengan air dan pakai stokin yang tipis
.
✅ bagi rawatan di rumah utk kelahiran normal @ pembedahan, dimulai pada hari ke3

UNTUK MAKLUMAT LANJUT dm or whatsapp di no tertera
. ------------------------------------------------------------------- Untuk Pertanyaan, sila hubungi kami di
.
ttp://Wasap.my/60103399886
ttp://Wasap.my/60103399886
.
 #ubatkurus #ubatkurusmurah #sakitpuan #pakarsakitpuan #susuibuberpantang  #sembelitbayi #setbersalinmurah #setbersalinshaklee #setbersalindherbs #setbersalinlengkap #setbersalinasas #setbersalinterbaik #herbalbalm #setslimmingshaklee #minyakpanas #minyakurut #lulurbadan #lulurrempah #lulurnr #scrubbadan #lulurbadan #lulurbadanmurah #shahidadherbs #amyraroslisupporters 
#zahirahmcwilson #zahirahmacwilson
Likes: 0
Posted at: 2020-04-05 13:48:03
LULUR NONA ROGUY . Digunakan secara tradisional sebagai penyental kulit untuk mengurangkan bintik-bintik hitam, untuk kehalusan, kesihatan dan kebersihan kulit. Khasiat Herbanika Lulur . 🍓 Mengatasi masalah bisa-bisa dan kebas-kebas badan, sendi dan otot-otot seperti rheumatism, arthiritis dan vena varikos dan peluh berbau. 🍓 Memecahkan lemak serta lendir yang degil dan mengembalikan kepejalan badan. 🍓 Menegangkan semula payudara yang kendur dan lembik. 🍓 Mengecutkan bengkak-bengkak yang disebabkan oleh angin lendir di otot,urat saraf serta urat timbul. 🍓 Penyegar dan penyental kulit daripada daki mati, parut hitam, parut bersalin, jeragat hitam, kulit kasar dan berjerawat. Cara Guna Herbanika Lulur 1. Sebelum mandi, duduk atas tikar atau plastik dan mulai lulur seluruh badan seperti berikut: 2. 1 – 2 sudu besar Herbanika Lulur dicampur dengan air panas suam serta sedikit air florida (supaya serbuk lulur tidak bertempek). 3.Gosokkan ke atas kulit badan, kaki, betis, tapak kaki, tangan, lengan dan belakang. 4.Sapu kaki dan tapak kaki dengan air dan pakai stokin yang tipis . ✅ bagi rawatan di rumah utk kelahiran normal @ pembedahan, dimulai pada hari ke3 UNTUK MAKLUMAT LANJUT dm or whatsapp di no tertera . ------------------------------------------------------------------- Untuk Pertanyaan, sila hubungi kami di . ttp://Wasap.my/60103399886 ttp://Wasap.my/60103399886 . #ubatkurus #ubatkurusmurah #sakitpuan #pakarsakitpuan #susuibuberpantang #sembelitbayi #setbersalinmurah #setbersalinshaklee #setbersalindherbs #setbersalinlengkap #setbersalinasas #setbersalinterbaik #herbalbalm #setslimmingshaklee #minyakpanas #minyakurut #lulurbadan #lulurrempah #lulurnr #scrubbadan #lulurbadan #lulurbadanmurah #shahidadherbs #amyraroslisupporters #zahirahmcwilson #zahirahmacwilson
zahirahmacwilson Amboiiii !!!!! Pandai Tuan Sofian kelentong Puan Asmah tu ye 💃😏 Cincin mahal konon !!! Padahal free gift je pun sebab beli banyak barang dekat si Amy tu 💁🏻‍♂️.
.
Malam ini
RINDU YANG TERINDAH
Mulai 16 Mac 2020 
Setiap Isnin-Khamis 
10 Malam di @tv3malaysia Diadaptasi daripada Novel Rindu Yang Terindah karya @eshalnuranis_
Terbitan : @orangetreeproduction

Dibintangi oleh
@ameliath
@redzarosli
@affierania
@adm.lee
@nazrief_nazri
@wannaali_
@shahzjaszle
@mariafarida
@emeldarosemila
@esmadaniel
@hazman_alidrus
@zaefrulnordin
@doriaracheljolly
@zarynnzarynn
@beego_linda
@amar_asyraf
.
#RinduYangTerindah #RYT #Samarinda #tv3malaysia #dramasangat #ameliahenderson #redzarosli #affierania #adamlee #hazillwafiy #airis  #nadia #RoadToEpisode12 #MeleTOP #Malaysia #kitabaikramaisayang #RedzAmelia #AirisxHazill #zahirahmacwilson #emmamaembong #mirafilzah #neelofa #jannanick #demicantik #demica #ctdk #kitajagakita #stayathome #untiltomorrow #fightcovid19 .
.
OST RINDU YANG TERINDAH
🎶 CUKUP - @rizalazhimanrasid
.
@dramasangat @tv3malaysia
Likes: 99
Posted at: 2020-04-05 13:43:56
Amboiiii !!!!! Pandai Tuan Sofian kelentong Puan Asmah tu ye 💃😏 Cincin mahal konon !!! Padahal free gift je pun sebab beli banyak barang dekat si Amy tu 💁🏻‍♂️. . Malam ini RINDU YANG TERINDAH Mulai 16 Mac 2020 Setiap Isnin-Khamis 10 Malam di @tv3malaysia Diadaptasi daripada Novel Rindu Yang Terindah karya @eshalnuranis_ Terbitan : @orangetreeproduction Dibintangi oleh @ameliath @redzarosli @affierania @adm.lee @nazrief_nazri @wannaali_ @shahzjaszle @mariafarida @emeldarosemila @esmadaniel @hazman_alidrus @zaefrulnordin @doriaracheljolly @zarynnzarynn @beego_linda @amar_asyraf . #RinduYangTerindah #RYT #Samarinda #tv3malaysia #dramasangat #ameliahenderson #redzarosli #affierania #adamlee #hazillwafiy #airis #nadia #RoadToEpisode12 #MeleTOP #Malaysia #kitabaikramaisayang #RedzAmelia #AirisxHazill #zahirahmacwilson #emmamaembong #mirafilzah #neelofa #jannanick #demicantik #demica #ctdk #kitajagakita #stayathome #untiltomorrow #fightcovid19 . . OST RINDU YANG TERINDAH 🎶 CUKUP - @rizalazhimanrasid . @dramasangat @tv3malaysia
zahirahmacwilson AINAA SERUM MEMANG THE BOOM💥
Likes: 0
Posted at: 2020-04-05 13:41:57
AINAA SERUM MEMANG THE BOOM💥" . Mak aih dah 12 botol najla pakai, patut la makin sihat je kulit dia kan? Siapa setuju bila pakai AINAA SERUM ni rasa best je kulit dia macam kulit baby😍🙌🏻 . Haaa yang tengah tengok ni tak rasa jealous ke dengan skin dia? Kena ingat tau penggunaan yang secara konsisten akan nampak hasilnya lagi-lagi bila guna AINAA SERUM dan AINAA CLEANSER yang terbukti daripada natural ingredients sahaja . So apa tunggu lagi? Pastikan korang grab AINAA SERUM dan AINAA CLEANSER alang-alang tengah promo ni😉 . #ainaaserumpahang #zrachievers #ainaaserummelaka #ainaaserumkl #ainaaserumselangor #ainaaserumkelantan #ainaaserumjohor #ainaaserumbangi #ainaaserumkedah #ainaaserumshahalam #ainaaserumperak #ainaaserumpuchong #ainaaserumterengganu #ainaaserumsungaipetani #ainaabeautyofficial #ainaabeautykl #syafiqahaina #hafizmahamad #ainaacosmetics #ainaacleanser #ainaaserum #ainaasunscreen #ainaascrubjourney #ainaaserumfeedback #swapreviewig #zahirahmacwilson #ainaaserumkedah #mirafilzah #kitajagakita #stayhome
zahirahmacwilson Princess totebag New Arrival !

Adjustable strap and small pouch included. Dont forget to grab yours now 😘

RM49 only!
_
_
_
#sayajual #sayajualbag #sayajualbeg #sayajualhandbag #neelofa #vivyyusof #handbagmalaysia #ajimaura #bagmalaysia #terapiinstagram #ctdk #mirafilzah #bazarpaknil #totebag #slingbag #handbag #naqiuboboy #ellymazlein #zahirahmacwilson #nilofa #aydajebat #intannajuwa #ironikasih #duatakdircinta #azarazmi #azleekhairi #aerilzafrel #zarazya #nabilarazali
Likes: 3
Posted at: 2020-04-05 13:38:50
zahirahmacwilson PINKLADY BODY PERFECTION :
.
Walaupun harga nampak mahal, tapi berbaloi. Untuk kesan jangka panjang. Cuba sis bayangkan dalam 1 botol ada pelbagai fungsi. .
.
.
Bandingkan kalau sis beli produk lain sis dapat 1 fungsi 1 produk jee, kalau kumpul2 semua fungsi tu dah lebih dari harga sebotol PINKLADY😉
.
.
.
Ikut tips saya bagi tak habis sebotol mesti dah nampak kesan, confirm body sis makin lama makin mantap😍
.
.
.
Jum try dulu, tak cuba tak tahu macam mana hasilnya. Dah cuba confirm melekat dengan PINKLADY jee😘
0163522165
0163522165
0163522165
.
.
.
#pinkladyaa #teampinkladyaa #pinkladyaor #pinklady #pinkladyterbaik #pinkladymantop #pinkladybodyperfectionoriginal #kutupinklady #ansuranpinklady #nelydiasenrose #uqashasenrose #mawarrashid #datoserivida #ctdk #aprenamanrose #zahirahmacwilson #oktoviamanrose #chachamaembong #emmamaembong #sariyanti #zulinaziz #muabellaz #meloditv3 #meletop #erafm #jamuwanita #bellaastillah #malamberinaiaidilfasha #aidilfasha
Likes: 2
Posted at: 2020-04-05 13:24:19
PINKLADY BODY PERFECTION : . Walaupun harga nampak mahal, tapi berbaloi. Untuk kesan jangka panjang. Cuba sis bayangkan dalam 1 botol ada pelbagai fungsi. . . . Bandingkan kalau sis beli produk lain sis dapat 1 fungsi 1 produk jee, kalau kumpul2 semua fungsi tu dah lebih dari harga sebotol PINKLADY😉 . . . Ikut tips saya bagi tak habis sebotol mesti dah nampak kesan, confirm body sis makin lama makin mantap😍 . . . Jum try dulu, tak cuba tak tahu macam mana hasilnya. Dah cuba confirm melekat dengan PINKLADY jee😘 0163522165 0163522165 0163522165 . . . #pinkladyaa #teampinkladyaa #pinkladyaor #pinklady #pinkladyterbaik #pinkladymantop #pinkladybodyperfectionoriginal #kutupinklady #ansuranpinklady #nelydiasenrose #uqashasenrose #mawarrashid #datoserivida #ctdk #aprenamanrose #zahirahmacwilson #oktoviamanrose #chachamaembong #emmamaembong #sariyanti #zulinaziz #muabellaz #meloditv3 #meletop #erafm #jamuwanita #bellaastillah #malamberinaiaidilfasha #aidilfasha
zahirahmacwilson PINKLADY BODY PERFECTION :
.
Walaupun harga nampak mahal, tapi berbaloi. Untuk kesan jangka panjang. Cuba sis bayangkan dalam 1 botol ada pelbagai fungsi. .
.
.
Bandingkan kalau sis beli produk lain sis dapat 1 fungsi 1 produk jee, kalau kumpul2 semua fungsi tu dah lebih dari harga sebotol PINKLADY😉
.
.
.
Ikut tips saya bagi tak habis sebotol mesti dah nampak kesan, confirm body sis makin lama makin mantap😍
.
.
.
Jum try dulu, tak cuba tak tahu macam mana hasilnya. Dah cuba confirm melekat dengan PINKLADY jee😘
0163522165
0163522165
0163522165
.
.
.
#pinkladyaa #teampinkladyaa #pinkladyaor #pinklady #pinkladyterbaik #pinkladymantop #pinkladybodyperfectionoriginal #kutupinklady #ansuranpinklady #nelydiasenrose #uqashasenrose #mawarrashid #datoserivida #ctdk #aprenamanrose #zahirahmacwilson #oktoviamanrose #chachamaembong #emmamaembong #sariyanti #zulinaziz #muabellaz #meloditv3 #meletop #erafm #jamuwanita #bellaastillah #malamberinaiaidilfasha #aidilfasha
Likes: 0
Posted at: 2020-04-05 13:24:03
PINKLADY BODY PERFECTION : . Walaupun harga nampak mahal, tapi berbaloi. Untuk kesan jangka panjang. Cuba sis bayangkan dalam 1 botol ada pelbagai fungsi. . . . Bandingkan kalau sis beli produk lain sis dapat 1 fungsi 1 produk jee, kalau kumpul2 semua fungsi tu dah lebih dari harga sebotol PINKLADY😉 . . . Ikut tips saya bagi tak habis sebotol mesti dah nampak kesan, confirm body sis makin lama makin mantap😍 . . . Jum try dulu, tak cuba tak tahu macam mana hasilnya. Dah cuba confirm melekat dengan PINKLADY jee😘 0163522165 0163522165 0163522165 . . . #pinkladyaa #teampinkladyaa #pinkladyaor #pinklady #pinkladyterbaik #pinkladymantop #pinkladybodyperfectionoriginal #kutupinklady #ansuranpinklady #nelydiasenrose #uqashasenrose #mawarrashid #datoserivida #ctdk #aprenamanrose #zahirahmacwilson #oktoviamanrose #chachamaembong #emmamaembong #sariyanti #zulinaziz #muabellaz #meloditv3 #meletop #erafm #jamuwanita #bellaastillah #malamberinaiaidilfasha #aidilfasha
zahirahmacwilson PROMOSI COMBO !!
.
Combo set 2 sabun dan 1 serum honeyglow RM 180 sahaja
.
Jimat banyak tau kalau ambik set ni sbb boleh tanggalkan bulus bulus kat badan tu pastu muka pon bersih dari jerawat & jeragat
.
Best kan??
.

Jom order sekarang sbb stok tengah laku keras ni
.

DM/WhatsApp: 012-3869897

#sabunbuangdaki #sabunpemutih #fattzura  #neelofa #norahwax #buangdaki #fattahamin #krimbuangbulu #buangbulu #saharulridzwan #miaahmad #jannanick #mirafilzah  #aydajebat #emmamaembong #bazarpaknil #zahirahmacwilson #demirindumu #feedbackhoneyglow #seadanyaaku #zulariffin #sprayhoneyglow #adelleasofea #sitinurhaliza #bangisentral  #honeygloworiginal #sabunmadu
Likes: 2
Posted at: 2020-04-05 13:17:15
PROMOSI COMBO !! . Combo set 2 sabun dan 1 serum honeyglow RM 180 sahaja . Jimat banyak tau kalau ambik set ni sbb boleh tanggalkan bulus bulus kat badan tu pastu muka pon bersih dari jerawat & jeragat . Best kan?? . Jom order sekarang sbb stok tengah laku keras ni . DM/WhatsApp: 012-3869897 #sabunbuangdaki #sabunpemutih #fattzura  #neelofa #norahwax #buangdaki #fattahamin #krimbuangbulu #buangbulu #saharulridzwan #miaahmad #jannanick #mirafilzah  #aydajebat #emmamaembong #bazarpaknil #zahirahmacwilson #demirindumu #feedbackhoneyglow #seadanyaaku #zulariffin #sprayhoneyglow #adelleasofea #sitinurhaliza #bangisentral  #honeygloworiginal #sabunmadu
zahirahmacwilson HARGA SERUM HONEYGLOW .

RM 70 sahaja boleh tahan 2 bulan tau
.

Lagi banyak uoolls beli, lagi jimat tau😍
.

Jom order sekarang sbb stok tengah laku keras ni
.

DM/WhatsApp: 012-3869897

#sabunbuangdaki #sabunpemutih #fattzura  #neelofa #emmamaembong #buangdaki #fattahamin #krimbuangbulu #serumhoneyglow #saharulridzwan #buangbulu #jannanick #mirafilzah  #aydajebat #emmamaembong #bazarpaknil #zahirahmacwilson #sprayhoneyglow #feedbackhoneyglow #sitinurhaliza #ctdk #seadanyaaku #sitinurhaliza #sabunhoneyglow  #honeygloworiginal #sabunmadu
Likes: 2
Posted at: 2020-04-05 13:15:41
zahirahmacwilson OFFER 🔥GUCCI RM60 FREE POSTAGE . 
IGSHOP : @nz.shoppp1 
Facebook : NzShop 
Wechat : nizarzainol 
ORDER ❓📲WhatsApp : 0174105070

#fazura #fattahamin #syafiqkylez #neelofa #naelofar #jannanick  #aimanhakimridza #agentpayed #sembah #zahirahmacwilson #ctdk #sitinurhaliza #khaibahar94 #nur2 #uqashasenrose #mirafilzah #benamir #mimilana  #tiktokmalaysia🔥 #tiktok #malaysia #harimaumalaya #akukaudanmuzik  #kitabaikramaisayang
Likes: 2
Posted at: 2020-04-05 13:07:53
zahirahmacwilson OFFER 🔥GUCCI RM60 FREE POSTAGE . 
IGSHOP : @nz.shoppp1 
Facebook : NzShop 
Wechat : nizarzainol 
ORDER ❓📲WhatsApp : 0174105070

#fazura #fattahamin #syafiqkylez #neelofa #naelofar #jannanick  #aimanhakimridza #agentpayed #sembah #zahirahmacwilson #ctdk #sitinurhaliza #khaibahar94 #nur2 #uqashasenrose #mirafilzah #benamir #mimilana  #tiktokmalaysia🔥 #tiktok #malaysia #harimaumalaya #akukaudanmuzik  #kitabaikramaisayang
Likes: 1
Posted at: 2020-04-05 13:07:38
zahirahmacwilson OFFER 🔥GUCCI RM60 FREE POSTAGE . 
IGSHOP : @nz.shoppp1 
Facebook : NzShop 
Wechat : nizarzainol 
ORDER ❓📲WhatsApp : 0174105070

#fazura #fattahamin #syafiqkylez #neelofa #naelofar #jannanick  #aimanhakimridza #agentpayed #sembah #zahirahmacwilson #ctdk #sitinurhaliza #khaibahar94 #nur2 #uqashasenrose #mirafilzah #benamir #mimilana  #tiktokmalaysia🔥 #tiktok #malaysia #harimaumalaya #akukaudanmuzik  #kitabaikramaisayang
Likes: 4
Posted at: 2020-04-05 13:07:23
zahirahmacwilson Korang suka warna bold ke pastel? 😄
.
.
Ni imani nak gtau Bawal shawl Melissa ni sekarang ada promo
Combo 3pcs RM110 | SALE akan tamat bila2 masa sahaja tau
.
.
DM @imanikamal.hijab sekarang
.
.
.
.
.

#shawl #shawlbawal #instantshawl #instantbawal
#instantshawlbawal
#hijab #tudung #bawal #bawalchiffon #bawalplain #hijabpplain #tudungbawal #tudunginstant #tudunglabuh #tudungchiffon #plainscarf #igmashup #aurainsta #teamIM #teamIMFairy
Likes: 11
Posted at: 2020-04-05 13:04:20
Korang suka warna bold ke pastel? 😄 . . Ni imani nak gtau Bawal shawl Melissa ni sekarang ada promo Combo 3pcs RM110 | SALE akan tamat bila2 masa sahaja tau . . DM @imanikamal.hijab sekarang . . . . . #shawl #shawlbawal #instantshawl #instantbawal #instantshawlbawal #hijab #tudung #bawal #bawalchiffon #bawalplain #hijabpplain #tudungbawal #tudunginstant #tudunglabuh #tudungchiffon #plainscarf #igmashup #aurainsta #teamIM #teamIMFairy
zahirahmacwilson OFFER 🔥 WALLET RM60 FREE POSTAGE . 
IGSHOP : @nz.shoppp1 
Facebook : NzShop 
Wechat : nizarzainol 
ORDER ❓📲WhatsApp : 0174105070

#fazura #fattahamin #syafiqkylez #neelofa #naelofar #jannanick  #aimanhakimridza #agentpayed #sembah #zahirahmacwilson #ctdk #sitinurhaliza #khaibahar94 #nur2 #uqashasenrose #mirafilzah #benamir #mimilana  #tiktokmalaysia🔥 #tiktok #malaysia #harimaumalaya #akukaudanmuzik  #kitabaikramaisayang
Likes: 2
Posted at: 2020-04-05 13:03:28
zahirahmacwilson OFFER 🔥 WALLET RM60 FREE POSTAGE . 
IGSHOP : @nz.shoppp1 
Facebook : NzShop 
Wechat : nizarzainol 
ORDER ❓📲WhatsApp : 0174105070

#fazura #fattahamin #syafiqkylez #neelofa #naelofar #jannanick  #aimanhakimridza #agentpayed #sembah #zahirahmacwilson #ctdk #sitinurhaliza #khaibahar94 #nur2 #uqashasenrose #mirafilzah #benamir #mimilana  #tiktokmalaysia🔥 #tiktok #malaysia #harimaumalaya #akukaudanmuzik  #kitabaikramaisayang
Likes: 1
Posted at: 2020-04-05 13:03:18
zahirahmacwilson OFFER 🔥 WALLET RM60 FREE POSTAGE . 
IGSHOP : @nz.shoppp1 
Facebook : NzShop 
Wechat : nizarzainol 
ORDER ❓📲WhatsApp : 0174105070

#fazura #fattahamin #syafiqkylez #neelofa #naelofar #jannanick  #aimanhakimridza #agentpayed #sembah #zahirahmacwilson #ctdk #sitinurhaliza #khaibahar94 #nur2 #uqashasenrose #mirafilzah #benamir #mimilana  #tiktokmalaysia🔥 #tiktok #malaysia #harimaumalaya #akukaudanmuzik  #kitabaikramaisayang
Likes: 3
Posted at: 2020-04-05 13:03:05
zahirahmacwilson OFFER 🔥 LV Super A RM70 FREE POSTAGE . 
IGSHOP : @nz.shoppp1 
Facebook : NzShop 
Wechat : nizarzainol 
ORDER ❓📲WhatsApp : 0174105070

#fazura #fattahamin #syafiqkylez #neelofa #naelofar #jannanick  #aimanhakimridza #agentpayed #sembah #zahirahmacwilson #ctdk #sitinurhaliza #khaibahar94 #nur2 #uqashasenrose #mirafilzah #benamir #mimilana  #tiktokmalaysia🔥 #tiktok #malaysia #harimaumalaya #akukaudanmuzik  #kitabaikramaisayang
Likes: 2
Posted at: 2020-04-05 13:00:14
zahirahmacwilson OFFER 🔥 LV Super A RM70 FREE POSTAGE . 
IGSHOP : @nz.shoppp1 
Facebook : NzShop 
Wechat : nizarzainol 
ORDER ❓📲WhatsApp : 0174105070

#fazura #fattahamin #syafiqkylez #neelofa #naelofar #jannanick  #aimanhakimridza #agentpayed #sembah #zahirahmacwilson #ctdk #sitinurhaliza #khaibahar94 #nur2 #uqashasenrose #mirafilzah #benamir #mimilana  #tiktokmalaysia🔥 #tiktok #malaysia #harimaumalaya #akukaudanmuzik  #kitabaikramaisayang
Likes: 3
Posted at: 2020-04-05 13:00:00
zahirahmacwilson OFFER 🔥 LV Super A RM70 FREE POSTAGE . 
IGSHOP : @nz.shoppp1 
Facebook : NzShop 
Wechat : nizarzainol 
ORDER ❓📲WhatsApp : 0174105070

#fazura #fattahamin #syafiqkylez #neelofa #naelofar #jannanick  #aimanhakimridza #agentpayed #sembah #zahirahmacwilson #ctdk #sitinurhaliza #khaibahar94 #nur2 #uqashasenrose #mirafilzah #benamir #mimilana  #tiktokmalaysia🔥 #tiktok #malaysia #harimaumalaya #akukaudanmuzik  #kitabaikramaisayang
Likes: 3
Posted at: 2020-04-05 12:59:47
zahirahmacwilson 𝐒 𝐇 𝐎 𝐖 𝐎 𝐅 𝐅 | lipgloss
.
.
✨Fuller. Volumized. Plumper lips
✨ Long lasting
✨Natural looking colour
.
• Our lip products are full with vitamin E, coconut oil & argan oil.
.
MIXY BEAUTY FULL BOUNCE 3 IN 1 LIP KIT (2 lipmattes & 1 lipgloss)
.
Price💵 : RM70/box
Postage : everyday!
COD : Kuantan
.

𝗚𝗥𝗔𝗕 𝗬𝗢𝗨𝗥𝗦 𝗡𝗢𝗪!! Click the link in our bio ❣️
.
#mixybrautykuantan #mixykuantan #mixybeautypekan #mixy #mixybeauty #zahirahmacwilson #mixybeautybyzahirahmacwilson #lipmatte #lipgloss
Likes: 3
Posted at: 2020-04-05 12:59:43
𝐒 𝐇 𝐎 𝐖 𝐎 𝐅 𝐅 | lipgloss . . ✨Fuller. Volumized. Plumper lips ✨ Long lasting ✨Natural looking colour . • Our lip products are full with vitamin E, coconut oil & argan oil. . MIXY BEAUTY FULL BOUNCE 3 IN 1 LIP KIT (2 lipmattes & 1 lipgloss) . Price💵 : RM70/box Postage : everyday! COD : Kuantan . 𝗚𝗥𝗔𝗕 𝗬𝗢𝗨𝗥𝗦 𝗡𝗢𝗪!! Click the link in our bio ❣️ . #mixybrautykuantan #mixykuantan #mixybeautypekan #mixy #mixybeauty #zahirahmacwilson #mixybeautybyzahirahmacwilson #lipmatte #lipgloss
zahirahmacwilson Siapa je suka dengan JERAWAT BATU kan? Yelaa, dah la susah nak cover dengan makeup & bila pegang rasa sakit😪
.
Tapi Alhamdulillah rasa happy je bila dapat feedback dari pengguna kita nie yang sekarang JERAWAT dah susah nak muncul and kulit nampak berseri & sihat je😍
Likes: 3
Posted at: 2020-04-05 12:57:30
Siapa je suka dengan JERAWAT BATU kan? Yelaa, dah la susah nak cover dengan makeup & bila pegang rasa sakit😪 . Tapi Alhamdulillah rasa happy je bila dapat feedback dari pengguna kita nie yang sekarang JERAWAT dah susah nak muncul and kulit nampak berseri & sihat je😍
zahirahmacwilson Slide cards yang super cute ni korang boleh masuk card, coins and duit sikit.

Boleh selit je kat mana-mana. Cute kan?

RM17 only!
_
_
_
#sayajual #sayajualbag #sayajualbeg #sayajualhandbag #neelofa #vivyyusof #handbagmalaysia #ajimaura #bagmalaysia #terapiinstagram #ctdk #mirafilzah #bazarpaknil #totebag #slingbag #handbag #naqiuboboy #ellymazlein #zahirahmacwilson #nilofa #aydajebat #intannajuwa #ironikasih #duatakdircinta #azarazmi #azleekhairi #aerilzafrel #zarazya #nabilarazali
Likes: 25
Posted at: 2020-04-05 11:17:46
zahirahmacwilson OFFER 🔥 PRADA RM100 FREE POSTAGE . 
IGSHOP : @nz.shoppp1 
Facebook : NzShop 
Wechat : nizarzainol 
ORDER ❓📲WhatsApp : 0174105070

#fazura #fattahamin #syafiqkylez #neelofa #naelofar #jannanick  #aimanhakimridza #agentpayed #sembah #zahirahmacwilson #ctdk #sitinurhaliza #khaibahar94 #nur2 #uqashasenrose #mirafilzah #benamir #mimilana  #tiktokmalaysia🔥 #tiktok #malaysia #harimaumalaya #akukaudanmuzik  #kitabaikramaisayang
Likes: 5
Posted at: 2020-04-05 11:00:22
zahirahmacwilson OFFER 🔥 PRADA RM100 FREE POSTAGE . 
IGSHOP : @nz.shoppp1 
Facebook : NzShop 
Wechat : nizarzainol 
ORDER ❓📲WhatsApp : 0174105070

#fazura #fattahamin #syafiqkylez #neelofa #naelofar #jannanick  #aimanhakimridza #agentpayed #sembah #zahirahmacwilson #ctdk #sitinurhaliza #khaibahar94 #nur2 #uqashasenrose #mirafilzah #benamir #mimilana  #tiktokmalaysia🔥 #tiktok #malaysia #harimaumalaya #akukaudanmuzik  #kitabaikramaisayang
Likes: 7
Posted at: 2020-04-05 11:00:07
zahirahmacwilson OFFER 🔥 PRADA RM100 FREE POSTAGE . 
IGSHOP : @nz.shoppp1 
Facebook : NzShop 
Wechat : nizarzainol 
ORDER ❓📲WhatsApp : 0174105070

#fazura #fattahamin #syafiqkylez #neelofa #naelofar #jannanick  #aimanhakimridza #agentpayed #sembah #zahirahmacwilson #ctdk #sitinurhaliza #khaibahar94 #nur2 #uqashasenrose #mirafilzah #benamir #mimilana  #tiktokmalaysia🔥 #tiktok #malaysia #harimaumalaya #akukaudanmuzik  #kitabaikramaisayang
Likes: 5
Posted at: 2020-04-05 10:59:55
zahirahmacwilson Wooow.. Tasha manshahar hadiah kan serum untuk adiknya
.
Untungnyaa dapat hadiah serum macam ni kan?
.
Likes: 5
Posted at: 2020-04-05 10:52:51
Wooow.. Tasha manshahar hadiah kan serum untuk adiknya . Untungnyaa dapat hadiah serum macam ni kan? .
zahirahmacwilson Terima kasih sebab sudi share feedback best mcm ni. Happy bila Hush² dapat bantu korang dapat results yang diidamkan 😘 💕
.
.
#customerfeedback
#lovepotionbyhushhush #wonderbloombyhushhush #krimpayudara #breastcream #sabunpayudara #bodygoals 
#chandelier #mimilana #jujurlahnikahiaku #emmamaembong #zahirahmacwilson  #rahsiakulitcantik #dripputih #whiteningdrip #sabunkurus #ubattetek
Likes: 1
Posted at: 2020-04-05 09:51:31
zahirahmacwilson Look at that glow! @kaymanbeautyhq new MEM mask😻

MASK MATERIAL
💐Tencel sheet
💐Made from high-quality banana fiber
💐Biodegradable and eco-friendly.
💐Light cream/yellow tinted sheet color
💐Feels super soft on the skin . 
MADE IN KOREA🇰🇷 .

5 pcs of sheet masks in a box. Retails for only RM59 😱 isn't it affordable?

#kaymanbeauty #kaymantips✨ #kaymantravelkit #kaymanfeedback #kaymanshahalam #kaymanbeautyshahalam #kaymantrial #zahirahmacwilson #emmamaembong #kaymanmask #kaymanbeautymask #kaymanbeautymaskshahalam #kaymem
Likes: 12
Posted at: 2020-04-05 09:08:03
Look at that glow! @kaymanbeautyhq new MEM mask😻 MASK MATERIAL 💐Tencel sheet 💐Made from high-quality banana fiber 💐Biodegradable and eco-friendly. 💐Light cream/yellow tinted sheet color 💐Feels super soft on the skin . MADE IN KOREA🇰🇷 . 5 pcs of sheet masks in a box. Retails for only RM59 😱 isn't it affordable? #kaymanbeauty #kaymantips#kaymantravelkit #kaymanfeedback #kaymanshahalam #kaymanbeautyshahalam #kaymantrial #zahirahmacwilson #emmamaembong #kaymanmask #kaymanbeautymask #kaymanbeautymaskshahalam #kaymem
zahirahmacwilson [Wooow.. Bukan ashe-ashe tau repeat order Bougas lagi😍]
.
Pernah guna bermacam produk tapi breakout.. Korang pernah ke kena maciam ni??
.
Lepas nie make sure dulu produk yang korang nak cuba tu mesti ada: ✔️ KKM APPROVED
✔️ LAB TEST
✔️ NO MERKURI
✔️ CHECK THE INGREDIENTS .
Nak tau more details whatapps 0166279513 dina okay..
Likes: 5
Posted at: 2020-04-05 09:06:17
[Wooow.. Bukan ashe-ashe tau repeat order Bougas lagi😍] . Pernah guna bermacam produk tapi breakout.. Korang pernah ke kena maciam ni?? . Lepas nie make sure dulu produk yang korang nak cuba tu mesti ada: ✔️ KKM APPROVED ✔️ LAB TEST ✔️ NO MERKURI ✔️ CHECK THE INGREDIENTS . Nak tau more details whatapps 0166279513 dina okay..
zahirahmacwilson [ TESTIMONI MOCHA FT 🌸 ] .
Likes: 3
Posted at: 2020-04-05 08:30:52
[ TESTIMONI MOCHA FT 🌸 ] . " BAJU UNIFORM DHA MAKIN LONGGAR " 😊 . ⚠️You will never know its good until you try !😍 . . 5 MANFAAT UTAMA AUDELA MOCHA FIT . ✅Melancarkan sistem penghadaman ✅Membuat rase kenyang lebih lama ✅Tingkatkan metabolisma badan ✅Meningkatkan tenaga harian ✅Rendah kolori,sangat sesuai untk anda menurunkan berat badan secara sihat . . CLICK LINK on bio @audelasabah_ . . 📞01125365839 📞01125365839 . #audelasabah #imochayou #audelawonderwoman #makingyouyoungerandhealthiereveryday #originalsabahan
zahirahmacwilson [ TESTIMONI MOCHA FT 🌸 ] .
Likes: 2
Posted at: 2020-04-05 08:29:31
[ TESTIMONI MOCHA FT 🌸 ] . " SAYA SUKA MOCHA FT MMG SEDAP " 😊 . ⚠️You will never know its good until you try !😍 . . 5 MANFAAT UTAMA AUDELA MOCHA FIT . ✅Melancarkan sistem penghadaman ✅Membuat rase kenyang lebih lama ✅Tingkatkan metabolisma badan ✅Meningkatkan tenaga harian ✅Rendah kolori,sangat sesuai untk anda menurunkan berat badan secara sihat . . CLICK LINK on bio @audelasabah_ . . 📞01125365839 📞01125365839 . #audelasabah #imochayou #audelawonderwoman #makingyouyoungerandhealthiereveryday #originalsabahan
zahirahmacwilson #NSATRICKS: Suka makan timun? Tapi korang tahu tak yang timun ni banyak manfaatnya untuk rawatan kulit muka kita
.
So now I nak share kebaikan timun untuk kulit muka kita ni which is 🥒
.
🥒Menghilangkan eyebag
🥒Menghilangkan dark circle.
🥒Menghilangkan sunburn.
🥒Mengecilkan pori
🥒Mengatasi kulit berminyak
🥒Mengatasi kulit kering
.
Aduhai banyak lagi sebenarnya kebaikan timun ni tapi ini adalah one of kebaikan yang sangat best bagi siapa yang ada masalah kulit
.
Tapi kalau susah sangat nak buat masker dari timun, korang boleh grab AINAA SERUM sebab dalam tu pun dah ada TIMUN . Picit then tepek. Settle💋
.

#ainaaserumpahang #zrachievers #ainaaserummelaka #ainaaserumkl #ainaaserumselangor #ainaaserumkelantan #ainaaserumjohor #ainaaserumbangi #ainaaserumkedah #ainaaserumshahalam #ainaaserumperak #ainaaserumpuchong #ainaaserumterengganu #ainaaserumsungaipetani #ainaabeautyofficial #ainaabeautykl #syafiqahaina #hafizmahamad #ainaacosmetics #ainaacleanser #ainaaserum #ainaasunscreen #ainaascrubjourney #ainaaserumfeedback #swapreviewig #zahirahmacwilson #ainaaserumkedah #mirafilzah
Likes: 0
Posted at: 2020-04-05 08:28:39
#NSATRICKS: Suka makan timun? Tapi korang tahu tak yang timun ni banyak manfaatnya untuk rawatan kulit muka kita . So now I nak share kebaikan timun untuk kulit muka kita ni which is 🥒 . 🥒Menghilangkan eyebag 🥒Menghilangkan dark circle. 🥒Menghilangkan sunburn. 🥒Mengecilkan pori 🥒Mengatasi kulit berminyak 🥒Mengatasi kulit kering . Aduhai banyak lagi sebenarnya kebaikan timun ni tapi ini adalah one of kebaikan yang sangat best bagi siapa yang ada masalah kulit . Tapi kalau susah sangat nak buat masker dari timun, korang boleh grab AINAA SERUM sebab dalam tu pun dah ada TIMUN . Picit then tepek. Settle💋 . #ainaaserumpahang #zrachievers #ainaaserummelaka #ainaaserumkl #ainaaserumselangor #ainaaserumkelantan #ainaaserumjohor #ainaaserumbangi #ainaaserumkedah #ainaaserumshahalam #ainaaserumperak #ainaaserumpuchong #ainaaserumterengganu #ainaaserumsungaipetani #ainaabeautyofficial #ainaabeautykl #syafiqahaina #hafizmahamad #ainaacosmetics #ainaacleanser #ainaaserum #ainaasunscreen #ainaascrubjourney #ainaaserumfeedback #swapreviewig #zahirahmacwilson #ainaaserumkedah #mirafilzah
zahirahmacwilson [ TESTIMONI MOCHA FT 🌸 ] .
Likes: 1
Posted at: 2020-04-05 08:27:53
[ TESTIMONI MOCHA FT 🌸 ] . " HABIS 1 BOX MINUN DAH TURUN 1.7KG " 😊 . ⚠️You will never know its good until you try !😍 . . 5 MANFAAT UTAMA AUDELA MOCHA FIT . ✅Melancarkan sistem penghadaman ✅Membuat rase kenyang lebih lama ✅Tingkatkan metabolisma badan ✅Meningkatkan tenaga harian ✅Rendah kolori,sangat sesuai untk anda menurunkan berat badan secara sihat . . CLICK LINK on bio @audelasabah_ . . 📞01125365839 📞01125365839 . #audelasabah #imochayou #audelawonderwoman #makingyouyoungerandhealthiereveryday #originalsabahan
zahirahmacwilson Siapa tahu yang sebenarnya scrub muka memang penting lagi-lagi nak make sure kulit kita tak kusam, makeup sekata, liang pori tak tersumbat disebabkan sel-sel mati dan boleh diamalkan 2-3 kali seminggu
.
Plus lepas scrub muka boleh apply AINAA SERUM sebab ia akan lebih meresap dengan effective❤️
.
🌸KELEBIHAN AINAA SCRUB🌸
✨Singkir sel mati.
✨Mengelakkan pori tersumbat.
✨Melicinkan kulit.
✨Penyerapan produk lebih efektif
.
Sekarang  dah tahu kan kenapa pentingnya scrub muka ni BUT JANGAN SELALU tau sebab ia akan menjadikan kulit nipis. So apa jenama scrub yang selalu korang pakai?
.

#ainaaserumpahang #zrachievers #ainaaserummelaka #ainaaserumkl #ainaaserumselangor #ainaaserumkelantan #ainaaserumjohor #ainaaserumbangi #ainaaserumkedah #ainaaserumshahalam #ainaaserumperak #ainaaserumpuchong #ainaaserumterengganu #ainaaserumsungaipetani #ainaabeautyofficial #ainaabeautykl #syafiqahaina #hafizmahamad #ainaacosmetics #ainaacleanser #ainaaserum #ainaasunscreen #ainaascrubjourney #ainaaserumfeedback #swapreviewig #zahirahmacwilson #ainaaserumkedah #mirafilzah
Likes: 1
Posted at: 2020-04-05 08:26:30
Siapa tahu yang sebenarnya scrub muka memang penting lagi-lagi nak make sure kulit kita tak kusam, makeup sekata, liang pori tak tersumbat disebabkan sel-sel mati dan boleh diamalkan 2-3 kali seminggu . Plus lepas scrub muka boleh apply AINAA SERUM sebab ia akan lebih meresap dengan effective❤️ . 🌸KELEBIHAN AINAA SCRUB🌸 ✨Singkir sel mati. ✨Mengelakkan pori tersumbat. ✨Melicinkan kulit. ✨Penyerapan produk lebih efektif . Sekarang dah tahu kan kenapa pentingnya scrub muka ni BUT JANGAN SELALU tau sebab ia akan menjadikan kulit nipis. So apa jenama scrub yang selalu korang pakai? . #ainaaserumpahang #zrachievers #ainaaserummelaka #ainaaserumkl #ainaaserumselangor #ainaaserumkelantan #ainaaserumjohor #ainaaserumbangi #ainaaserumkedah #ainaaserumshahalam #ainaaserumperak #ainaaserumpuchong #ainaaserumterengganu #ainaaserumsungaipetani #ainaabeautyofficial #ainaabeautykl #syafiqahaina #hafizmahamad #ainaacosmetics #ainaacleanser #ainaaserum #ainaasunscreen #ainaascrubjourney #ainaaserumfeedback #swapreviewig #zahirahmacwilson #ainaaserumkedah #mirafilzah
zahirahmacwilson [ TESTIMONI MOCHA FT 🌸 ] .
Likes: 5
Posted at: 2020-04-05 08:25:24
[ TESTIMONI MOCHA FT 🌸 ] . " MINUM SELANG SEHARI TAPI STILL RASA KESANNYA " 😊 . ⚠️You will never know its good until you try !😍 . . 5 MANFAAT UTAMA AUDELA MOCHA FIT . ✅Melancarkan sistem penghadaman ✅Membuat rase kenyang lebih lama ✅Tingkatkan metabolisma badan ✅Meningkatkan tenaga harian ✅Rendah kolori,sangat sesuai untk anda menurunkan berat badan secara sihat . . CLICK LINK on bio @audelasabah_ . . 📞01125365839 📞01125365839 . #audelasabah #imochayou #audelawonderwoman #makingyouyoungerandhealthiereveryday #originalsabahan
zahirahmacwilson “SEKARANG DAH TAKNAK KEJAR KULIT PUTIH. CUKUP LA KULIT SIHAT”
.
Haaa kan dah cakap haritu jangan nak kejar kulit putih tapi kena kejar kulit sihat. Paling penting jangan percayakan produk yang bagi jaminan cantik seawal beberapa hari tu sebab itu la yang mempunyai mercury yang tinggi
.
Sekarang ni jangan risau adanya AINAA SERUM dan AINAA CLEANSER insyaallah boleh merawat masalah kulit walaupun in slow process. Baru betul namanya slowly but surely❤️
.

#ainaaserumpahang #zrachievers #ainaaserummelaka #ainaaserumkl #ainaaserumselangor #ainaaserumkelantan #ainaaserumjohor #ainaaserumbangi #ainaaserumkedah #ainaaserumshahalam #ainaaserumperak #ainaaserumpuchong #ainaaserumterengganu #ainaaserumsungaipetani #ainaabeautyofficial #ainaabeautykl #syafiqahaina #hafizmahamad #ainaacosmetics #ainaacleanser #ainaaserum #ainaasunscreen #ainaascrubjourney #ainaaserumfeedback #swapreviewig #zahirahmacwilson #ainaaserumkedah #mirafilzah
Likes: 0
Posted at: 2020-04-05 08:24:05
“SEKARANG DAH TAKNAK KEJAR KULIT PUTIH. CUKUP LA KULIT SIHAT” . Haaa kan dah cakap haritu jangan nak kejar kulit putih tapi kena kejar kulit sihat. Paling penting jangan percayakan produk yang bagi jaminan cantik seawal beberapa hari tu sebab itu la yang mempunyai mercury yang tinggi . Sekarang ni jangan risau adanya AINAA SERUM dan AINAA CLEANSER insyaallah boleh merawat masalah kulit walaupun in slow process. Baru betul namanya slowly but surely❤️ . #ainaaserumpahang #zrachievers #ainaaserummelaka #ainaaserumkl #ainaaserumselangor #ainaaserumkelantan #ainaaserumjohor #ainaaserumbangi #ainaaserumkedah #ainaaserumshahalam #ainaaserumperak #ainaaserumpuchong #ainaaserumterengganu #ainaaserumsungaipetani #ainaabeautyofficial #ainaabeautykl #syafiqahaina #hafizmahamad #ainaacosmetics #ainaacleanser #ainaaserum #ainaasunscreen #ainaascrubjourney #ainaaserumfeedback #swapreviewig #zahirahmacwilson #ainaaserumkedah #mirafilzah
zahirahmacwilson [ TESTIMONI MOCHA FT 🌸 ] .
Likes: 3
Posted at: 2020-04-05 08:23:46
[ TESTIMONI MOCHA FT 🌸 ] . " PERNAH TRY JENAMA LAIN TAPI TAK BERHASIL MACAM MOCHA FT " 😊 . ⚠️You will never know its good until you try !😍 . . 5 MANFAAT UTAMA AUDELA MOCHA FIT . ✅Melancarkan sistem penghadaman ✅Membuat rase kenyang lebih lama ✅Tingkatkan metabolisma badan ✅Meningkatkan tenaga harian ✅Rendah kolori,sangat sesuai untk anda menurunkan berat badan secara sihat . . CLICK LINK on bio @audelasabah_ . . 📞01125365839 📞01125365839 . #audelasabah #imochayou #audelawonderwoman #makingyouyoungerandhealthiereveryday #originalsabahan
zahirahmacwilson ADA YANG TENGAH MENCARI CLEANSER YANG SESUAI DENGAN SKIN KE TU👀😊
.
Meh dina nak bagitau satu cleanser tooorrrbaik dari ladang.. Gittew..😁👍 Mesti korang tengah pikir kan betul ke si dina ni cleanser ni torrbaik dari ladang..😏
.
Okay meh dina explain dulu ye.. Cleanser Bougas ni LOW pH tau.. So dia tak berbuih uoollss.. Main ingredients cleanser Bougas adalah COCONUT OIL & OLIVE OIL.. Sesuai dengan LELAKI & WANITA.. Yang paling penting sesuai dengan semua jenis kulit tau.. Normal skin, oily skin, combination skin, dan dry skin.. Semua boleh pakai tau.. Best kan??😍
.
Uiiii.. Kalau husband and wife or adik-beradik boleh laa kongsi cleanser nie uolls.. Nanti serumah skin cantik.. Wooww.. Bestnya macamtu uolls
.
More Details korang boleh WHATAPPS 0166279513 dina or Klik link di bio @bougasbeauty_dina okay😍
Likes: 4
Posted at: 2020-04-05 08:22:28
ADA YANG TENGAH MENCARI CLEANSER YANG SESUAI DENGAN SKIN KE TU👀😊 . Meh dina nak bagitau satu cleanser tooorrrbaik dari ladang.. Gittew..😁👍 Mesti korang tengah pikir kan betul ke si dina ni cleanser ni torrbaik dari ladang..😏 . Okay meh dina explain dulu ye.. Cleanser Bougas ni LOW pH tau.. So dia tak berbuih uoollss.. Main ingredients cleanser Bougas adalah COCONUT OIL & OLIVE OIL.. Sesuai dengan LELAKI & WANITA.. Yang paling penting sesuai dengan semua jenis kulit tau.. Normal skin, oily skin, combination skin, dan dry skin.. Semua boleh pakai tau.. Best kan??😍 . Uiiii.. Kalau husband and wife or adik-beradik boleh laa kongsi cleanser nie uolls.. Nanti serumah skin cantik.. Wooww.. Bestnya macamtu uolls . More Details korang boleh WHATAPPS 0166279513 dina or Klik link di bio @bougasbeauty_dina okay😍
zahirahmacwilson [CHALLENGE] 7 HARI CABARAN KURUS😍😍😍
.
Wow, siapa kata duduk rumah takboleh kurus? Makin kurus adalah, body pun makin letopss!!
.
Audela nak cabar korang turunkan berat badan dengan minum Mocha FT. Amacam? Berani ke idok?? 😏😏
.
Just follow step simple di atas, and monitor berat korang. Jangan terkejut pulak bila dah turun banyak kiloooo tau!
.
Gunakan 7 hari cuti ni untuk lebih wow bila dah kerja nanti 💕
.
#audelasabah #imochayou #audelawonderwoman #makingyouyoungerandhealthiereveryday #originalsabahan
Likes: 3
Posted at: 2020-04-05 08:19:49
[CHALLENGE] 7 HARI CABARAN KURUS😍😍😍 . Wow, siapa kata duduk rumah takboleh kurus? Makin kurus adalah, body pun makin letopss!! . Audela nak cabar korang turunkan berat badan dengan minum Mocha FT. Amacam? Berani ke idok?? 😏😏 . Just follow step simple di atas, and monitor berat korang. Jangan terkejut pulak bila dah turun banyak kiloooo tau! . Gunakan 7 hari cuti ni untuk lebih wow bila dah kerja nanti 💕 . #audelasabah #imochayou #audelawonderwoman #makingyouyoungerandhealthiereveryday #originalsabahan
zahirahmacwilson Berbeza dengan Audela Multi 17 yg ada 5 manfaat... Audela Mocha Ft lebih mem’fokus’kan kepada pengurusan berat badan iaitu slimming dan detox.

Manfaat lain sampingan ialah Antioksidan dan kecergasan.. Selaras dgn misi kita di Audela yg ingin memberikan pilihan produk sebagai alternatif gantian kepada minuman harian yg tidak sihat... Kita di Audela mengesyorkan minum Mocha Ft untuk kesihatan bukan hanya untuk KECANTIKAN ..
.
#audelasabah #imochayou #audelawonderwoman #makingyouyoungerandhealthiereveryday #originalsabahan
Likes: 7
Posted at: 2020-04-05 08:16:22
Berbeza dengan Audela Multi 17 yg ada 5 manfaat... Audela Mocha Ft lebih mem’fokus’kan kepada pengurusan berat badan iaitu slimming dan detox. Manfaat lain sampingan ialah Antioksidan dan kecergasan.. Selaras dgn misi kita di Audela yg ingin memberikan pilihan produk sebagai alternatif gantian kepada minuman harian yg tidak sihat... Kita di Audela mengesyorkan minum Mocha Ft untuk kesihatan bukan hanya untuk KECANTIKAN .. . #audelasabah #imochayou #audelawonderwoman #makingyouyoungerandhealthiereveryday #originalsabahan
zahirahmacwilson [BAHAN-BAHAN TERPILIH] SELAMAT KE CONSUME MOCHA FT NI?🧐 APA BAHAN DIORANG GUNA? BOLEH BANTU UNTUK SIHAT KE?🤨
.
Selamat sangat korang!! Tambah pulak sekarang musim Convid-19 yang sangat bahaya ni😱😱, korang memang disarankan sangat minum Mocha FT ni. Sebab apa? sebab dalam Mocha FT ni, terkandung khasiat yang dapat meningkatkan imunisasi badan korang agar tak mudah terjangkit wabak penyakit berbahaya🤗
.
Di samping korang jaga kesihatan, jangan lupa minum Mocha FT supaya badan korang sentiasa kuat melawan penyakit tau. Kami datangkan Mocha FT ni bukan menggunakan sebarangan bahan. Bahan-bahan kami, 5 star ⭐ punya level!! Sebabtu kami yakin, anda yang consume Mocha FT ni dengan cara yang betul, pasti ada hasil.
.
Anda nak kurus? Garcinia Cambogia ada. Nak tingkatkan metabolisme badan? Grapefruit ada. Nak pastikan jantung sihat? L-Carnitine ada. Wow, ni bukan setakat boleh sihat ni, ni pun boleh jimat ni koranggg.
.
Stay safe everyone. Take care of your health and drink nutritious drink like Mocha FT for your health❤️
.
JIMAT DAN SIHAT DENGAN MOCHA FT, KLIK LINK DI BIO!!!!
JIMAT DAN SIHAT DENGAN MOCHA FT, KLIK LINK DI BIO!!!!
.
p/s: Tak boleh keluar rumah beli Mocha FT, dont worry, platform online masih ada😉
.
#audelasabah #imochayou #audelawonderwoman #makingyouyoungerandhealthiereveryday #originalsabahan
Likes: 9
Posted at: 2020-04-05 08:12:52
[BAHAN-BAHAN TERPILIH] SELAMAT KE CONSUME MOCHA FT NI?🧐 APA BAHAN DIORANG GUNA? BOLEH BANTU UNTUK SIHAT KE?🤨 . Selamat sangat korang!! Tambah pulak sekarang musim Convid-19 yang sangat bahaya ni😱😱, korang memang disarankan sangat minum Mocha FT ni. Sebab apa? sebab dalam Mocha FT ni, terkandung khasiat yang dapat meningkatkan imunisasi badan korang agar tak mudah terjangkit wabak penyakit berbahaya🤗 . Di samping korang jaga kesihatan, jangan lupa minum Mocha FT supaya badan korang sentiasa kuat melawan penyakit tau. Kami datangkan Mocha FT ni bukan menggunakan sebarangan bahan. Bahan-bahan kami, 5 star ⭐ punya level!! Sebabtu kami yakin, anda yang consume Mocha FT ni dengan cara yang betul, pasti ada hasil. . Anda nak kurus? Garcinia Cambogia ada. Nak tingkatkan metabolisme badan? Grapefruit ada. Nak pastikan jantung sihat? L-Carnitine ada. Wow, ni bukan setakat boleh sihat ni, ni pun boleh jimat ni koranggg. . Stay safe everyone. Take care of your health and drink nutritious drink like Mocha FT for your health❤️ . JIMAT DAN SIHAT DENGAN MOCHA FT, KLIK LINK DI BIO!!!! JIMAT DAN SIHAT DENGAN MOCHA FT, KLIK LINK DI BIO!!!! . p/s: Tak boleh keluar rumah beli Mocha FT, dont worry, platform online masih ada😉 . #audelasabah #imochayou #audelawonderwoman #makingyouyoungerandhealthiereveryday #originalsabahan
zahirahmacwilson -
Congratulations my team #Linsquadiamond 👏👏👏
.
Semoga bulan baru ni bertambah murah lagi rezeki semua anak2 team Lin ❤️
.
Now misi mencari reward 🎁 utk yg capai target sale 😉
.
LIN BUKA SLOT AGENT BARU APRIL NI DENGAN MODAL MINIMUM SERENDAH RM250 - RM500 SAHAJA!!!
.
LIN AKAN GUIDE KORANG UNTUK JADI BIZ OBSESS YANG BOLEH JANA INCOME KEPOK2 GITTEWWW... YG PENTING BOLEH BAGI KOMITMEN & KONSISTEN 💯
.
Meh pm Lin utk lebih detail 😉
WHATSAPP 010-3183585 @
KLIK LINK DI BIO ⬆️
.
#obsesscosmetic #squadsyiera #Linsquadiamond #agentwanted #obsesscosmeticstokistsegamat #obsesswave #sayajualmakeup #sayajualmurahmurah #sephora #laneige #hudabeauty #rayaedition #neelofa #zahirahmacwilson #iamfounderobsess #travelkitobsess #cushionfoundationobsess #obsesskitapunya #training #birthdayeditionobsess #uitm #lipmatteobsess #vivyyusof #viral #blusher #eyebrow #victoriasecrets #obsesstvc #corona #raya2020
Likes: 10
Posted at: 2020-04-05 08:11:09
- Congratulations my team #Linsquadiamond 👏👏👏 . Semoga bulan baru ni bertambah murah lagi rezeki semua anak2 team Lin ❤️ . Now misi mencari reward 🎁 utk yg capai target sale 😉 . LIN BUKA SLOT AGENT BARU APRIL NI DENGAN MODAL MINIMUM SERENDAH RM250 - RM500 SAHAJA!!! . LIN AKAN GUIDE KORANG UNTUK JADI BIZ OBSESS YANG BOLEH JANA INCOME KEPOK2 GITTEWWW... YG PENTING BOLEH BAGI KOMITMEN & KONSISTEN 💯 . Meh pm Lin utk lebih detail 😉 WHATSAPP 010-3183585 @ KLIK LINK DI BIO ⬆️ . #obsesscosmetic #squadsyiera #Linsquadiamond #agentwanted #obsesscosmeticstokistsegamat #obsesswave #sayajualmakeup #sayajualmurahmurah #sephora #laneige #hudabeauty #rayaedition #neelofa #zahirahmacwilson #iamfounderobsess #travelkitobsess #cushionfoundationobsess #obsesskitapunya #training #birthdayeditionobsess #uitm #lipmatteobsess #vivyyusof #viral #blusher #eyebrow #victoriasecrets #obsesstvc #corona #raya2020
zahirahmacwilson -
-
Ade3 code colour treatments cushion foundation obsess keluarkan untuk korang pilih ikut skin tone korang...
.
.
So x de masalah... Foundation obsess bukan untuk yang berkulit cerah jer tau.. Yang tan skin pon boleh guna jugak 😍
.
.
Foundations obsess ni jimat tau.. Tahan penggunaan harian selama  2 bulan 👍
.
Jom order dgn Lin sekarang 😉
WHATSAPP 010-3183585 @
KLIK LINK DI BIO ⬆️
.
Atau boleh order dgn agent2 team #Linsquadiamond
.
#obsesscosmetic #squadsyiera #Linsquadiamond #agentwanted #obsesscosmeticstokistsegamat #obsesswave #sayajualmakeup #sayajualmurahmurah #sephora #laneige #hudabeauty #rayaedition #neelofa #zahirahmacwilson #iamfounderobsess #travelkitobsess #cushionfoundationobsess #obsesskitapunya #training #birthdayeditionobsess #uitm #vivyyusof #viral #blusher #eyebrow #victoriasecrets #obsesstvc #corona
Likes: 2
Posted at: 2020-04-05 08:06:25
- - Ade3 code colour treatments cushion foundation obsess keluarkan untuk korang pilih ikut skin tone korang... . . So x de masalah... Foundation obsess bukan untuk yang berkulit cerah jer tau.. Yang tan skin pon boleh guna jugak 😍 . . Foundations obsess ni jimat tau.. Tahan penggunaan harian selama 2 bulan 👍 . Jom order dgn Lin sekarang 😉 WHATSAPP 010-3183585 @ KLIK LINK DI BIO ⬆️ . Atau boleh order dgn agent2 team #Linsquadiamond . #obsesscosmetic #squadsyiera #Linsquadiamond #agentwanted #obsesscosmeticstokistsegamat #obsesswave #sayajualmakeup #sayajualmurahmurah #sephora #laneige #hudabeauty #rayaedition #neelofa #zahirahmacwilson #iamfounderobsess #travelkitobsess #cushionfoundationobsess #obsesskitapunya #training #birthdayeditionobsess #uitm #vivyyusof #viral #blusher #eyebrow #victoriasecrets #obsesstvc #corona
zahirahmacwilson New video😍♥️ #zahirAH
Song🎵 : Dance To This - Troye sivan ft Ariana Grande
#zahirahmacwilson #aimanhakimridza
Likes: 335
Posted at: 2020-04-05 08:03:26
New video😍♥️ #zahirAH Song🎵 : Dance To This - Troye sivan ft Ariana Grande #zahirahmacwilson #aimanhakimridza
zahirahmacwilson Jom kita berhibur sekejap.
Jarang kita dengar lagu raya dari dato aliff. Semoga terhibur. 😳🐱
.
.
.
.
.
*Audio dipadamkan atas permintaan masyarakat setempat.
.
.
.
😳👻
#amyramar #amyrarosli #amarbaharin #aqeefanaqi #ayraaryssa #mirafilzah #malaysia #emmamaembong #jannanick #2020 #meletop #zulariffin #zahirahmacwilson #ZahirAH #ctdk #aerilzafrel #wawazainal #neelofa #love #covid19malaysia #dramachandelier #rinduyangterindah #juststayathome #stayathome #kitajagakita #seindahtujuhwarnapelangi #dramasweetdreams
Likes: 400
Posted at: 2020-04-05 07:53:41
zahirahmacwilson Sweet sangat dua orang ni..#zahirAh #zahirahmacwilson #aimanhakimridza
Likes: 70
Posted at: 2020-04-05 07:12:25
Sweet sangat dua orang ni..#zahirAh #zahirahmacwilson #aimanhakimridza
zahirahmacwilson PROMO SALES 4.4🔥
.
Mesti ramai yg tengah confius lagi kan nak beli baju kurung yg mana?

Sebab semuanya murah-murah & lawa-lawa🙈

Nah admin belanja unicorn series sesuai untuk sedondon ibu dan anak😘
.
Harga promo kali nie memang tak masuk akal. Sangat-sangat murah & dapat free postage plak tuh😍 Harga sepasang tak sampai RM68 pun tau. Haa, bukan selalu tau nak bagi harga macam nie. .
.
JOM GRAB KURUNG UNICORN MOM & KIDS 🦄 & SEDONDON 1 FAMILY BARULAH HAPPY !!😍
Likes: 6
Posted at: 2020-04-05 07:00:02
PROMO SALES 4.4🔥 . Mesti ramai yg tengah confius lagi kan nak beli baju kurung yg mana? Sebab semuanya murah-murah & lawa-lawa🙈 Nah admin belanja unicorn series sesuai untuk sedondon ibu dan anak😘 . Harga promo kali nie memang tak masuk akal. Sangat-sangat murah & dapat free postage plak tuh😍 Harga sepasang tak sampai RM68 pun tau. Haa, bukan selalu tau nak bagi harga macam nie. . . JOM GRAB KURUNG UNICORN MOM & KIDS 🦄 & SEDONDON 1 FAMILY BARULAH HAPPY !!😍
zahirahmacwilson Maybe Ade Yg Tak Tahu.. APAKAH ITU TRUSHAKES??? Meh Baca Poster Atas LadyBoss Kami @missfazura 🤩 .
.
.
. .
Cantek nyeee LadyBoss Kami Ni @missfazura
😍😍😍😍.
.
.
.
.
📲WHATSAPP +60126281756
📲WHATSAPP +60126281756
📲WHATSAPP +60126281756
.
.
. ‼️AGEN WANTED SELURUH MALAYSIA SINGAPORE BRUNEI ‼️
.
.
#suresuccessteam #fbeaushot #fbeaushotshahalam #fbeaushotbyfazura
#trudolly #trudollybyfazura #trushakes #fbeaushotbyfazura #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollykl #trudollysubang #trudollyusj #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil  #produkkecantikan #kulitputih #kurus #kuruscepat  #trufitzkualalumpur #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzshahalam #trufitzkualalumpur  #zahirahmacwilson  #resepilauk #diet
Likes: 146
Posted at: 2020-04-05 06:40:41
Maybe Ade Yg Tak Tahu.. APAKAH ITU TRUSHAKES??? Meh Baca Poster Atas LadyBoss Kami @missfazura 🤩 . . . . . Cantek nyeee LadyBoss Kami Ni @missfazura 😍😍😍😍. . . . . 📲WHATSAPP +60126281756 📲WHATSAPP +60126281756 📲WHATSAPP +60126281756 . . . ‼️AGEN WANTED SELURUH MALAYSIA SINGAPORE BRUNEI ‼️ . . #suresuccessteam #fbeaushot #fbeaushotshahalam #fbeaushotbyfazura #trudolly #trudollybyfazura #trushakes #fbeaushotbyfazura #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollykl #trudollysubang #trudollyusj #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil #produkkecantikan #kulitputih #kurus #kuruscepat #trufitzkualalumpur #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzshahalam #trufitzkualalumpur #zahirahmacwilson #resepilauk #diet
zahirahmacwilson KAH!KAH!KAH! HABEH TELOQ SEPAPAN IMRAN OIII 🤣

Ada yang boleh relate tak?
Tak tahu nak masak apa sgt kan, kita guna 1 source yang sama. Variasikan!

Bijak hang dik!🤣 Dah makan teloq sepapan tu jangan lupa counterkan dengan Bella Squeez malam ni ye. Kalau nak avoid makan teloq sepapan, kena try Bella Shake or Coco-S/Hotz.
Sure tak kembang badan tu. Maklumlah PKP ni makan tak berenti 😢

Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/LSA Team Azie
📱0197000351
IG @bodydream_azie
.
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake 
#bellasqueez #cocohotz #zahirahmacwilson #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #kurussebelumraya #perutkempis #kurussebelumkahwin #kulitcantik #testimonikurus #perutbuncitnomore 
#covid19malaysia
#jagakesihatananda
#stayathome #mirafilzah #doayangbaikbaik #sharingiscaring #peringatanuntukdirisendiri #peringatanbersama #KitaBaikRamaiSayang #makcikkiah #misikurus2020 #sayanakkurus
Likes: 21
Posted at: 2020-04-05 05:56:55
KAH!KAH!KAH! HABEH TELOQ SEPAPAN IMRAN OIII 🤣 Ada yang boleh relate tak? Tak tahu nak masak apa sgt kan, kita guna 1 source yang sama. Variasikan! Bijak hang dik!🤣 Dah makan teloq sepapan tu jangan lupa counterkan dengan Bella Squeez malam ni ye. Kalau nak avoid makan teloq sepapan, kena try Bella Shake or Coco-S/Hotz. Sure tak kembang badan tu. Maklumlah PKP ni makan tak berenti 😢 Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/LSA Team Azie 📱0197000351 IG @bodydream_azie . Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351 #bodydream #bodydreamslimmingdrink #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos #bellashake #bellasqueez #cocohotz #zahirahmacwilson #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #kurussebelumraya #perutkempis #kurussebelumkahwin #kulitcantik #testimonikurus #perutbuncitnomore #covid19malaysia #jagakesihatananda #stayathome #mirafilzah #doayangbaikbaik #sharingiscaring #peringatanuntukdirisendiri #peringatanbersama #KitaBaikRamaiSayang #makcikkiah #misikurus2020 #sayanakkurus
zahirahmacwilson .
Apa cerita semua? Kulit dah makin sihat ke? Haa kali ni Kak Cida nak share tentang produk pasar malam
.
Kali ni bella nak tanya siapa yang pernah kena kesan negatif selepas pakai produk ni, boleh share tak dengan bella?
.

#ainaaserumpahang #zrachievers #ainaaserummelaka #ainaaserumkl #ainaaserumselangor #ainaaserumkelantan #ainaaserumjohor #ainaaserumbangi #ainaaserumkedah #ainaaserumshahalam #ainaaserumperak #ainaaserumpuchong #ainaaserumterengganu #ainaaserumsungaipetani #ainaabeautyofficial #ainaabeautykl #syafiqahaina #hafizmahamad #ainaacosmetics #ainaacleanser #ainaaserum #ainaasunscreen #ainaascrubjourney #ainaaserumfeedback #swapreviewig #zahirahmacwilson #ainaaserumkedah #mirafilzah
Likes: 0
Posted at: 2020-04-05 05:45:37
. Apa cerita semua? Kulit dah makin sihat ke? Haa kali ni Kak Cida nak share tentang produk pasar malam . Kali ni bella nak tanya siapa yang pernah kena kesan negatif selepas pakai produk ni, boleh share tak dengan bella? . #ainaaserumpahang #zrachievers #ainaaserummelaka #ainaaserumkl #ainaaserumselangor #ainaaserumkelantan #ainaaserumjohor #ainaaserumbangi #ainaaserumkedah #ainaaserumshahalam #ainaaserumperak #ainaaserumpuchong #ainaaserumterengganu #ainaaserumsungaipetani #ainaabeautyofficial #ainaabeautykl #syafiqahaina #hafizmahamad #ainaacosmetics #ainaacleanser #ainaaserum #ainaasunscreen #ainaascrubjourney #ainaaserumfeedback #swapreviewig #zahirahmacwilson #ainaaserumkedah #mirafilzah

Famous / Popular results for zahirahmacwilson

Twitter Search Results for zahirahmacwilson

Aku Taurus @taurus_aku May 30 She has no more feeling left..... stoink face Love the look #ZahirahMacwilson #CuriCuriCinta pic.twitter.com/3oTD2up9yE View photo · Stay At HOME LAH! @shsahma Feb 20 cutee!!! #ZahirahMacwilson #AimanHakim #ZahirAH pic.twitter.com/GncMV8StDy View photo · d o r a @itsqurratuain May 22 Srs ini sweet #curicuricinta #zahirahmacwilson pic.twitter.com/qRybi694d8 View photo · 𝕬𝕸𝕰𝕷𝕴𝕬 @ameliath Feb 22 it is obvious that my friends @zahirahmacwilson and @aimanhakimridza are an absolutely stunning couple, but what you should also know about them is that they truly are just as beautiful on the inside! congratulations to you both, I’m so happy you found e… ift.tt/2v5iBUQ pic.twitter.com/nV7fUlz70t View photo · Wonder Woman @nimza_lurun May 27 Tq so much for accepting my special gift to you - made with ❤ #CuriCuriCinta #zahirahmacwilson #aimanhaki pic.twitter.com/SdW1uEG2M7 View photo · nuyie @nurinfiyaa Feb 20 Emmamaembong & Zahirah Macwilson got married on the same day ❤ 20.02.2020 #emmaxshazli #ZahirahMacwilson pic.twitter.com/ElEbtj3PlJ View photo · sakurankasih @sakurankasih1 Jun 15 Takleh move on. #CuriCuriCinta @zahirahmac @Zahirahm_FC #IntanRaihana #ZahirahMacwilson #TeamIntan twitter.com/Zahirahm_FC/st… View details · ZahirahMacWilsonFC @Zahirahm_FC Aug 17 Replying to @Zahirahm_FC Hey zmsquad! tq everyone who voted for sweetie for the ABPBH 2019. Really appreciate all of your support! sweetie wouldn't be in top 5 without yall's support! Tq!💖 . The voting for top 5 will start on August 20 . Ayuhh squad kita kecil tapi paduu💪🏻 . #zahirahmacwilson #zmfc pic.twitter.com/aOLzEJBWCm View conversation · Hashtag @hashtagyou88 Apr 21 Cutenya #aimantino 😘 sweet couple #aimanhakimridza ❤️ #zahirahmacwilson #AME2019 #YangLegitYangLegend 😁 pic.twitter.com/7E0twgdwKu View photo · Yanti Sahlan @YantiSahlan_84 29 Dec 18 Be good to your skin. You’ll wear it every day for the rest of your life. . Fb : Yanti Sahlan Wasap : 017.2268593 . #meeracle_stokis #zahirahmacwilson #zahirahmcwilson… instagram.com/p/Br_a8UYj4dp/… View details · ghaz abu bakar @ghazabubakar 31 Jan 19 Happy Birthday Ira! Continue kicking ass this year aite! . . . #BulanDanPriaTerhebat #zahirahmacwilson @ Symphony Hills instagram.com/p/BtUvBw7gONy/… View details · Mary Kay, FARAH @farahmaryk Feb 21 Congratulations #zahirAH 💋. . #wedding #zahirahmacwilson #aiman instagram.com/p/B820cNIHmJE/… View details · zahirahofficialfc @XoxoZahirahFC ZahirahMacwilson @ZahirahMacwils1 Zahirah Macwilson @zahirahmac View more people una.motawh @unamotawh Apr 2 someone said: "I'm crying, i hope one day I'll get a man who appreciate and cheer me up always no matter wht happen." zahirahmacwilson said: "he's out there for sure! trust Allah's timing." View details · AinZMac @AinZMacwilson Feb 10 Don't forget guys❤️😇🌻zahirahmacwilson.fc #BulanDanPriaTerhebat 💪🏻12TH MARCH 2020💪🏻 #myBulanBeraksi❤️ #zahirahmacwilson #zahirahmacwilsonfc #zmfc #BulanDanPriaTerhebat #kamisupportfilemtempatan🇲🇾 Reposted from… instagram.com/p/B8Y394MBlhp/… View details · ghaz abu bakar @ghazabubakar 25 Dec 18 Sad eye. . . . #sonya7iii #tamron2875 #filmmaking #portraitphotography #portraitgames #BulanDanPriaTerhebat #zahirahmacwilson instagram.com/p/Br1wXXbgGRd/… View details · Izzati 🧡 @nurulizzatiaa Jun 13 Blm move on lgi #CuriCuriCinta 😁 Happy sangat tngok diorang berdua..😍 Love both of them so much 😘 #zahirAH #ZahirahMacwilson #AimanHakimRidza pic.twitter.com/jPDgCOqV7W View photo · 🍑 @fynazaini Feb 21 i need a body like zahirahmacwilson pls View details · Fadzri Nordin @fadzri 30 Jan 19 📸 by @blackpepperproduction for @meeracle_my 😉 #photography #photoshoot #potrait #beauty #product #campaign #ads #billboard #blackpepperproduction #meeracle #zahirahmacwilson For any enquiry photoshoot whtp... facebook.com/18893067781277… View details · khu Ibm @KhuIbm 31 Jan 19 Happy birthday @zahirahmac 😍😍😍😍. Stay beautiful! #zahirahturns24 #zahirahmacwilson @Zahirahm_FC pic.twitter.com/8x8C6iIaak View photo · Ahmad Syafiq @BiggieColdcutz 11 Jan 19 The fanboy in me couldn't resist 🤭. Super honoured to have met you 🙏🏼. #BulanDanPriaTerhebat #ZahirahMacwilson #MalaysianCelebrity #Actress #Honoured #Humbled @ Dana 1 Commercial Centre instagram.com/p/BsfkFgagkGT/… View location · Load older Tweets Back to top · Turn images off

Voticle Trending & Popular Articles
Buying a home is exciting. There are some common mistakes made by home buyers that prevent them from achieving this dream. The following 17 points can be dream killers. The process of getting a home is usually stressful. Being aware of these mistakes ahead of time you may not experience the much stress associated with the process. Affordability...
As a small business owner or entrepreneur, you’re probably going to face cash flow problems along the line. You may need some funds to buy some equipment, cover an unexpected cost or mitigate seasonal fluctuations in operational cost and profit. Raising these funds may be a serious problem to an entrepreneur. While it’s becoming more...
The introduction of the internet into the business world was surely a great innovation for investors as they can now easily research different types of investment opportunities around the world and trade securities. As a result of the internet not having regulations, fraudsters have found a place where they easily deceive people who intend to make...

What is the meaning/definition of the letters in zahirahmacwilson?

Meaning of zahirahmacwilson by its letters

zahirahmacwilson acronym or abbreviation means:

Z: Meaning of Z in zahirahmacwilson. The letter Z zigzags forward and backwards to explore both the left and right sides of the universe. It's bottom is flat showing a certain degree of stability. Z is determined and helpful. The lower and upper cases of Z look the same indicating Z is unchanging, highly esteemed, immense and compelling.

A: Meaning of A in zahirahmacwilson. The letter A has two bars connected at a pointed edge and a cross bar holding them together. From an open end to a pointed edge signifies that all energies are trained to a point to achieve the most singularly important goal. The cross bar shows caution. Failure is avoided by stringing all required resources together. A also looks like a Pyramid with the peak as the apex of the Pyramid. Pyramids are iconic. A therefore symbolizes prominence and a desire to be recognized for ones achievements. The cross bar also represents a rung in ladder. To get to the top, one has to first step on the rung. It also means originality, a strong will power and an enterprising ability. The upper-case version consists of the two slanting sides of a triangle, crossed in the middle by a horizontal bar. It shows aspiration, the dominance to be successful, positive attitude, an optimistic world view and egotism.

H: Meaning of H in zahirahmacwilson. H looks like a ladder. As a ladder, it implies rising from the bottom with effort. H shows inspiration and firmness. The connected of the uprights parts indicate impartiality. The letter H is upright and stable indicating calmness and self-reliance.

I: Meaning of I in zahirahmacwilson. I is a singular letter that thrives on it's on. It is altruistic, concerned, kind, responsive. It shows little tolerance to the outside, it is forceful, alert, self-reliant, loving, egoistic, mutinous, and learned.

R: Meaning of R in zahirahmacwilson. Letter R sits comfortably on two legs that are a litlle spread apart. It displays great strength. It's close top to itself is uncaring, impetuous, and insensitive.

M: Meaning of M in zahirahmacwilson. While M stands on two points, it has three projections pointing downwards. M is dracious, stable and temperamental. M could also be overwhelming with a great strenght of character and a strong in mind.

C: Meaning of C in zahirahmacwilson. C is a letter opened at one end. It exemplies openness, a welcoming attitude and the desire to share. This means healthy behaviours, confidence towards the outside world, positive thinking, striking, scholarstic abilities shown by an open-mindedness, lively and gregarious and triumphant. C curves aaway from the left to indicate prudence, nervousness in unfamiliar territory, tense and anxious behaviours when faced with the unknown.

W: Meaning of W in zahirahmacwilson. W is an impressive characted. It has three projections pointing upwards and rests on two ends. It is nontraditional and energetic. More ends at the top indicated W is interested in travel, it is exciting, adventure seeking, willing enthusiastically, tasteful, and go-getting.

L: Meaning of L in zahirahmacwilson. The letter has a flat bottom and a vertically extending part that projects into the sky. L is aspiring, reckoning, methodical, logical and convincing. Its flat bottom on the earth shows desire for earthly things hence L is materialistics and active. L is flexible, successful, public, insightful and considerate.

S: Meaning of S in zahirahmacwilson. S is a single strand that goes forward and backwards. It shows a willingness to explore. Friendliness, perceptiveness and accommodating are all S qualities. The ends pointing forward and backwards shows a conflicting nature with itself and a degree of puzzlement.

O: Meaning of O in zahirahmacwilson. O is well carved with no pointed edges. It is smooth and closed. It shows deep in thought, well disciplined, down in the dumps and caring. The roundedness of the O with lookout in the middle indicates a peering nature into the outside. This means, lookout for the mysterious and be home-loving and enjoy the things that are close by. It is a traditionalist letter.

N: Meaning of N in zahirahmacwilson. N has two stable ends on the ground and two upwards displaying confidence. It is willing to explore upwards as well as downwards indicating intellectual curiosity. It becomes sluggish if its spaces get filled with water thereby wasting talent from less agility. This makes it easily affected, but good fortunes always come to it.

What does zahirahmacwilson mean or stand for ?

This page explains the astronumerology analysis of the abbreviation zahirahmacwilson. Below, you also find the detailed meaning of each letter in the zahirahmacwilson acronym.

Astrological Analysis and meaning of zahirahmacwilson

zahirahmacwilson has a life path of 9. zahirahmacwilson means: With a Life Path 9, your numbers are (9, 18/9, 27/9, 36/9). The Life Path 9 indicates that you entered this life with an abundance of dramatic feelings coupled with a strong sense of compassion and generosity. The key to the nature of a Life Path number 9 person is in their humanitarian attitude. Even the average possess extremely compassionate tendencies with life path 9. Usually this number produces a person who is very trustworthy and honorable, and can accommodate any kind of prejudice. Obviously this is a pretty tall order, but you are actually a person who for individuals less fortunate than yourself feel very deeply, and if you are able to help, sure. 9 is the highest of the single digit numbers, holds an elevated position with respect to the responsibility for mankind. Material gains are not as important, even though the quality of some with life path 9 is such that they will be rewarded clearly with material gains. However, it is the way of 9 Life path is not to get rich extravagantly, because they are very generous, sometimes to a fault, and usually have an easy come, easy go attitude about money. The rare 9 life path has a completely unselfish attitude, to give up the attitude of material possessions for the common good. The life path 9 indicates that you have a strong presence. You have the ability to make friends easily because people are attracted to your magnetic, open personality. To describe the way of life path 9, you may be in fact the one who is optimistic with good warmth and being friendly at heart is generally in your nature. You'll meet people easily and make friends quickly, because of your candor and amiable behavior. Your brilliant ways are set often in all areas of activity you pursue. Relationships can be difficult for you, because it is difficult to find a balance that works efficiently. If your partner shares your attitude, the relationship will be happy and permanent. On the other hand, if you have a partner, whose goal is to gain material things, problems may arise quickly. They tend to be very sensitive, as you see the world with a lot of emotion. The number 9 with very deep understanding of life is sometimes manifested in the artistic and literary fields. When the drama and action are not your forte, they will certainly be an area of ​​great interest and potential. Similarly, you might be able to express your deep emotional feelings through painting, writing, music or other art forms. The purpose of life for those who have a 9 life path, is often philosophically. The judges, the spiritual leaders, healers and educators frequently have much 9 energy. The holders of life path 9 are less inclined to see a competitive environment or fight. How about the negatives of life path 9? Due to the demanding nature of the truly positive 9, many tend to fail in this category. It is common for people struggling with life path 9 to live a fulfilling life grounded in reality. The challenges of purpose imposed by society because of selflessness is not an easy undertaking. You can find it difficult to believe that giving and a lack of personal ambition can be satisfying. It must be realized and accepted that little long-term satisfaction and happiness is to be gained by rejecting the natural humanitarian inclinations of this path.

zahirahmacwilson

More meanings / definitions of zahirahmacwilson or words, sentences containing zahirahmacwilson?

Name Meaning of zahirahmacwilson

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All InstagramTM logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram. .